HondenPage baasje marjan & roxy

Wat schreven de vrienden van marjan & roxy op het forum

honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
Gras gemaaid...en nu weer kriebel ogen.  (De hooikoorts was de laatste paar dagen net een stuk minder)   *Zou een duikbril helpen........ik zie me al lopen ha,ha,ha m'n oogdruppels maar gepakt, dan is het gekriebel straks wel weer over.  
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Meet Alvaro
Wat een leuk filmpje!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Puppy Boyd (en Fudge)wanneer starten met alleen zijn?
Wat een leuke hondjes!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Tips?
Tja, lastig om te beoordelen. Het kan een stuk onzekerheid zijn, dat blaffen. Of enthousiasme. Je kunt dat meestal wel aflezen aan zijn lichaamshouding. Je moet proberen het voor te zijn, dus proberen af te leiden, aandacht naar jou proberen te focussen. Eventueel met hondenkoekjes, of hondenspeelgoed mee onderweg. Iets moet op dat moment belangrijker zijn dan die mensen aan de overkant van de weg. Lukt dat niet zou je kunnen omdraaien, andere kant oplopen...maar ja dat lost het probleem niet op, daar leert hij niet echt van. Je zou ook de hond kunnen leren om te blijven zitten, wanneer er iemand voorbij loopt.   *Dit is een focus oefening die je thuis/onderweg  zou kunnen proberen te leren: Dat kan je proberen met een hondenkoekje, je gaat recht voor hem staan. Hond moet gaan zitten. "zit" Koekje ter hoogte van je buik hij moet daar op focussen, jij/koekje moeten op dat moment belangrijker zijn dan andere dingen om hem heen.   *Dat trekken aan de riem kun je voorkomen om hem korter te houden, of te leren "aan voet" te leren lopen.  Dan loopt hij nooit voor je maar naast je. Oefening: Ook weer een hondenkoekje, ter hoogte van je heup houden aan de kant waar de hond loopt,en ga maar lopen, en blijf aandacht vragen met het hondenkoekje op je heup, hij blijft gefocust naar het koekje, en blijft daardoor naast je lopen. Dat is oefenen,oefenen.   Het zijn maar wat tips misschien dat ze kunnen helpen. Succes Fien.     (meestal leer je dit soort oefeningen op puppyles/jonge honden cursus, zo leerzaam, en leuk om samen te doen)
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Vertel eens wat over jezelf.. wat heeft jou er toe gezet om een hond te nemen?!
Thuis hadden we een langharige teckel Bartje. Tijdens mijn werk (dierenartsassistente) ik was 16 toen ik begon, net van school af. Kwam ik een jaar later in de da praktijk via de dierenbescherming/herplaatsing Boef tegen een kruising labrador, die op een boerderij woonde maar totaal niet waaks was. Ik was verkocht.... en mijn ouders vonden het goed. Jaren later toen ik ging trouwen ging Boef mee. Nadat Boef op op 11 jarige leeftijd kwam te overlijden, hebben we een hele tijd geen hond meer gehad. We verhuisden en hadden meer ruimte in om het huis, en bos en hei in de omgeving. En toen kwam Bobby een blonde labrador pup in ons leven. Een super lief dier ook voor onze 3 kinderen. Enkele jaren later kwam Puck een wit,bruine Jack Russell pup erbij, een mooie match met de labrador. Puck heeft heel wat ritjes gemaakt in de poppenwagen, liet alles toe. Nadat Bobby kwam te overlijden bleef Puck over, jaren later kwam ik in een nare situatie een scheiding, Puck was op dat moment een enorme steun/afleiding we hebben heel wat wandelingen gemaakt, en hij merkte dat ik uit mijn doen was,verdrietig. Zo bijzonder dat dit kleine honden vriendje dit merkte. Puck was 13 en kwam te overlijden, ik heb toen paar jaar geen hond meer gehad. Maar de kinderen zeiden: "mam waarom neem je geen hond, je hebt jaren honden gehad" dat was ook zo maar op een of andere manier was ik er toen nog niet aan toe. Totdat er een nestje op mijn pad kwam alweer 11 jaar geleden, de beslissing was gauw gemaakt. Jack, lieve hond voor mij, maar wel met pittig karakter. Dat was voor mij wel even schakelen, want Puck was heel anders maar je mag ze/en kan ze niet met elkaar vergelijken. Maar...geen spijt van gehad. Omdat Jack geen kleine kinderen was gewend bij zijn opvoeding,(de kinderen waren inmiddels al volwassen) en weinig kleine kinderen in de buurt. Vindt hij het nu soms een beetje lastig, wanneer er kleinkinderen aanwezig zijn, (kleindochter van 5, en 2 kleinzonen van anderhalf) maar met goede begeleiding gaat dit wel goed. (Altijd alert blijven)   Tja, dus eigenlijk altijd honden in mijn leven.....  
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Hoe oud is jouw hond en wat doe je om hem / haar fit te houden?!
Jack is 11 jaar en regelmatig, lopen we in het bos, of omgeving hei. Daar genieten we samen van. Met warme dagen doen we dit niet. Zijn conditie is nog prima.  Verder doe ik geen ander activiteiten met Jack.
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Een mijlpaal....
Gefeliciteerd!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Dag lieve Amélie,dag grote knuffelbeer...
Heel veel sterkte!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Suf na allergische reactie
" Het begint beter te gaan, maar ze is nog niet helemaal terug zichzelf. Ze is niet meer zo sloom als maandag, maar ik merk dat ze nog wel snel vermoeid is. Ze heeft tot gisteren ook erge diarree gehad.  Veel drinken en plassen doet ze ondertussen ook niet meer. Ik twijfel nu wel of ze misschien niet iets heeft opgegeten waar ze allergisch aan is. Als ik terug denk was ze de avond voor de reactie ook al iets rustiger en die ochtend (voor ze buiten geweest was, dus insectenbeet kon toen nog niet) had ze niet veel eetlust. Ik was er zelf niet bij op het moment dat ze gestoken zou zijn, maar ze zou absoluut geen teken gegeven hebben wat wijst op een steek.  Intussen laat ik haar veel rusten en ik hoop dat ze snel weer helemaal de oude is!      " Lau Beterschap voor je hond.
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Suf na allergische reactie
" Het is denk ik wel van een insect. Ze heeft het een paar jaar geleden nog 2 keer gehad, waarvan ze 1 keer echt buiten bewustzijn was. Maar ik kan me bij beide keren niet echt herinneren dat ze erna zo suf was.  " Lau En is je hond weer helemaal opgeknapt?
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in HondenNamenTopic
Jack ....gewoon een lekkere korte naam
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Kaylin, Djaira en Djazzy op vakantie
Mooie foto's...fijne vakantie!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Suf na allergische reactie
Ja is een normale reactie, komt door de prik.   (Jack is als pup ooit eens gestoken door een insect zijn kop,lippen waren helemaal opgezwollen heeft toen ook een prik gehad bij de dierenarts)   Beterschap voor je hond.
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Hotspot
oud topic van 2019 
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in In zijn laatste dagen , terwijl hij nog zo graag wil gedag zeggen tegen zijn vriendjes
  Je zou het aan de mensen kunnen vertellen wat er aan de hand is, wanneer je buiten bent  zonder hond. Maar het belangrijkste is... geniet deze dagen nog maar van Sheilo. Sterkte!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Klopt dit.
   Trouwens, waar heb ik het over een hersentumor? " Fien   *Hond van mijn neef heeft een hersentumor gehad, op 2 jarige leeftijd, kon helaas niet meer geholpen worden, geen leuke ervaring om dat mee te maken. Gedrag bleef hetzelfde, moe na inspanning, epileptische aanvallen, zwabberend lopen.   Ik hoop dat je verder komt met je gt. Succes verder.
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in You always be mine love
Heel veel sterkte.
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Het is tijd…
Sterkte, met het besluit nemen.    
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Klopt dit.
Ik heb in het verleden, een zwarte, en een blonde labrador gehad maar totaal geen stuiterballen. Ook lief, en rustig naar mijn kinderen. De buren hebben een bruine labrador, die is erg druk. Als zij de hond uitlaat heb ik het idee: wie laat wie uit.  Ik weet niet of het in de genen zit, denk eerder aan de opvoeding. (Wanneer een dier niet voldoende zijn energie kwijt kan, tja dan kan je dingen verwachten)  
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Welk ras zien jullie?
Podenco met nog iets.... vanwege hangende oren
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Kassa tv programma
Hier op de Renderklippen is een groot gedeelte geen losloop gebied meer, dit is aangegeven met bordjes. Verschillende HUS lieten hier ook hun honden uit. Maar je mag er nu nog maar lopen met drie honden per begeleider, dus de HUS moesten ook naar andere uitlaat gebieden. Zwolsebos is nu erg in trek als losloopgebied. Veel protest geweest ook van particulieren waarom, er zo weinig loslaat gebied overbleef op de Renderklippen. Handtekeningen actie helaas het hielp niet. Wanneer er nu honden los lopen in gebied waar ze vast moeten, en boswachter ziet je E 100,00 boete. (meestal waarschuw ik mensen, en vakantiegangers weten deze regels nog niet)   Ook de schaapskudde heeft in het verleden last gehad van loslopende honden die dwars door de kudde heen liepen, en veel paniek veroorzaakte in de kudde. (drachtige schapen omver gelopen etc.) De schaapsherder is een vriendelijke man maar wanneer hij al meerdere keren iemand gewaarschuwd heeft, is hij er op een ogenblik ook klaar mee. Dit waren honden van privé mensen, maar ook van een HUS Dit was mede ook een oorzaak, waardoor er een gebied werd afgesloten voor loslopende honden.                  
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Voel me schuldig na het inslapen van mijn hondje
Je hebt voor hem de beste keuze gemaakt, dus voel je niet schuldig. Maar het gemis, en verdriet is er niet minder om, ik wens je heel veel sterkte.  
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Demodex
Jack, heeft het gehad toen hij pup was, kreeg kale plekjes op zijn kop. Dierenarts dacht dat het geen demodex was maar na een huidafkrabsel bleek het toch demodex te zijn. We hebben hem paar keer helemaal moeten wassen met een middel, en dat werkte goed. (helaas weet ik de naam van het middel niet meer te lang geleden, Jack is nu elf jaar)  
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Een middagje naar het Veluwemeer
Mooie plek om ze even uit te laten.
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Vaarwel mijn lieve Jaak
Sterkte!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Jack russell pups ,Nieuwe foto's
" Dank je wel ! Het waren twee nesten . " Heleen
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Jack russell pups ,Nieuwe foto's
Gefeliciteerd, met dit laatste nest, geniet er maar van!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Dag kleine Finley :( Amoi seg' ma uns wieder.
Wat een verdrietig bericht, heel veel sterkte!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Er is er een jarig, hoera, hoera..
GEFELICITEERD!
honden page profiel petra en jackpetra en jack schreef in Pup toch niet zo leuk als ik dacht
" Wat een mooie hond op je foto! Een deken erover kunnen we ook nog proberen. Bedankt voor de tip.  Ik ben al veel geruster nu dat mijn gevoelens best normaal zijn. En de pup moet langzaam aan vertrouwen krijgen dat we altijd terugkomen.  Hoe lang heeft dat bij jullie hond geduurd voordat hij s'nachts alleen kon zijn? Of i.i.g. dat je er niet meer naast hoefde te slapen? Want 1 keer eruit s' nachts vinden we geen probleem. " Cat We hebben geen problemen gehad met Jack, hij was geen blaffer en sliep eigenlijk direct goed door. 's ochtends tegen half 7 was hij meestal wakker en gaf dan wel aan dat hij nodig naar buiten moest. *fijn dat de deken tip helpt. 
 

Vrienden van marjan & roxy

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Bende van 4honden foto van ***Marleen & Porlo***honden foto van Dorriehonden foto van Odielah & friendshonden foto van Leslie & Ziggyhonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van linnekehonden foto van cynniehonden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Mariska en Grace *Shiva(rip)*honden foto van Zazuhonden foto van Christien&Chelseahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van petra en jackhonden foto van DIESELhonden foto van Shar, Hummer & Harleyhonden foto van Chris, Yankee & Chinook & Sugahonden foto van Debbie & Denzelhonden foto van Dorienhonden foto van -honden foto van sinsy en Dexhonden foto van michaela en barthonden foto van Dennis en H & Hhonden foto van Shadowhonden foto van denisehonden foto van Claudia & Laykahonden foto van Jelena en Zi.honden foto van wendyhonden foto van Ron van Houtumhonden foto van Franzi (OMK)honden foto van Rebecca & Roxy & Bullithonden foto van Mickyhonden foto van Maximehonden foto van jordyhonden foto van samantha

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^