HondenPage baasje Nynke

Over Nynke

honden foto van Nynke Hallo!!!

Alweer een tijd geleden, maar ik ben weer terug op het forum.

Inmiddels heel wat gebeurd, twee nieuwelingen erbij, namelijk Virtudes, en Milo, twee spaanse mixen, die ik geadopteerd heb van twee verschillende stichtingen. Scooby, en Pets abandoned foundation.

Virtudes, is samen met haar zusje, zwaar vermagerd binnen gekomen, en eigenlijk meer dood als levend, dit verhaal sprak me aan, en heb dus contact gezocht, om op de hoogte gehouden te worden, van deze twee prachtige kanjers.. Na ongeveer 4 maanden, was het contact vrij intens, en het leek beter te gaan met de dames. Zo goed, dat ze vrij snel op transport mochten.
Uiteindelijk werd ik verliefd op het zusje van Virtudes, en was eigenlijk meer benieuwd hoe het met haar ging, natuurlijk tegelijk ook met virtie.

Het was allemaal nog steeds niet stabiel, en toen ik het volgende mailtje kreeg, was het schrikken geblazen.. Caroline het zusje van Virtudes, was overleden.. Ik moest er ontzettend om huilen, want uiteindelijk was het de bedoeling dat ik haar zou adopteren. Ik heb hun heel veel succes en sterkte gewenst, ook met het zusje (Virtudes dus). Ongeveer 2 maanden verder stuitte ik op de website van Scooby op aanraden van een vriendin, waar echt prachtige hondjes zaten, van groot tot klein, allemaal met een bijzonder verhaal, daar zag ik Milo op de foto.. Ik hoefde met de tekst die erbij stond, niet lang meer na te denken, en na veel heen en weer gemail, en bellentjes, ging ik voor deze prachtige vent, goed karakter, sociaal, en scoorde overal een goed cijfer op. In eerste instantie dacht ik dat het om een herdersoortachtige mix ging.. Wat dus uiteindelijk een jongen van 70 cm was, die al 14 maanden in het asiel zat.

Ik ging voor hem en alles werd geregeld.
Uiteindelijk kwam er weer een mailtje van de stichting waar ik Caroline zou adopteren.. de pets abandoned foundation, of ik misschien niet interesse had in Virtudes haar zusje.. Ik was natuurlijk helemaal verbaasd, en dacht echt SHIT!! wat to do what to do.. Het ging erg goed met Virtudes.. En uiteindelijk na veel getwijfel, en alles bij elkaar op tellende of het financiel uit kon komen, de knoop door gehakt, en voor beiden gegaan, in me achterhoofd wetend, dat ik met virtudes een hele klauw zou krijgen, omdat ze in de periode dat ze ziek was, maar heel weinig in contact is gekomen met honden, en het een herdersoort was.

Maar ik kreeg 3 maanden de tijd, om aan virtudes te wennen, voor Milo kwam. En nu Milo de hondentaal als geen ander begrijpt, wat timide en onderdanig is, heb ik voldoende tijd om virtudes te trainen!! Dit gaat samen ook onwijs goed, Milo leert virtudes weer ontzettend veel bij, omdat Milo vrij stabiel is.

Dus ik ben eigenlijk de grootste deel van de dag bezig om Virtudes te trsinen, en met Milo leer ik de omgeving eerst kennen.
Verder ben ik ontzettend veel met me hondjes bezig. En ben ik me steeds meer gaan verdiepen, in de kalmerende signalen, en observeer ik de roedel ontzettend vaak. Mijn kennis baseer ik op ervaring. En ben liever bezig met de signalen van de hond, dan eerst de basis.. Mijn motto is daarom ook bij elke hond.. Eerst stabiliteit, dan pas de basistraining.. Verder train ik samen met mijn zus, nog enkele honden in de buurt. En hiervoor gebruiken we onze roedel. Om stabiliteit te verkrijgen, en om de signalen van de hond makkelijker en sneller te kunnen lezen. Waardoor we dus probleemhonden er sneller uit kunnen pikken. Daar train ik dan ook op.

En dan begint het spel, en de leuke dingen natuurlijk:-)

Hieronder een stel leuke filmpjes, waaronder hoe we de honden trainen:-)

Lekker hond zijn!!! Met de roedel!!

Trainen Tyson en de ukkies..


Middagje doggies!!

Maar natuurlijk leer ik elke dag weer wat bij!!:-)

Krabbels aan Nynke

honden page profiel ziazia schreef om 27 januari om 23:09
gaafff die fotos en wat een mooie honden, helemaal milo vind ik geweldig mooi
honden page profiel baasje Julian/hond : Frodobaasje Julian/hond : Frodo schreef om 31 mei om 17:15
kweet het niet die je profiel foto die bedoel ik :D
honden page profiel baasje Julian/hond : Frodobaasje Julian/hond : Frodo schreef om 30 mei om 17:24
ik dacht eerst dat het Frodo was hij lijkt er spreekenop maar ik heb hem uit het asiel van anderlecht dus het kan niet kijk maar is op mijn profiel je zziet het verschil niet nog nooi zo een duitse herder gezien die zo op hem lijkt
honden page profiel niet meer actiefniet meer actief schreef om 27 mei om 15:22
heel graag gedaan heel veel succes en plezier met je prachtige honden
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 18 mei om 19:54
Vond de binnenkennels vooral zielig. Al die honden, had ze allemaal wel willen meenemen. Buitenverblijven waren inderdaad netjes. Ben nog wel een keer op bezoek geweest, heeft ze nog even lekker gespeeld :) En als (áls...) er in de toekomst nog een hond komt, wil ik daar zeker weer kijken. Ik kijk er wel vaker trouwens haha ;)
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 17 mei om 20:16
Dank je wel :) De meeste foto's zijn door mijn vriend gemaakt hoor ;) Jouw honden zijn ook mooi. En groot ;) Ik zie dat je Milo in Balkbrug hebt opgehaald, Mellow komt uit Malta en zat net 2 dagen in het asiel in Balkbrug toen wij haar ophaalden :)
honden page profiel  Sophietje  **** rip Taat***** Sophietje **** rip Taat***** schreef om 23 april om 22:05
dank je wel nynke
honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker schreef om 19 april om 11:48
Bedankt voor je compliment, een prachtig roedel zo ook bij jou te zien!
honden page profiel ~~ schreef om 07 april om 17:40
u heeft echt prachtige honden , gaat nu alles goed met Virtudes?
honden page profiel VerwijderVerwijder schreef om 07 april om 15:24
Virtudes lijkt eng veel op onze mo. Ik vind het echt leuk om te zien. Waneer is hij geboren? Kim en poot mo]
honden page profiel Valerie <3 Mila <3 MaxValerie <3 Mila <3 Max schreef om 04 april om 17:41
Mooie foto's, hoop dat alles goed komt met Virtudes!!!!
honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word schreef om 09 maart om 17:18
Dankjewel! :D
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef om 14 augustus om 20:28
mooie rottie heb je
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 17 juli om 12:35
Hoi nynke dank je wel voor je leuke reactie bij mijn vidio liefs joke
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 14 juli om 19:38
Heeeuy! Gaat alles goed met Tyson en kleine Chick en Queeny?! De honden zijn hier één week naar de oppas geweest, hahaha Joy was wel een kleine stouterd (A) Liefs,
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 03 juli om 20:15
Hou Nynke.. Je hebt harstikke gelijk hoor..:D
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 02 juli om 20:29
Hoi nynke we hebben het heerlijk gehad hoor we zaten in noord bretangne het was niet warm het was zo ongeveer 22 tot25 graden met een zeewind er bij dus dit was goed te doen voor taat dank je wel voor je lieve krabbel liefs joke
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 02 juli om 19:30
Wij moeten Chicky en Falkor toch een keertje naast elkaar houden hahaha. Liefs,
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 24 juni om 19:49
Heb je m'n PB'tje ontvangen? Zie jullie zaterdag! Nemen jullie Queeny en Chick ook mee? Of blijven die lekker bij de oppas? Liefs,
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 22 juni om 20:45
Nog een paar daagjes!!! Als het zo warm blijft, dan is Joy erg moeilijk vooruit te branden haha. Ze loopt zooooooo sloooooom hahaha. Liefs,
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 12 juni om 17:41
Hey! Hebben jullie ook de bevestiging gehad? Liefs,
honden page profiel amiami schreef om 09 juni om 19:12
Hoi Nynke. Bedankt voor je reactie, wij zijn ook erg trots op hem :-). Het is een kruising Rottweiler/Boxer( ik zie dat jij ook Rottweilers hebt) en een geweldige lieve hond!
honden page profiel KimberleyKimberley schreef om 08 juni om 20:35
wat hebben jullie leuke hondjes! en die tyson.... oef.... ik heb zo een zwak voor rotweilers! heb mijn hele leven rotweilers gehad en opgevoed. het gaat nu echt weer jeuken als ik jullie stoere bink zie! groetjes!
honden page profiel .. schreef om 04 juni om 01:28
Geweldige fotos en tekst bij de fotos! Heb me echt vermaakt met het bekijken van de fotos en het commentaar erbij. Leuk ook, die verhalen over alledrie je honden! Maar van Chiko begrijp k nog niet helemaal. Hij is nu zijn oog kwijt, en je weet niet hoe dat gebeurd is? Weet je vader dat dan ook niet? Want daar heeft hij toch gewoond van kleins af aan tot jullie hem in huis namen? Dat vroeg ik me nog even af, haha! Hoor het hopelijk van je! groetjes iris
honden page profiel sandra, rösti & mijssandra, rösti & mijs schreef om 27 mei om 22:14
ja ik ga pimpen van mijn profiel.. ;) alleen nog niet veel foto's van boeddha.. heb heb um net een paar weekjes :) En vindt eentje wel ef voldoende ;)
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 27 mei om 21:08
Heel veel plezier en succes op de show. Als ik jullie een tip mag geven, koop of leen van te voren het boekje "Hondenshows" van Judith Lissenberg. Hier staan ook dingen waar je op deze show weinig aan zult hebben, maar ook heel veel tips hoe je je hond het beste voor kan brengen, waar de keurmeester op let, etc. Vast een hele eenvoudige tip, trek als je Tyson voorbrengt, een lichtgekleurde broek aan, in geen geval zwart. Mocht je vragen hebben dan mail je maar. Nienke
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 27 mei om 10:37
Ik heb speciaal voor jullie even een tip bij evenementen gezet. Ik meende dat jullie laatst vroegen naar een keuring voor honden zonder stamboom? Groetjes, Nienke
honden page profiel sandra, rösti & mijssandra, rösti & mijs schreef om 27 mei om 07:30
hihi.. ik dacht eerst dat er keutels bij de foto erbij lagen... (bloos)
honden page profiel Alie Alie schreef om 25 mei om 11:04
Hoihoi, beetje late reactie maarja was even weg :) Bedankt voor het complimentje over Sem. Wat is Tyson toch een imposante verschijning. Heb net jullie foto's even weer bewonderd,Queeny doet het goed he? Is Chicky alweer helemaal hetsteld van het moederschap? Liefs,Alie
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 19 mei om 22:21
Wat een leuke nieuwe foto's en dan toch vooral Queeny met stoere Tyson!! Heeeel schattig! Liefs,
honden page profiel DeniseDenise schreef om 19 mei om 20:43
Hee Meid! Haha nu je het zegt inderdaad zeg, en Chicky heeft ook van die heerlijke pretoogjes, We zijn trotse hondenmama's ;) Liefs Denise
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 16 mei om 10:46
Veeeeeel plezier op de Animal Fair!! Had er gragg ook heen gegaan. Laat jullie weten hoe het was?! Ik ga zo lekker dolfijntjes kijken;) Liefs,
honden page profiel hatjehatje schreef om 15 mei om 11:36
Hoi Nynke, Nou een gouden tip heb ik niet echt geloof ik.... :-) Wel merk ik dat werken op een huisartsenpost veel voordelen heeft. Je leert in een korte tijd heel erg veel qua medische kennis, echt dat is niet uit te leggen. Veel meer dan in een huisartsenpraktijk of ziekenhuis. Het werk is wel onregelmatig natuurlijk (alleen maar in avonden en weekenden) maar als je de kans krijgt om daar stage te lopen zou ik dat zeer zeker doen. Staat ook goed op je CV trouwens. Als je eenmaal bij een huisartsenpost hebt gewerkt, kom je overal binnen zo ongeveer.
honden page profiel hatjehatje schreef om 14 mei om 17:00
Hey Nynke, ik lees net pas je krabbeltje. Ik vergeet altijd te kijken bij mijn krabbels.... Toevallig, jij ook DA! Leuke studie he? Ik heb vantevoren ook verpleegkundige gedaan. En, om het helemaal toevallig te maken, ben er ook 1 van een tweeling! Ik heb alleen een tweelingbroer, maar is ook erg gezellig! Groetjes.
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 14 mei om 07:02
Beter laat dan nooit hè?;) Echt jammer dat ik niet meekan, want had graag erheen gewild!! Ik wil ook echt verder met die doelgroep. Heerlijk die opmerkingen van ze en zo lekker eerlijk! Ik snap best dat je de pups mist. Maar gelukkig houden ze nog wel lekker contact. Ik ben benieuwd anar de foto's van zaterdag!Gaat al wat beter met Tyson? Liefs,
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 07 mei om 21:29
Hoe stil is het nu bij jullie in huis?! Al4 pupjes weg? Hoe gaat het met chico ondertussen bij de buurvrouw? Kusjee
honden page profiel schreef om 28 april om 10:45
He lieve meiden,Ik zal eens kijken of ik een keer bij jullie kan komen. Ik wel langs komen, maar dan hebben we er nog niks aan he :) moet wel stoppen toch anders word het eten koud hihi. Maar ik doe mijn best om een keer bij jullie dames en jullie kanjers te stoppen en even aan te bellen :) Liefs natascha
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 27 april om 20:59
16 mei is dat hè?! Dat is op zaterdag en dan begeleid ik een kindje met een verst. beperking... Dus dan kan ik echt niet:( Behalve als hij toevallig ziek wordt, want dan ben ik van de partij!. Het wordt trouwens wel tijd dat ik die reus van jou ontmoet met de look-a-like van Falkor;) hihi. Liefs,
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 27 april om 18:40
hoi nynke en dorien nog bedankt voor de leuke reactie op mijn foto van de wedstrijd erg leuk en van mij ook allebei gefeliciteerd he en nog vele jaren groetjes joke
honden page profiel schreef om 27 april om 16:38
Hey dames nog van harte gefeliciteerd he :) sorry voor mijn late felicitatie. Ik heb alleen mijn gebakje gemist snik snik. Hoop dat jullie een ontzettende leuke dag hebben gehad en dat jullie nog maar lang mogen genieten van het leven, maar een beetje wat ik van jullie samen lees doen jullie dat ook wel. Zijn jullie nu niet 23 samen dan. ja samen zijn jullie nu 46 maar de leeftijd op jullie prof nog even aanpassen haha. maar meiden nog van harte. En neem nog maar even een neut van mij. Liefs natascha
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 26 april om 11:51
Hebben de doggies jullie een lekker ontbijtje op bed gebracht? Met 7 pupjes en 2 volwassen honden moet dat wel lukken toch?! ;) Liefs,
honden page profiel KirstyKirsty schreef om 20 april om 17:56
Haha, ja moet ook wel, met 4 maand trok ze me al van me voeten af..;) maar je hebt ook een mooie rottweiler...
honden page profiel Ik & RoosIk & Roos schreef om 12 april om 12:02
Wat een schattige, lieve, aaibare mooie pups heb jij ! Succes er mee!
honden page profiel DeniseDenise schreef om 06 april om 08:29
Hee Nynke! Wat een prachtig stel honden heb je toch en wat zien de pups er geweldig uit! Complimenten voor jou als hondenmama hoor ;) Lieve groetjes Denise
honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels schreef om 05 april om 20:07
nynke , ik vindt het echt helemaal te gek waar jij voor hebt gespaart wens je veel sterkte in spanje en vind het leuk dat je de honden in spanje zo steunt. ik steun de orginisatie waar fanny vandaan komt ook financieel. daar wordt zo veel van gedaan en ik vindt wat daar gebeurt met de hondjes mogen wij daar best weleens stilstaan daar hebben de beestjes de meeste dan het veel slechter dan in een nederlands asiel van daar dat ik fanny heb geadopteerd wens je een hele fijne tijd bij jou spaanse hondjes liefs en groetjes cocoflanel
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 03 april om 23:38
Wat leuk dat jullie pakwerk met Tyson doen! Dat wil Erik met Joy doen, mits zij dat ook leuk vind en anders speuren of iets anders;). Oh en als ik alles zo lees zal je wel érg trots op je Tyson zijn, wat een actie met die Sharpei(toch?) Liefs,
honden page profiel Alie Alie schreef om 01 april om 20:51
Hoi Nynke, heb even je foto's bekeken. ze zijn super! Hoe gaat met de heerlijke lieve schetige pups en met mams? Oh als ik mijn man toch zo ver kon krijgen voor een 2de hondje,hahah ben helemaal verliefd. groetjes Alie
honden page profiel PaulinaPaulina schreef om 30 maart om 19:48
Bedankt! haha ik zat ne keer jouw rott te bewonderen! ook een HEEL mooi woefke! groetjes ;)
honden page profiel BeauBeau schreef om 28 maart om 00:35
Hey, bedanktt!! Jij hebt ook prachthonden zeg!! Groetjes, Beau
honden page profiel amparoamparo schreef om 26 maart om 20:39
Thanks voor de leuke krabbel... Als er een hond komt, laat ik het je zeker nog ff weten (ook of het mijn gezondheid bevorderd hahah) Groetjes!
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 25 maart om 19:56
Ben hartstikke blij met Rodi. Smuldier ging ik van over mn nek,bleghh iehl. Maar gelukkig vinden de dogs Rodi lekkerder. Wij hebben, eindelijk, een extra minivriezer! Dus heb goed Rodi ingeslagen(A) Al geef ik het ze maar 4 dagen. Toch merk ik jhet al aan hun vacht, Falkor glimt meer!! Liefsss en likje van Falkor & Joy voor alle hondjes+pupjes daar!
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 25 maart om 19:56
Ben hartstikke blij met Rodi. Smuldier ging ik van over mn nek,bleghh iehl. Maar gelukkig vinden de dogs Rodi lekkerder. Wij hebben, eindelijk, een extra minivriezer! Dus heb goed Rodi ingeslagen(A) Al geef ik het ze maar 4 dagen. Toch merk ik jhet al aan hun vacht, Falkor glimt meer!! Liefsss en likje van Falkor & Joy voor alle hondjes+pupjes daar!
honden page profiel schreef om 25 maart om 17:06
hai Nynke leuk he ik ben ook gek op rotties dit was er een van een agent iedereen had er een hekel aan omdat hij vaak uit haalde naar andere maar als hij mij zag raakte hij helemaal door het dolle en sprong bijna over me heen....echt een droppie(voor mij hahah) en die andere zijn mijn 3 bullen waar ik heel trots op ben en die ene loopt ook nog op twee poten schatten zijn het maar tyson mag er ook wezen hoor als er een bull van mij weg valt komt er zeker een rottie bij hoor (blijft toch trekken he een een dog soort er bij ) groetjes van ons
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 24 maart om 21:44
hahaha zal zeker wel een gezellige drukte zijn met al die kleine lieve mooie puppy's vond je filmpje echt heeeeeeeel leuk om te zien zo klein weer he en ze zijn zo snel groot helaas (soms toch) het is maar goed dat je niet om de hoek woont hihi anders stond ik vast iedere dag door je raam te gluren :-)) .... groetjes elly pootjes van spikey en muis
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 24 maart om 15:47
Goh nynke, wat knap gedaan die site van je,ik heb weer met smacht gekeken naar je filmpje, wat een schetebeetjes :-)
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 23 maart om 22:27
hoi nynke ... wat een super leuke foto's van jou doggie's vind die van tyson en dat katje wel heel erg lief/leuk hoor en die met jou samen hahaha die ogen he en dat kleine hondje wat ligt te slapen met het speeltje oohhhhhh zo lief geef je doggie's maar een knuf ... groetjes elly spikey en muis
honden page profiel amparoamparo schreef om 23 maart om 17:04
Hey Nynke, nee heb nog steeds geen keuze kunnen maken. Ik zit op dit moment nogal met mijn gezondheid, moet eerst wat beter worden voordat ik aan een hond begin :( Ik zit al wel steeds op dierenasiels.com te kijken naar honden hahah. Rottweilers vind ik ook heel erg mooi, maar ik ben bang dat ze wat te sterk voor mijn zijn... Leuke foto's heb je trouwens in jouw profiel staan :)
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 22 maart om 12:18
Je hebt wel geweldige leuke en mooie honden,en op je puppie's ben ik helemaal verliefd :-) Groetjes Thea,high5 Rebbel
honden page profiel Yuki & ShadowYuki & Shadow schreef om 20 maart om 16:52
wow de rottweiler ziet er stoer uit!!!
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 20 maart om 13:37
Ik ben verliefd... Op de tonguitstekende pup!!!!
honden page profiel Helga & ZoëyHelga & Zoëy schreef om 19 maart om 16:48
hahaha...dank je! Ik ben een beetje bang voor het grote smoeltje van jouw "hondje" hihihi..
honden page profiel FrankFrank schreef om 19 maart om 12:44
Haha, die foto van Tyson die overeind zit voor z'n bal, schitterend!
honden page profiel Ik & RoosIk & Roos schreef om 17 maart om 15:12
Heel erg mooie hond heb je hoor! groetjes
honden page profiel IngridIngrid schreef om 17 maart om 11:32
Heey Nynke, lees net pas jouw krabbel.. Jij hebt ook een lekker beest! heerlijk!
honden page profiel aadjeaadje schreef om 16 maart om 18:05
beetje laat maar bedankt voor je reactie ;)
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 14 maart om 20:08
Hoi Nynke, Wij hebben een hele grote coniferenheg om het huis staan, bedoel je dat? Ik heb op het ogenblik drie witte en een zwarte, maar de laatste witte is er nog maar anderhalf jaar. Ik had wel eens 2 dochters van Bamse bij me. Grappig toch dat we elkaar zo maar hadden kunnen ontmoeten? Groetjes, Nienke
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 14 maart om 16:12
Hoi Nynke, dankjewel voor je compliment, heel lief van je :-D. Maar jou foto's mogen er ook zijn toch. Je hebt ook mooie honden. Je profielfoto is prachtig. Hoe gaat het verder met de pups en mama?? Lieve groet Wilma
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 14 maart om 11:28
Dat is wel heel toevallig dat je in Schylge hebt gewerkt, wij wonen daar namelijk schuin tegenover. (We hebben er toevallig vanavond een galabal.) Dus misschien heb je me wel eens voorbij zien lopen. De honden mogen hier inderdaad het hele jaar los op alle stranden. Groetjes, Nienke
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 14 maart om 10:56
hoe gaat het met de pupjes?!! en moeder natuurlijk. Liefs,
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 13 maart om 22:39
Dank je wel voor je lieve woorden. Het heeft lang geduurd voor ik over de dood van de pupjes heen was. Zelfs lichamelijk hakt het er in. Gelukkig gaat het nu allemaal weer de goede kant op en het belangrijkste is dat het met Nuka prima gaat. Groetjes, Nienke
honden page profiel schreef om 13 maart om 18:03
Wat geweldig!! ik ben ook helemaal weg van rottweilers, wij hebben ook 1 hele mooie reu en teef gehad. ik vind het werkelijk pracht beesten groetjes deborah
honden page profiel LyntjeLyntje schreef om 13 maart om 11:28
Wow wat een compliment! Dankje hihi. Jij hebt anders ook een geweldig stel bij elkaar. Wat kunnen de jouwe heerlijk genieten :)
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 12 maart om 06:39
Hey! Ja Falkori s inderdaad groter dan jullie chick. Maar hij is ook niet veel groter denk ik. Terrier bloed zit er inderdaad in. Inderdaad is misscien wel een goed idee om tijdens een meeting het uit te zoeken;) hihi. Liefs,
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 11 maart om 13:44
Hoi Nynke, Als je op de voorpagina van mijn website bent even naar beneden scrollen, dan kom je bij vier weblogs uit en die van de film is de Schylger Skip weblog. Op de overige weblogs is altijd het laatste nieuws en de laatste foto's te zien. Groetjes, Nienke
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 10 maart om 21:02
Je hebt de Schylger Skip weblog over de filmavonturen van onze honden ondertussen gevonden op de website denk ik? Groetjes, Nienke
honden page profiel CynthiaCynthiabijna goedgekeurde fokker schreef om 10 maart om 09:23
Wat een heerlijk stel heb jij zo bij elkaar!!! Greetzzzz Cynthia
honden page profiel SharonSharon schreef om 08 maart om 08:02
leuek fotos!! Mooie rottweiler heb je :)
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 06 maart om 22:17
Leuk, als wij foto's naast elkaar houden van Chico en chica en Falkor en zijn zus, lijken ze zó opelkaar! Wat grappig, misschien is Falkor dat ook, al heeft Falkor erg ander vacht. Ik hoop dat ondertussen de bevalling al is begonnen:( Arm meisje. Succes en lees het wel op de site als er iets is! Liefs,
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 06 maart om 15:53
En trouwens, succes met de bevalling!!!
honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy schreef om 06 maart om 15:45
Hey! Inderdaad, wat leuk! Heb jij enig idee wat voor kruising het is? Falkor hebben wij namelijk uit 't asiel, geen idee wat zn komaf is. Leuk dat jullie er ook een rottweiler bij hebben, gaat het helemaal goed? Liefs,

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nynke heeft 3223 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Nynke zeer positief gewaardeerd bij 75 waarderingen.

Berichten en online status
Nynke was voor het laatst online 10 jaar, 9 maanden, 2 weken, 6 dagen, 10 uur, 12 minuten, 46 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^