HondenPage baasje June

Wat schreven de vrienden van June op het forum

honden page profiel KikiKiki schreef in gezelschapshondje aanschaffen
Ben benieuwd wat jij voor voer geeft ivm blij ei effect????
honden page profiel KikiKiki schreef in gezelschapshondje aanschaffen
Voedsel gevoeligheid. Bedoel je darmen of huid? Darmen geen probleem. Reageert met huid/ oren als je van voeding afwijkt. Maar hij krijgt nu strikt zijn voer en niets anders meer. Ook beter voor zijn gewicht????
honden page profiel KikiKiki schreef in gezelschapshondje aanschaffen
@Ientje Dit was mijn eerste hond. Alle info destijds graag gegeven. Wel gekozen voor goede fokker. Met stamboom dus. Ondanks zijn hogere leeftijd ziet hij er nog goed uit.
honden page profiel KikiKiki schreef in gezelschapshondje aanschaffen
Hoi Lena! Hier ook een Lhasa Apso. Een super lieve hond. Vachtverzorging nodig. ( kammen en af en toe wasbeurt) Geen haaruitval. Kan lange wandelingen maken of lekker relaxen in huis. Geen blaffer. Goed met drukke (klein)kinderen.
honden page profiel KikiKiki schreef in Lhasa Apso, Havanezer, Bichon Frise of Bolognezer?
Hier een Lhasa Apso! Deze week 12 jaar geworden! Een fantastische hond. Heel lief, ook voor kinderen. Kan nog steeds lange afstanden lopen / rennen over de hei. Geen platte snuit en gaat ook niet grommen naar anderen. Houdt niet van drukke grote honden en gaat deze uit de weg. Succes met je keuze!
honden page profiel XtineXtine schreef in Jack Russel Brindle kleur - welk ras?
Leuke hond, maar totaal geen Jack Russel. Ook zijn ouders zijn totaal geen Jack Russels. 
honden page profiel XtineXtine schreef in Spierziekte pup
" Nou nou...   Als je deze ziekte op zoekt dan kom je op bijvoorbeeld deze bron de volgende quote tegen:   "This is seen most commonly in Akitas, terrier breeds, German Shorthaired Pointers, German Shepherd dogs and Golden retrievers, Abyssinians and a close relative, Somalis. A rare congenital form has been described in Jack Russell terriers, Springer Spaniels and Smooth-haired Fox terriers."   Bij kleinere rassen (terriërs, waar je misschien dan nog wél wat snippets van terug vind in de hond van ts van b.v. de jack russell) komt dus voornamelijk een nog zeldzamere (aangeboren) versie voor die dus nagenoeg nooit voorkomt. Daarbij blijft het eerste staan dat dit toch echt veel meer voor blijkt te komen bij grotere rassen zoals de Duitse herders, golden retrievers etc. En laten deze rassen nou net niet passen bij een boomer. Zo'n gekke opmerking is dat dus helemaal niet van deze dierenarts in mijn ogen. En als het hier dan ook nog om een aangeboren versie gaat (wat het artikel in de bron ook aanhaalt), dan is het mijns inziens niet meer dan logisch dat ook een pup al symptomen kan hebben, het hondje is er immers mee geboren.  Niet dat ts hier iets aan heeft, maar ik zou toch zeker niet zomaar deze dierenarts afschrijven. " Zelmo Heeft ook gezegd dat het “niet” voorkomt bij een pup terwijl het een aangeboren oorzaak kan zijn, en dus inderdaad al heel jong kan voorkomen. Maar dierenarts zal zich hoogstwaarschijnlijk wel verder informeren bij collega’s indien hij er persoonlijk geen ervaring mee heeft. Behandeling zal dus wel in orde komen. 
honden page profiel XtineXtine schreef in Spierziekte pup
Je hondje is een Boomertje. zeker en vast een leuk hondje. Maar van een Boomertje weet je niet wie de ouders zijn, ook niet welke rassen er in zitten. Dus vind ik het wel heel raar dat je dierenarts zegt dat het niet voorkomt bij dit ras, wanneer je niet weet welke rassen er in zitten. Ook vind ik het raar dat hij zegt dat het bij een pup niet voorkomt. Het is een ziekte die aangeboren kan zijn, en dan merk je het al rond de 6 weken. Enkel wanneer de hond de ziekte oploopt omwille van een bepaalde reden, dan krijgt hij het op latere leeftijd. Persoonlijk zou ik toch niet echt veel vertrouwen hebben in een dierenarts die zulke opmerkingen maakt.  
honden page profiel XtineXtine schreef in Pup springt op tegen iedereen
Niet je hond maar je bezoek opvoeden. 
honden page profiel XtineXtine schreef in drukke puppy in combinatie met drie kinderen
" Dat snap ik, ik weet ook echt wel dat zij het erger maakt. We spreken er dan ook elke keer op aan. Maar ik kan haar moeilijk opsluiten op haar kamer als 4 jarige zodat ze maar niet bij hem in de buurt komt Ze moet het echt leren, dat klopt, maar tegelijk is en blijft het een kleuter die hem eigenlijk gewoon graag wil knuffelen en ermee wil spelen. " BaasjeThor Je moet er haar op aan spreken voordat ze het doet. Het is nu nog een pup, maar eens is de hond volwassen en wordt ze het beu dat ze altijd maar weer lastig gevallen wordt door een kind, en voordat je het beseft heb je een bijtincident. En dan is het niet de schuld van de hond.
honden page profiel XtineXtine schreef in drukke puppy in combinatie met drie kinderen
Misschien krijg ik nu wel heel veel over me heen,maar ik ga het toch zeggen. Je zegt zelf dat je wel 100 keer per dag tegen je jongste moet zeggen de hond gerust te laten. Dan is het toch wel logisch dat je een drukke pup hebt. Het is niet de hond die nu van gedrag moet veranderen, het is aan jou om er voor te zorgen dat je jongste de pup gerust laat.    
honden page profiel XtineXtine schreef in Meet Ricco!
Het is dat het zo moest zijn. Geniet er van.
honden page profiel XtineXtine schreef in Eten pup
" zou ik ook doen ja. als hij overdag niet braakt of zo, zou ik gerust naar 2x per dag switchen, aangezien hij in de middag niet wil eten. dan doe je bij de eerste maaltijd en laatste maaltijd iets meer of zo? " max De hoeveelheid inderdaad beetje uittesten.
honden page profiel XtineXtine schreef in Eten pup
Wanneer hij zijn eten ‘s middags laat staan schakkelde ik gewoon over naar twee keer per dag hoor.
honden page profiel XtineXtine schreef in Uit huis en waar gaat Senna wonen?! Wie kan mij helpen
Het gaat hier eigenlijk zelfs totaal niet over een hond. Het gaat hier over schoonouders die tegen hun zoon zeggen waar en onder welke voorwaarden hun zoon moet gaan wonen. En over een zoon die die dit dan nog doet zonder tegenpruttelen. En nog erger, dit nog normaal vind. Gaan ze ook beslissen of jullie ja of neen kinderen zullen hebben ?
honden page profiel KikiKiki schreef in Lang niet hier geweest. Even groeten!
Ientje@ Diki is echt een kleintje met 6,5 kg. James is 12 kg en is goed op gewicht. Niet te dik. Het karakter van deze hond is zo geweldig mooi. Het onderhoud van de vacht doe ik nu helemaal zelf. Geen opleiding gehad hierin, maar na al die jaren krijg je wel handigheid.
honden page profiel KikiKiki schreef in Lang niet hier geweest. Even groeten!
Bedankt allemaal. Ja, ik ben helaas niet meer zo actief geweest op dit forum. Ientje@ Leuk hondje die Diki. Ben benieuwd bij welke fokker je haar uiteindelijk gehaald hebt. Ze lijkt een stuk kleiner als James. Koert@ jou boomer heeft inderdaad veel weg van een Lhasa Apso!
honden page profiel KikiKiki schreef in Lang niet hier geweest. Even groeten!
Ik probeer een foto te plaatsen. Niet gelukt helaas....
honden page profiel KikiKiki schreef in Lang niet hier geweest. Even groeten!
Ondertussen is James alweer 11 jaar. Niets veranderd. Nog lekker actief.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Mr. Frank Visser doet uitspraak
De uitspraak dat de hond weg moet is volkomen terecht. Dat beest verveelde zich heel erg.  En o wat was zij blij met al die mensen,  wist van gekkigheid niet hoe  zei zich moest gedragen.  De hond was anderhalf jaar, kan me niet voorstellen dat zij daar, haar verdere leven moet doorbrengen. Ze gaan hem helpen de hond te plaatsen en dat is heel fijn. Ik had zo veel medelijden met de hond.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Hond net iets te zwaar, maar altijd honger.
Trek eens een blik of pot sperziebonen open en was ze, voor te zout. Je kan ze ook zelf klaarmaken, dan zonder zout. Meng het met het voer wat hij krijgt. Je mag zo veel geven als je wil ,omdat er eigenlijk niets in zit.  Alleen vult het de maag goed. Ik moest minder voer geven en aanvullen met de bonen om af te vallen. Dat hoeft jou hond niet dus gewoon de portie, en aanvullen met boontjes.
honden page profiel XtineXtine schreef in Angst bij toller
Ik kan hier enkel bevestigen wat Alaska’s Finest en Dobey hierboven schreven. Grommen is niet meer of minder dan een communicatiemiddel. Zij hebben geen stem zoals wij. En voordat ze gromde zal ze al op meerdere manieren in “hondentaal” tegen jullie gesproken hebben en gezegd dat ze zich niet goed voelde in die situatie. Jullie hebben deze signalen niet opgevangen, niet begrepen, en zijn blijven aandringen. Dus restte haar enkel nog het grommen om dit mede te delen. Boos worden is dus een reactie die het enkel allemaal nog erger maakte. Geef haar vertrouwen, slaap en keertje beneden, probeer uit te vinden waarvoor ze bang is. En lees een goed boek over hondentaal.
honden page profiel XtineXtine schreef in Reclame in ieder topic?
Idem. Ik weet echt niet hoe dit op te lossen. Ben hier jaren lid, maar dat is waardeloos.   " Heel irritant. En ik kan het niet blokkeren omdat ik te weinig van pc ken. Tot het opgelost wordt kom ik hier niet meer.  Groetjes. "  
honden page profiel XtineXtine schreef in Hoe groot wordt je pup?
Ha, ha, ha. Mijn Havanezer zou volwassen 3 kgr worden. Pffft, gemiddeld gewicht is 6 à 7 kgr volwassen. Klopt dus niet veel van.
honden page profiel XtineXtine schreef in Reclame in ieder topic?
Dit is gewoonweg niet te doen. Is echt hopeloos overdreven veel. Ik wil met veel plezier een bijdrage doen indien dit noodzakelijk zou zijn om een forum zonder reklame te hebben.
honden page profiel XtineXtine schreef in Rust zacht Ravik (De diagnose is gesteld en ik moet het even van mij af schrijven)
Heel veel sterkte.
honden page profiel XtineXtine schreef in Pup heel druk en bijt continu
Wanneer ik even naar je beginpost kijk heb je je pup al rond de zeven weken mogen ophalen ? Dat verklaart natuurlijk al een gedeelte van de problemen. Wanneer een pup langer blijft leert hij meer bijtrem van broertjes en zusjes en wordt hij wel eens op zijn plaats gezet door de moeder indien hij echt te fel is. Hij heeft dus een beetje van zijn basis opvoeding in het nest gemist.
honden page profiel XtineXtine schreef in oogjes
Dat masseren en geforceerd openen kan inderdaad nodig zijn wanneer er effectief een oog zit (of zat) Maar wanneer er niets aanwezig is, dan blijft het beter gewoonweg toe. Ik zou toch eerst contact opnemen met een dierenarts.
honden page profiel XtineXtine schreef in oogjes
Zeker niet proberen zelf open te doen. Ik zou even contact opnemen met oogarts/dierenarts en daar de vraag stellen. Denkelijk zal hij voorstellen het nog een weekje aan te kijken en indien dan nog niet open, dan langs gaan en laten nakijken.
honden page profiel XtineXtine schreef in Cm/sm? Of gewoon hondengedrag?
Dan denk ik dat de kans groot is dat er iets mis is met de oren.   " Hij ruikt wel iets aan zn oren .. Ik hoop dat het daar mee te maken heeft, ga er even mee langs de da van de week . " kimberley  
 

Vrienden van June

honden foto van Xtinehonden foto van Kikihonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Irene Emma. honden foto van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoroshonden foto van Anya & Guus(je)honden foto van  Ingrid

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^