HondenPage baasje asha

Wat schreven de vrienden van asha op het forum

honden page profiel DobryDobry schreef in Trots op mijn mannetje.
Brandon alweer 15 jaar! Wat een lief koppie, en fijn dat de behandelingen hem goed doen en hij nog lekker mee kan wandelen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond vermagerd
" Soya wordt ook niet altijd goed verdragen door honden Welke plantaardige yoghurt gebruik jij? Ja inderdaad lekker mengen met iets  en afwisselen " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje beetje late reaktie maar ik had dit nog niet gezien.    ik heb of het biomerk van Rewe, of het merk Sojade, ook een bioyoghurt, of quark kan ook. Er is ook yoghurt van lupine of kokos, maar die heb ik nog niet geprobeerd. Weleens haveryoghurt, erg lekker maar was ook duur. Wb soja, dat zou ik altijd biologisch nemen, volgens mij wordt er anders bij de aanbouw erg veel pesticiden gebruikt.   Edit: ik ben benieuwd hoe het inmiddels gaat.  
honden page profiel DobryDobry schreef in Orthomanuele dierenarts, fysiotherapie, of allebei? | update: naar orthomanuele dierenarts geweest
klinkt goed en veelbelovend
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Trots op mijn mannetje.
Wat een mooie leeftijd. Hopelijk is je hondenventje nog lang bij je in goede gezondheid.
honden page profiel DobryDobry schreef in Pup 6 maanden bang om te wandelen.
hoe groot is ze? is er iets bekend over haar achtergrond? (alleen nieuwsgierig)
honden page profiel DobryDobry schreef in Pup 6 maanden bang om te wandelen.
Gefeliciteerd met je hond, wat een mooie hond!   Herkenbare situatie met mijn beide herplaatsers.  Ik heb zelf de eerste tijd heel kleine saaie rustige rondjes gemaakt, dat was al spannend genoeg. Andere honden zou ik nu niet opzoeken. Dus een flinke boog eromheen maken of desnoods terugkeren. Maar als je iemand kent met een rustige stabiele hond om samen op te lopen kan dat wel een steun zijn voor jouw hond. Wij hadden vlak om de hoek een klein park waar verder heel weinig mensen komen en de eerste weken hebben we alleen daar gelopen en daarna langzaam uitgebreid in het tempo van de hond.       
honden page profiel DobryDobry schreef in Orthomanuele dierenarts, fysiotherapie, of allebei? | update: naar orthomanuele dierenarts geweest
Mooie update, ik ben benieuwd, merk je al verschil in het neerzetten van de pootjes?
honden page profiel DobryDobry schreef in Sam Samcafe 3
" Ja het is daar wat platter, maar als je rond rijd met de auto al die mooie vergezichten met toch heuvels, mooi bos daar en riviertjes, soort Duitse Ardennen maar dan minder hoogteverschillen. Het is inderdaad vulkaaneifel, er is ook ergens zo'n groot gat met water te zien, gaan we vast bekijken. Toch weer vroeg geboekt, want de goedkopere huisjes zijn wat sneller weg, maar dit keer wel een annuleringsverzekering genomen.   We hebben ook een bungalow met weids uitzicht, ik ben er gek op, soms praten we over naar Duitsland verhuizen, dus we zullen eens kijken of we dat wat vinden.. maar we praten ook over Zeeland hahaha       " yooop ja Duitsland heeft veel mooie plekjes, net als Nederland, ...en nog heel wat meer landen, Ierland lijkt me ook geweldig.
honden page profiel DobryDobry schreef in Schildklierproblemen
mooi dat de medicatie aanslaat en hopelijk komt ze tot rust nu   ik had zelf een "te snelle schildklier" en dat hartrazen is behalve doodeng, ook doodvermoeiend.
honden page profiel DobryDobry schreef in Sam Samcafe 3
" Jaaa dat had ik toen ook, ik dacht, straks lopen we ergens in Frankrijk rond, ik was toen nog redelijk gezond gelukkig. Maar de Ardennen gaat het denk ik niet meer worden, ik heb nu al geboekt, lissendorf... ken je de omgeving? " yooop Lissendorf kende ik niet, Vulkaaneifel las ik. Het moet daar prachtig zijn, mooi weids gevoel had ik toen we eens door de Eifel terug naar huis reden.
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond valt uit naar andere honden in en voor ons flatgebouw
ja het zal er vast mee te maken hebben dat het haar thuis is. Ik zou zelf zoveel mogelijk afstand houden, even wegdraaien of in een flinke boog om de andere hond heenmaken. Lijn ook kort houden zodat ze naast je loopt, en jij tussen jouw hond en de andere hond terwijl je ondertussen stevig doorstapt. Ik gebruik zelf altijd het commando doorlopen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Sam Samcafe 3
haha ja alsof ze aan het overleggen zijn   wij waren ook een keer urenlang verdwaald, ik kreeg er een paniekerig gevoel van, alsof je nooit dat bos meer uit zou komen    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Wienske is jarig
Van harte. Ik hoop dat ze nog lang in goede gezondheid bij je mag zijn. Fijne dag.
honden page profiel DobryDobry schreef in Twee mini's en een luie kat.(fototopic)
ja even afwachten voor Balou, best spannend, het is toch altijd heel wat als je hond iets heeft   Jagen is ook absoluut niet mijn ding, maar Max zal dat anders zien. Ik heb het ras even gegoogled. Hebben ze de hond uit Slowakije gehaald?
honden page profiel DobryDobry schreef in Sam Samcafe 3
" haha daar waren we een heel klein beetje verdwaald.. " yooop dat straalt het ook wel uit haha. Gelukkig maar een klein beetje verdwaald, echt verdwaald is minder leuk
honden page profiel DobryDobry schreef in nog steeds jeuk
" Woh dobry, heb ook even gekeken ernaar, 2500 gram voor een hond van 60 kilo, Ogin is 75 kilo, laten we zeggen voor haar 3000 gram per dag, woh, dan zit er toch heel veel ballast bij, zoveel eten is dat goed voor een hond. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . ik ken het voer zelf niet hoor, maar de beschrijving klinkt niet slecht en samengesteld door mensen die er verstand van lijken te hebben. Drie kilo vlees zou idd veel te veel zijn, maar het is plantaardig voedsel. Ik denk dat je van plantaardig eten meer mag hebben, er ook idd wel veel meer vezels inzitten, wat wel weer goed is voor de darmflora, dus wel ballast, maar functioneel. Wel rustig aan laten wennen lijkt me.   Jenna (ongeveer 22 kilo) eet op haar plantaardige dagen ongeveer 1 kilo (zonder snacks meegerekend) en ze heeft er goede ontlasting bij, maar wel 3x per dag.   Ik denk dat je gewoon ook heel goed naar je hond moet kijken. Het zijn richtlijnen die op de verpakking staan.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Twee mini's en een luie kat.(fototopic)
Fijn dat het met Lotus goed gaat. En voor Balou wordt hier ook geduimd.   Leuke foto's! De buurhond is ook een knapperd. 
honden page profiel DobryDobry schreef in nog steeds jeuk
ik kwam vandaag toevallig dit voer tegen, misschien ook iets om je in te verdiepen?   https://www.vegavriend.nl/a-45857583/vegdog/vegdog-sensitive-no-1-800gr/#description
honden page profiel DobryDobry schreef in Supplementen
ik neem zelf algenolie, en ook mijn hond krijgt dat, net zo goed een bron van omega3, beter voor het milieu, de vissen en geen of in elk geval minder zware metalen. Bovendien haalt de vis zijn omega3 ook uit algen, dus voor mij een reden om de vis over te slaan en direct naar de alg te grijpen   https://testa-omega3.com/nl/vragen/waarom-algenolie/  
honden page profiel DobryDobry schreef in Sam Samcafe 3
Vakantie alweer achter de rug lees ik.   Het ziet er heel mooi uit daar, mooie foto's ook. Die foto in het bos bij het kaartlezen is zo leuk, de saamhorigheid straalt eraf       
honden page profiel DobryDobry schreef in Hond uit het buitenland via vliegtuig
" Hallo, Wat ben ik blij dat ik dit lees! Ik ben net aan het mailen met iemand die hetzelfde verhaal aanbiedt maar dan met golden retrievers.  Al goed dat ik de hele tijd met het gezegde : als het te mooi is om waar te zijn, dan is het dit meestal ook, in mijn hoofd zit en nog niks van info heb doorgestuurd. Hopelijk worden de oplichters snel gepakt. Groetjes " Britta Gestels inderdaad te mooi om waar te zijn, goed dat je het bent gaan onderzoeken en nog geen geld hebt overgemaakt.  Voor een golden retriever zou ik echt naar een goede fokker gaan die alle gezondheidstesten doet, pas op ook voor broodfokkers, lees je goed in. Of een herplaatser uit het asiel is misschien ook iets voor je.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Bang om hond (duitse herder) uit te laten
of is het geschreeuw  enz van  mijn ex tegen mij ook een bijdrage... hij kwam dan altijd bij me liggen en soms rillerig:   heftig zeg, ik denk zeker dat het meespeelt, zijn basis is dan niet meer velig wat zich op allerlei manieren kan uiten.  Maar veel honden kunnen eenmaal volwassen niet meer goed met andere volwassen honden. Ik heb zelf een hond die niet met andere honden kan. De eerste tijd is dat echt niet makkelijk, maar op de duur ga je anders wandelen, het scannen van de omgeving wordt een tweede natuur.  Je neemt rustige tijden, routes waar geen of nauwelijks andere honden te vinden zijn en als er een andere hond komt, hou je de hond kort naast je  riem in twee handen zodat je goed de controle hebt,, en je maakt afstand,  bogen maken evt. teruglopen..    Ik heb zelf veel gehad aan twee boeken: Help mijn hond trekt, van Turid Rugaas, en BAT2 van Grisha Stewart. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 8 weken aanval vrij)
mooi zo,dat verdienen jullie ook
honden page profiel DobryDobry schreef in Duke blaaskanker
Fijne update, de hormonenkuur achter de rug, en  tumor weer een ietsje geslonken, en als de oncologe tevreden is zal dat niet voor niets zijn.     En nu dus even lekker rustig aan.   Klinkt heel positief allemaal. Ook fijn dat je bij hem slaapt.      
honden page profiel DobryDobry schreef in Evi’s dagboek! - 6 maanden oud - op bezoek bij Evi’s kopie! (p9)
wat een verschil zeg van kleur, eerrst een fluffig wit pupseltje en nu een prachtige puber.
honden page profiel DobryDobry schreef in Beschuldigd van bijten.
Dan zou er in elk geval een bijtwond moeten zijn lijkt me? En een artsbezoek geweest zijn? En wie was er dan bij het kind, het lijkt me nog te jong om alleen over straat te lopen.....allemaal gedachtes die bij me opkomen.... Misschien draaide Tommie zijn koppie naar haar toe en dacht ze vanuit haar angst dat hij nu wel zou gaan bijten oid. Ik  denk niet dat je het serieus hoeft te nemen.   Verder idd wel oppassen en hem niet door iedereen laten aaien, het kan ook weleens teveel worden voor hem, zoals al is aangegeven.
honden page profiel DobryDobry schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
" Zou daarin geen verschil zijn tussen een angstige buitenlandse herplaatser en een Nederlandse herplaatser die een goede opvoeding gehad heeft?  Als ik bijvoorbeeld een hond te logeren krijg waarvan ik weet dat die goed op mijn commando’s reageert, dan zal ik die namelijk op veilige plekken waarschijnlijk ook gewoon lekker los laten lopen.  " Britt, Maui & Bodhi misschien wel hoor, maar wat, als er bijv. ineens een knal is, of hij ergens anders van schrikt, dan kan het zijn dat hij dan in paniek wegvlucht ipv naar jou toe komt omdat hij je nog niet goed kent.     Super dat het verder al zo goed gaat in huis met Maui, en hij zich al zo ontspannen voelt. En ook heel fijn dat hij in de hondengroep goed valt.  
honden page profiel DobryDobry schreef in nog steeds jeuk
ja dat lijkt me ook, zo min mogelijk bewerkt en biologisch minstens. Alleen vlees is juist een heel bewerkt "produkt" waar lang niet elke hond tegen kan.    Ik heb hier ook een hond met atopie, mijten, gras en pollenallergie. En het is een heel gedoe en gezoek naar zo min mogelijk jeuk.   Sterkte en succes    Ter ondersteuning zou je ook nog aan acupunctuur kunnen denken, dat schijnt veel honden met allergieen goed te doen.        
honden page profiel DobryDobry schreef in Welk ras past bij ons?
heb je al eens naar de Kromfohrländer gekeken? Hier in de buurt woont iemand die er een heeft. Heel leuk en makkelijk (volgens de eigenaar, heb er zelf geen ervaring mee) hondje. Je hebt ze in gladhaar en ruwhaar.   https://www.hondenpage.com/hondenrassen/kromfohrlander.php
honden page profiel DobryDobry schreef in Markeren als een reu: meer teefjes die dit doen?
Ik heb nu mijn derde teefje en alledrie hebben ze graag gemarkeerd, en Jenna doet dit nog steeds, zelfs nu nog nu ze al heel oud is blijft ze ermee doorgaan
 

Vrienden van asha

honden foto van Margje & Bikohonden foto van  martinehonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Mirandahonden foto van Dobryhonden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Dootjuuhhonden foto van <~* Neyo *~>honden foto van Lisahonden foto van Wendyhonden foto van Baukjehonden foto van ramonahonden foto van jillhonden foto van Mariekehonden foto van Elysiahonden foto van Daisyhonden foto van Juut & Brownie honden foto van ....honden foto van lindahonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Anne met Ike en Jackohonden foto van Erika & Faya  ?BRL?honden foto van sabrinahonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Simone & Maxhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van roy_Chonden foto van ArVhonden foto van Shirlyhonden foto van Dogohonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Wyts & Rjhonden foto van Anita.Langen.honden foto van Trotsuh Eigenaar Van Kyrahonden foto van moniekhonden foto van Janehonden foto van Bertien & Sennahonden foto van Linda----Jasonhonden foto van kees van den broekhonden foto van Mishahonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Vorkjehonden foto van nicohonden foto van Georginahonden foto van Evy & Romihonden foto van Armani&Gambler ®honden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van cindyhonden foto van kellyhonden foto van nel honden foto van Jozefienhonden foto van Missyhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Chloé & Beemerhonden foto van J. & T. van H & Dhonden foto van SJDhonden foto van charishonden foto van Mackhonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Nynke ft doggies.. honden foto van Angela en Dieselhonden foto van Michellehonden foto van goofie honden foto van nikita cooper en Guushonden foto van audi the doghonden foto van Fiona en Rossihonden foto van Ronica & Festerhonden foto van diane en tankhonden foto van mmd magazinehonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van obehonden foto van sandrahonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van S&F.honden foto van xenahonden foto van cynthiahonden foto van Fayhonden foto van Mirjam & Odi!!honden foto van Roosje ,,hond baro...honden foto van Kirstenhonden foto van kylehonden foto van jeltjehonden foto van Suzan, Bo & Guushonden foto van silke & woody honden foto van inge en destenyhonden foto van drietalhonden foto van Yvonne en de Iertjes.honden foto van brent en ruby honden foto van Samanthaa&Ruben^^Chicka&Lady^^honden foto van tia & starky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^