Eten pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TessaTessa

honden foto van Tessa

mijn pup is nu 4,5 maand oud. Hij laat vaak zijn eten staan tussen de middag. Verder eet hij sochtends en SAvonds wel gewoon zijn bak leeg zonder moeite. Kan ik hem al 2 x per dag zijn voer gaan geven of of hij hier nog te jong voor? 

honden foto van Profiel verwijderd omdat dit een zeik forum is, toedeloe!

Hier zijn ze nog wel te jong voor, zeker als je een klein ras hebt. 

Is hij ‘s ochtends en ‘s avonds wel enthousiast als hij eten krijgt? Anders kan het zijn dat hij het eten niet lekker vindt. 

honden page profiel TessaTessa

honden foto van Tessa

Ik heb een boomertje, ja hij is sochtends en s avonds wel enthousiast en eet zijn bak dan ook altijd direct leeg. Tussen de middag loopt ie wel even naar zijn bak eet soms een klein beetje of soms helemaal niks. 

honden page profiel JanineJanine

honden foto van Janine

Wij hebben de hele dag door een volle bak voer staan. Ze eten dan wanneer ze honger hebben.

We hebben drie honden en het werkt perfect. Ook onze pup eet mee, maar krijgt nog wat pupbrokken gemengd.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Voor een kleine hond is 3x beter aangezien ze een kleine maag hebben. Onze hond spuugde regelmatig en de DA gaf aan dat kleine honden eigenlijk altijd 3x moesten eten aangezien het na zn 4 a 5 uur al verteerd is. 3x over kleine beetjes is dus beter zodat ze wel telkens wat in de maag hebben. Op dit moment eten onze honden tussen de middag ook gewoon eigenlijk helemaal niet. Ik vermoed dat dit het warme weer is want smorgens en savonds laat eten ze erg goed. We geven nu wat vlees smiddags in de kong en dat eten ze nog wel op.

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Wanneer hij zijn eten ‘s middags laat staan schakkelde ik gewoon over naar twee keer per dag hoor.

honden page profiel maxmax

honden foto van max

" Wanneer hij zijn eten ‘s middags laat staan schakkelde ik gewoon over naar twee keer per dag hoor. "

zou ik ook doen ja. als hij overdag niet braakt of zo, zou ik gerust naar 2x per dag switchen, aangezien hij in de middag niet wil eten. dan doe je bij de eerste maaltijd en laatste maaltijd iets meer of zo?

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

" zou ik ook doen ja. als hij overdag niet braakt of zo, zou ik gerust naar 2x per dag switchen, aangezien hij in de middag niet wil eten. dan doe je bij de eerste maaltijd en laatste maaltijd iets meer of zo? "

De hoeveelheid inderdaad beetje uittesten.

honden page profiel ElsEls

honden foto van Els

Misschien is het gewoon te veel eten? Eventueel iets minder geven s ochtends. Mijn hond kreeg als pup ook geen 3 porties op dus gaf ik hem meestal dus s middags een snack om zijn maag wat mee te vullen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^