HondenPage baasje Beau

Wat schreven de vrienden van Beau op het forum

honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Teef niet loops - 2 jaar en 5 maanden
Onze Diva (ODH) is naar ons idee nog steeds niet loops geweest.Wij hebben het in ieder geval nooit gezien of gemerkt. Ze is wel eens erg aantrekkelijk geweest voor andere honden, maar dat is volgens mij maar eenmalig geweest. Ze is geboren in April 2020. Herkend iemand dit?We zitten ook nog te twijfelen of we haar moeten laten steriliseren, voor- en nadelen, etc. DA geeft aan dat ze ws wel loops geweest is, maar niet opgemerkt en als ze haar gaan helpen ze evt. kunnen kijken of er meer aan de hand is of dat ze misschien een hermafrodiet is. Pfff
honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba schreef in Finse lappenhond fokker gezocht
Oh top! Ga ik daar inderdaad ook even kijken!
honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba schreef in Finse lappenhond fokker gezocht
Iedereen bedankt alvast! :-D De site van Marijke had ik inderdaad al gevonden d(^_^)b Mochten jullie er nog meer weten dan hoor ik dat natuurlijk graag!
honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba schreef in Finse lappenhond fokker gezocht
Goedemiddag allemaal, Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik hier voor het laats online was maar ik mis nu toch jullie kennis dus ik ben terug van weg geweest O-) Ik zou graag jullie hulp willen gebruiken bij mijn zoektocht naar een fokker van de Finse lappenhond. Ik ben al een tijdje aan het oriënteren en aan het zoeken naar fokkers die mij passen. Ik heb namelijk toch wat eisen heb ik gemerkt. Ik vind het belangrijk dat de pups redelijk lang bij de moederhond blijven zodat ze zo veel mogelijk taal kennis op doen. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk dat de pups ge-titerd worden in plaats van gewoon geënt :-) Ook zou ik het prettig vinden als ze op rauw gespeend worden maar dit is geen absolute must O-) Ik heb al aardig wat sites van fokkers bekeken maar tot nu toe nog niets gevonden wat ik zocht. Mijn vraag is nu dan ook, Zijn er hier mensen die bekend zijn met fokkers die ook op deze manier naar de pups kijken? Ik heb totaal geen haas met het vinden van een fokker of een pup dus de wachtlijsten vind ik ook helemaal geen probleem :-) Groetjes Marjolein
honden page profiel JonneJonne schreef in Alleen natvoer?
Hoge kwaliteit natvoer is zelfs beter voor een hond dan brokken. Met het juiste merk zou het ook niet moeten uitmaken voor de anaalklieren. Hier krijgen ze eigenlijk ook alleen natvoer :-)
honden page profiel JonneJonne schreef in Hoe ziet er uit brok en natvoer
Ik hoop dat het me lukt foto’s toe te voegen. Wij voeren hoofdzakelijk Reico natvoer. Ruikt goed, ziet eruit als echt vlees en je ziet de toegevoegde groente zitten. Verder geen onzin erin. Dit is de smaak kalf. https://www.hondenpage.com/fotos/foto/543514/.php https://www.hondenpage.com/fotos/foto/543516/.php
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Jeetje mina... Ik ben heel lang niet actief geweest hier en geloof dat ik er ook gelijk weer mee uitscheid. Succes topicstarter! In het berichtje dat je me privé had mogen sturen, had ik je mijn holistisch dierenarts willen doorgeven zodat je, als de behoefte er was, contact had kunnen leggen. Want inderdaad meten is weten. Alle betweters hier trokken alweer eigen conclusies, zucht....
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
" Maak je jezelf niet gewoon veel te druk?   Hij loopt niet mank, er lijkt weinig aan de hand te zijn, dit is ook bevestigd door een orthopeed. Gewrichten knakken wel eens, ook die van een jonge hond. Het skelet is nog volop in ontwikkeling, de epifysairschijven zijn nog niet gesloten, etcetera.   Om nu alvast supplementen te gaan geven voor een imaginair probleem lijkt me overdreven en doet waarschijnlijk meer kwaad dan goed. "Joop  Al onze pups krijgen deze ondersteuning van kruiden, mineralen en vitaminen mee. In samenspraak met holistisch dierenarts zo besloten. Een baby waar niks mee aan de hand is geef je voor zijn ontwikkeling toch ook vitamine D druppels? Vind je opmerking dan ook een beetje vreemd “doet meer kwaad dan goed” als je niet eens weet waar het precies over gaat. Skelet van pups is erg kwetsbaar en de voeding van tegenwoordig, ook als je KVV geeft, mist essentiële voedingsstoffen. Net zoals de groente en het fruit dat wij zelf tegenwoordig eten veel minder rijk is aan vitaminen en mineralen ten opzichte van 40 jaar geleden. Als je je erin verdiept dan weet je dat het toevoegen van kruiden, vitaminen en mineralen van essentieel belang is.
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Foto’s kunnen inderdaad zonder roesje. Even afwachten. Geef je je hondje supplementen voor de botontwikkeling? Onze pups hier krijgen dat altijd mee als extra ondersteuning, ondanks goed voer. Je mag me altijd even een berichtje sturen als je meer wilt weten.
honden page profiel JonneJonne schreef in Natuurlijk middel preventief voor de gewrichten
Ik werk eigenlijk altijd met de kruiden en supplementen van Reico. Hier krijgen ze ook de voeding ervan. Onze pups groeien hier ermee op en krijgen ter ondersteuning aufbau Vital in het nest en na de tijd Naturkraft Pro 2. Preventief gewrichten ondersteunen daar zou de Naturkraft Pro 6 geschikt voor zijn. Onze oude border had artrose en kreeg Joint Vital, dat gaf verlichting maar is bij jouw hond niet aan de orde. Stuur maar berichtje als je nog meer wilt weten
honden page profiel JonneJonne schreef in Wat zie ik niet? Help!
Vrijwel alle dieren hebben in meer of mindere mate last van verzuring van hun lijf door lichaamsvreemde stoffen uit voeding maar denk ook aan vaccinatie, ontworming en ontvlooispul. Er is naar mijn weten maar één merk dat hierop in speelt door een mineraal evenwicht aan de brokken toe te voegen door middel van algen waardoor dit wordt opgelost. Deze voeding wordt ook veel aangeraden door holistisch/natuurgeneeskundig dierenartsen/therapeuten. Op de pagina van Reico Partner Tuil staan op Facebook interessante onderwerpen beschreven waardoor deze voeding is zoals hij is. Succes!
honden page profiel JonneJonne schreef in Speciaal voer drachtige/zogende teef
Hier krijgen onze honden Reico, onder andere omdat ze zo een fijne natuurlijke middelen hebben voor teven die gedekt worden, drachtig zijn en daarna zogen. Ze krijgen daarnaast hun gewone brok en natvoer/worst extra. Puppies worden op hetzelfde merk grootgebracht vanaf 4 weken.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
" Ik vind het wel tegenvallen van dit merk. wild - 9 % Wild, 20 % Gevogelte, 4 % Pasta, 4 % Pompoen, 2 % Courgette, Vleesboullion, Algen, Zalmolie https://www.reico-vital.com/nl/tier/hunde/feuchtfutter/1018-maxidogvit-wild       "yooop  Je vergeet bij Wild de 4 voor de 9% te zetten. Geeft toch een wat vertekend beeld ???? Ik vind natvoer met 70% echt vlees heel goed. Sowieso als je het ziet, onderscheidt het zich echt van andere merken is mijn mening.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
Als je een goed merk natvoer en/of brokken zoekt, kun je ook eens kijken naar Reico. Dat natvoer is tenminste echt vlees in plaats van veel smurrie zoals ik hierboven lees over een bepaalde variant.
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
Vandaag bij de DA geweest en foto's gemaakt. W.b.t de bulten, is idd bumblefoot (=pododermatitis). De bulten zitten precies op de uitstulpingen van de poten/ botten (die er horen). Dit komt door een probleem met de pezen. HD is niet duidelijk zichtbaar, maar ook niet uit te sluiten. Ze heeft ons doorverwezen naar een orthopeed. Wij hebben besloten naar UDS te gaan (Utrecht). Kunnen er over 2 weken terecht voor consult en evt. onderzoeken, etc. Dus wordt vervolgt ... fingers crossed. Mogen nu per keer 15 min aangelijnd lopen, worden 2 lange weken.  
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
" Waarmee ik dus wil zeggen, dat als je naar een specialist gaat, deze de foto waarschijnlijk nog een keer maakt. Heel veel succes! "ientje  We gaan maandag wel bij onze DA, die ik volledig vertrouw en als blijkt dat het HD is, mag de specialist nog een foto maken indien nodig. We zijn gelukkig vrij goed verzekerd.
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
" Inderdaad, zoals Willemijn aangeeft, een specialist hier naar laten kijken.Ik heb zeer goede ervaringen met Daan Kranendonk in Putten.Met 5 maanden zitten ze midden in de "slungel" periode, de poten gaan dan nog alle kanten op, vooral als ze hard groeien.Ga niet te snel over tot operatie, heb meerdere gevallen gehoord dat bij een second opinion door een specialist een operatie niet nodig was.....  "Gea  Ik heb idd meer gehoord over diegene in Putten. We wachten maandag maar eerst de foto's af, hoop zo dat het niet is wat we allemaal denken. Houd jullie op de hoogte.
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
" Bumblefood, wordt niet vaak bij honden geconstateerd, als je hond dit heeft, direct een behandeling starten dus medisch advies hierover gewenst. "Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .  Ik kan ook geen foto's vinden op internet hierover bij honden
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
Wij hebben een ODH pup van 5 maanden en constateerden zwarte bulten op haar achterpoten, wat sterk lijkt op leggers. Maar die plekken raken de grond niet en zij is pas 5 maanden. Onze eigen DA was op vakantie, dus vervanger heeft op schimmel en mijt gekweekt, zonder resultaat. Nu onze eigen DA laten kijken en zij heeft het over Bumblefoot, wat veel bij kippen en cavia's voorkomt, heel vreemd. Tevens heeft dit te maken met verkeerde stand van de poten en ze heeft ook een soort X-poten vinden wij en haar linkerpoot slaat naar buiten als ze loopt. Ouders zijn beiden HD-vrij, maar ben bang dat onze Diva (zoals ze heet) dit toch heeft. A.s maandag wordt ze geröntgend en hopen dat dit het niet is, anders moet ze geopereerd worden en een lang herstel. Weet iemand nog een goede betaalbare fysiotherapeut in buurt van Zoetermeer (waar wij wonen) en een goede dierenkliniek voor de operatie? Heeft er sowieso iemand ervaring met HD bij een pup en/ of weet iemand wat die bulten kunnen zijn? PFFFF pas 5 maanden en nu al zoveel ellende, na wat ze al niet meer meegemaakt heeft. Maar wat dat betreft is ze bij ons in goede handen, aangezien wij alles voor haar doen.
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Voer (Brok) voor een ODH
Vraagje uit nieuwsgierigheid. Wat vinden jullie van de Farmfood brokken voor de ODH? Wij hebben nu een pup van 10 weken en krijgt sinds gisteren farmfood, wat ze lekker vind en we hebben onze oude ODH (11 jaar) ook in het begin op farmfood gehad tot hij het niet meer lekker vond. Maar hij heeft uiteindelijk toch artrose, hernia en spondylose gekregen. Nou weet ik niet of dat aan het voer ligt, maar ... Vandaar mijn vraag
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Onze oudere hond (11jaar) heeft nieuwe pup gebeten
Bedankt voor alle antwoorden en adviezen. Het gaat wel een stukje beter en veel dingen doen we al zoals jullie beschrijven. De pup heeft er gelukkig niets aan overgehouden en is ook niet heel bang voor "opa". Heeft er wel ontzag voor, maar daagt ook nog wel eens uit achter het hek, maar hier corrigeren we haar. Buiten lijkt steeds beter te gaan. We gaan gewoon zo door en zien wel hoe lang het duurt, we hebben geduld en houden net zoveel van haar als van de andere 2. Soms is het moeilijk, maar dat wisten we al toen we eraan begonnen en ooit ... zullen we blij zijn met alle 3 samen.
honden page profiel Sander LammersSander Lammers schreef in Onze oudere hond (11jaar) heeft nieuwe pup gebeten
Wij hadden al 2 honden en wilden een pup erbij, een ODH teefje, omdat we dachten dat onze "oude" hond kon helpen bij de opvoeding, aangezien hij zo goed opgevoed is. Kyran is een 11 jaar oude ODH en Benji een 9 jaar oude Lhasa Apso. Kennis gemaakt met elkaar op neutraal terrein, leek goed te gaan. naar binnen gegaan, eerst Kyran, toen Benji en erna Diva (de pup). Geen speeltjes in huis, maar binnen veranderde het gelijk. Kyran begon te snauwen, grommen en Benji ook. Diva in de ren gezet, een ren van 2.40 x 80cm in de HK. Om een lang verhaal kort te maken ... Continu waren we oplettend, Kyran niet alleen met de pup en continu alert zijn. Op 1 moment speelt mijn vrouw met de pup, komt Kyran met zijn bal aanzetten en denkt Diva, leuk spelen. Kyran beet de pup vol op de kop en liet niet meer los. Mijn vrouw heeft hem eraf moeten trekken. Paniek en overal bloed. Uiteindelijk bij de DA een gaatje en scheurtje in het oor en een grote(re) scheur onder de rij kiezen in zijn bekje. Uiteindelijk hoefde het niet gehecht etc., maar wat een angst. AB, pijnstillers mee en naar huis. Nu hebben we de HK in tweeën gedeeld en zitten de "oude" honden aan de ene kant en Diva aan de andere en draaien we zo nu en dan om. Men zegt laat ze zo wennen en probeer het buiten tot maatjes te laten komen, kan wel 6-7 weken duren of langer. Iemand hier ervaring mee of nog andere ideeën? Hoor het graag
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Mr. Frank Visser doet uitspraak
De uitspraak dat de hond weg moet is volkomen terecht. Dat beest verveelde zich heel erg.  En o wat was zij blij met al die mensen,  wist van gekkigheid niet hoe  zei zich moest gedragen.  De hond was anderhalf jaar, kan me niet voorstellen dat zij daar, haar verdere leven moet doorbrengen. Ze gaan hem helpen de hond te plaatsen en dat is heel fijn. Ik had zo veel medelijden met de hond.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Hond net iets te zwaar, maar altijd honger.
Trek eens een blik of pot sperziebonen open en was ze, voor te zout. Je kan ze ook zelf klaarmaken, dan zonder zout. Meng het met het voer wat hij krijgt. Je mag zo veel geven als je wil ,omdat er eigenlijk niets in zit.  Alleen vult het de maag goed. Ik moest minder voer geven en aanvullen met de bonen om af te vallen. Dat hoeft jou hond niet dus gewoon de portie, en aanvullen met boontjes.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
" Merci al voor de antwoorden! Heeft iemand ook zicht op wat je gemiddeld betaald voor een golden retriever pup?  Of hangt dit sterk af van fokker tot fokker? " Sam Ik denk het dubbele van wat wij betaald hebben. Bij een geregistreerde fokker die aangesloten is bi een rasvereniging, zo`n tussen 1500,00  en de 1750,00. Bij een huisfokker kan je goedkoper terecht, maar of dat zo verstandig is....ik zou het niet doen....
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
Heeft België  geen Rasvereniging van de Golden Retriever. Zij weten waar je betrouwbaar een pup kunt aanschaffen en daar verwijzen ze je naar toe. Je krijgt van hun de adressen waar je kan gaan kijken. In NL kregen wij 3 adressen en de eerste voelde zo goed, dat we daar in totaal 3 pups hebben gehaald over de jaren heen. Ook wij hebben 1 hond jong moeten laten inslapen. Dat een rashond  geen kanker kan krijgen dat is een garantie die niemand kan geven. Een Golden site kan er mooi uitzien, maar je weet nooit of het betrouwbaar is. Ja is de prijs laag, dan weet je het eigenlijk al. Succes 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
 

Vrienden van Beau

honden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van Jeannette honden foto van jolanda honden foto van Mireillevdwhonden foto van Nicole en het trio....honden foto van Sander Lammershonden foto van karinhonden foto van Petrahonden foto van ~~Michelle&Mushu~~honden foto van Jonnehonden foto van Tina en Ilanhonden foto van Irene Emma. honden foto van Nicke, Martin, Shiva & nalahonden foto van Marjo en Kibahonden foto van Natascha en bonohonden foto van marijehonden foto van Laurenhonden foto van Eline & Vinohonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Puck en Incahonden foto van meert nancyhonden foto van Liza D.honden foto van Sashonden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Manonhonden foto van Gwennhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Just The Max   honden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydeehonden foto van -honden foto van Ines&Lunahonden foto van Judith en Babbe.honden foto van Mandy - Snoopy en Daisyhonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van Baronhonden foto van Kirito de poedelhonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van Gerdahonden foto van ennashonden foto van silke

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^