HondenPage baasje Marleen & Bo & Snufke+

Wat schreven de vrienden van Marleen & Bo & Snufke+ op het forum

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in vakantie op vang voor mijn border
Het is wel een pension maar wel een heel goed pension de honden krijgen hier veel aandacht en zijn veel buiten. Ik durf mijn honden niet snel ergens heen te brengen maar daar durf ik het zeker aan ik heb hier mijn stage gelopen en werk er in vakanties vandaar dat ik weet hoe ze met de honden omgaan. http://ovidefarm.nl https://www.facebook.com/Hondenpension-vd-Ovidefarm-472182672896198/?epa=SEARCH_BOX (Hier staan meer foto’s ook van honden die hier tijdens de vakantie van hun baasje in het pension zatten)
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Sandy
" Ik zou het erook niet bij hebben laten zitten...ivm je eigelijk nog niks weet ondanks alle onderzoek. Ik zelf heb een goede in amsterdam... Yooop heeft meer ervaring in buurt rotterdam weet ik...misschien haar even pb sturen? brenda ooms hoor ik ook goede ervaringen van...die zit in den haag http://www.dierenartspraktijkooms.nl/   " Roos,Jeff † en Waldo † Dank je wel ga ik even naar kijken. We gaan ook zeker verder of ze moet zich snel beter voelen en weer zich zelf zijn maar het voelt nog niet goed.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Sandy
" je kan naar holist arts/acupuncturist gaan.. zeker als het met pijn of blokkades (zowel in bewegings gestel of organen )te maken heeft kunnen ze vaak veel betekenen. Sterkte iig ..zou oud is ze nog niet. Wel bijzonder dat er niks uit stinkende urine kwam...het stinkt niet voor niks zou je zeggen   " Roos,Jeff † en Waldo † Dank je wel weet je misschien een goede in de buurt van Leiden ? Ja vind het ook nog steeds apart.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Sandy
Hey Sandy is al ruim 3 weken niet lekker ze trilt de hele dag heel erg en kijkt daarbij ook bang/als of ze pijn heeft. Vorige week maandag een urine onderzoek laten doen omdat haar plas erg stonk en ze ook binnen plaste hier kwam niks uit het binnen plassen in ondertussen gestopt. Vorige week dinsdag met haar naar de dierenarts geweest deze kon niks vinden en bloedonderzoek gedaan maar ook hier kwam niks uit. Afgelopen donderdag een echo van haar buik laten maken en ook hier was niks raars op te zien. We hebben pijnstillers (Carprodyl) meegekregen omdat ze wel echt ergens pijn heeft we kunnen alleen niet vinden waar. Vrijdag leek ze zich echt beter te voelen was niet aan het trillen maar gister begon het weer een beetje en vandaag trilt ze weer heel erg. Sandy word in januari 11 jaar en heeft vanaf dat ze 3 a 4 jaar is artrose in haar achter pootjes. Hebben jullie nog tips wat we kunnen doen ?
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Lieve Lobke
Ach jee heel veel sterkte !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Onze hond oproep!
Ik zal het weekend eens zoeken maar denk niet dat ik hem heb 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Holistische arts zuid holland
Ik lees even mee
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Pup te lang en te veel gespeeld?
Eet en drinkt hij verder normaal ? Loopt hij mank of stijf ? zo nee zou ik het vandaag en misschien morgen nog even aan kijken waarschijnlijk is hij erg moe.  
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Zoektocht naar een hond: tips welkom!
https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/hond/147078/dierentehuis-de-hof-van-ede
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in welke rassen zitten er in Jara? -uitslag DNA test is er!
Border collie x keeshond Sheltie x border collie Keeshond x sheltie Border collie x whipet (of iets in die richting)
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
" Jaaaa wij waren de “twee honden hp” Echt super blij mee en word zonder het hebben elke dag gebruikt " Kiki met Harley D. & Pampus A fijn dat jullie er blij mee zijn!
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
Binnenkort staan de feestdagen weer voor de deur, en natuurlijk vergeten we dan onze trouwe honden niet. Daarom heeft hondenspeeltjes van fleece iets voor in de zak of voor onder de boom gemaakt! Iedere doos heeft een heeft een andere inhoud kwa speeltjes en hersenwerkjes.De dozen zijn verkrijgbaar voor 5,-, 10,-, 15,-, 20,-,25,- of 30,-. Geef bij de bestelling even door of het voor een reu of een teef is en voor welk ras (welke kruising).  
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
Dank jullie wel voor jullie reacties ! Sinds 2 weken worden mijn speeltjes ook verkocht bij Hondenpension vd Ovidefarm super leuk dat ik ze daar neer mocht leggen. Verder weer wat leuke bestellingen af. Voor een Golden retriever puppy    Voor een Jack Russel en Kooikerhondje    Voor een Bouvier puppy Voor een Toller puppy Voor een hondenuitlaatservice  Voor een Labradoodle Voor 2 honden van HP
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
" Wat leuk, die snuffelmatten , ik begrijp dat je ze verkoopt? " Gio en Kyra Sorry zie je reactie nu pas. Ja klopt ik verkoop de snuffelmatten.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Kijktip 14 oktober ned 3 Ellie in de Handel
Heb het opgenomen 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
" mooie kleurtjes! " May Dank je wel
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
Snuffelmatten op voorraad
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Welke bench gebruik je op de show?
Geen gewoon lekker op een kleed naast ons
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Overgegeven op tapijt
Schoonmaakazijn
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Hondensport ?
Hoopers ?
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Zalmolie
" Mijn teckel heeft ook erg veel last van afbrokkelende nagels. Ik gebruik hier nu al een hele tijd biozine voor en ze heeft er geen last meer van. Ik kan het kopen bij mijn dierenarts. " Vera met Diesel+, Fenna en Noa Volgens mij heeft medpets dit ook 
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Eet geen brokken
Zou gewoon door blijven gaan maar heeft ze geen last van haar tanden/bek/keel/buik ? kan geen kwijt om er een klein beetje goed blikvoer of wat je nu doet smuldier er door te doen hoor. hier krijgen ze af en toe (de gene die slecht eet bijna elke dag) ook een goed merk blikvoer door de brommen. zalmolie kan ook helpen en kan ook geen kwaad krijgen ze hier ook. zou best kunnen trouwens dat ze schijndrachtig is en hierdoor minder goed eet.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Zalmolie
Sandy en Diva krijgen ook zalmolie over hun voer (Pro plan adult kip) maar heb niet het idee dat het iets met hun nagels doet. Wel voor hun vacht en gewrichten.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Iemand ervaring met www.dierenasiels.com
Hondje is al geplaatst dat ik hier stuurde
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Flip uit Bulgarije
Ah knapperd !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Flip uit Bulgarije
Ah fijn dat het goed gaat ! heb je een foto ? ben wel benieuwd hoe hij nu is
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Verhuis
Wij hebben ze steeds met het klussen meegenomen zodat ze al wat gewend waren. De dag van verhuizen (nu 4 weken geleden) zijn ze naar mijn oma gegaan zodat het niet te druk was zodra de meeste mensen weg waren de honden weer opgehaald. De eerste week moest vooral Diva erg wennen die was s’nachts onrustig en vond het alleen thuis blijven erg spannend (dit kon helaas niet rustig opgebouwd worden ivm school) maar Sandy voelde zich gelijk thuis.
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Dag lieve diva
Heel veel sterkte !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Dag Vigo!
Heel veel sterkte !
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Spoed
Wat erg ! Heel erg veel sterkte !
 

Vrienden van Marleen & Bo & Snufke+

honden foto van Vivianehonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van tinekehonden foto van miriam, harley en jackyhonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Niek en Margo, Hummel en Baileyhonden foto van Minoes, Salsa +honden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van -honden foto van Naomi van Breehonden foto van Mayrahonden foto van sinsy en Dexhonden foto van Kirrahonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Noella en Igorhonden foto van Dorienhonden foto van Huskylovehonden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbehonden foto van lindsayhonden foto van Roos & Piphonden foto van Dy-Annhonden foto van Sandra, Basje en Tibohonden foto van diva & bobbyhonden foto van Manon&Pip honden foto van Loes, baasje van Rori & Raico

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^