Over De Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan Hallo ik ben Wil 

Ik zou de honden even voorstellen.

Wolf een heerlijke loebes, soms een macho, maar een heerlijke lieve hond. Wolf heeft GG1 & GG2 & IPO & speuren 1 & 2 beoefent en de daarbij behorende examens afgelegd.De laatste 2 bij het NBG. Helaas overleden 05-02-2015.

Blitz is het koninginnetje hier, maar wel een schatje die erg aan Dave hangt. Blitz heeft bij haar vorige eigenaar PH1 beoefent en is tevens de Moeder van Bentley en Sky. Met Blitz zijn we ook begonnen met G&G ze heeft het eigenlik niet nodig maar het is gewoon erg leuk om met haar bezig te zijn.

Bentley is een heerlijke onvermoeibare dame, die altijd voor je wil werken. bentley heeft EG en VEG beide afgesloten met de volle aantal te behalen punten. Ik ben dan ook supertrots op haar. Daarnaast heeft Bentley G&GB  succesvol afgesloten en zijn we bezig met G&G1. Inmiddels allang gestopt. Ik train nog steeds met Bentley maar dan lekker ongedwongen en voor de rest heerlijke wandelingen en alles war daar bij hoort. 3 Februari  2014, is het ondenkbare gebeurd. Ik moest even naar de HA, een uurtje was ik weg, Toen ik thuis kwam vond ik mijn allesie dood in het midden van de kamer. Bentley mijn prinsesje , mijn wereld draaide om jou en jou wereld draaide om mij. Ik kon met je lezen en schrijven, samen hebben we een hele weg afgelegd, veel avonturen beleefd. Wat hebben we samen genoten. Nu valt alles stil mijn wereld staat enorm op zijn kop. Bentley mijn meisje, ik mis je meer dan ik kan zeggen. Wat doet het pijn om jou nooit meer te kunnen knuffelen, nooit meer in die prachtige ogen te kijken, nooit meer het nibbelen aan mijn oren voelen, nooit meer je pracht koppie kunnen aanraken, nooit meer samen wandelen, nooit meer Bentley en ik. Maar lief meisje, je blijft voortleven in mijn hart en de prachtige herinnering aan jou. Rust zacht mijn mooie geweldige lieve meid. Ik draag je met mij mee mijn leven lang. 

Sky is een heerlijk vlegel, heel attent en een heerlijke deugeniet. Sky heeft de puppie curcus en EG 1 & 2 met de volle te behalen punten afgerond. Ook Sky en Dave gaan door met G&G. Inmiddels is Davé en Sky ijn inmiddels allang weer gestopt met G&G. Lekkere lange wandelingen en zelf trainen is daar voor in de plaats gekomen. Sky onze heerlijke clown die nog steeds heerlijk ondeugend kan zijn.

Bikkel de benjamin van het stel. Bikkel heb ik via dit forum. Wat een clowntje is het. Heel aanhankelijk, sociaal en heeft zijn naam mee. Hij houd zich dan ook goed staande tussen de grote meiden en mannen.

Nina is vanaf 26-11-'11 bj ons gekomen.  Margje maakte een topic aan over Cyra nu Nina en toen is het balletje snel gaan rollen. Ik heb toen besloten dat ik Nina een blijvend huisje wou geven en wat een geweldige goede beslissing is dat geweest. Een geweldig hondje met een gouden karaktertje. Ze wil zo graag leren en het goed doen, luisteren doet ze al geweldig,zo enorm aanhankelijk en het vertrouwen dat zij in mij heeft is gewoon ontroerend.  Nina mijn 2de HP hondje, weer een hond om apetrots op te zijn.

Daantje en Sjefke zijn broers en zijn de jongste van het stel. De vader van de 2 broers is onze Sky. Sjefke zou eigenlijk tijdelijk hier verblijven maar het ziet er naar uit dat hij hier toch zijn stekkie heeft gevonden. Hij heeft mijn zoon echt als zijn baasje uitgekozen en wijkt niet van mijn zoon zijn zijde. Als er iemand kwam kijken voor Sjefke liet hij zich niet zien en/of had alleen maar oog voor mijn zoon. Daarnaast lijkt hij qua karakter exact op zijn vader. Dan kan je toch niet anders als zo'n trouw baasje te laten zijn waar hij graag wil zijn. 
Daantje was de kleinste van het nest en had vanaf het moment dat hij geboren was mijn hart gestolen. Een heel dapper manneke die vocht voor zijn eten. Die ik ook bijgevoerd heb en dat geeft toch een speciale band. Hij leert super snel, soms te enthousiast en snel overprikkeld, met een heleboel pit en super lief. Geen knuffelkont in tegenstelling tot zijn broer die juist een grote knuffelkont is. Op het moment dat ik dit schrijf zijn ze precies 5 maanden jong. Verder ben ik een verzamelaar van hondenboeken. Hieronder een paar aanraders uit mijn verzameling.

Teambuilding met je hond  Linda Tellinton-Jones
ISBN 97890 5210 740 0-Kalmerende Signalen - Turid Rugaas
Kennis van de kalmerende signalen geeft de hondenbezitter een extra dimensie bij het interpreteren van de gedragingen van zijn hond en kan de basis voren voor een stressvrije omgang tussen mens en dier.
De focus op kalmerende signalen van honden is revolutionair voor de hondentraining en heeft het begrip voor het wezen van de hond vergroot.

Blafgedrag van honden, Turid Rugaas
ISBN 978 90 807584 5 2

Help mijn hond trekt, Turid Rugaas
ISBN-10: 90 807584 3 4
Methoden wordt stap voor stap uitgelegd met ondersteuning van informatieve foto's. Pracktische handleiding voor het netjes aan de lijn leren lopen.

-Hondencultuur Jean Donaldson
De schrijfster, Jean Donaldson behandelt in dit boek een revolutionaire nieuwe manier om de relatie tussen mens en hond beter te begrijpen. Ze kruipt daarbij in 'de huid van de hond' en probeert uit te leggen waarom een hond op een bepaalde manier reageert. Lees alles over:
-Leren kijken vanuit het perspectief van de hond
-Hondenintelligentie en hondenmoraal
-De hond en hoe hij echt is
-Voorspelbaar en sociaal gedrag
-Gedragsproblemen en oplossingen
-Gerichte trainingen. De tekst is zo geschreven dat deze toegankelijk is voor iedereen die met honden omgaat. Het boek leest als een roman.

-De waarheid over honden  Stephen Budiansky
ISBN 90 461 5012 7
In de waarheid over honden wordt op toegangkelijke en uitdagende wijze vertelt waarom honden doen wat ze doen, denken wat ze denken en voelen wat ze voelen. op basis van recente wetenschappelijke studies van hun gedrag, genen en evolutie, geeft dit boek antwoord op de vraag wat het is om een hond te zijn.

Elementaire kynologische kennis   Robert van der Molen.
ISBN 90 6248 853 6
Dit boek behandelt uitgebreid de anatomie en de verrichtingsleer van de hond, geeft een inleiding tot de erfelijkheidsleer, de voedingsleer, gedragsleer en de raskennis.

De taal van je hond   Stanley Coren
ISBN 90 5018 541
Kunnen honden woorden letterlijk versaan?

De Psychologie van de hond   Stanley Coren
ISBN 90 468 0025 3
Hoe is het om een hond te zijn?

Honden trainen, volgens de regels van de natuur.1 & 2
Arjen van Alphen/Francien Koeman
ISBN 90389 1378 8
Elke hond gedraagt zich volgens genitische gedragscodes, maar is in staat om hier op een eigen wijze mee om te gaan. door middel van geur en lichaamstaal leert de hond zijn plek in de menselijke roedel te accepteren.

De hondenfluisteraar  Klaas Wijnberg
ISBN 90 6010 988 0

Begrijp ik mijn hond.  Nicky gootjes & Sacha Gaus.
ISBN 978 90 5956 119 9

Denken als een hond, John Fisher.
ISBN 90 410 0472 6

Honden sneller laten leren, Pamela J. Reid
ISBN-13 9789077462072
Pamela J. Reid heeft zich gespecialiseerd in het leerproces bij dieren en het gedrag van dieren. Ze heeft een eigen praktijk voor huisdieren met gedragsproblemen.

Alles over:
-hoe honden leren
-psychologische begrippen
-belonen en straffen
-technieken voor gedragsverandering
-het leerproces
-leerprincipes
-gedragsproblemen

Krabbels aan De Mecheltjes clan

honden page profiel Bianca Bianca schreef om 27 februari om 10:19
Hoi Wil, wat een leuke Belgjes heb jij! En wat een boel leuke foto's! Ik hou ook van Belgjes en fotografie..! Ik wou op jouw website kijken maar ik krijg alleen maar grijs beeld ... ligt hij er misschien uit? En ik was nieuwsgierig naar waar jij woont. Groetjes, Bianca
honden page profiel Nikita.. ~ Djaira, Raya & Poes Modena~Nikita.. ~ Djaira, Raya & Poes Modena~ schreef om 13 juli om 09:05
Wauw... Wat een prachtige foto's!
honden page profiel -- schreef om 12 juli om 10:25
Complimenten voor je prachtige foto's! Ik vind je stijl zo ontzettend mooi
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 09 juni om 14:18
Ik kijk nog altijd regelmatig bij jouw fotootjes, ze zijn telkens weer zo prachtig, maar vind 1 ding spijtig, dat de namen van de honden er niet bij staan, kan ze niet zo goed uit elkaar houden en het interesseert me wie wie is ;-) Nog veel plezier samen ! Mecheltjes zijn zulke fijne honden, sinds ik het geluk heb met Kany te mogen wandelen in het asiel, weet ik dat nog veel beter. Geef ze allemaal een knuffel, ook de niet Mecheltjes !
honden page profiel Petra, *Lily Jane*  & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker schreef om 15 maart om 18:11
Hey, zag net je reactie in 'honden van hp' en mistte wolf... ik zie net op je profiel dat hij pas overleden is. Wat verdrietig Wilma, je mooie trouwe Wolf. Lieve groet
honden page profiel Ayinda & Yip Ayinda & Yip schreef om 29 januari om 18:14
Dankjewel voor het lieve compliment :)! Ondertussen ook de volgende diploma's al gehaald. Jou honden zijn ook echt prachtig, had ze nog niet voorbij zien komen op het forum ;)
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 01 januari om 15:09
he Wilma, altijd zo leuk als ik je weer eens hier tegen komt... en jouw fotoos.... wow.
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef om 29 december om 23:46
super gave foto's weer!! :D
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 13 oktober om 00:02
Ik wist het dadelijk toen ik tijdens het inloggen die prachtfoto's zag... "Dat kan alleen de "Mecheltjes Clan" zijn ! Heeeeeerlijk !! :-)
honden page profiel Tamara,Kallista & Marcel, Hercule †, Yordi †Tamara,Kallista & Marcel, Hercule †, Yordi † schreef om 19 augustus om 19:58
Ik geniet telkens weer van je prachtige foto's! Stuk voor stuk prachtig!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 21 mei om 09:38
En hoe gaat het nu met je ? En met je prachtige roedel ?
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 18 mei om 01:14
Mooie fotootjeserbij ! :-)
honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. schreef om 27 april om 17:20
Dankje, het is niet in woorden te beschrijven wat dieren voor je kunnen betekenen. Je hebt dan na Kim wel een hele omslag gemaakt naar een compleet ander ras. Gave foto's
honden page profiel Kimeta Kimeta schreef om 26 april om 16:02
Woh! Wat een mooie plaatjes en wat een mooie honden :-)
honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa schreef om 31 maart om 08:39
Wat een genot om zo af en toe je prachtige foto's weer eens te bekijken..., super !!!
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 22 maart om 05:58
weer even genoten van de foto's van jullie prachtige honden!
honden page profiel Bianca Bianca schreef om 10 maart om 19:37
Wat een gezelligheid heb jij in huis met al die mooie lieve honden!
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 27 januari om 16:05
Klik op die pagina op onderaan in het kadertje okerkleurige "JUMP" : bekijk de fotowedstrijd 'JUMP'
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 27 januari om 16:01
Hoi! Ook bedankt! Je gaat op je eigen profiel naar je "Foto's" en dan zie je op diezelfde pagina ook een Titeltje fotowedstrijd... Zo nu en dan is er een en het heeft steeds een onderwerp. Nu zijn het honden die springen. Anderen bekijken de foto's en geven een waardering om de foto te kiezen die ze het leukst of mooist of meest uniek vinden. Een opgegeven foto moet wel een aantal keer gewaardeerd worden door anderen eer hij meedoet. Anders zou een foto die van één ander baasje een zeer hoge score als beoordeling krijgt er beter uitkomen dan een foto van een baasje dat 20 keer een redelijk hoge score krijgt. Je kunt de vorige "wedstrijden ook bekijken"... 't Is vooral leuk, dus niet erg als je niet wint vind ik :-)
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 26 januari om 17:29
Toch een genot om naar die foto's van jou honden te kijken. Zo mooi... Gelukkige honden en een gelukkig baasje als je het mij vraagt ;-) Nog niet ingeschreven in de lopende fotowedstrijd over "springende honden" ? Je hebt er heelwat mooie tussen met een sprong in de lucht :-)
honden page profiel JoelleJoelle schreef om 09 januari om 20:08
Hoi Hoi Bedankt voor je compliment over mijn mecheltje Hailey. Zo te horen heb jij een hele gezellige boel thuis lekker veel herders!
honden page profiel JoelleJoelle schreef om 27 december om 21:58
oww wilde ook nog zeggen wat een mooie honden heb je!
honden page profiel JoelleJoelle schreef om 27 december om 21:57
Heey kwam via de toppic over energie van een mechelaar op je profiel terecht en heb heel nieuwsgierig tussen je fotos gekeken (a). Ik heb er zelf ook 1. en vroeg me af hou oud jou mechelaars zijn?
honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje. schreef om 19 oktober om 13:28
Wat een Lieve puppie`s Mooie foto`s weer :D
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef om 31 mei om 19:26
Hoi Wilma, graag wil ik je vast 1foto laten zien die op mijn site bewonderen als ie af is. kan je alvast genieten zoals we van elkaars foto,s genieten. De laatste zwart-wit foto. bij mij foto,s op hondenpagina.Gr Pieter en Angelita
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef om 31 mei om 14:40
Hoi Wilma. Ja ik heb ook een website die is nu niet online. Ik ben bijna klaar met de nieuwe site die binnen kort online zet. ik laat het je weten. Ook heb ik jullie op jullie site gekeken. ik ben nog niet helemaal uit gekeken zoveel mooie foto's zodra ik ze allemaal gezien zet ik krabbel op het gastenboek. Prachtige honden hebben jullie, ik geniet! Gr Pieter en Angelita
honden page profiel dewidewi schreef om 18 mei om 17:58
hallo ik had u eerder een bericht gestuurt op mijn oude profiel stitch die heb ik verwijdert sorry maar bikkel lijkt sprekent om mijn hondje stitch waar komt bikkel vandaan? groetjes dewi
honden page profiel Kevin baasje van Yuki en IsisKevin baasje van Yuki en Isis schreef om 23 april om 14:53
dankje wat heb jij ook een prachtige zeg!
honden page profiel stitchstitch schreef om 28 februari om 16:55
hoi wilma. ik heb een hondje genaamd stitch. die lijkt sprekend op bikkel. waar komt bikkel vandaan?
honden page profiel Doïna Doïna schreef om 28 februari om 09:23
Bedankt! Jij hebt echt prachtige foto's van je honden! Wow!
honden page profiel ~~ schreef om 10 februari om 13:25
Ah dan had ik het toch goed,wat super leuk :D
honden page profiel ~~ schreef om 10 februari om 10:18
Hoooi Kan het zijn dat ik jullie jack russel in een kalender zag staan?
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker schreef om 06 januari om 17:17
Wat heb jij een prachtige profielfoto!
honden page profiel piessenspiessens schreef om 16 december om 17:36
ja hebt super mooie fotos..amai compliment van mij hoor...grtj..
honden page profiel Pieter en AngelitaPieter en Angelita schreef om 04 november om 19:50
Bedankt voor je leuke en lieve reactie op mijn wedstrijdfoto. ik heb eens door jou foto's gewandeld. ik als fotograaf heb genoten van jou foto's en van jouw kanjers van honden. Gr Pieter
honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje. schreef om 03 oktober om 11:39
Wat een prachtige Foto`s heb je weer gemaakt Super!:) Wou dat ik het zo goed kon hihi Heb sinds kort een Canon spiegelreflex maar vind maar lastig al die knopjes hihi Groetjes Sandra en Poot van Hope & Kaylee
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 29 augustus om 08:14
Drukte een beetje te snel op versturen ;-) Met de roedel en met jou natuurlijk ? ;-)
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 29 augustus om 08:14
Zag nieuwe foto's verschijnen en dacht gelijk...dat zijn er van Wilma, kan niet anders !! Jouw foto's springen er altijd uit, mooie modellen en mooie foto's !! Hoe gaat het met de roedel ?
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 27 augustus om 10:00
haha, die profielfoto :D
honden page profiel Jeannette Jeannette schreef om 02 augustus om 10:15
Wat een prachtige foto's toch! Echt genieten met zulke mooie honden. Groet, Jeannette
honden page profiel ~~ schreef om 01 augustus om 11:53
Wat een prachtige honden heeft u zeg ! Ik vind ze echt zo mooi ,ik ben al mijn hele leven dol op herders honden . En uw jack russell is natuurlijk ook prachtig,De foto's zijn ook super mooi
honden page profiel Kirito de poedelKirito de poedel schreef om 17 juli om 18:40
Hoi Wilma, ik heb net een bezoekje gebracht aan je mooie website ! Jullie honden zijn fantastisch en alle foto's zijn om van te smullen ! ik heb ervan genoten ! Je website staat absoluut bij mijn favorieten ! Groetjes !
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef om 24 juni om 12:27
Wauw, wat een mooie honden en wat een prachtige foto's! Groetjes, Hannah en een poot van Bink.
honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker schreef om 20 juni om 20:49
Dank je! Biko die kinderen leuk vind, nooit gedacht! Goed om te lezen en te zien dat het zo goed gaat met Nina!
honden page profiel SuusjeSuusje schreef om 14 juni om 00:09
Hey hey, thanx voor het compliment! Wat een geweldige roedel hebben jullie! Je komt over als iemand die zo gepassioneerd is in alles wat je doet! Geweldig, daar houd ik van. Ik denk ook dat een CP een geweldige aanvulling zou zijn voor jullie pack! Fotografie, dus ook een crea~bea, leuk! Zal ook ees op je site gaan koekeloeren! Grtzzz Suus en een lebber van Rashja!
honden page profiel baasje Julian/hond : Frodobaasje Julian/hond : Frodo schreef om 30 mei om 16:55
super honden ik heb gezien dat jullie ook een DH hebben ik ook :D
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 18 mei om 19:50
En dan dacht ik dat ik een leuke profielfoto had :o FANTASTISCH!!!
honden page profiel DanielDaniel schreef om 01 mei om 17:12
Al jouw boeken aanraders staan hier ook in de kast! ( of ik heb ze gelezen van de bieb) Goede smaak!
honden page profiel de2mechelaarsde2mechelaars schreef om 27 maart om 21:45
Hee wilma Ik ben inmiddels inderdaad uitgebreid.Van ons nest hebben we onze argos gehouden.Later is er een fci stamboomhond bij gekomen die was niet te hendelen bij waar ze zat.Nou dit hebben we geweten in de verste verte niet te vergelijken met onze andere honden.Deze hond is echt puur gefokt op de knpvlijn.Voor ons nu een lieve hond maar de twee teven kunnen helaas niet meer samen.Maar goed intussen doet het eerdere nestje het leuk in de sport maar ook als gezinshond.We Ijn inmiddels kennel en onze honden zijn allen gerontgend.Als het goed is is ons meiske die al eerder een nestje heeft gehad 11 dagen zwanger.De hondenzijn 100% in orde altijd fijn om te weten om verantwoord te fokken.Ook hebben de honden nu een nvbkstamboom enkel voor onszelf.Ik wilde een nestje fokken met die laatste teef helaas wilde ze zich niet laten dekken door de reu en dat was toch un beste jongen van de duvvetoren vond het jammer dat het niet is gelukt.Hopenlijk volgend jaar beter.Nou dit is mijn nieuwe site. http://aikodjis-home.jouwweb.nl/ Heel veel groeten van mij
honden page profiel de2mechelaarsde2mechelaars schreef om 21 maart om 22:48
Hee meid zie dat je intussen van 4 naar 6 honden bent gegan haha.Hier zijn we van 2 naar 4 honden gegaan.Er is inmiddels heel veel gebeurt maar dat vertel ik je snel.Momenteel ben ik me aan het voorbereiden op een gepland nestjes groetjes peet
honden page profiel nickynicky schreef om 13 maart om 22:38
Hey Wilma, dank je wel voor het compliment. We zijn ook erg blij met haar :-) Jij heb ook een mooi stel honden, maar Wolf is wel mijn favoriet ;-) We komen nog wel eens in Brabant voor een wandeling, dus mochten we elkaar ooit treffen daar dan neemt Raksha graag plaats voor je camera ;-) Wat een mooie foto's heb je ertussen staan!
honden page profiel Lisanne, Dani , Lina, ShaneLisanne, Dani , Lina, Shane schreef om 17 februari om 19:22
wat een prachtige honden en mooie foto's! wat voor camera gebruik je?
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef om 12 februari om 21:39
Hé, ik zie je krabbel nu pas! Haha. Dankjewel! Groetjes.
honden page profiel ChaveraChavera schreef om 11 februari om 18:55
Hoi, ja mooie foto he, helaas is dit de enige die ik nog heb van mezelf ik ging mijn 4e jaar in, de rest van de foto's is bij een brand verloren gegaan! Groetjes, Hadassa
honden page profiel Fiebe & *Chihuahua Luna* Fiebe & *Chihuahua Luna* schreef om 11 februari om 12:06
Wow wat een mooie honden jij hebt! En wat veel reacties ik moest lang naar beneden gaan :) Ik vind jou honden echt hele super honden!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef om 10 februari om 22:57
Hoi Wilma! Wat een prachtige honden heb je, zeg! :) Groetjes, Hannah en een poot van Bink.
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 07 februari om 16:54
Hoi Wilma, wat zag ik op de fotopagina schitterende sneeuwfoto's van jou Nina!!
honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje. schreef om 07 februari om 16:43
Wauw wat is Nina prachtig opgeknapt :d
honden page profiel YentlYentl schreef om 28 januari om 12:29
9 en 10 dus :)
honden page profiel YentlYentl schreef om 28 januari om 12:28
super hoe u honden op pg 9 en toe achter de bal aangaan!! Nog nooit zo'n actieve luchtfoto's gezien Hele mooie roedel!
honden page profiel ~*Sammy Ft Jady Ft Bailey Ft Dusty*~~*Sammy Ft Jady Ft Bailey Ft Dusty*~ schreef om 25 januari om 12:52
Wat een geweldige roedel heb je!!! wat een kanpperds allemaal stuk voor stuk.
honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas schreef om 11 januari om 20:11
Wat leuk, al die mooie Mechels... Echt een superstel zo bij elkaar :D Maar de állerleukste vind ik stiekem toch wel Bikkeltje, met die grote oren en zijn stoere snuitje haha. Wat een clown is dat zeg, dat kun je al aan de foto's zien! Vooral de foto met alle Mechels bij elkaar en wie zit daar voorop , heel stoer en serieus? Bikkel :D Groetjes
honden page profiel Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en DokyoRita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyo schreef om 06 januari om 21:27
Hoi Wilma, jij zei, dat ik pracht honden hebt, maar jij hebt er zelf ook prachtige honden. Heb jou foto's bekeken, schitterend heb er ontzettend van genoten. Groetjes Rita
honden page profiel ChaveraChavera schreef om 03 januari om 18:18
Hoi, hoe is het met je zorgenkindje? Groetjes Hadassa
honden page profiel WeylynWeylynbijna goedgekeurde fokker schreef om 23 december om 09:57
Hoi Wilma. Dank je. En tja als je kwa tsjech of Saarloos tegen bepaalde karaktertrekken loop is misschien de Aatu iets voor je.
honden page profiel gorby2009gorby2009 schreef om 19 december om 21:50
hoi hoi, bedankt voor je steun vrienden worden? ik kan er wel gebruiken op HP :-)
honden page profiel Christel en YiskaChristel en Yiska schreef om 16 december om 07:04
Bedankt voor je complimenten voor Yiska. Het is een indianen naam en betekend.."de nacht is voorbij",Maar jullie hebben ook niet te klagen met die prachtige roedel. De fotos die ik net zag spreekt voor zich, echt hele mooie honden.
honden page profiel ChaveraChavera schreef om 08 december om 19:24
Wilma, wat een geweldige foto's met Nina, je bent echt een baasje die apentrots is en zo hoort het ook! Liefs, Hadassa
honden page profiel Joni, Kenshi en Kodi.Joni, Kenshi en Kodi. schreef om 07 december om 17:29
Dankjewel!! :)
honden page profiel Joni, Kenshi en Kodi.Joni, Kenshi en Kodi. schreef om 05 december om 19:29
Hoi Wilma, wat een prachtige honden! en gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst! :) Mag ik vragen welke foto-camera je gebruikt? Ik vind het echt prachtig kwaliteit! Groetjes.
honden page profiel EstherEsther schreef om 25 november om 20:08
Hey Wilma gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst Chyra. Top! dat ze bij jullie haar (t)huisje vindt:)
honden page profiel JulesJules schreef om 19 november om 13:25
Haha, ik ben nog geen volwassenen, dus leek me netjes om u te zeggen haha. Bedankt!
honden page profiel JulesJules schreef om 17 november om 19:41
Mooie honden hebt u! :)
honden page profiel brenda & cora ° Eros ° Frodobrenda & cora ° Eros ° Frodo schreef om 11 oktober om 21:49
hoi wilma, ik ben zot op ze alledrie :). ja cora heb ik inderdaad met men vriend meegegeven omdat ze nogal een zwaar verleden heeft gehad en zit nu in februari een jaar bij ons twee. ik train er nog mee en zie ze elk weekend bij men vriend dus. ikzelf woon nog thuis en men vriend woont al alleen met een grote tuin dus ideaal leven voor de honden! Groetjes brenda, frodo, eros en cora
honden page profiel ruudruud schreef om 09 oktober om 20:11
heey dankje jij ook een moie foto Gr ruudje en tara
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 07 oktober om 19:40
Wilma, wat heb jij prachtige honden!! Schitterend!! Denk ik wel je handen vol aan.... groetjes Aly en een poot van Laycka
honden page profiel brenda & cora ° Eros ° Frodobrenda & cora ° Eros ° Frodo schreef om 07 oktober om 14:06
hoi wilma, ik ben zo verliefd op jouw mechelse herder :) groetjes brenda
honden page profiel Julie & Yucca <3Julie & Yucca <3 schreef om 29 september om 09:04
Wauw! Jij hebt echt prachtige honden! En die foto's. Echt supermooi! Groetjes!
honden page profiel EvaEva schreef om 29 september om 08:51
Hoi Wilma, wat een geweldige profielfoto heb je! En bedankt voor je krabbel. Wat kan ik meer over Raaf vertellen? Hij is geboren bij een vriend van me, dus ik ken Raaf vanaf de eerste dag dat hij er is. Het is een enorm enthousiast, sociaal en vriendelijk hondje. Hoewel... hondje? Hij weegt met zijn bijna 7 maanden al wel ruim 25kg. Hij leert graag en snel. Op puppytraining steelt hij de show en ik wil graag meer met hem doen. Zit te denken aan speurwerk want kleine speurtochtjes vindt hij nu al heel leuk. Het eten van Raaf maak ik zelf. Vlees, botten, vis, de hele mikmak. Waar komt jouw liefde voor honden vandaan? Zo te zien ben je er echt dol mee! :-)
honden page profiel SamSam schreef om 24 september om 23:44
Wauw! Gave profielfoto! :D
honden page profiel Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina* schreef om 21 september om 12:03
Hey Wilma, Het hondje op jouw profiel foto lijkt zo ontsettend hard op een hondje dat ik ken via het asiel waar ik werk. Yuwe poseert ook wel eens een keertje zo als jouw hondje XD
honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki schreef om 18 augustus om 11:10
Wat een leuke profielfoto :D zo midden in de actie :) geweldig!
honden page profiel marika rozeboommarika rozeboom schreef om 11 augustus om 09:58
heey hallo wilma, Heb je mijn prive berichtje ontvangen?? Groetjes Marika
honden page profiel Hoffie777Hoffie777 schreef om 28 juli om 13:01
Oja, en de vader van hun is Mac, mag in september naar het NK KNPV.
honden page profiel Hoffie777Hoffie777 schreef om 28 juli om 13:01
Je bent uitgenodigt om foto's te komen maken hoor!! Ik kan ook best ergens heen komen. Ik zou heel graag die 2 namelijk mooi op de foto willen :)
honden page profiel Samanthaa&Ruben^^Chicka&Lady^^Samanthaa&Ruben^^Chicka&Lady^^ schreef om 26 juli om 13:30
Mooie honden heb je zeg ! WAUW ^^
honden page profiel Randy & NannaRandy & Nanna schreef om 23 juli om 18:02
wat een super leuke middag wilma, Nanna bleef je maar puppekussen geven. we zijn benieuwd naar het resultaat van de fotoś Groetjes Ran
honden page profiel Hoffie777Hoffie777 schreef om 21 juli om 09:46
Hoi, Ja ik heb er 1 bij :) Dit was een "buitenkans" (weer een blauwe) en het was een nest van dezelfde vader. De beslissing was dan ook in een dag gemaakt :) Ik zal binnenkort eens een paar foto's plaatsen.
honden page profiel wesley wesley schreef om 20 juli om 17:46
dat klopt van bert lamers ik zou niet weten hoeveel die al gedekt heeft in iedergeval veel et veel en van testen komt bij d e meeste teven denk ook geen sprake
honden page profiel RandjeRandje schreef om 19 juli om 17:35
Hoi Wilma, Dank voor je uitgebreide antwoord! Ik kijk inderdaad al veel rond, maar heb in de loop der tijd gemerkt dat kritiek van anderen vaak heel leerzaam is. Een echte beginner ben ik niet, heb een aantal cursussen gedaan (beginner, gevorderd, popfotografie en wat losse workshops) maar nooit specifiek voor dieren/honden. Een hoop is wel vergelijkbaar met kinderfotografie heb ik het idee... Ik ben een tijdje redelijk actief geweest op fotokennis (toen nog zonder hond) maar deze is niet meer actief. Ik heb me aangemeld bij WFC foto beeld, wat ik er gister kort gelezen heb sprak me aan. Als ik naar de winnende foto’s kijk, daar kan ik alleen nog maar van dromen. Dank je wel! Miranda
honden page profiel Hope & RamboHope & Rambo schreef om 19 juli om 13:09
Wat Een prachtige foto`s maak je zeg!:) En mooie mecheltjes hihi Groetjes
honden page profiel wesley wesley schreef om 18 juli om 22:06
ja zit zelf ook inde sport en ken berry 2 alleen jammer dat van de velen teven die die heeft gedekt er in vergelijking maar een gering aantal naar de keuring gaan
honden page profiel wesley wesley schreef om 18 juli om 20:15
mooie foto's vooral die van de knpv honden en die brier van myla zit daar berry 2 in
honden page profiel RandjeRandje schreef om 18 juli om 07:04
Complimenten voor je foto's! Heel mooi, en ga zeker ook eens neuzen op je flickr account. Ik ben zelf een beetje aan het speuren naar een goed forum specifiek gericht op honden fotografie, maar heb tot nu toe niets gevonden waar echt goede feedback wordt gegeven. Heb jij een idee?
honden page profiel jojo schreef om 06 juni om 16:51
Hey wilma. wat zijn jullie super vrouwen en wat maken jullie prachtige foto's. meid het was super gezellig en voor herhaling vatbaar. liefs je 2 j's
honden page profiel TamaraTamara schreef om 03 juni om 13:22
Oh ja... Kallista betekent " bijzondere schone " en dat past inderdaad perfect bij haar :-)
honden page profiel TamaraTamara schreef om 03 juni om 13:20
Bedankt , voor je complimentjes :-) Ik zie dat je ook prachtige honden hebt ! en dat fotografie ook je passie is... Ikzelf loop ook héél veel met mijn fototoestel rond :-) .Ik heb al een aardig foto archief van Kallista hahaha.Enne...mijn minivarken heet Wilma oeps...en de andere Clodette , ik plaats één dezer dagen foto's van onze andere dieren op mijn profiel :-) Groeten Tamara
honden page profiel hans masthans mast schreef om 30 mei om 19:36
je vraag was of ik uit knegsel kwam,en dat moet ik met ja beantwoorden,ik woon in het schonste durpke van brabant,met mijn sledehonden en mijn ander dieren spul,maar de sledehonden en de sport er mee,dat is mijn passie,daar ben in de winter veel mee weg,en dit vooral om er wedstrijden mee te lopen,leuk dat je mij krabbel hebt gestuurd gr hans
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 27 mei om 21:50
ja natuurlijk zou ik dat leuk vinden maar taatje loopt haast nooit los hé en maakt niet zulke bokken sprongen als jou honden en als sterre
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 27 mei om 20:12
Wilma ik woon in neder horst den berg Dat is in de buurt bij hilversum
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 27 mei om 13:25
he wilma wat heb je weer een mooie foto's gemaakt van je honden en van ilja en sterre toppie hoor
honden page profiel JannekeJanneke schreef om 22 mei om 12:50
Volgens mij hebben al veel meer mensen dit gezegd, maar ik vind echt dat je héééééle mooi foto's maakt!! Ik wou dat ik dat kon, haha.
honden page profiel Kimeta Kimeta schreef om 22 mei om 12:25
WHOH! Wat kan jij een prachtige foto's maken zeg!
honden page profiel Ali & RockyAli & Rocky schreef om 16 mei om 00:11
Werkelijk prachtige foto's ik ben jaloers!
honden page profiel ~Saartje & de chihuahua roedel ~~Saartje & de chihuahua roedel ~speciaal aangestelde fokker schreef om 22 april om 12:26
Innd het is best wel spannend. Gedurende de hele vakantie kan ik hem niet zien en dus zal hij wel heel wat gegroeid zijn tegen de tijd dat we hem ophalen. Ik kijk er erg naar uit. Morgen ga ik hem voor de laatste keer knuffelen en dan zijn we binnenkort weg. Geen dank hoor.;-)
honden page profiel ~Saartje & de chihuahua roedel ~~Saartje & de chihuahua roedel ~speciaal aangestelde fokker schreef om 21 april om 14:30
Hoi, de reden is eigenlijk heel uitgebreid. Vorig jaar hadden we een vakantie gepland naar GB, het ging niet door en de bootmaatschappij heeft ons nieuwe plaatsen gegeven voor het volgende jaar maar op een datum die eigenlijk niet paste. We hadden geen keus, het was dit of het geld kwijt zijn. De pup zou mee mogen twee weken na ons vertrek. We blijven 4 weken weg dus de fokker houdt Nabu nog 2 weken bij. Ondertussen zorgt de fokker voor de opvoeding. Groetjes
honden page profiel Joy & LunaJoy & Luna schreef om 14 april om 22:21
Ze zijn zeker een favoriet om op de foto te zetten helaas heb ik maar een simpele dus vaak zijn ze het beeld al weer uit haha
honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk schreef om 09 april om 09:43
Wauw Wilma, wat zijn die laatste foto's in je album op een prachtige plek gemaakt! Schitterend.. Waar is het?
honden page profiel Joy & LunaJoy & Luna schreef om 08 april om 09:13
Wauw wat een mooie foto's heb jij van je mooie honden.
honden page profiel KeesKees schreef om 07 april om 15:56
Dank je wel Wilma! Wij zeggen altijd dat het een goed gelukte kruising is, alhoewel dat natuurlijk persoonlijk is! :-) Heb ook even naar jouw honden gekeken, superleuk! En wat heb jij veel foto's joh!
honden page profiel BinkBink schreef om 23 maart om 12:34
Wat een mooie honden heb jij! Ik heb altijd een beetje angst gehad voor herdershonden maar die van jou vind ik er schitterend uit zien! En wat een mooie foto's!! Dit zet mij aan om ook maar eens te kijken voor een echt goede camera!
honden page profiel Labrador LobbesLabrador Lobbes schreef om 13 maart om 12:01
Wilma, moet effe zeggen; wat maak je een mooie foto's, super. Vooral die sneeuwfoto's, schitterend!
honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna schreef om 04 maart om 06:22
Hallo Wilma, bedankt voor je berichtje. Onze pup komt volgende week zaterdag (12 Maart). Ik kan bijna niet meer wachten! Maar de fokker matched ons aan een van haar pups, dat kunnen wij niet zelf kiezen. Ik hoor deze week welke puppy deze kant in komt. Groetjes Eefje
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 20 februari om 21:12
Goh! Wilma : Wat een prachtige honden en wat een prachtige foto's!!!! Maar dat hoor je wel heeeel vaak zeker :) Okay... 'k Wilde het ook even kwijt :)
honden page profiel TjakiiTjakii schreef om 19 februari om 13:49
seg je hebt zoo mooie fotos x3
honden page profiel AnitaAnita schreef om 15 februari om 21:15
Hee Wilma! Ik las je reactie naar mij toe in de topic over Bedaf. : - ) Qua huisje en prijs deden ze neit voor elkaar onder, maar we denken dat we de kleine plaatsjes in Friesland leuker vinden. De grote steden in Brabant zijn leuk en daar zijn we wel eens geweest. We wilden een keer naar een omgeving waar we nog nooit waren geweest en met kleinere plaatsjes omdat we de honden bij ons hebben. : - ) Hoe is het met jouw, Dave en de doggies? Alles z'n gangetje? Ik hoop het! Groetjes, Anita.
honden page profiel sandrasandra schreef om 14 februari om 12:08
ja ik weet het nu weer ,we hebben dat al eens eerder gevraagd hahah grappig he dat je elkaar dan op het forum spreekt
honden page profiel Syl en de 2 J-tjesSyl en de 2 J-tjes schreef om 08 februari om 19:41
Haha das lachen zo dichtbij. Ben regelmatig in Uden bij de beestenpot.
honden page profiel Syl en de 2 J-tjesSyl en de 2 J-tjes schreef om 07 februari om 23:02
Hi Wilma, ik woon in Sint Oedenrode en jij? Groetjes Syl
honden page profiel Syl en de 2 J-tjesSyl en de 2 J-tjes schreef om 06 februari om 21:53
Hi Wilma, bedankt voor je krabbel. Wat een heerlijk beestenbende is het bij jullie zeg! En die foto's gewoon geweldig, jammer dat je niet hier in het dorp woont ofzo :) Groetjes Syl.
honden page profiel Hoffie777Hoffie777 schreef om 31 januari om 16:59
Haha, hij is inderdaad erg mooi geworden :) Dankjewel! Hij is nu volop in de pubertijd, maar merk ik erg weinig van. Alleen in de tuin heeft hij bananen in de oren en probeert hij ons uit te dagen. We zitten ook al een beetje rond te kijken voor een vriendje voor hem.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef om 24 januari om 21:39
Haha super mooie sneeuw foto's. Vooral die ene waar je bikkel helemaal weggezonken zn best doen om zn kopje boven de sneeuw uit te laten komen en de "grote jongens" bij te houden. Groetjes.
honden page profiel IndyIndy schreef om 15 januari om 20:25
Wat een super foto heb je als profiel foto! Geweldige actie! Wij zijn de vogeltjes ook niet vergeten hoor. :-D
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 09 januari om 13:19
Wat ben je toch een lieverdje! Ik ben de vogeltjes niet vergeten hoor en ga nog een hele poos door met voeren. Hoe gaat het met jou en Dave en de hondjes? Wat een leuke profielfoto heb je. Geweldige actie foto!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 30 december om 19:19
Wilma, op die profielfoto van jou ben ik nou eens jaloers!
honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker schreef om 22 december om 18:13
Wow jij hebt ook mooie doggy's en op de foto's te zien kunnen ze ook zo goed met elkaar overweg en ook heel goed opgevoed. Ik merk nu ook wel, nu wij een tweede hebben, dat het opvoeden veel meer tijd kost. En ook hele mooie foto's, hopelijk wordt ik ooit ook zo goed, want zulke foto's is nou precies wat ik ook wil kunnen maken van onze honden. Groetjes Bianka
honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya schreef om 21 november om 15:14
He Wilma, ik kwam op jou page terecht, ik heb je (honderden) foto's bekeken haha.. en wat een PRACHTIGE honden heb je zeg !! ik vind alle actiefoto's ook echt heel mooi groetjes Loes en een knipoog van Kaya
honden page profiel Tina en IlanTina en Ilan schreef om 16 november om 18:25
Hoi Wilma en Dave, wat een mooie honden zeg!! Groetjes Tina en een poot van Ilan
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 10 november om 23:22
Dank je voor je compliment ... de tweede Wolfie is al een persoonlijke favoriet van mij :D
honden page profiel Sandra`Marcel + de 2 Mecheltjes!.Sandra`Marcel + de 2 Mecheltjes!. schreef om 07 november om 09:44
Hij Komt oorspronklijk weg bij van de annenhof maar ik heb hem van een kennis gekregen die hem eigenlijk niet weg moet doen doe jij ook een sport met je herders _? groetjes
honden page profiel Sandra`Marcel + de 2 Mecheltjes!.Sandra`Marcel + de 2 Mecheltjes!. schreef om 06 november om 19:47
mooie mechelaars hoor:D
honden page profiel IrmaIrma schreef om 05 november om 20:32
Wat leuk om zo'n hobby samen met je zoon te hebben. En wat doen jullie veel met jullie honden. Knap hoor. De foto's zijn ook allemaal erg leuk.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 05 november om 09:15
Met mij en Tibo gaat het ook heel goed hoor, Tibo heeft praat voor duizend Goldens ;-))
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 04 november om 19:38
Oeps sorry hoor Wilma...ik zal eventjes opnieuw mijn pilletjes moeten nemen ;-))) Hoop dat alles goed is met jou en je kanjers !! Liefs, Marie-Rose
honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey schreef om 03 november om 18:08
heej zag die oude topic over bikkel boven komen, vond het zo`n droppie op die foto`s waar ie 5 maanden was! dus denk ff loeren hoe die er nu uitziet, maar wat een plaatje! liefs natas
honden page profiel lisa en layckalisa en laycka schreef om 01 november om 17:27
Mooie hondjes heb je daar! Echt super !
honden page profiel geronimogeronimo schreef om 23 oktober om 22:13
Dank je voor het compliment maar jouw honden mogen er ook wel wezen
honden page profiel ColinColin schreef om 14 oktober om 12:57
Dank je, jouw herdertjes zijn ook erg mooi ;)
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 10 oktober om 13:03
waaauw Wilma wate en mooie profiel foto !
honden page profiel PupYPupY schreef om 28 september om 17:53
vet mooie fotos@ en honden hoe krijg je die fotos zo mooi?
honden page profiel de bobbersde bobbers schreef om 18 september om 16:54
Dank je wel Wilma, voor je compliment
Je avatar is geweldig en je hebt net als wij dezelfde passie en dat is honden en fotografie, vijf honden is een behoorlijke verantwoording maar je krijgt er ook vijf keer zoveel liefde voor terug. Ga nu even kijken op je flickr stream een stevige poot van Rhea en Lisa aan de club van Vijf
honden page profiel Marleen van LaarhovenMarleen van Laarhoven schreef om 16 september om 00:24
hoi Wilma dank je wij zijn erg blij met Tayco. Jij hebt ook mooie honden. erg fotogeniek ook(profielfoto haha top) groetjes Marleen
honden page profiel LisaLisa schreef om 15 september om 16:16
Hoi Wilma! Hoe is het daar? Groetjes Lisa
honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 14 september om 22:13
Wat een geweldig mooie profielfoto heb je nu! Super....Groetjes Monique
honden page profiel sandrasandra schreef om 07 september om 19:29
hey ik kom ook uit uden ,wat jannmer dat ik je nooit tegen gekomen met al die mooie herders ,ik woon in de buurt van de drosaard
honden page profiel Chica en QuintaChica en Quinta schreef om 02 september om 21:56
Wat een ont-zet-tend gave profielfoto heb jij. En je andere foto's zijn ook helemaal top. Wauw!
honden page profiel AnitaAnita schreef om 23 augustus om 15:55
Wilma, met ons alles goed hoor! Alleen zit Ronald zonder werk. : - ( We hebben dus genoten van de vakantie zoals je hebt gezien. Spike's plek op zijn snoetje wordt helaas wel groter, we houden het in de gaten, ik denk niet dat het een schimmelplek is zoals de DA dacht. Wat heb je een geweldige profielfoto van Blitz, Bentley en Sky! Groetjes, Anita.
honden page profiel Geralda LippoldGeralda Lippold schreef om 23 augustus om 15:02
Dank je Wilma,je hebt zelf ook hele leuke honden,gezellig druk neem ik aan? Groetjes Geralda
honden page profiel ingeinge schreef om 23 augustus om 10:51
Dankjewel! Ik zal de complimenten aan hem doorgeven.. ;-) Die foto's van met die ODH vinden wij zelf ook echt geweldig. Er zitten foto's bij waar je nooit meer een 2e van gaat schieten! Zij is Yori's beste vriendinnetje. Spelen altijd samen! :-D Maar jij hebt ook hele mooie foto's hoor!!!! groetjes, Inge
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 23 augustus om 10:14
Wat een mooie foto van je 3 mecheltjes..!!!
honden page profiel ireenireen schreef om 22 augustus om 18:40
wauw, wat heb jij mooie foto's!!
honden page profiel AnitaAnita schreef om 22 augustus om 15:44
Hee Wilma!! Alles goed met jouw, Dave en de doggies? Ik hoop het! Iig een hele fijne 3 1/2 week vakantie toegewenst! : - ) Groetjes Anita.
honden page profiel wesley wesley schreef om 15 augustus om 16:20
ook reptielen wilma? gr wesley
honden page profiel RobRob schreef om 27 juli om 22:49
Ben geen palwerker, ik denk dat je dan het verhaal niet goed gelezen hebt, wat natuurlijk kan. Wel palwerker geweest en ik weet domdersgoed hoe de baas met zijn hond dan omgaat. Maar gped, ik sluit af. Grtz Rob
honden page profiel AnitaAnita schreef om 23 juli om 13:55
Hee Wilma! Ik kwam weer eens even buurten...en dat was niet voor niks... Wat heb je weer mooie foto's toegevoegd op je profiel! WOW!! Hoe is het met jouw en de doggies? Alles goed? Groetjes, Anita.
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 22 juli om 08:48
wat heb je weer een prachtige profielfoto!
honden page profiel sandrasandra schreef om 19 juli om 08:28
Hey ik las dat je uit Uden kwam , ik kom ook uit uden woon vlak bij de drossaard de rode school. wij hebben wel prachtige uit laat gebieden he ? hahaha ik ben je nooit tegen gekomen.
honden page profiel Linda; Roxy & BuddyLinda; Roxy & Buddy schreef om 13 juli om 14:29
Wauw Wilma, wat een PRACHTIGE HONDEN!!:D Sjeetje, ik ben zo dol op herders en jij hebt er gewoon 4 stuk! Geweldig!:D Liefs
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef om 10 juli om 16:29
Hoi Wilma, Echt adembenemend mooie foto's van prachtige honden!! Leuk om nog een Wolf tegen te komen op het forum Groetjes, Adinda
honden page profiel janet janet schreef om 08 juli om 18:40
hoi wilma.. wat een waanzinnige profielfoto.. heb je die zelf gemaakt of heb je die laten maken??? ik vind dat je ook zeer mooie honden heb... groetjes janet
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 06 juli om 08:09
wat een werkelijk prachtige profielfoto.gr liesbeth
honden page profiel SophiaSophia schreef om 29 juni om 13:59
Dank voor je reactie!! Wat een super mooie profiel foto heb je!! wat zijn ze gaaf he die mecheltjes!!!
honden page profiel sietskesietske schreef om 16 juni om 13:54
mooie hond(en)! je moet er zuinig op zijn :P mzzl!
honden page profiel PetraPetra schreef om 13 juni om 10:01
Noppes is een herplaatser en bij de fokker heette ze al Noppes, vond het een erg leuke naam dus heb ik het zo gelaten. Gr, Petra
honden page profiel GeorginaGeorgina schreef om 09 juni om 11:36
Bedankt! Jouw honden zien er ook uit als plaatjes! (Nu maak je er ook nog eens mooie plaatjes van ;-) ) Groetjes, Georgina
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 08 juni om 20:40
Thanx ... ja spannend he. Zoals hij al zegt he "Anything for you" ... hahaha.
honden page profiel Tabasco Tabasco schreef om 07 juni om 16:52
Hoi Wilma, Wat heb je een ontzettend toffe profielfoto! Geweldig!! Groetjes Jeanette en een pootje van Basco
honden page profiel PetraPetra schreef om 07 juni om 07:33
Eigenlijk door je profiel foto werd ik nieuwsgierig. Heb genoten van al die mooie foto's! Mijn complimenten voor je fotografiekunsten. Gr, Petra
honden page profiel Hoffie777Hoffie777 schreef om 04 juni om 08:03
Als antwoord op je berichtje, Vanmiddag om 5 uur rijden we die kant op, om hem op te gaan halen. We hebben om half 7 afgesproken. Misschien willen we hem ooit nog een keer ter dekking aanbieden, kans op meerdere blauwe pups misschien.
honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie schreef om 01 juni om 13:04
Wat heb je weer een TOPfoto bij je profiel!
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 28 mei om 00:18
Fijn om te weten dat je vrolijk wordt van mijn piemeltopic
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 27 mei om 13:09
NEEEEEEEEEEE, ben jij mal?!?!?! Wordt nooit saai gekkerd!!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 27 mei om 07:48
Wolfjes, wolfjes en nog eens wolfjes ... heerlijk om naar te kijken! Ik ging al gelijk door naar Flickr, maar helaas ... daar geen wolfjes :'(
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 26 mei om 23:09
Ik zie prachtige nieuwe foto's staan, klik erop, en bij wie kom ik op het profiel? Juist, Wilma. Ik had het kunnen weten!
honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker schreef om 26 mei om 18:45
Dank je wel voor de felicitatie. Ik heb geen leuke verjaardag gehad,want ik zit thuis met longontsteking. En moet zeggen dat ik deze keer er heel erg veel last van heb. Maar er komen nog genoeg verjaardagen (hoop ik) die dan wel gezelig zullen zijn.Liefs liesbeth
honden page profiel sandrasandra schreef om 25 mei om 19:24
merci wilma voor jou complimentje terug,maar blijf zo toch verbazend vinden jou foto,s.en heb goed gelachen met jou verhaaltje over de flesjes water en je fietstocht gr sandra
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 25 mei om 18:10
Wouw Wilma..!!! Super plaatje..!
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 25 mei om 17:49
eh Wilma? Heb je een leesbrilletje nodig? Mijn middelste letter is een M. Ik zie dat je steeds het &teken doet.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 24 mei om 23:52
Wat heb je toch mooierds en wat zet je ze prachtig op de foto!
honden page profiel sandrasandra schreef om 24 mei om 08:06
hoi wilma,hoe kom je toch aan die schitterende fot,s ,je ziet werkelijk je honden derop vliegen ,zwemmen,toch best moeilijk het op een plaatje te krijgen,prachtig,ho en wat ben ik jaloers op de nederlanders met die prachtige landschappen en waar je zoveel kan vinden om de honden uit te laten lopen,belgie zou best hier is een voorbeeldje kunnen aan nemen,die put waar ze zo aan het baggeren waren was dat een kleiput wilma,en ook bij jullie in nederland?
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 24 mei om 01:09
Ik heb net even je fotosite bekeken. Wat heb jij een feeling voor fotografie zeg, prachtig!!
honden page profiel hondenvriendjehondenvriendje schreef om 23 mei om 20:47
springende hond kei cool
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 23 mei om 16:33
Hey, bedankt voor je krabbel! Mooie hondenheb je. Je hebt er 5? ZIe ik dat goed? Jeetje, heb je ook je handen vol aan lijkt me. Een Landseer is bij ons voorlopig genoeg. (telt ook voor 5, haha)
honden page profiel Jacky HouwerJacky Houwer schreef om 23 mei om 11:11
bedankt vooe de reactie, dit is waar ik wat aan . Ben ook even op je flickr.com geweest wat een mooie foto's we gaan snel een mooi hok timmeren groetjes Jacky
honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk schreef om 20 mei om 13:04
Dank je Wilma! De achterban-foto is genomen toen de eigenlijke shoot al voorbij was. Mijn vriendin bleef tijdens het koffie drinken met haar toestel in de aanslag en heeft zo nog een aantal verrassend mooie kiekjes kunnen maken. Er zijn er nog meer, maar die krijg ik binnenkort.
honden page profiel ArieArie schreef om 18 mei om 13:29
Dank je wel Wilma. toppie. De foto "ikke en Bentley" vind ik super.. Die uitdrukking, fantastisch
honden page profiel AntonAnton schreef om 17 mei om 14:04
het is idd de leukste de slimste de mooiste en de knapste en ook nog een van mij. hahahahahahahaha
honden page profiel AshleyAshley schreef om 13 mei om 14:08
Bedankt!, Geweldig wat jij met jouw honden allemaal doet! Mooie fotos ook! Groetjes Ashley
honden page profiel .......... schreef om 11 mei om 20:26
Hai, dank je wel voor je reaktie, natuurlijk zal niet elke foto je aanspreken haha, maar ben wel benieuwd welke voor jou eruit springen.. erg leuk dat je even kwam kijken groetjes
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 09 mei om 19:09
Thanx voor je compliment over mijn profielfoto. Even gephotoshopt vannacht ... foto van een roos die ik met de Sigma macro lens had gemaakt en de foto van Rowan .. samenvoegen, tekst erbij en klaarrrr ;-)
honden page profiel FriedaFrieda schreef om 05 mei om 17:09
Wat een geweldige foto's heb je!! Groeten, Frieda
honden page profiel SproetSproet schreef om 03 mei om 16:15
Hoi wilma, Wat een prachtige profielfoto heb jij! echt geweldig!
honden page profiel RoméeRomée schreef om 26 april om 16:47
wat een leuke foto's!! <333 xx
honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker schreef om 21 april om 21:07
Hey Wilma, Wat een prachtige foto´s heb je hierop staan!!! Van welke ouders komt jouw ´zwarte panter´? Hij is echt prachtig!!! Mooie zelfverzekerde uitstraling en op die sluipfoto lijkt hij net een wolf....super!!! Zoals je al gelezen hebt, staan wij ook op de wachtlijst bij hun voor een pup in 2011. Vooral Shandar, Aik en Negro vinden wij ontzettend mooi. Tja, ik val nu eenmaal op grauw. Gr Mireille en een lebber van Haakon
honden page profiel Jacky HouwerJacky Houwer schreef om 21 april om 21:05
Hallo Wilma, bedankt voor de tip, je hebt hele mooie foto's op je site. Had al gekeken op de site van de swatrse Phanter ze hebben ook hele lichte bijna wolfachtige honden. Vind het een hele zoek tocht hoor. Lijkt ook lasting omdat die honden echt bijna toverballen zijn. Je weet nooit hoe ze gaan "drogen" groetjes Yvonne
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 18 april om 16:38
Nou, inderdaad jammer dat ik zo ver weg woon! Ja, Ozzy heeft bij jou een speciaal plekje he? Dat weet hij wel hoor, want dat is al heel lang zo. Gelukkig wordt hij er niet eigenwijs van (ahum)
honden page profiel sander dumaysander dumay schreef om 13 april om 22:58
Bedankt voor je berichtje, erg leuke manier om zo meer baasjes te leren kennen. En meningen en ideeën uitwisselen. Kyra is nml me eerste hondje, en ik heb haar niet eens bewust genomen,we vonden elkaar eigenlijk meer.Maar nu zal je mij nooit meer zonder hond zien.
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 30 maart om 01:43
Ik heb even je foto's bekeken, maar wat een super mooie foto's zitten er tussen!!!=)
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef om 20 maart om 20:27
hallo wat een practige profiel heb jij zeg toppie. betsen bean
honden page profiel < Liesbeth & Igor >< Liesbeth & Igor > schreef om 14 maart om 08:15
Wat heb je weer een geweldig mooie profielfoto! Super mooi!
honden page profiel jojo schreef om 13 maart om 16:25
Wil ma wat heb je weer een plaatjes van een foto's meid heerlijk om naar te kijken. liefs jo xxxx
honden page profiel Marleen VDBMarleen VDB schreef om 10 maart om 16:48
Hoi Wilma, Jij hebt een huis vol pracht dieren, moest ik mogen van mijne man, kwam er nog een Mechelaartje bij. Maar ja, 't is bij mijne man dat ik slaap hé. greets Marleen
honden page profiel Shiba fanShiba fanbijna goedgekeurde fokker schreef om 08 maart om 20:43
prachtige foto's van happy rakkers :D
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 22 februari om 20:51
Prachtige foto's weer Wilma..!! Ik stuur je even een pb..!! ;)
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 22 februari om 09:23
Wow! Brrrr..... Krijg helemaal rillingen van je foto's.. Wat zijn ze prachtig! Ook met die zon.. Heel mooi! ..... Ja, heel mooi..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 21 februari om 14:48
jij hebt honden die fotogeniek zijn. en zeker goed gefotografeerd in beweging. super.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 17 februari om 21:09
Hey Wilma, ik zag weer prachtige nieuwe foto's van je honden voorbij komen. Vooral Wolf vind ik een mooierd.
honden page profiel Tabasco Tabasco schreef om 12 februari om 15:55
Wat heb je fantastisch mooie foto's van je honden! Volgens mij zijn ze echt gek op je! Super!
honden page profiel jojo schreef om 05 februari om 18:24
Dank je wel voor die mooien oorkonde print hem uit en hang het boven me mand liefs poot lik lebber pluto
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 03 februari om 22:03
Dankjewel, Yila is een stuk makkelijker op de foto te krijgen (als ze stil staat althans) dan Daantje met haar zwarte lijfje. Yila is zeker al gegroeid, die is nu al stukken groter dan Daantje.. Dat gaat echt hard (ik was vergeten hoe hard) Tussen Daan en Yila gaat het sinds gisteren ineens een stuk beter. Eerst deed Daantje totaal niks, en Yila ging maar door en door en door. En Daan stond met haar staartje tegen de buik, gewoon 'te staan'.. :-( Vanochtend lagen ze samen op het kleed en was er zowaar RUST in huis. Het vergt nog een boel begeleiding en ze zijn nog veel gescheiden, maar het werpt zijn vruchten af. Liefs Marit
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 01 februari om 22:52
Mooie foto's gemaakt weer Wilma. Super!
honden page profiel JonneJonne schreef om 25 januari om 11:15
Hoi Wilma, Zag dat je ook een oud duitse herder hebt! Wat een mooie hond. Wij staan op de wachtlijst voor dit ras. Waar komt de jouwe vandaan? Groetjes, Jonne
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 23 januari om 14:46
eeehj Wilma wat een vette profiel foto ! =)
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 23 januari om 12:15
Mooie foto's Wilma
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 18 januari om 13:29
Wilma, ik wen in mijn eigen tempo wel aan 2 dames met PMS ;-) Haha, zover ben ik nu nog niet dat ik dát aankan! Eerst maar eens gewoon met 2 honden op stap een goed vertrouwd gevoel hebben. Dan ga ik het daarna wel weer oefenen met de hormonen erbij ;-) Groetjes Marit
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 15 januari om 19:56
Dank je :)
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 12 januari om 16:12
Wat een geweldig mooie profiel foto!
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef om 11 januari om 19:56
Houd bikkel het wel vol tussen zulke grote honden? Haha, hij zal zich vast wel veilig voelen. Ik vind het gewoon zn grappig gezicht, 4van die grote herders, en dan zn klein schattig wit hondje ertussen. Groetjes
honden page profiel karinkarin schreef om 11 januari om 13:48
Hoi wilma, Bedankt voor je uitvoerige informatie over het uitvallen van mijn hond.Ik ga het zeker proberen met de clicker.Kan je die ook in een dierenwinkel kopen?Ik hoop dat het gaat lukken want ik word er zelf best wel onzeker van.De hond is nu 4 jaar kruising met een sarcplaninac en komt uit bosnie,verder is het een schat van een beest,maar ja je loopt altijd gestresst buiten,dat voelen ze natuurlijk ook.Nogmaals bedankt.Groetjes karin
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 11 januari om 08:34
Hoi Wilma, dankjewel voor je lieve krabbel/ lieve woorden. Dit is echt het hondje waar we naar zochten. We zochten ook eigenlijk een andere kleur (blue merle) maar we vonden haar moeder al zo prachtig (lilac merle). We hebben heel stellig gezegd, kleur moet niet de doorslag geven, al is de kleur/aftekening geweldig, in eerste plaats moet het karaktertje passend zijn - ook wel zo eerlijk tegenover Daantje. Ja, dit gevoel is machtig! Eindelijk! Haha, in gedachten hadden we al 1,5 jaar 2 honden ;-) Ook tijdens het uitlaten in het bos dachten we elke keer "wat zou het fijn zijn met 2 honden te lopen". Dat gaat nu heel snel gebeuren!
honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau schreef om 10 januari om 20:56
Hoi Wilma, Bedankt voor je tips:) ik ga me hiervan wel een paar boeken bestellen.. Veel liefs Constance
honden page profiel MeikeMeike schreef om 10 januari om 20:37
Ik kan het niet laten om te zeggen hoe geweldige profiel foto je hebt, zo schattig! Maar ik zie dat meer mensen dat vonden haha.. Groetjes
honden page profiel Haike & AchaHaike & Acha schreef om 10 januari om 12:45
Haha, wou ff zeggen dat je profielfoto echt prachtig is, maar ik zie dat je dit nu wel al zou moeten weten... LOL
honden page profiel Veronique & SpikeVeronique & Spike schreef om 09 januari om 19:38
Wou even zeggen dat je echt een hele mooie profielfoto hebt.. maar zie dat ik niet de eerste ben.. hahaha.. Liefs Veronique
honden page profiel HannekeHanneke schreef om 09 januari om 12:24
Wauw, wat een supergave profielfoto heb je zeg!
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 08 januari om 23:07
Wat een super leuke profielfoto heb je!! Liefs,
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 08 januari om 10:32
Hallo Wilma, ik zag je profielfoto en wou even zeggen dat ik m prachtig vind!! Zie dat ik niet de enige ben, groetjes Arina en een pootje van Lola
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 07 januari om 21:08
Hoi Hoi... Je profielfoto is echt PRACHTIG...kdacht echt meteen WAUW..!! Ja met Storm gaat het super...hij luisterd eigenlijk erg goed..hij groeit heel snel en is zo lekker eigenwijs. Ik Zie hem alleen wat weinig de laatste tijd..als uik gewerkt heb kan ik de energie niet vinden om nog met hem te wandelen. Maar het is een echte knuffel..nooit gedacht dat herders zo'n lieve dieren waren....Al probeert hij ALLES uit he... Ik kom altijd spieken bij jou foto's...alvast voorgenieten hoe Storm straks uit komt te zien.. Mijn vader vind het heerlijk om die fotos van jou Mechelaars te zien..hij kan aan de foto's goed zien dat jullei er veel mee doen... Groetjes Niki
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 06 januari om 20:55
wat een gave foto's heb je van je honden in de sneeuw. ben echt jaloers !!
honden page profiel Aafke&ChicaAafke&Chica schreef om 03 januari om 16:41
Zo, jullie hebben aardig wat honden in uis rondlopen zie ik! Leuk hoor, wij hadden zelf ook een Duitse herder! Groeten
honden page profiel Rexxie en LeahRexxie en Leah schreef om 24 december om 19:56
Hi Wilma, ik lees net jouw berichtje op het forum bij het stukje over duitse/mechelse herder. Ik heb hetzelfde gevoel erbij.. Klopt van geen kant.. ben blij dat jij dit ook hebt...
honden page profiel Karpalo Karpalo schreef om 24 december om 16:54
Hoi jij hebt ook erg mooie honden hoor, een heel roedel bij elkaar. Vooral de Oud Duitse herder vind ik mooi, dat zal wel komen omdat ik op lang harigen val. groetjes, Thea
honden page profiel NikaNika schreef om 13 december om 18:24
Prachtige foto's van je honden. Heel leuk om te zien hoe je kleinste hondje mee ravot met de grote.
honden page profiel Rexxie en LeahRexxie en Leah schreef om 03 december om 16:02
He Wilma, Wat een prachtige honden heb je zeg! Ik ben weleen beetje gevallen voor de Mechelse...
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 23 november om 00:23
Weer goed je best gedaan met foto's Wilma. Mooi!!!
honden page profiel Kaya en KodaKaya en Koda schreef om 21 november om 20:47
Hoi Wilma ,ik weet niet hoe ik hier beland was ,maar ik keek naar je foto's en wat een mooie honden hebben jullie zeg!! En de foto's zelf zijn ook zo mooi genomen allemaal ,heb je dat zelf gedaan?? Groetjes Wendy
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 16 november om 00:59
Mooie foto Wilma, van je 2 honden die samen een stok vast houden :)...
honden page profiel MexxMexx schreef om 03 november om 17:51
Wat leuk, dan ken ik een broer van haar :-D Harvey jazz, enorm leuke hond.
honden page profiel MexxMexx schreef om 03 november om 12:59
Wie was de vader? Efendi-Prinz vom Sutumer Grund??
honden page profiel MexxMexx schreef om 02 november om 21:26
Wow dat is toevallig!! Erg leuk. wij zijn voor het nest van Mexx gegaan vanwege de vader, die vonden we echt een geweldig type. En we zijn super blij dat Mexx er een evenbeeld van is. Wie was de moeder van jullie wendy?
honden page profiel DexterDexter schreef om 29 oktober om 21:05
Hoi wilma, bedankt voor je reactie, ik ben erg benieuwd hoe onze Luna er uit gaat zien. Maar als ze net zo " opdroogt" als jouw honden maak ik me totaal geen zorgen. Wat een prachtige honden en foto's zeg! Heb je een fotografie cursus gedaan? (of je man) Groetjes, Bianca
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 20 oktober om 00:35
Bedankt voor je complimenten Wilma! Ik vind ze zelf ook zo prachtig, maar ja iedereen vindt zijn eigen hondjes natuurlijk prachtig he. Ozzy lijkt inderdaad erg op zijn moeder, dat heb je goed gezien! Jouw kanjers mogen er ook zijn trouwens hoor!!
honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas schreef om 13 oktober om 21:40
hi wilma thanks voor de lieve krabbel ja t is echt een droppie hoor ik ben gek op herdershonden maar dat zit er echt niet in in dit huis ik vind het te klein voor een herder hij zou rondjes om de tafel gaan lopen ik heb wel een megatuin maar ja dat is ook niet alles had mn tante ook en ze heeft er 3 gehad en ze bleven rond de tafel lopen binnenshuis dat wil ik ze niet aandoen een prachtige honden heb jij hoor geweldig
honden page profiel sandrasandra schreef om 13 oktober om 20:31
wilma heb jij mooie fotos erop staan,best moeilijk ze te fotograferen terwijl ze zo crossen zeg,heel erg mooi wilma gr sandra
honden page profiel DouglasDouglas schreef om 06 oktober om 15:39
Hallo Wilma ik weet niet wat ik verwijderd heb heb al de berichten hier nog staan zowel positief als negetief in mijn ogen ook van mensen die hier niet meer komen maar daar zit jij niet tussen maar jij hebt ook mooie honden hoor pracht honden en die van mij ach bekijk het zo of loopt hij op twee pooten dan nog is hij prachtig zit een fijn karakter in ..arco is nu 5 maanden maar heel erg gehoorzaam ..maar ben er dan ook dagelijks mee bezig . groeten Douglas
honden page profiel Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara*** schreef om 21 september om 16:51
Hoi Wilma, hoe gaat het nu met je? Mooie foto's van je honden allemaal! Ik had je persoonlijke site gezien met al je honden, leuke site! Ik vind jouw Wolf toch zo'n mooie hond. Liefs
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 20 september om 00:18
Wilma, ik heb een berichtje achter gelaten op je website in het gastenboek! Groetjes, Angela :)
honden page profiel .. schreef om 18 september om 14:44
Wat heb je er weer prachtige foto;s op gezet zeg. Wat een prachtige omgeving trouwens. Daar zou ik wel een huisje in de buurt willen hebben:-) Liefs Marianne
honden page profiel schreef om 17 september om 14:22
Hoi Wilma bedankt voor je lieve krabbel. Wat heb je trouwens weer een leuke profiel foto. Liefs natascha
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 13 september om 12:13
Ja was wel trots op mijn grote woef weer ... foto's gisteren avond gemaakt en hij poseerde zo keurig. En dan die lucht op de achtergrond maakte het voor mij extra bijzonder.
honden page profiel de2mechelaarsde2mechelaars schreef om 07 september om 22:02
Hee meid ben er weer en ben heel druk aan het lezen.Ook ben ik heel erg druk bezig om mijn pups te volgen en het lukt me aardig moet ik zeggen ben erg tevreden met hoe de pups het doen. Momenteel heb ik te kampen met een beroerte van mijn man het oreinteren wat ikzelf wil etc etc kortom een bezig bijtje diezich constand voorbij rent.Afglopen week zijn alle drie de honden aangekeurd en uitzonderlijk mooi goed etc bevonden kortom ik ben goed bezig om alles comform de wetten etc te doen mocht er ooit nog eens een toevalsnestje komen.En geloof me dat gaat gauwer dan je denkt de pups waren zo goed als de deur uit en ja hoor daar was het weer prijs.Dit was op koninginnedag welliswaar korter dan de eerste keer maar zag het alweer helemaal voor me pfff.Ze heeft een spuitje gekregen en nu krijgt ze een spuitje voor niet loops te worden. Nu dit was in het kort bijna 8 mnd hondenpage op een rij haha hoop er nu weer meer te zijn greets peet
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 06 september om 23:00
Hoi Wilma, wat een leuke foto's weer hee. Ja het Bomenpark is wel mooi om te wandelen. Dacht al dat ik het herkende en toen zag ik het ook staan. Wel leuk ook die foto's van Ouwehands ... dat moeten we met Rowan, Micky en Myla eigenlijk ook eens doen. Hahaha.
honden page profiel .. schreef om 05 september om 17:25
hahaha wat een leuke foto's weer. Met die alg op de kop zijn ook heel leuk.Wij hebben woensdag gehoord dat de moederhond van onze toekomstige pup dus idd zwanger is :-) , dus als alles goed gaat dan worden ze in de eerste week van oktober geboren. Dus dat zal dan begin dec zijn denk ik tot ze ons huisje binnenstapt. Spannend nu allemaal.En heel veel geduld hebben dus.Grappig ook dat Annie van hier zag, dat de overgrootopa van haar Luna een opa is van onze pup. Dat is weer leuk van stambomen zeg hahaha Groetjes Marianne
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 03 september om 09:59
Goeiemorgen. We beginnen om 20.00uur en of ik de theorieavond moet volgen weet ik eigenlijk niet. Dat vraag ik maandag wel. Denk ik ook veel afhankelijk van hoe Rowan het gaat doen. Maar ik vind het allemaal heel spannend dus ik hoop maar dat het niet op hem overslaat. Dat ik mijn zenuwen onder bedwang krijg weer. Als ik nerveus ben dan zal hij er ook niet veel van terecht brengen lijkt me en ik denk nogal blafferig zijn dan. Maar ik heb wel het idee dat Gerard er zal zijn om het mee te begeleiden, althans dat hoop ik maar gezien Rowans ervaringen met mannen ... dat ze wel weten hoe ze hem aanpakken (met beleid juist). Maar goed, dat zal wel goed gaan komen.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 01 september om 17:12
hoi hoi. nou net gebeld door nellie raaymakers en we zitten niet op de woensdag maar op de maandag ... op de woensdag hadden ze geen VEG en daar mag Rowan instromen. dus nu moet ie wel wat waar gaan maken he .. hahaha. ennnnn komende maandag mag Rowan al mee beginnen. mijn zus begint dan 2 weken later omdat zij dus de 14e eerst die theorieavond heeft en dan een week later begint. dusssss nu wordt het een keer komen kijken voor jou op de maandag he ... hahaha. als je dat tenminste redt met je werk! groetjes Hetty
honden page profiel lauralaura schreef om 29 augustus om 17:09
Wat veel Foto's zeg, en stuk voor stuk prachtig! Echt geweldig mooie honden heb je! Ik ben nu wel jaloers!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 29 augustus om 01:40
Wilma, hele mooie foto van de honden in het water met de zon er zo bij! En Sky die de trap opklimt vind ik ook super! Enne leuk dat je er vandaag bij was!!! Super leuk! Groetjes Hetty
honden page profiel RemcooowRemcooow schreef om 28 augustus om 21:26
lekker eigenwijs is ie zeker maar dat maakt m nou juist zo leuk :D
honden page profiel .. schreef om 27 augustus om 13:05
Hoi, Nou echt spannend of het gelukt is of niet.Ze zei het 2-3 sept. zeker te weten. En dan moet verder alles ook nog goed gaan natuurlijk,maar dat zal allemaal wel lukken denk ik.Nu zijn we dus hard aan denken of we een reutje of teefje willen.We dachten laten we het verstandig aanpakken en zorgen dat we wel wachten moeten tot Raya een jaar is. Dus vandaar dat we contact hadden opgenomen met de fokker waar we voor dat we Raya hadden ook al contact mee hadden. En we hebben geluk we konden nog op de lijst. Echt heel spannend allemaal.Liefs Marianne
honden page profiel schreef om 27 augustus om 02:02
Hoi lieve wilma wat heb jij een schitterend profiel foto zeg echt heel mooi gedaan. kijk altijd met heel veel plezier naar jou foto's ze zijn altijd erg mooi. Liefs natascha
honden page profiel PaulPaul schreef om 26 augustus om 18:48
Hoi Wilma, wat een mooie dieren heb je daar je zult wel fit blijven met zo een actieve bende.
honden page profiel Toine Toine schreef om 26 augustus om 15:34
Een schitterende bende heb je bij elkaar daar. Dat zou hier niet kunnen, en ik ook niet hoor. Maar schitterend om te zien hoor. Je tips werken, en vooral "kijk eens" bedankt. Ik gan nu aan de gang met de andere, als ik de eerste goed onder de knie heb.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 25 augustus om 22:21
Hey Wilma, zat net even door je foto's te bladeren en zag de foto staan van het nestje (Sky met groene bandje) ... groene bandjes doen het goed hoor. Rowan had in het nestje tot ik hem kocht ook een groen bandje om ... :D
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 25 augustus om 19:26
hoi wilma wat heb je weer een geweldige profiel foto liefs joke
honden page profiel RemcooowRemcooow schreef om 23 augustus om 08:23
Hoi Wilma volgens mij had ik t al ergens geschreven maar wat een mooie honden was van plan al je foto's te kijken maar toen ik zag hoeveel t er waren beetje bijgestelt wel veel mooie foto's hoor :D
honden page profiel OlivierOlivier schreef om 13 augustus om 18:36
Ja, jij hebt ook droomhonden zeg. Bedankt voor de krabbel ook. Je schreef dat we Pax goed hadden uitgekozen? Haha, hij was de enige die er nog over was. Groetjes Olivier
honden page profiel corine corine schreef om 12 augustus om 23:55
tnx!!! jij hebt ook een erg leuke verzameling...vooral die oud duitser..yummie!
honden page profiel OlivierOlivier schreef om 11 augustus om 18:11
Ik zie het al, je bent echt gek van honden. Toch? =)
honden page profiel MeissieMeissie schreef om 08 augustus om 15:45
ook al zo'n mooierd. Mooie actiefoto's ook zeg :)
honden page profiel joycejoyce schreef om 07 augustus om 15:11
prachtige fotos hoor !!! groetjes joyce
honden page profiel RobertRobert schreef om 02 augustus om 15:54
Wilma dank je voor wat je geschreven hebt. Mijn boosheid is denk ik meer onmacht. Dank je. groetjes Robert
honden page profiel .. schreef om 01 augustus om 14:20
Mooie foto's weer. Kessie past er mooi bij. Die foto dat hij neust met Bikkel is ook heel lief.Groetjes marianne
honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë schreef om 01 augustus om 12:24
Hoi Wilma,, wat een mooie honden en veel mooie foto's heb je!! groetjes Laura
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 27 juli om 13:49
Hoi wilma Wat heb je weer prachtige foto,s geplaast en je profiel foto is ook helemaal geweldig leuk hoor liefs joke
honden page profiel 000000 schreef om 26 juli om 16:24
Hoi Wilma, Dank je wel voor je reactie.Heel lief van je.Werd op het moment even heel emotioneel.Het deed me goed hoor.Ja ,soms oogt ons lot als een fruitboom in de winter, ondenkbaar dat de takken ooit weer zullen kleuren met bloesem.Maar we hopen het... we weten het. Liefs Mieke
honden page profiel schreef om 25 juli om 21:25
Wat heb jij een mooie leuke foto in je profiel staan. NOgmaals ik ben echt blij dat ik Bikkel naar jou heb laten verhuizen. Zoals ik de foto's zie, heeft hij het reuze na zijn zin. En was mijn zorg tussen de herders dat ie misschien tekort zou komen, behoorlijk onterecht :-)
honden page profiel schreef om 23 juli om 13:08
Hoi Wilma gaat alles goed met de logé las dat je supertrots op Blitz kan zijn, echt heel goed van Blitz. Ik heb nu ook een oppas tot zaterdag of zondag maar sjenghi ligt heel de dag boven. Veel plezier nog met de loge liefs natascha
honden page profiel Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)Joyce, Koda, Skippy en Beertje:) schreef om 23 juli om 10:04
Hoi Wilma, dankje voor je leuke krabbeltje!:) Het zijn idd Koda en Beertje die met elkaar aan het spelen zijn. Je hebt zelf ook een paar prachtige hondjes. Groetjes Joyce
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 22 juli om 08:09
Wat een mooie hond was Wendy ook hee. Ik kan begrijpen dat je haar nog altijd mist.
honden page profiel Maaike & de rest van de beestebende Maaike & de rest van de beestebende schreef om 21 juli om 22:31
hoi hoi, geeft niks, vond het wel humor hahaha, dank je wel voor het compliment.
honden page profiel .. schreef om 21 juli om 15:24
Wat een mooie foto van Wendy en Wolf. Daar staan ze echt heel mooi op. Bijna wolven, 1 met de natuur. Pracht hond was Wendy ook. Groetjes Marianne
honden page profiel Maaike & de rest van de beestebende Maaike & de rest van de beestebende schreef om 19 juli om 19:12
hoi hoi, angelique??? hahahahahahahahahaha hou het maar gewoon op Maaike ;-) enne...dank je wel.
honden page profiel nnatasjaannatasjaa schreef om 17 juli om 10:25
Wat een mooie foto`s heb ze allemaal natuurlijk even vergroot bekeken! Super die aan het strand ook! Prachtige honden en dan vooral allemaal van die grote honden en dan zo`n klein eigenwijs monstertje er tussen! helemaal super!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 11 juli om 22:43
Hoi Wilma, even een klein vraagje aan jou. Wij hebben hier geen vijf honden maar drie, twee herders ... en deze twee zijn echt overactief 's avonds. Ze zijn nog jong allebei maar hoe kunnen we het beste leren aan de pup Myla dat zij niet altijd in Rowans haar gaat hangen. Rowan daagt haar natuurlijk ook wel uit maar goed, Myla gaat altijd in zijn haren hangen en dat vind ik niet zo'n geslaagd plan :S Groetjes Hetty
honden page profiel .. schreef om 05 juli om 14:54
Wat een mooie foto's heb je er weer opstaan. Die met zijn allen in het water had ik nog niet gezien. Echt heel mooi. Je zou er zo zin in krijgen er bij te duiken. Dat 1 van je honden in het water is en je op de voorgrond die mooie papavers hebt ,die is ook zo mooi. En knap he, van Bikkel dat die het water nu ook in gaat.Grappig hoe je daar midden in het water staat.Groetjes Marianne
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 29 juni om 14:16
Moet bij elke reactie van jou weer even goed kijken wie je ook al weer bent. Die foto van Bikkel alleen is echt wennen! Ik mis je andere honden erbij - als ik alle 5 je honden zie, weet ik meteen welke 'wilma' er spreekt! Haha, zoals je gewend kan raken aan foto's bij mensen he ;-) Gaat Bikkel zich nu niet te verwaand voelen? Dat hij even alleen in de spotlights staat? Mag ik vragen waar jij die mooie foto's maakt? Lijkt me heerlijk daar ook eens te gaan wandelen met Daantje (nou hopen dat je niet zo'n mooie achtertuin hebt, haha ;-) ) Liefs Marit
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 28 juni om 06:18
Oh, heb weer genoten van je plaatjes!! Wat een gein hebben je honden onderling... En dan die kleine vlo erbij.. ;) XXX
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 21 juni om 11:03
hoi hoi wilma .. idd heb het druk genoeg overdag alles moet klaar zijn voor djo thuis komt en alles moet voor bereid zijn ook savonds gaat het door dan gaan de nieuwe picto's aan de muur op voorbereiding de andere dag je kan niet zomaar ff zeggen we gaan dit of dat doen dan komt het niet goed alles moet gepland zijn en djo er op voor bereid .. hoor vaak mensen zeggen hoor als hij op school is of slaapt dan heb je alle tyd dus kan je makkelijk gaan werken of iets doen voor je zelf , helaas mooi niet dus. de oudst komt om kwart over 3 thuis en heb dan 3 kwartier voor hem want om 4 uur komt djo weer thuis en dan is het weer in het gereel lopen ook voor de oudste . dus jah het is soms wel eens heel zwaar idd met weinig begrip van de buiten wereld vandaar dat ik het super van je vind dat compliment en je begrip hier voor in 1 woord GEWELDIG !!!fijn weekend en knuffel voor jou doggie's
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 20 juni om 20:57
heey wilma DANK JE WEL wow wat een compliment was dat hihi ben er gewoon verlegen van weet gewoon ff niets hierop te zeggen behalve dan dank je wel ... liefs elly :=))
honden page profiel jojo schreef om 15 juni om 18:20
Dank je wel voor die lieve reaktie. Ilja heeft deze foto voor me bewerkt schat van een mens is het toch.liefs jo
honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ schreef om 14 juni om 16:29
Hoi Wilma, dankje voor je leuke reactie op mijn foto! groetjes Melissa
honden page profiel AnneAnne schreef om 13 juni om 23:43
Heey wilma!! Bedankt voor je berichtje!! Ben ook erg trots op ze!! Jij heb ook 5 prachtige honden! En wat heb je veel en vooral mooie foto's van ze!!
honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie schreef om 13 juni om 12:54
hi Wilma, Ja, veel mensen kennen Alpha niet. Jammer, want het is zoals met dat probleem van die Oud-Duitse Herder zó belangrijk met een góede therapeut in zee te gaan...Ik volg zelf de opleiding bij Dogvision en hoop mezelf over 2 jaar ook aan te kunnen sluiten bij Alpha... Mijn vriend en ik hebben gisteren trouwens genoten van je fotoalbum ;-) Zo te zien woon je in een prachtige omgeving... Groetjes, Mischa
honden page profiel nancynancy schreef om 12 juni om 22:24
Dag Wilma,je vroeg me achter de profielfoto, die is in de beginperiode gemaakt, dat we Leffe hadden, dus een dik jaar geleden ongeveer.Zij mogen niet meer in de zetel ondertussen.
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 12 juni om 18:45
ja wilma dat word heel vaak gezegt echr waar maar haar kop lijkt er natuurlijk wel een beetje op liefs joke
honden page profiel .. schreef om 12 juni om 13:26
Dank je wel. Ik vond het ook zo leuk dat ik die foto zag, hoorde wel geklik maar had niet in de gaten dat hij Raya en mij erop zetten. Die van alle 3 vind ik ook heel mooi. Wat dat betreft ben ik blij met een fotograferende vriend hahaha Die van Bentley met die bloem op zijn kop vind ik ook zo leuk. Groetjes Marianne
honden page profiel jojo schreef om 12 juni om 12:45
Wil wat heb je weer prachtige foto's neergezet meid. Echt plaatjes ik ga je eens inhuren als fotograaf liefs jo
honden page profiel AnitaAnita schreef om 10 juni om 15:59
Wat een leuke foto's heb je weer toegevoegd Wilma! GEWOON LEKKER BLIJVEN DOEN HOOR, EN LEKKER VEEL PLAATSEN! ; - ) Ik vind de foto dat je 4 doggies naar je toe komen en Bikkel de andere kant op gaat(als ik het goed zie..) grappig en de andere foto's zijn mooi! Groetjes, Anita.
honden page profiel amiami schreef om 09 juni om 19:24
Wilma,bedankt voor je reactie! Jij hebt een flinke roedel rondrennen zie ik! Daar zul je wel een flinke dagtaak aan hebben, niet? Wel gezellig zo met z'n allen.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 09 juni om 14:32
Als ik alle foto's van Rowan zou moeten uploaden mag ik wel een dagje uittrekken nog ... hahaha. Maar ach, zo tussendoor komt het wel goed. Groetjes Hetty
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 09 juni om 14:28
Dank je voor je compliment op de foto van Rowan en mij samen. Jij hebt ook geweldige foto's van je honden zeg! Wat een superstel! Vooral Wolf vind ik heel mooi ... Groetjes Hetty
honden page profiel cindycindy schreef om 08 juni om 19:35
Hoi hoi Ja Dice groeit heel snel laatste keer gemeten en 4cm in 4 dagen, zijn oren beginnen nu ook te staan geen gezicht hahah. Nou met Herman en Dice gaat het helemaal geweldig!!!!Top gewoon. groetjes ons
honden page profiel .. schreef om 07 juni om 21:50
Hoi,Word misschien wel saai,maar je foto's zijn weer prachtig. Moest zo lachen om die ene foto dat al je honden naar je toe komen rennen en dan zie je alleen eigenwijse Bikkel de andere kant op lopen.Groetjes Marianne
honden page profiel schreef om 03 juni om 15:46
Leuke foto die met dat hoedje op staat de hond erg goed. Liefs natascha
honden page profiel .. schreef om 03 juni om 12:57
hahahaha wat een foto van Wolf met die pet op. Je zou hem echt een kwartje geven zeg.Groetjes Marianne
honden page profiel PriscillaPriscilla schreef om 02 juni om 13:29
Leuke foto's van het strand en de hondjes!
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 02 juni om 11:08
heey wilma .. wat heb je weer super mooie foto's geplaatst , vind het zo'n geweldig stel kijk graag naar jou fotoalbum , 4 van die grote met dat kleine woeffie ertussen echt super hoor . liefs elly en spikey
honden page profiel marian de waardmarian de waard schreef om 31 mei om 22:22
dank je voor je berichtje. Ik heb inderdaad een leuk stel honden. Helaas worden ze nu wel echt oud. 14 jaar en 12 jaar en 9,5 jaar ga je toch merken.
honden page profiel TamaraTamaragoedgekeurde fokker schreef om 28 mei om 18:46
Hmm, nee mijn collega heet anders maar de hond lijkt echt sprekend op zijn Berry die al geregeld teefjes gedekt heeft en voor werk gebruikt wordt. Misschien zijn ze wel familie? Groetjes Tamara
honden page profiel TamaraTamaragoedgekeurde fokker schreef om 28 mei om 01:18
Hey Wilma, Ik zat even tussen je foto's te kijken en kwam er een foto tegen van Berry, de vader van Sky.. Ken je zijn eigenaar? Volgens mij is het de hond van een collega van mij.
honden page profiel ?? schreef om 27 mei om 12:55
Wat heb je mooie honden! gr Richelle
honden page profiel .. schreef om 26 mei om 16:47
Hoi, Vind het weer zo leuk om naar je foto's te kijken. De nieuwste zijn weer prachtig. Vind het altijd even genieten als je dat stel van jou ziet. Die hebben volgens mij een heerlijk leven. Die bij het water zijn echt heel mooi.Liefs Marianne
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 22 mei om 21:39
Wat een mooie foto s Wilma, maar de honden zijn dan ook erg fotogeniek :-) Prachtige honden!!
honden page profiel PriscillaPriscilla schreef om 22 mei om 12:51
Hoi Wilma, Dank je wel voor het leuke compliment :D
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 21 mei om 20:43
Hallo Rianne, dankjewel voor je lieve reactie. Bikkel is een super leuk hondje en inderdaad een heerlijke ballengek die niet voor de grote onderdoet. Ik denk zeker dat hij het ook geweldig bij jou heeft gehad. Dat moet wel want het is gewoonweg een vrije leuke vogel. Dus eigenlijk moet ik jou hartelijk danken.
honden page profiel cindycindy schreef om 21 mei om 09:05
Goedenmorgen Wilma Dice is een "gewone"Duitser , moeder komt uit de werklijn en pa is/was een showlijn, na hem goed bekeken te hebben is de kans erg groot dat Dice recht blijft. Ja gaaf he dat speuren met een teckel en dat terwijl t begonnen is als een geintje ik wou mn trainer eens voor blok zetten zo van: train jij maar eens een teckel. Nou ja en daar sta ik dan met een teckel die speurt hahaaha groetjes ons
honden page profiel cindycindy schreef om 20 mei om 20:42
hey die wilma Ja erg he heb er gewoon hoofdpijn van haahhaah kan mn ogen er niet vanaf houden, heb deze samen met mn trainer uit gezocht dus moet goed komen er zit wel wat karakter trekjes in de we zochten.Hij is zoooo mooooi ga morgen direct de camera ophalen voor de foto's Dikke knuf van ons
honden page profiel schreef om 20 mei om 12:49
Dank je wel Wilma, voor je reactie op de foto van Glenn. Ja de Flip is zeg maar dat ze een soort salto in de lucht maken om de frisbee te vangen. En dan is het de bedoeling dat ze op 4 poten tegelijk op de grond neerkomen...
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 18 mei om 19:43
Hoi, wat een leuek foto dat de honden allemaal achter elkaar aanrennen; ze spelen tikkertje ;) En je topicfoto; met z'n alle op de familie tafel..:)
honden page profiel cindycindy schreef om 17 mei om 18:31
Hey Wilma thnx voor je reactie ga idd ook ff kijken bij de 'gewone'duitse herder, naar wat ik dacht is dat deze allemaal schuin liepen en dat is nou net wat mij zo tegen stond in het ras maar als er idd met rechte rug zijn vind ik dat ook prima het zijn en blijven toch machtige dieren om te zien en mee te sporten. groetjes mij en Poot Herman
honden page profiel shennashenna schreef om 17 mei om 13:44
hoi wilma dank voor je krabbel. ze zit inderdaad lekker te genieten haha. jullie hebben ook een mooie honden. groetjes shenna
honden page profiel tim wehrenstim wehrens schreef om 17 mei om 13:18
dankje,het was een leuke krabbel.
honden page profiel tim wehrenstim wehrens schreef om 15 mei om 07:45
heej wilma XD je hebt mooie honden maar wel een beetje groot vind je ook niet, maarja daar wen je volgens mij wel.
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 11 mei om 19:32
Hoi, hoe krijg je het voor elkaar drie honden op één rij uit het water te laten drinken.. hele leuke foto's weer... Lieve groet, Ilja
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 06 mei om 14:11
Wat lief van je :-)dank je wel,zal ik zeker doen.Ik hou een stukje taart tegoed voor je ;-)Liefs Thea
honden page profiel DanielleDanielle schreef om 04 mei om 22:56
Wat een mooie honden heb jij!:) Weer iemand om jaloers op te zijn:P
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 04 mei om 12:47
Dank je wel Wilma,ik zal er zeker een leuke dag van maken :-)
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 02 mei om 00:17
Hoi Wilma, Wat heb je geweldige actiefoto's erbij gezet. Super voor de wedstrijd gewoon.Liefs Jolanda
honden page profiel Betty LangenbergBetty Langenberg schreef om 01 mei om 11:23
Hoi WIlma, wat een prachtige honden heb je . Ik heb vanmorgen die politielijn besteld, dus die zal wel gauw arriveren denk ik. lieve groet Betty
honden page profiel schreef om 29 april om 13:12
Dank je wel voor je krabbel bij mijn foto. Ik zat net even op je profiel te kijken, ik vind altijd dat jij zulke mooie foto's hebt, en wat een mooie honde ook moest ik toch nog even zeggen tegen je, vind iedere keer weer geweldig om je kanjers te zien, en mooi gefotografeert ook. liefs natascha
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 27 april om 18:44
hoi wilma nog bedankt voor de reactie op mijn foto erg leuk jij heb ook hele mooie fotos geplaatst hoor gr joke
honden page profiel PetraPetra schreef om 23 april om 10:54
Hoi Wilma, bedankt voor reactie over die kluifjes die je hier kan verdienen.. Gr Petra.
honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie schreef om 18 april om 09:10
Hi Wilma, THanx voor het compliment, ik za het aan Esha doorgeven ;-) groetjes, Mischa
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 18 april om 00:53
Hoi Wilma, Wat heb je weer fatastische foto's van de honden gemaakt bij die zandspuiterij. Helemaal TOP!!!Was weer genieten, echt waar !!! :)
honden page profiel Jannie Jannie schreef om 15 april om 13:01
Dank je Wilma. Ik vind dat jij ook hele leuke en mooie honden hebt.Prachtige foto's heb je erbij.
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 13 april om 13:29
Hej Wilma, wat een mooie foto's heb je er weer bijgeplaatst! Echt genieten om naar je prachtige honden te kijken. Groetjes Marit
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 04 april om 14:21
heey wilma ... wat heb ik moeten lachen om die foto van bruintje ? die zijn bal is ff aanvalt wat een hond he hahaha geef ze allemaal maar een knuf van mij echt een geweldig stel hoor .. lieve groetjes elly spikey en muis
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 03 april om 21:53
Hoi Wilma, wat heb ik weer genoten van je foto's!!! Heerlijk al die gelukkige honden en die kleine Jack straalt ook van geluk!! XXX Ilja
honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker schreef om 01 april om 21:02
Hoi Wilma.Ik moet helaas zeggen dat nog steeds niks help. Ben nu zover dat ik morgen een scan krijg van mijn longen en dan vrijdag weer terug naar de longarts voor de uitslag. Hij dacht iets te zien onderaan mijn long.Gr liesbeth
honden page profiel LiesbethLiesbeth schreef om 30 maart om 12:40
Ik vind anders dat de foto's van jouw roedel er ook mogen wezen. Indrukwekkend zo bij elkaar. Mooie foto's ook:)
honden page profiel Rik Rik schreef om 29 maart om 23:00
Hallo Wilma, Bedankt voor jouw krabbel. Ik weet nog niet precies hoe dit werkt maar dat ga ik wel uitvinden.
honden page profiel jenny-stitchjenny-stitch schreef om 28 maart om 20:29
geweldig die 4 grote honden en dan zo een kleintje erbij leuk hoor mooie honden heb je groetjes jenny en stitch
honden page profiel AnitaAnita schreef om 27 maart om 10:33
Wat een geweldig mooie profielfoto Wilma! Echt te gek!! Groetjes, Anita.
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 16 maart om 10:42
Wat een leuke aanvulling weer van de foto's... Die foto van Wolf met die bal onder zijn bortst ;) Spreekt écht boekdelen... XXX Ilja
honden page profiel jojo schreef om 15 maart om 20:24
hoi wilma,mooi koppie krijgt pluto toch he en van noeky heb ik nu wel een van de mooiste fotos geschten ze was helemaal in haar element heerlijk om te zien.ik heb trouwens ook van jouw fotos genoten wat een prachtfotos van je beesten geniet ik echt van wil.liefs jo en haar rakkers doei doei
honden page profiel NynkeNynke schreef om 14 maart om 17:09
Ja ooh maar ben ook ontzettend trots op mijn beestjes.. Maar die van jou zijn heerlijk fotogeniek! Met de pupsels gaat het goed! ze groeien als kool. En zien er net uit of zijn het mini rottweilertjes om de black en tan.. Zo schattig als die kleine bekkies open gaan als ze gaan gapen! Moeders is gelukkig ook weer helemaal opgeknapt godzijdank.. Die Conditioning tablets van vetzyme heeft haar meer energie gegeven dan ze had! Normaal wou ze met 2 minuten alweer naar huis.. Nou raast ze eerst het veld even heen en weer voor haar energie!
honden page profiel NynkeNynke schreef om 14 maart om 09:31
Ik zal na al die vele krabbels vast niet de eerste zijn:P Maar wat zijn dat ontiegelijke, prachtige foto's! TJEMINEEE:D
honden page profiel Han & ZarahHan & Zarah schreef om 12 maart om 19:50
Dankje wel voor je lieve krabbel! Groetjes Han & Zarah!
honden page profiel Han & ZarahHan & Zarah schreef om 09 maart om 17:51
En honden! ;)
honden page profiel Han & ZarahHan & Zarah schreef om 09 maart om 17:51
Echte prachtfoto's!! Knap!
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 09 maart om 10:34
Dat klopt Wilma, ik schrijf voor de Hondenleven. Gek is dat toch dat je mensen soms wel herkend, maar geen idee hebt waar je ze van kent. Zo wordt mijn man regelmatig straal voorbij gelopen door bekenden als hij de honden niet bij zich heeft...Wij zijn herkenbaar aan de witte wolbalen. Groetjes, Nienke
honden page profiel claraclara schreef om 08 maart om 12:38
Hoi, Wilma. Heb ze niet gelijk weer uit het water gedaan. juist ben ik niet in haar angst mee gegaan. Heb net gedaan of dat het heel gewoon is. groetjes,
honden page profiel anneliesannelies schreef om 08 maart om 07:04
Hee Wilma, bedankt voor je krabbel. Zelf heb je ook een stel mooie honden en wat een leuke foto's heb je. heb met Lukas de pup curus geddan en de ringtraining, Was begonnen met de eg1, maar meneer was toen volop aan het puberen, hij deed van alles behalve luisteren. Ben in overleg met de trainer gestopt, ga nu in april wel weer een ringtraing volgen. Wij zijn gastgezin van Luka en de fokster wil Luka als fokreu "gebruiken"mits hij natuurlijk zijn shows en onderzoeken haalt. Zoniet is er niets aan dehand Luka blijft zowiezo zijn hele leven bij ons. Zou hem absoluut niet meer willen missen. Luka is onze derde witte herder, Onze eerste hebben we maar 7 maanden gehad, hij was 10 maanden toen we hem kregen , onder de littekens, hem hebben we via de witte herder verening , hij had altijd aan een ketiing gezeten, en tijdens een wandeling is hij zo geschrokken dat hij zo hard aan de lijn trok dat ik moest loslaten en zo tegen een auto is aangerend, helaas heeft hij die klap niet overleefd, onze tweede hebben we uit het asiel gehaald toen hij 4 jaar was, hem hebben we verzorgd tot hij 9 jaar was en toen was hij echt "op". Hoop dat we Luka vele jaren bij ons mogen houden. groetjes Annelies
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 06 maart om 10:49
Hoi Wilma, Dank je voor het compliment. Ik zit nog niet zolang op dit forum, maar ik vind het wel leuk. Volgens mij zitten we ook aardig op één lijn. Groetjes, Nienke
honden page profiel JulietteJuliette schreef om 05 maart om 23:43
Hai Wilma! Ja die is leuk he? En Lupo is zoooo voorzichtig! Ik ben trouwens helemaal verliefd op Sky! Wat een prachthond!! Weet je wat ik zo mooi vind aan jouw herders? Ze hebben niet zo'n ontzettend aflopende rug. Nu komt dat bij mechelaars zowiezo niet zo veel voor, maar zelfs Wolf heeft het bijna niet! Héél mooi! Lieve groet, Juliette
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 05 maart om 21:38
ja ja alles op het gemakje he en dan komt het zeker goed hoor maar we zijn weer terug hahaha kon echt niet langer wachten hihi ... groetjes els
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 05 maart om 20:30
hoi wilma ... ben er weer hoor bedankt voor je lieve krabbel groetjes els
honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker schreef om 05 maart om 16:42
Hoi Wilma. dank je wel. Ja ik ben ook echt gek met mijn 2 kanjers. jij hebt trouwens ook hele mooie honden. En ik heb wel gezien op de video dat ze perfect luisteren. Zo kan je er wel een stel hebben al ze zo gehoorzaam zijn. Gre Liesbeth,turbo en Luna
honden page profiel DeniseDenise schreef om 04 maart om 18:32
Hoi Wilma! Dankje wel! :) Op de behendigheidscursus gaat het heel erg goed we hebben vorige week onze eerste les gehad , eigenlijk tweede want de eerste was een proefles en zaterdag mogen we weer! Kan haast niet wachten, Chica vind het onwijs leuk en ik wil in de toekomst met haar ook nog Doggydance gaan doen. Liefs Denise
honden page profiel DeniseDenise schreef om 04 maart om 17:42
Hee Wilma! Wat een prachtige foto's van jullie roedel, ik geniet er echt van heerlijk om te zien! Liefs Denise en Chica
honden page profiel G & M G & M schreef om 04 maart om 05:51
haha leuke mooie fotos hoor, volgens mij is bentley een goeie aanwinst erbij geweest, je neemt best veel foto's van m haha maar wat ik me afvroeg hoe komt hij weer naar beneden van die trap? groetjes
honden page profiel jojo schreef om 03 maart om 21:55
wilma sta jij in die boom. trouwens een heel mooi filmpje onder voetballen van je honden andere jo vond het ook erg gaaf. groetjes jo
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 02 maart om 08:36
Hoi wilma fijn dat je weer op het forum bent ben ik blij mee groetjes joke en taat
honden page profiel jojo schreef om 27 februari om 16:39
wilma wb blij dat je er weer bent.groetjes jo
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 26 februari om 21:41
Fijn dat je er weer bent Wilma, groetjes Jolanda
honden page profiel Heleen Heleen schreef om 25 februari om 16:35
Hoi Wilma, Fijn weer wat reacties van je te lezen.. Hopelijk houd de rust aan. Liefs Heleen
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 23 februari om 21:05
wilma, bedankt voor je compliment. ik mis je. groetjes jolanda
honden page profiel sandrasandra schreef om 22 februari om 17:18
kan ik best geloven wilma dat je geschrokken bent,dat gevoel had en heb ik ook,en nog steeds,er zijn topicen waar ik bewust geen antwoorden ni meer ga op geven,maar in ieder geval goed jou terug hier te hebben
honden page profiel sandrasandra schreef om 21 februari om 23:12
welkom terug wilma,absoluut en dat is gemeend hoor,groetjes sandra
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 19 februari om 00:27
nee niks gehoord, als we gaan maak ik foto's volgende week zaterdag.dan laat ik het je weten. bedankt voor je belangstelling groetjes jolanda
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 18 februari om 22:54
hoi wilma, Mooie foto's heb je erbij gezet. Wolf is inderdaad groot zeg, ook je mechels lijken bij hem in het niets te verdwijnen. Hoe is het met Bikkel? is hij goed gewend bij de rest? groetjes, jolanda
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 18 februari om 20:02
Hoi Wilma, Wat heb je weer een vermakelijke foto's toegevoegd op de pagina... Die foto over die tak hangend...hahahahah...:)en Die ladder... GEWELDIG!! Lieve groet, Ilja
honden page profiel beau jentlybeau jently schreef om 18 februari om 10:01
Hoi Wilma, Het gaat hartstikke goed met Beau. Ik heb ook een topic geopend want meerdere mensen waren benieuwd hoe het ging. Groetjes Jessica
honden page profiel .. schreef om 15 februari om 23:39
Wat heb je er weer een mooie foto's op gezet.Vind het altijd genieten om even bij jou foto's te kijken.Waar ze allemaal op staan is ook zo mooi,wat een rijkdom he.Groetjes Marianne
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 15 februari om 12:09
Wouw, Wilma wat een mooi antwoord van Mien... Lfs, Ilja
honden page profiel schreef om 02 februari om 15:18
heej leotientju geweldige pics weer van je honden en wolf zou ik zo willen hebben !! Pracht van een hond groetjesssssssss dave
honden page profiel Jeannette Jeannette schreef om 02 februari om 13:21
Per toeval kwam ik op jouw profiel terecht. Wat een prachtige honden zeg! Zeg ik, als echte herder-fan! Heerlijk al die foto's. Groet, Jeannette
honden page profiel AnitaAnita schreef om 01 februari om 10:09
GOEDEMORGEN WILMA! Bekomen van je wijntje? Kijk je nog ff naar de topic van Jo over de zalm en gamba's? Ik heb er wat neer gezet! : - ) Groetjes, Anita.
honden page profiel jolanda jolanda schreef om 31 januari om 00:14
hoi wilma, leuke nieuwe foto's. en wat een ontzettend leuk beest is je nieuwste aanwinst. groetjes, jolanda
honden page profiel beau jentlybeau jently schreef om 29 januari om 23:48
Hoi Wilma, Dank je voor je krabbel. Ik weet ook zeker dat het een toppertje is. Zij was ook gelijk als eerste die opviel op de foto's. Ben nu 2 keer bij Beau geweest en het zijn echt allemaal droppies hoor. 14 februari mag ik haar gaan halen en zal ook op deze forum laten weten hoe het gaat. Groetjes Jessica
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 23 januari om 08:58
Hoi Wilma, Wat fijn dat jij Bikkel in huis hebt genomen. Dat vindt ik een bijzonder mooi gebaar. Ik neem echt mijn petje voor je af. Nogmaals Gefeliciteerd met je roedel uitbreiding. Lieve groet, Cella.
honden page profiel DeniseDenise schreef om 19 januari om 14:13
Zak ut oe es zegge? Ik komme uit et mooie Berrege! Bergen op Zoom (Krabbegat he ;) ). Agge mar leut et Haha. Lieve groetjes Denise (oudoe!) Hihi
honden page profiel DeniseDenise schreef om 19 januari om 13:51
Hee Wilma! Dankje wel, haha ja een klein fotomodelleke ;) Hihi waaruit Brabant kom jij vandaan? Knuffel voor de roedel! Lieve groetjes Denise
honden page profiel momo schreef om 18 januari om 20:36
Hoi wilma, Bedankt voor je reactie... het gaat wel om een puppie. ik zou het dan in de zomervakantie willen nemen... en dan langzaam aan opvoeden en opbouwen... Ik heb ook nog vakanties tussen door. Ik vind zelf een ouderhondje niks, heb ik slechte ervaringen mee. Waarom vind jij het niks? Het is toch erger als mensen fulltime werken en een hond hebben... groetjes moniek
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 18 januari om 14:57
Bedankt voor je snelle reactie over de 2 hondjes, ik had wel nog een vraagje als dat mag.. Het bijten van de jakkie in de pup dr nek is dit ook voor de rangorde. Ja dit is me 1e puppy en de jakkie heb ik uit het asiel en ben dr wel achter gekomen dat het jakkie totaal niet is gesocialiseert dus ik vind het allemaal heel spannend en toch ook wel een beetje eng. Maar gelukkig gaat het allemaal wel goed. Mvg Jolanda
honden page profiel .. schreef om 18 januari om 14:47
Hoi,hij is echt mooi vind ik ook.Kan echt uren naar hem kijken.Hoe onbeholpen die ook rondsjokt hahaahahhaa En zo heerlijk zacht.Zijn karakter is ook heel zacht.We hebben het echt weer getroffen.Groetjes Marianne
honden page profiel sandrasandra schreef om 17 januari om 20:24
hoi wilma,dankjewel,weet je heb er tot hiertoe nog geen spijt van gehad,blijkbaar gaat het ook al een beetje beter met haar,we hebben ze vandaag goed laten ontklitten en bijsnijden,en dat druifke ziet er nu al een stuk gezonder uit,ze heeft ook de namiddag kalm doorgebracht zonder al te veel geschreeuw en geknor,ik ben er blij voor dat ik haar gelukkig kan maken
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 15 januari om 15:55
en ow.. een paar boeken die jij hier hebt staan heb ik trouwens overgenomen. ga ik in nl rustig lezen. heb altijd al willen weten wat er toch bijv in ze om gaan als ze je met hun snoetjes zo schuin aankijken haha nogmaals bedankt :)
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 15 januari om 15:48
hoi lieve wilma! bedankt voor je compliment :D (coco is trouwens een reutje hihi) ik zie dat jij ook een gezellig clubje hebt! yep, binnenkort weer met de hele kneut naar holland! zal ik mijn 2 monsters kennis laten maken met mooi groen nederlands natuur :) hopelijk krijgen ze dan ook zulke mooie fotos als die van jullie. nog bedankt voor je lieve reactie. dikke knuffel van Bibi, Coco en Lynn
honden page profiel AnitaAnita schreef om 14 januari om 19:57
Hoi Wilma!! Ik dacht, laat ik weer eens bij Wilma gaan buurten... ; - ) Zoals anderen ook al schreven; leuke foto's heb je weer geplaatst! Wat heb je toch een mooie roedel...zelfs met wondje, na een vechtpartijtje...het is toch wat! Lieve groetjes, Anita. Poot van Spike.
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 14 januari om 14:48
Hoi Wilma, Dank je.. ;)Jij hebt ook heel mooie foto's gemaakt....! Honden/dieren en de natuur zijn een heel dankbaar onderwerp. Het is gewoon een kwestie van héél veel doen/experimenteren en geluk hebben zoals bij het Roodborstje.. :)Liefs, Ilja
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 12 januari om 09:44
Hoi wilma leuke fotos heb je er weer op gezet van je roedel ze zijn echt heel mooi groetjes joke en taat
honden page profiel schreef om 12 januari om 04:00
heej leotientju leuke pics heb je weer erop gezet ,die met die ondergaande zon erg mooi!! Die rij koeien naast elkaar wahahahaha lol Miss je in de nacht ,wannneer kom je weer eens binnenwippu wahahaha groetjesssssssssssssssssssssssssss
honden page profiel de2mechelaarsde2mechelaars schreef om 11 januari om 13:35
Hee wilma bedankt voor je leuke reactie hoop det het je nog gelukt is met de slideshow.De cam staat nu aan dus als het goed is kun je heel even genieten van de pups groetjes Petra
honden page profiel G & M G & M schreef om 09 januari om 09:02
hoi Wilma mooie profiel foto zo in de sneeuw! erg leuk groetjes
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 08 januari om 00:52
hoi wilma ... geeft niet hoor foutje is menselijk he gelukkig maar anders zou alles zo perfect zijn lijkt me niets aan hahaha ik maak er gelukkig ook wel eens hoor hihi groetjes en tot horens en knuf voor de woeffie's
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 07 januari om 23:21
heey wilma ... fout gelezen hoor nobby heeft nog steeds geen nieuw huisje helaas ... hij is wel geplaatst geweest ze kwamen hem smiddags om half 2 halen en savonds rond 11 uur was hij terug bij ons hij had in huis geplast en hun kind was bang van nobby en ze zeiden hier nog wel al 13 jaar een hond gehad te hebben nou geloof er niets van ze gaven ook al snel op nobby kan zo snel niet wennen hoor geen enkele hond trouwens maar goed we hopen gewoon dat er ergens toch een lief baasje bestaat met geduld voor nobby wel rot voor hem want hij went nu wel heel erg aan ons zo dus is zonde he zo word het steeds meoilijker voor hem maar we zijn er voor hem hoor groetjes els en de woeffie's
honden page profiel DeniseDenise schreef om 06 januari om 13:22
Haai Wilma! Hoe gaat het met jou en je roedel? Wat heb je toch een stel prachtige viervoeters. Ik heb je reactie op het topic "Kong" nog gelezen en eens een kijkje genomen op de websites die je had neergezet en er ligt nu een heerlijke kong met Appelmoes klaar voor Chica haha. Lieve groet Denise en Chica
honden page profiel JulietteJuliette schreef om 06 januari om 10:30
Hai Wilma, Dank je wel! Ik krijg vaker te horen dat ze zo mooi is, maar ze is ook nog ontzettend lief! Ze is mijn eerste hond en ik had nooit gedacht dat je zo "verliefd" kon worden op een hond. Een betere eerste vriendin had ik me niet kunnen wensen. Jij hebt ook een prachtige roedel zeg! Daar droom ik ook nog van, ergens buiten wonen met twee of meer honden! Liefs, Juliette
honden page profiel AnitaAnita schreef om 30 december om 08:46
Wilma toch....over je zoektocht van een uur naar 2008...hihi... ik moet er wel om lachen hoor! De volgende x pb je me maar wat eerder, gezellig! Heb je fijne Kerstdagen gehad? Wij wel, maar ze vlogen om... Groetjes en tot pb's, (ipv tot mails ; - ) ) Anita.
honden page profiel Jenny Max en ZoeJenny Max en Zoe schreef om 28 december om 19:43
Hallo Wilma, het gaat echt elke dag beter, ze zijn op dit moment met zn 2en met een knuffel aan het spelen:) Stoeien doen ze ook al. Ben ook echt trots op Max, dat hij zo goed met de pup omgaat:) Groetjes, Jenny, Max en Zoë
honden page profiel Yuki & ShadowYuki & Shadow schreef om 28 december om 10:01
hoi, Gezellig met al die jongens en meiden van jou, ze zijn erg mooi. groetjes yuki & Shadow
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 24 december om 10:57
Hoi wilma ik zat even bij jou fotos te kijken jo wat heeft die broer een mega oren zeg en zo mooi recht op geweldig groetjes joke en taat
honden page profiel G & M G & M schreef om 22 december om 15:58
wat leuk, een bs maar waarom nu herders ipv een berner?!! (nieuwschierig he.. en nog bedankt voor je krabbel)
honden page profiel schreef om 15 december om 11:00
Hoi, weinig verkocht maar het was wel gezellig op de kerstmarkt. Koud was het zeker, Jazz had ik op een gegeven moment in een draagzak op m'n buik...hij had een trui aan en een deken om zich heen. Helemaal voorbereid met ren, bench en Snuggle Pod...hij hoefde geen kou te lijden, maar meneertje wilde alles zien hahaha en zat dus op z'n kontje in het gras. Tja...dan ga je vanzelf heel erg bibberen als je stil zit. Hij zorgde voor veel aanloop en -spraak... Groetjes, Martie & Jazz
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 14 december om 21:55
Hoi Wilma, Dank voor je lieve krabbel... ;) Ja, kerst zal nooit meer zijn als voor die tijd... Maar zoals ik schrijf op de foto bij Jip. Hij is nog heel altijd dichtbij... Zelfs Sterre doet wel eens dingen/handelingen waarvan ik denk, hoe weet ze dat nou, iets wat ik niet aangeleerd heb.. Gek hé.. Lfs. Ilja
honden page profiel MeikeMeike schreef om 10 december om 16:06
Hallo Wilmal, Ik zag toevallig dat jij 4 honden had:-) Mag ik vragen hoe dat gaat en wat de nadelen er van zijn, ik wil namelijk een derde hond erbij. Dus ik ben een beetje ana het informeren. Meike
honden page profiel LindaLinda schreef om 04 december om 19:26
Heej Wilma, Dankje voor de lieve krabbel over Hugo! Ben ook erg benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien. Ik zat net foto's te kijken van jou honden, wat een schatjes zeg! Ik vroeg me alleen af,, ik zag dat Sky met 8 weken al ze oren omhoog had.. Is dat normale leeftijd, 8 weken? Hugo heeft pas sinds een paar dagen dat ze oren ietsje meer omhoog komen, en af en toe met spelen staat er 1 helemaal omhoog. Groetjes Linda&Hugo!
honden page profiel DeniseDenise schreef om 04 december om 17:29
Hoi Lieve Wilma, Dankje wel voor je berichje in mijn gastenboek. Ben erg blij mee! Nogmaals dankje wel! Dikke kroel, Liefs Denise en een pootje van Chica
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 20 november om 22:09
Hoi Wilma, Bedankt voor je lieve bericht over de foto´s. Maar jij hebt ook mooie foto´s en een prachtige roedel. Dat is een trots bezit. Veel liefs en natuurlijk een poot van Joey voor jullie allemaal, groetjes Cella.
honden page profiel HaikeHaike schreef om 20 november om 17:22
hey, wat een mooie honden! je krijgt er echt veel liefde van héé
honden page profiel Jenny Max en ZoeJenny Max en Zoe schreef om 18 november om 12:51
Hallo Wilma, Dankje wel, het was echt een hele leuk ervaring voor Max maar ook voor mij:) Jullie honden zijn trouwens ook prachtig. Groetjes, Jenny
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 16 november om 19:12
Hoi Wilma, Weer bedankt voor je lieve complimentjes... ;) Niet jaloers worden hoor...;) Ik heb genoeg dingen waar je niet jaloers op hoeft te zijn. ;) Het is een kwestie van ervaring [en een zéér goede leermeester en juffen] en goed opletten [kijken] welke fouten mensen [kunnen] maken. Na "tig" boeken, 30 jaar ervaring, 6 honden verder kom je daar een eind mee..:) Maar dit geld voor jouw het zelfde, toch..;) Liefs, Ilja

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

De Mecheltjes clan heeft 30443 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van De Mecheltjes clan zeer positief gewaardeerd bij 150 waarderingen.

Berichten en online status
De Mecheltjes clan was voor het laatst online 1 jaar, 6 maanden, 4 weken, 2 dagen, 3 uur, 13 minuten, 36 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto
De Mecheltjes clan heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Winter 2010, Lente 2010, Portret, Wolven, Wandelingen Maashorst, Zomer 2010


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^