HondenPage baasje Che

Wat schreven de vrienden van Che op het forum

honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Lepeltje lepeltje
Absoluut niet nutteloos, juist erg lief…..
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in rust zacht witte beer, alweer twee maandengeleden
O wat naar zeg. Heel veel sterkte met het verlies van jouw grote witte lieveling
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Lichaamstaal
" Een leuk boekje en absolute aanrader vind ik 'Kalmerende signalen - in gesprek met je hond' van Turid Rugaas:Leest heel makkelijk en de hondentaal wordt mooi uitgelegd  " Marlies met Taika & Frøya  Al jaren groot fan van deze Noorse hondentrainster 
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in veganistisch hondenvoer te koop?
 @ Pack member wat vreselijk dat dit katje door dit eten er zo slecht aantoe was!!! Die heb je zeker direct verwent met een heerlijk bord vlees!     " Sandra en Ozzie  Deze vegetariër heeft zeker weten betreffende poes de rest van haar (helaas korte) leventje als een carnivoor laten eten
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Advantix vlooienpipet
Heb 2 westie’s waarvan de ene goed gaat op Advantix en de ander een hele dag van de kaart is. Je kan dus nooit vooraf weten hoe jou hond hierop gaat reageren. En hoe goed bedoeld sommige adviezen ook zijn, iedereen geeft deze altijd door z’n eigen (gekleurde) bril.
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in veganistisch hondenvoer te koop?
Heb ooit een asielpoes gehad die bij de vorige eigenaar alleen maar vegetarisch/macrobiotisch had gegeten. Ze vertoonde absoluut gestoord gedrag. Omdat ze daarnaast ook te vaak te krols was en geen oeps-nestje wilde zouden we haar laten steriliseren. De DA belde halverwege de operatie of het oké was dat ze de hele baarmoeder weghaalden. Deze bleek donkerpaars van kleur te zijn en is nadien beland op sterkwater als studiemateriaal voor aankomende DA’s. Al met al te triest voor woorden dat zg, "dierenvrienden" dit hun huisdier aan kunnen doen.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef in Amy was 14 mei jarig.
Ja, Willemijn, ik zie het nog voor me, hoe ze als een klein hummeltje bij ons kwam op 6 juli 2010, nu is ze alweer 4 jaar bij ons, en ze is ons kleine bengeltje, net zo lief als onze Iggy+ en Chelsea, Chelsea word dit jaar alweer 15 jaar oud, op 30 augustus.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef in Amy was 14 mei jarig.
Dank jullie wel, voor de reacties.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef in Amy was 14 mei jarig.
Hoi allemaal,   Onze Westy Amy is op 14 mei alweer 4 jaar oud geworden. Hiep hiep hoera voor onze lieve Amy.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef in Huskymeisje zoekt nog steeds haar gouden mandje
Wat een mooie hond, ik hoop met heel mijn hart dat ze een goed huisje mag vinden, waar ze oud mag worden.  
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef in honden in bench
Inmiddels gaan allebei onze hondjes naar mijn schoonouders, en als ik een korte werkdag heb, blijven ze thuis, maar dan zitten ze los in de woonkamer.
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Graanvrije brokken vraag
" Ik weet dat er veel vragen over hondenvoer worden gesteld, dus kan deze er nog wel bij. Zolang ik honden heb, voer ik ze graanvrij. Wel brokken omdat ik heb geen ruimte heb voor een diepvries. Ben vorig jaar overgestapt op ‘Orijen’ wat op prima bevalt, ’t is alleen nogal prijzig. Nu vroeg ik me af of iemand ervaring heeft met ‘Taste of the Wild’. Dit is ook graanvrij maar wel veel goedkoper. Of ben ik dan stukken minder vlees en veel meer groente en fruit aan het voeren? " Pack Member   Ben nog even aan het Googlen geweest en blijf voorlopig toch maar Orijen geven. Ze gaan hier op zich wel goed op en dat het biologisch is trekt me op dit moment over de streep. Ik eet zelf ook zoveel mogelijk ecologisch en tarwevrij, dus zolang ik het nog kan betalen laat ik mijn roedel met mormels ook maar meedoen. Allemaal bedankt voor het meedenken, heb er weer nieuwe inzichten van gekregen
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Graanvrije brokken vraag
Ik weet dat er veel vragen over hondenvoer worden gesteld, dus kan deze er nog wel bij. Zolang ik honden heb, voer ik ze graanvrij. Wel brokken omdat ik heb geen ruimte heb voor een diepvries. Ben vorig jaar overgestapt op ‘Orijen’ wat op prima bevalt, ’t is alleen nogal prijzig. Nu vroeg ik me af of iemand ervaring heeft met ‘Taste of the Wild’. Dit is ook graanvrij maar wel veel goedkoper. Of ben ik dan stukken minder vlees en veel meer groente en fruit aan het voeren?
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in La la koppie onder
Ze mogen eigenlijk altijd wel zwemmen, Yoran doet dat ook dagelijks in de boerensloten hier, Rixt ziet dat helemaal niet zitten maar gisteren dus wel. Vanmorgen zelfde route weer gelopen en nu moest ze er niets van hebben.
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Genieten van het leven, en je hond!
Elke dag zo'n dag, vooral nu het weer beter wordt is Rixt ook veel actiever. Ben blij dat ik ze beide overgenomen heb.
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in La la koppie onder
Gistermorgen een hele lange wandeling gemaakt met man en honden, Yoran is gek op zwemmen Rixt wat minder. Dus bij ons achter is een nieuw fietspad met een hele lekkere natuurlijke poel, Yoran er direct in en tot ons verbazing springt ons Rixt er ook in HUHHH???? lopen we verder langs boerensloten zegt mijn man tegen Yoran dat hij daar niet in mag, draait zich om en ziet Rixt er vol in schieten, komt er weer uit en kijkt hem aan met een gezicht van Ja hallo ik ben Yoran niet. Ik lag helemaal blauw van het lachen. Malle meid had een goeie dag.
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in HELP!!!Mag ik mijn hond een norrit geven?
Ik geef NOOIT menselijke dingen aan dieren!Ben daar zelfs erg huiverig voor, vooral wat medicatie betreft.Speciaal als hulpmiddel bij diaree ten gevolge van een (vermoedelijke) voedselvergiftiging heb je speciale Veterinaire Norit.Wel kun je eerst wat rijst in ruim water koken en dit vocht (op kamertemperatuur) aan je hond geven.Als de diaree te lang duurt of je twijfelt: DA bellen!!!
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Valentijnsdag cadeautjes!
Oooh wat lief
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in lompe honden
Heel veel sterkte toegewenst, ons Rixt heeft altijd de mode om in de weg te gaan liggen, als je bv net de vaatwasser aan het uitruimen bent, of de droger. Struikel regelmatig over haar heen maar heb gelukkig nog nooit geen brokken gehad.
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Show jou hond(en)
 Tim onze ouwe trouw Golden Retriever helaas niet meer in ons midden.   Onze herplaatser Yoran Ras Flatcoated retriever, hart van goud en een echte reu, gek op de meiden.   Onze herplaatster Rixt, kruising Flatcoated- is een echte baasmeisje. Helemaal wild van en op de baas. Verder een maffe meid.
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in een nieuwe halsband
Een echte Binky-band  d(^_^)b
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Aiko'tje is aangereden, en in mijn armen overleden:(
Heel veel sterkte mede namens mijn 2 draakjes
honden page profiel Pack MemberPack Member schreef in Gaan we haar verliezen... lieve Noah. .. UPDATEN we zijn haar kwijt.
Ach schrik, je lieve Noah is niet meer. Mede namens mijn 2 draakjes wens ik je heel veel sterkte met dit grote verlies Grtz. PM, Bara & Adal
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Rare feitjes over jouw hond waar jij waarde aan hecht..
Het enige wat ik kan bedenken is dat mijn man van april is, mijn dochter van mei, ik van juni en mijn zoon van juli. de honden zijn allebei van juni 2007, en zijn allebei in januari bij ons gekomen, Yoran op 3 januari 2010 en Rixt januari 2011.
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Leuke opmerkingen
De dorpsbewoners kennen ons al helemaal, als ik een keer niet loop of ergens anders loop, dan geheid vragen of de honden of ik ziek waren. Krijg vaak complimentjes over hun uiterlijk en mijn man komt regelmatig thuis met het verhaal dat er kopers zijn in Noord Holland.
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Zo mooi.
mail out
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Zo mooi.
http://youtu.be/uQB7QRyF4p4
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Neem je nog een nieuwe hond, als je hond er niet meer is?
Toen ons Tim kwam te overlijden heb ik altijd gezegd Ik wil geen honden meer. Nu hebben we 2 herplaatsers, Yoran is van Kaylee en Rixt is van Senna. Ik weet het eerlijk gezegd nog niet, ze worden allebei 7 jaar dit jaar. Het is allemaal maar afwachten. Ik hoop ze nog heel lang bij ons te mogen houden.
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Zucht, waar blijft toch die winter ?
Wat een hippe dame is Bamse zo, en wat die winter betreft de honden liggen te wachten, voor mij hoeft het niet echt. Krijg ik alleen maar meer last van de gewrichten en het is al bar en boos met het natte weer.
honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt schreef in Mopperkonten
Ons Yoran is net zo, als je eenmaal begint te kriebelen achter zijn oren en ik zou stoppen dan doet hij er alles aan om maar in de buurt van mijn hand te komen. Maffe beesten. Mijn dochter zegt weleens Beter verwend dan verwaarloosd. Een waarheid als een koe.
 

Vrienden van Che

honden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Pack Member

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^