HondenPage baasje melissa

Wat schreven de vrienden van melissa op het forum

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in husky
Hoi Laurens, Wat een leuk idee. Maar ik denk niet dat een husky een ideale hond is voor jullie. Ondanks dat ze prachtig zijn en een geweldig karakter hebben, zit er ook een andere kant aan. Want ze kosten geld... Heel veel. Veel hussen kunnen niet alleen zijn, gaan janken, slopen, plassen, poepen etc. Denk niet dat iemand daarop zit te wachten. En dan kan je beweging geven of niet. Heb hier 2 luie hussen die alles prima vinden en 2 die echt hun energie kwijt moeten. Heb er ook 2 gehad die ondanks wandelen, loslopen, fietsen etc alles sloopten. Een heeft er 4 benches gesloopt!! En dat terwijl ik altijd thuis ben en ze eigenlijk alleen 's nachts erin zaten. Nog een vraagje, hoe Gek ben je op je paarden en katten? Want zoals je misschien wel gelezen hebt, een husky is een jager. En die jagen... En dan heb ik t niet alleen op wilde dieren. Maar alles wat geen hond is. Er zitten uitzonderingen bij maar het is geen garantie dat je hond met katten of paarden kan. Ze leren zichzelf aan om deuren te openen, ramen te openen, hekken zelfs of klimmen over hekken heen. En terug komen? Ho maar! Zo vrij rond rennen en eten wat er lekker te vangen valt is een veel beter bestaan voor een husky. Netjes naast lopen hebben ze ook niet geleerd. Daarbij kwa kosten... Een goede husky vind je niet voor 600€. Mijn jongste kostte 900€!!! Met stamboom. Ze hebben aandacht nodig en uitdaging en beweging. Dus niet hele dagen in de tuin omdat er niemand tijd heeft voor de hond. Hoe zou jij je voelen als jij een hond was en niemand had aandacht voor jou? Daar word jij niet gelukkig van en je ouders niet en een hond helemaal niet!
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in snee in voetkussen met veel bloedverlies
Zeg het maar uit eigen ervaring ;-) zijn natuurlijke producten en doet geen kwaad. Dokter vond het toen ook een goede (tijdelijke) actie. Maar ik zei het eerder ook, best DA...
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in snee in voetkussen met veel bloedverlies
In het aardappelzetmeel (petatbloem) duwen. Als wij zelf een hele diepe snee hebben die niet wilt stoppen doen we dat ook. Oud trucje van mijn vader :-) Erin houden tot het niet meer bloed. Dan kan je ondertussen iets geruster de dierenarts afwachten. Maar zou toch even langsgaan hoor.   Toen de onze dit had (niet zo erg) verzorgde ik het met isobethadine. Hebben we steeds in huis. Is voor heel veel goed.
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in hond en kat samen
Hier een bulldog en 5 katten. Met de ene gaat het wat beter dan met de andere. Gewoon tijdig ingrijpen. Katten mogen uithalen maar niet met hun klauwen en Luca mag niet achter hen jagen.  
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in prijzige bloedtest/allergie
Volgens mij hangt het ook van dierenarts tot dierenarts af. Ik was met onze Luca naar onze standaard DA geweest en hij deed ook die bloedafname/allergietest (ook België). Was toen € 150 en die test gaf maar 6 resultaten. Toen gingen we naar een dermatoloog en ze liet ons zien wat er in haar standaard test zat voor dezelfde prijs. Wat was me dat een lijst! Dus uiteraard voelen we ons ook een beetje in de zak gezet ;-)
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Flexilijn-irritatie! meningen gevraagd
Ligt het dan niet aan de gebruiker? :D ik heb er soms een ADHD bulldog aanhangen en nog NOOIT iets mee voorgehad, omdat het vrouwtje zo goed oplet en tijdig terug in kort gaat ^_^
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Vroegcastratie: kittens vs pups
Ik heb er niets op tegen als het bij een goede DA gebeurd. Hier lopen naast Luca nog 5 katten rond ^_^ Kathy, Suki en Robje zijn in hun kitten periode bij ons terecht gekomen en zijn op 6 maanden geholpen. Bayley was al een jaar en zwierf op straat rond. Haar hebben we ook bij onze DA laten helpen. Amy is als kitten (12 weken) steriel gemaakt door het asiel. Tot hier toe geen problemen.   Maar ons Marieke (RIP), zij was ook al een jaartje en werd door de nieuwe wetgeving door het asiel steriel gemaakt. Enkele maanden later is ze overleden en voor mij komt het door de operatie. Wil er verder liever niet op in gaan maar dit was duidelijk genoeg voor me.   Wij gaan met onze katinnen ook speciaal naar een DA in Turnhout. Zij opereren via de flank ipv de buik. Is veel minder ingrijpend en ze herstellen sneller.   Onze Luca is ook geholpen op zijn 6 maand :-)
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in herplaatser engelse bulldog gezocht
Er zitten er een hoop bij de engelse bullen opvang :-) Heb de link hier eerder doorgegeven.
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Kerskaarten van eigen hondjes.
Bij mij staan er wel meer poezen dan hond op :p  
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in De snurk fotochallenge
Oei :D De onze slaapt gewoon nooit normaal :p Dus foto-spam! :D               Voor een bulldogje is dit normaal niet "normaal" :-) Maar hij had het toch even koud ;-)     Heb er toch een normale gevonden :D  
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Allergie? - Dermatoloog
Het is misschien gek en misschien zie ik wel niet goed maar het lijkt of Luca zijn huid na een dag al kalmer/beter is. Zijn huid is niet meer zo rood/nat op sommige plekken en hij heeft meer huidschilfers en losse korstjes/velletjes. Ik duim uiteraard dat er al verbetering is maar na één dag is dat toch snel hoor.
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Allergie? - Dermatoloog
" Misschien had je het al gelezen hoor, maar kijk ook eens bij de topic" poten tot bloedens toe kapot gebeten" in ditzelfde onderwerp. Daar ook een enorme zoektocht naar wat jeuk en plekjes zou kunnen veroorzaken. Uiteindelijk bleek de hond toch allergisch te zijn op een kamerplant....   Het is maar een suggestie hoor, maar je moet inderdaad eerst alles uitsluiten wat het niet kan zijn. Heb je ook al de encyclopedie van HP gekeken bij " giftige tuin en natuurplanten"? Ik probeer maar mee te denken... " Coby & Wanda   Planten hebben we in huis niet echt staan. En elke plant die nu in de tuin staat staat er al vanaf we Luca hebben. Maar ik weet nu ook dat het een helse zoektocht gaat worden. We wachten nu even een maand af en dan zal ze die uitgebreidere test kunnen doen.   Luca begon ook aan zijn poten te likken/bijten omdat hij niet aan de plekjes op zijn rug kon. Hij heeft echt jeuk en is niet zo beweeglijk om er te geraken.
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Allergie? - Dermatoloog
Net terug thuis en even grondig door het huis alvast gegaan.   Een voedselallergie is helemaal uitgesloten. Ze heeft het even uitgelegd. Met een voedselallergie word je geboren. Dat is niet iets dat plots kan opkomen. Dus ik mag gewoon terug zijn oude eten geven. Maar een allergie aan stoffen, bvb bij kindjes hooikoorts, kan je wel oplopen door de jaren heen.   Onze vorige DA heeft eigenlijk prutswerk geleverd. Zijn bloedtest gaf op 5 waarden negatief. Zij liet me haar test zien en daar stond een lijst op met meer als 20 dingen! Ik schrok er toch van hoor.   Momenteel heeft ze nog niets kunnen testen. We moeten 15 december terugkomen. Luca zit onder de bacteriën (paarse bolletjes) en die moeten eerst weg/minderen. Ze kan er niets anders door zien. Ik mag hem ook niet meer wassen in de komende tijd. Verder krijgt hij dagelijks 1 pilletje antibiotica en elke dag 3 druppels vitaminen om zijn huid te herstellen. Binnen een 3 weekjes gaan we normaal verschil zien.   Al zijn fleecespeelgoed zit momenteel in de diepvriezer en al zijn kussens en mandjes gaan de kookwas in. Mijn laagpolig tapijt moesten we ook weg doen. Dus nu even naar de winkel voor een ander tapijt en een rieten mand voor mijn zielige bulldog :-)
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Allergie? - Dermatoloog
Na zijn negatieve bloedtest (allergie) en een eliminatiedieet gaan we nu vertrekken naar de dermatoloog. Ik ben er redelijk zeker van dat het geen allergie is. Dus ik duim dat er zo meteen toch iets uit komt.   Luca heeft momenteel bijna meer kale plekken dan haar. En het verspreid zich geleidelijk aan naar achteren toe. Hopelijk weet de dermatoloog wat er aan de hand is.
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in Gijs: 101 hondentrucjes
" Natuurlijk. Ik wet niet of jullie het vervelend vinden je nummer naar mij toe te sturen?   Dan maak ik een foto via whatsapp met de paginas met alle trucjes, kun je er een paar uitkiezen. Dan stuur ik het via whatsapp aangezien foto's via mijn telefoon om laptop uploaden best lastig gaat..  "Pascale&Kahlúa  Is goed, ik stuur je even een pb
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in Gijs: 101 hondentrucjes
"   Ik stuur je wel een paar pagina's, heb namelijk je nummer. laat maar even weten welke trucjes je graag wilt aanleren  "Pascale&Kahlúa  Oh kan je die mij ook mailen evt? Of is dat te brutaal? O-)
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Vanavond in Kassa Groen....
Ik volg even mee. Heb enkel het laatste gezien. Was net te laat. Het ging toen inderdaad ineens over cavia's :p
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in Gijs: 101 hondentrucjes
Leuk zeg! Staat er ook in t boekje hoe je ze kan aanleren? Ben met skaraa ook druk bezig met trucjes aanleren, vind ze erg leuk, dus tussendoor (tussen de benen door), twist, turn, touch, hoog, op. Etc
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Tattoo m.b.t. hond; UPDATE: Gezet! foto pag. 3
Op je onderarm valt het goed mee hoor. Maar hoe dichter je naar je handpalm gaat hoe pijnlijker (pols). Bij mij deden de lijnen ook iets meer pijn dan de kleur :-) Maar ik denk dat zoiets heel verschillend is per persoon.   Ik heb ook bewust niet gekozen voor een tekstje of een datum. Zo blijft het inderdaad een beetje mysterieus.
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Tattoo m.b.t. hond; UPDATE: Gezet! foto pag. 3
Ik heb toch even afgezien hoor :D Hoe dichter hij richting pols/hand ging hoe pijnlijker :p Maar gelukkig kunnen we veel verdragen ^_^
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Tattoo m.b.t. hond; UPDATE: Gezet! foto pag. 3
Ik heb een 2 weekjes terug een roos laten zetten in Eindhoven. Aan de binnenkant van mijn onderarm. Het is voor mij niet zomaar een roos en er zit een hele betekenis achter. Ze staat ook symbool voor mijn huisdieren want ze hebben veel voor me betekend in die periode (nu nog steeds hoor) ;-) Ik kan je de artiest zeker wel aanraden maar zal misschien niet de stijl zijn die je wilt (Desperadoo Tattoo)   Op zulke momenten moet je maar denken "pijn is fijn" :p  
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Luca eliminatiedieet
Luca reageerde vroeger ook plots slecht op Kiezebrink, Alaska en Degomeat. Ik ga het nu even bij dit merk houden denk ik. Tot hier toe doet hij het er goed op :-)
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Luca eliminatiedieet
Tot hier toe doet hij het er goed op. Hij eet het met (heel veel) smaak op. We houden ook in de gaten of de samenstelling voor hem goed is en tot hier toe kan hij goed zijn boodschapje doen :-)   We geven hem van het merk Tammenga iets meer dan van Tinlo want hij lijkt echt meer honger te hebben. Hij komt ons echt halen om hem eten te geven en als hij mag eten vliegt hij er als een gek op. Sinds gisteren wat meer gegeven en dat gaat nu al beter.   Zijn plekjes zien er veel minder rood uit en wat ik kan voelen zijn er ook geen nieuwe bijgekomen. Maar misschien is het nog wat te vroeg om te zeggen dat het door het eten komt. Misschien zit de AB hier wel achter. Maar ben gestopt met de pilletjes en hoop snel duidelijk resultaat te zien.
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in Misselijk na ongelukje met reu
Ja weet ik, alleen als ik 1 pakje KVV heb dan staan d'r al een paar te krijsen dat ze ook willen...
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Kent jouw hond je bij naam?
Hier is het "vrouwke" en "boske" (baasje) :D   Maar Luca kent ook de bompa, bomma, kindjes en vriend. Zijne dikke vriend is mijn vader :p En nog andere mensen in de buurt hier die wat minder leuke namen hebben gekregen ;-)
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in Misselijk na ongelukje met reu
Update: maandag even met de assistente gesproken, even aangekeken maar gister en vandaag geen spugen. Dus dat is mooi!
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in je hond achterlaten bij de winkel
Ik laat mn honden niet achter bij de winkel. Heb 1x gedaan en 1x bij de apotheek. Skippa bij de apotheek, in een hoekje, vast gezet, en ook nog met fietsslot aan de fiets vast. Koda idem bij de supermarkt. Maar Koda is erg waaks naar mens en dier, dus was daar niet bang voor. Hihi
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef in Storm wie geniet er ook van??
Prachtige foto's! Hier valt telemail wel mee in t oosten... Maar hier staan een paar toch heerlijk met de kop in de wind en de neus omhoog! Genieten
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Luca eliminatiedieet
Vandaag zijn we er mee begonnen! Hopelijk zien we snel verandering aan zijn huid. Ik heb de ergste plek in zijn nek even geschoren zodat ik er toch (deftig) zalf aan kan smeren. Heb er een foto van genomen zodat ik de plek na een weekje of 2 kan vergelijken. Hopelijk is er dan al verbetering zichtbaar.   Hoe lang zou het volgens jullie ongeveer duren voor je duidelijk een verschil ziet?
honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ schreef in Trillende onderkaak
Ik heb een engelse bull die dit heel af en toe doet. Hij doet dit als we hem iets "vreemds" laten ruiken. Dus iets dat hij niet altijd ruikt. Soms kriebelen we aan zijn oren/neusplooi en als je dan aan je vingers laat ruiken wilt hij eraan likken en soms gaat zijn kin dan ook zo op en neer. Maar echt heel kort, 1 of 2 keer. Ik zelf maak me er niet echt zorgen om omdat het niet continu is en het amper gebeurd. Misschien hebben anderen hier andere tips :-)
 

Vrienden van melissa

honden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Luca & de poezels ^_^honden foto van de familie bull

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^