HondenPage baasje asha

Wat schreven de vrienden van asha op het forum

honden page profiel DobryDobry schreef in Rescue dogs europa
" Beste allemaal, Ik heb advies nodig hij loopt niet aan de riem. Hoe kan ik dat voor elkaar krijgen? Met stukjes ham of kaas al geprobeerd dat vind hij heel lekker maar zet geen stap. Graag tips hoe ik dat moet aan pakken? Hij doet zijn behoefte nog in de tuin. Oefen ook nog met riem in de tuin. Diana " diana Heb je al geprobeerd wat Hilde aangaf? Vaak willen ze wel naar de (inmiddels) vertrouwde veilige plek teruglopen.    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in zoektocht naar naam
De roepnaam hoeft toch niet perse met een S te beginnen ? Romeo heet officieel:  Excalibur from Kings Rebbels, zijn roepnaam werd meteen : Romeo. Zijn broertje heet Eros from Kings Rebbels en heet Schumi. Beide met een E-stamboomnaam en beide hebben een roepnaam die niet met een E begint ! De stamboomnamen blijven gewoon hetzelfde !
honden page profiel DobryDobry schreef in Vervolg Terry
gefeliciteerd met Terry   ik hoop dat er snel duidelijkheid is wat er met hem aan de hand is.   En succes met Kira bij dr. Aharon. Wel een goed teken dat ze weer wat aktiever is.
honden page profiel DobryDobry schreef in Inburgering Roemeens opvangertje: Anuska heeft een propellorstaart!
ah wat lief, en Dobber ook met een blij gezicht erbij   Je neefje doet het ook goed, lekker rustig (tenminste zo komt het over). Dat weet je dan ook weer dat ze in elk geval met een normaal rustig kind geen problemen heeft.  Mooi dat ze al even bij jou steun kwam zoeken.
honden page profiel DobryDobry schreef in Lieve Daya hijgt veel *filmpje*
en hoe ging het, vond ze het BarfMenu lekker?
honden page profiel DobryDobry schreef in Inburgering Roemeens opvangertje: Anuska heeft een propellorstaart!
  @ Dobry: dit is de eerste keer dat je een foto ziet . Nou, dit is ze dan haha . Ik heb inderdaad wel medezeggenschap over de adoptie. Als ik het niet zie zitten, gaat het niet door. Dus we gaan gewoon ons best doen voor het perfecte plekje voor haar. En dan is het wel echt fijn dat ze zich zo goed aanpast. Ze heeft haar uiterlijk en kopje ook wel mee, ze is echt übercute . " Dobber! dat is zeker fijn dat je inspraak hebt!   Ongelooflijk dat nooit iemand interresse in haar had trouwens, zo'n leuke lieve hond.
honden page profiel DobryDobry schreef in Rescue dogs europa
" jij weet toch de link van kalmeren signalen? " Roos,Jeff † en Waldo †   http://kynoblog.com/artikelen/kalmerende-signalen-de-kunst-van-het-overleven dit is een stukje uit het boekje van Turid Rugaas.
honden page profiel DobryDobry schreef in Ziekte van Cushing
" @dobry Dank voor je reactie! Goeie inderdaad, ik ga eens kijken of er ook een holistisch arts in Amsterdam zit, ik heb geen auto en doe alles op de fiets, dus dat is makkelijker. Maar bedankt voor de tips. Max is nu 15 jaar. Maar was, voor de cushing begon, nog behoorlijk fit voor zijn leeftijd. " Maxje ja die arts is er wel, je zou dit forumlid even een pbtje kunnen sturen voor info https://www.hondenpage.com/baasjes/37683/Roos,Jeff%20†%20en%20Waldo%20†.ph
honden page profiel DobryDobry schreef in Rescue dogs europa
" Maar soms praatvikntegenhem en aaitje over ze bol. Of moet ik dat ook niet doen? Diana " diana ja tuurlijk mag je met hem praten, dat doet vast goed Aaien, ...ik vermoed dat dat nog teveel voor hem is? Hij kent je nog niet goed. Hier een filmpje en dat gaat dan over honden die hun baasje kennen en vertrouwen. https://www.youtube.com/watch?v=-cGDYI-s-cQ    
honden page profiel DobryDobry schreef in Inburgering Roemeens opvangertje: Anuska heeft een propellorstaart!
Ah daar is ze dan,   wat een mooi hondje is het, met een leuke pretbek. En al goed aan het wennen ook.   Fijn dat het met Dobber zo goed gaat, toch wel een hele geruststelling.   Ik hoop dat ze heel goed terecht gaat komen. Het lijkt me wel moeilijk om haar weer te moeten missen, heb je medezeggenschap over de mensen die interesse in haar tonen?  
honden page profiel DobryDobry schreef in Rescue dogs europa
" Oké dus beter nog even goed aankijken met eten en drinken of dat beter gaat. Anders zal ik echt naar de dierenarts gaan. Heb net bij hem bij de Bench gezeten tranen in me ogen zo met hem te doen. Ik probeer alle liefde te geven aan hem. Ik heb twee hondjes gehad zijn er helaas niet meer. Ik heb wel ervaring met hondjes maar zo als deze is toch fijn dat jullie me zo veel tips geven. Dank jullie wel allemaal. Diana " diana hij is er ook nog maar een dag he, Jenna die niet bang leek toen ze hier voor het eerst kwam, heeft toch moeite gehad met eten. Lola kwam niet tot rust in het begin, daar moest ik echt afstand maken, anders bleef ze maar ijsberen. Dat kwam echt al snel goed. Ze moeten toch wennen, een lange reis meestal, nieuwe omgeving, nieuwe mensen.    Ik zou wel gewoon rustig opgewekt doen, niet teveel nadruk leggen op dat je het moeilijk vind hem zo te zien. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Rescue dogs europa
hoe kwam de hond dan bij rescue dogs? Waren de honden van die fokker in beslag genomen oid?   Als ze werken met broodfokkers zou dat wel heel erg zijn.   In elk geval, ga haar nog niet aaien, laat haar maar even. Misschien is ze helemaal niets gewend en is alles vreemd voor haar. Aaien is niet iets wat elke hond automatisch prettig vindt, zeker niet als ze je niet kennen.   Denk ook aan dingen als: niet naar de hond toelopen, maar haar naar jou laten komen, in alle rust laten eten, als ze slaapt niet wakker maken, geen druk maken zoals commado's aan leren, geen drukke visites, niet enthousiast gaan socialiseren, eerst nog saaie kleine rondjes maken. Het heeft tijd nodig. Regelmatig met hem praten, dat alles goed komt, hij bij jullie een fijn leven gaat krijgen e.d. kan ook geruststellend werken.   edit: haar in hem veranderd 
honden page profiel DobryDobry schreef in Havanezer verliest haar
Heeft ze ook kale plekken?   Parasieten als bijv. mijten kunnen haarverlies veroorzaken, ook de giardia darmparasiet bijv.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Lieve Daya hijgt veel *filmpje*
wow wat een goed nieuws   Jammer dat ze zo slecht eet. Misschien toch nog iets (nawerking) met haar ziekte/medicatie te maken?  Is ze verder wel vrolijk en aktief?  Wat krijgt ze voor voer?
honden page profiel DobryDobry schreef in Havanezer verliest haar
ik wilde naar je foto gaan kijken, maar je hebt je profiel verwijderd?   haaruitval kan door veel factoren veroorzaakt worden, een bloedonderzoek zou je idd kunnen laten doen, maar dat is maar een momentopname, checken op genoeg eiwit, vitamines, mineralen.  Kijk of de voeding alles bevat wat ze nodig heeft. Misschien parasieten?  Een andere vorm van stess?
honden page profiel DobryDobry schreef in kunstheup voor Lucy
wat is het daar mooi, geweldig filmpje   heerlijk dat ze elke avond moe en voldaan was. Het blijft nog steeds zorgelijk voor je, maar steeds een klein stapje verder.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Ziekte van Cushing
Wat ontettend moeilijk. Met een ziektje als Cushing is in mijn ogen een holistische aanpak nodig, dus de vele factoren die bij kunnen dragen aan de ziekte onder de loep nemen. Vooral ook voeding is belangrijk. Chinese kruiden kunnen ondersteunen, maar je moet dan wel weten wat je doet.   https://peterdobias.com/blogs/blog/cushings-disease-part-1-explanation-and-diagnosis/#further-support Ik denk dus dat je dit samen met een deskundige moet doen, zelf zou ik ipv naar de huidarts te gaan liever het geld besteden aan een goed holistisch dierenarts zoals bijv. kliniek den Hoek. https://www.holistischdierenarts.nl/   Dat is dus wat ik nog zou proberen.  Hoe oud is je hond?      
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Hondenplons is een overdekt zwembad.
Leuk filmpje Wilma, het zou mij veel te druk zijn. :-D
honden page profiel DobryDobry schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 10 weken aanval vrij )
weer twee weken verder aanvalvrij, super
honden page profiel DobryDobry schreef in Volg topic Zoëy de verwaarloosde staffy sharpei
heel erg leuke foto's, ze is al echt lid van de familie zo te zien,     
honden page profiel DobryDobry schreef in Volg topic Zoëy de verwaarloosde staffy sharpei
Wat een mooie update, al drie kilo aangekomen en de huid een stuk verbeterd! En ook al een echt maatje voor je. Ben benieuwd naar de foto's.
honden page profiel DobryDobry schreef in Tientallen honden in Noorwegen ziek of dood, oorzaak onbekend
" Eerste geval in Duitsland https://www.rnd.de/panorama/ratselhafte-hundekrankheit-erster-verdachtsfall-in-schleswig-holstein-BNYFJWZG7JGALCLOODH7E6WVS4.html?fbclid=IwAR1P-G7Ww_SBkdlGjDf-JsjKSBmulsNAXbw3CMbPpXB3a_0ntwPVQH23w5A   Toch volgens documentatie kwam het al in 2005 voor bij honden. Zie mijn vorige links, even zoeken daar in de verdere berichten.  " Cody dit ga ik maar niet aan mijn vriend laten lezen, hij draait door denk ik.  Schleswig Holstein ligt  niet heel ver van Nedersaksen waar wij wonen.... Maar idd  zulke uitbraken waren er al eerder, niet dat dat geruststeld natuurlijk, vooral ook omdat de oorzaak onbekend is nog steeds.
honden page profiel DobryDobry schreef in Adaptil
" Ik heb idd vannacht even beneden gelegen op de bank..hij vond t natuurlijk heel fijn,en hij was superwild toen ik beneden kwam tot hijgend toe ,zo uitgeput van t gejammer denk ik en blij alsof ik een hele dag weg ben geweest..maar das geen optie hé iedere nacht op de bank blijven " sandy ik zou het toch een tijdje proberen, en dan niet wachten tot hij jammert en blaft en helemaal opgewonden is, maar meteen beneden een bed installeren voor jezelf als je wilt gaan slapen zodat hij tot rust kan komen, en weer gaat leren dat hij s nachts gewoon rustig kan blijven, hij moet het gevoel van veiligheid weer terugkrijgen. Bovendien zou je dan ook, mocht er misschien toch iets van "onraad" te merken zijn, dit gelijk meekrijgen en misschien een oorzaak voor de onrust vinden.
honden page profiel DobryDobry schreef in Adaptil
" Hij geeft dit nu voor een paar nachten rust en dan de halsband op langere termijn,voor dementie uit te sluiten moet je ook verschillende onderzoeken uitvoeren,en boven slapen is geen optie want die rust krijgt hij,daar niet,hij komt daar nooit dus zal ook daar niet rustig liggen,of wij nu daar slapen of niet " sandy ik bedoelde eigenlijk dat jij of je man beneden gaan slapen, zodat je vanaf de eerste blaf hem gelijk kunt geruststellen.  
honden page profiel DobryDobry schreef in Adaptil
je hond blaft s nachts lees ik in je andere topic, de oorzaak is onbekend   ik zou dan liever eerst een paar nachten (zo nodig langer) bij hem gaan slapen en kijken of hij zo s nachts weer tot rust kan komen. Veel liever dan zomaar een toch wel in mijn ogen heftig middel als alprazolam te gaan geven Waarschuwingen, contra-indicaties en eventuele bijwerkingen: Door het toedienen van alprazolam kan het gebeuren dat uw huisdier acuut last krijgt van opwinding, verwarring en een toename van de eetlust krijg dit zou ik dus niet willen voor mijn hond en het liever op een andere manier proberen.   De adaptil lijkt me dan veiliger, ik heb er zelf geen ervaring mee. Je zou je ook eens kunnen verdiepen in de relax o dog.   Maar wie weet is er wel een andere oorzaak voor het blaffen. Zo was er ooit iemand op het forum van wie de bedrading niet in orde was en de hond hier  s nachts op reageerde. Dat krijg je als mens ook niet zomaar mee.    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Betsy Bullie 10 jaar !
Van harte !
honden page profiel DobryDobry schreef in Pension of meenemen naar Oostenrijk?
Misschien als je de mogelijkheid hebt, eens een weekendje weg gaan met overnachting en kijken hoe dat gaat?    In een pension met vreemden lijkt me dan nog stressvoller dan een reis en vakantie met bekenden. Dan liever bij iemand die ze goed kent, en misschien al eerst een nachtje logeren uitproberen en kijken hoe dat gaat.
honden page profiel DobryDobry schreef in Arran waarschijnlijk dement
" Heel erg bedankt voor de tips!!   Wat doet de vit.d3 precies? En in welke vorm moet je die geven? (Kun je ze bv gw bij Kruidvat kopen in pilvorm?) " Arran & Aedon Er bestaan aanwijzingen dat een tekort aan vit.D en het ontstaan van dementia met elkaar te maken zou kunnen hebben https://www.mdedge.com/neurology/article/72616/alzheimers-cognition/does-vitamin-d-reduce-risk-dementia   Het versterkt oa het immuunsysteem, zorgt voor sterke spieren, geeft meer evenwichtsgevoel en nog meer. Kijk wel even na of het al niet in zijn voer is toegevoegd.  Ik geef druppeltjes van het merk Nature Love.  
honden page profiel DobryDobry schreef in Arran waarschijnlijk dement
" Die heb ik gelukkig nog staan Is de algen olie in de dierenwinkel te kopen (moet morgen even de stad in dus dat zou wel goed uit komen) " Arran & Aedon ik weet het niet, hier (maar ik woon in Duitsland) niet in elk geval, ik bestel capsules via amazon, misschien anders bij een goede drogist of apotheek. Geef je ook vit.D3? Anders lijkt me dat ook een goede toevoeging, dan zou je er wel vit.K2 bij moeten geven zodat het daar komt waar het nodig is.   Edit:  misschien is astaxanthin (rood algje) ook iets voor Arran https://www.orthokennis.nl/nutrienten/astaxanthine
honden page profiel DobryDobry schreef in Arran waarschijnlijk dement
" Ik zat er ook nog aan te denken om Golden paste voor hem te maken. Zou dit iets zijn wat Arran kan helpen? " Arran & Aedon misschien ondersteunt het hem wel wat ja, ik zou het dan met kokosolie (koudgeperst, bio) maken en dan voor de omega 3 algenolie erbij geven.
 

Vrienden van asha

honden foto van Margje & Bikohonden foto van  martinehonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Mirandahonden foto van Dobryhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Dootjuuhhonden foto van <~* Neyo *~>honden foto van Lisahonden foto van Wendyhonden foto van Baukjehonden foto van ramonahonden foto van jillhonden foto van Mariekehonden foto van Elysiahonden foto van Daisyhonden foto van Juut & Brownie honden foto van ....honden foto van lindahonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Anne met Ike en Jackohonden foto van Erika & Faya  ?BRL?honden foto van sabrinahonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Simone & Maxhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van roy_Chonden foto van ArVhonden foto van Shirlyhonden foto van Dogohonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Wyts & Rjhonden foto van Anita.Langen.honden foto van Trotsuh Eigenaar Van Kyrahonden foto van moniekhonden foto van Janehonden foto van Bertien & Sennahonden foto van Linda----Jasonhonden foto van kees van den broekhonden foto van Mishahonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Vorkjehonden foto van nicohonden foto van Georginahonden foto van Evy & Romihonden foto van Armani&Gambler ®honden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van cindyhonden foto van kellyhonden foto van nel honden foto van Jozefienhonden foto van Missyhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Chloé & Beemerhonden foto van J. & T. van H & Dhonden foto van SJDhonden foto van charishonden foto van Mackhonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Nynke ft doggies.. honden foto van Angela en Dieselhonden foto van Michellehonden foto van goofie honden foto van nikita cooper en Guushonden foto van audi the doghonden foto van Fiona en Rossihonden foto van Ronica & Festerhonden foto van diane en tankhonden foto van mmd magazinehonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van obehonden foto van sandrahonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van S&F.honden foto van xenahonden foto van cynthiahonden foto van Fayhonden foto van Mirjam & Odi!!honden foto van Roosje ,,hond baro...honden foto van Kirstenhonden foto van kylehonden foto van jeltjehonden foto van Suzan, Bo & Guushonden foto van silke & woody honden foto van inge en destenyhonden foto van drietalhonden foto van Yvonne en de Iertjes.honden foto van brent en ruby honden foto van Samanthaa&Ruben^^Chicka&Lady^^honden foto van tia & starky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^