HondenPage baasje Julie

Wat schreven de vrienden van Julie op het forum

honden page profiel RiaRia schreef in Nu in Opgelicht. Adoptie honden
" Helaas zit Chris Davids achter elke stichting aan en probeert iedereen onderuit te halen.  " Chantal Is maar goed ook. Hij zit achter elke stichting/organisatie aan waarvan hij genoeg bewijs heeft dat de stichting/organisatie niet deugd.  
honden page profiel RiaRia schreef in Nu in Opgelicht. Adoptie honden
Op deze FB pagina is nog meer over RDE te lezen. https://www.facebook.com/chris.davids.9 Chris Davids is al een hele tijd bezig om al dit soort oplichters aan te pakken.    
honden page profiel RiaRia schreef in Hond veranderd
Ik ben sinds Juni verhuisd. Mijn hondje,Jessy,vertoond sindsdien ook ander gedrag. Blaft naar alles, vooral in het donker. Gromt als ze al een andere hond in de verte ziet aankomen. Blaft nu ook tegen mensen wat ze nooit eerder heeft gedaan. Schrikt van de nieuwe geluiden en heeft het hier duidelijk nog niet naar haar zin. In mijn oude buurt kende ze bijna elke hond zo ook de meeste bewoners uit de buurt. Nadat zij uit Spanje is gekomen, nu 8 jaar geleden ,was dat haar veilige huis/buurt en nu is voor haar alles anders. Heeft dus niks met het soort ras te maken. Ik weet dat het goed komt,maar heeft tijd nodig. Geef niet op.    
honden page profiel RiaRia schreef in Even voorstellen
" Hoi Ria dank je voor de tip heb me direct aangemeld! Ik hoop dat het goed gaat met jou hondje! " Leonie Ik zag het en ook dat je al veel reacties hebt gekregen.TOP!!! Met mijn Jessy gaat het vaak niet zo goed,maar dankzij de vele ervaringsdeskundigen die op de FB pagina zitten trek ik Jessy er aldoor weer doorheen. Het verhaal van veel stichtingen(niet allemaal);1 pilletje per dag;is adoptanten op het verkeerde been zetten. Komt heel veel meer bij kijken(de vele uitgebreide bloedonderzoeken plus urine testen,enz). Financieel ,maar vooral emotioneel is het heel zwaar. Leonie,sterkte met je lieverd.Ik kom je vast nog tegen op de FB pagina.      
honden page profiel RiaRia schreef in Even voorstellen
" Hoi gelukkig kan het met medicatie goed onder controle gehouden worden hoor. Wodan is nu aan een heel zware kuur bezig die je kan vergelijken met een chemokuur. Daarna moet hij waarschijnlijk zijn hele leven een andere medicatie blijven gebruiken als een soort onderhoud kuur. Over 2 weken zijn de zware medicatie op en moeten er opnieuw testen worden gedaan. Maar hij doet het goed! Heel langzaam begint hij meer energie te krijgen meer te eten en gewicht aan te komen. Hij eet nu 800 gr blikvoer en een kilo Kip karkas en 4 volkoren boterhammen en tussendoor dikke plakken hondenworst..mij benieuwen wat hij gaat eten als de leismania onder controle is lol " Leonie Leonie,mijn Spaanse hondje,Jessy,heeft ook leishmania. ik heb heel veel steun,informatie en tips van de leden van onderstaande fb pagina. https://www.facebook.com/groups/754416564663820/    
honden page profiel RiaRia schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
" Dat kan ik ook tegen jou zeggen, we weten allemaal hoe jij over buitenlandse honden denkt.. " yooop Ik ben gek op buitenlandse honden.Heb zelf een hondje uit Spanje geadopteerd en honden opgevangen plus vrijwilligerswerk voor 2 organisaties gedaan.  
honden page profiel RiaRia schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
Als er zoveel gevraagd kan worden(wat niet klopt) voor een stuk grond(zandbak)dan kunnen ze hun eigen grond toch ook voor een gigantisch bedrag verkopen? Daarom zeg ik;geloof jij maar wat je wilt geloven.    
honden page profiel RiaRia schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
" Ja een klein stukje heh, niet alle grond, maak het niet gekker dan het is.   Hij heeft later het pand gekocht waar ze honden verbrandden..   Hij is heel klein begonnen, daar om heen werd alles groter en groter..       " yooop Geloof jij maar wat je wilt geloven.
honden page profiel RiaRia schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
Ik weet al jaren voor welk bedrag hij het heeft gekocht, maar ik kan het niet bewijzen dus kom ik daar niet mee naar buiten.    
honden page profiel RiaRia schreef in Asiel van Peter Koekenbakker
" Waarom vraagt niemand zich waar Peter K zoveel geld geinvesteerd heeft en alles opgebouwd heeft op grond die niet van hem is?   En een tegengeluid,een redelijke twijfel mag ook hier op het forum uitgesproken worden.   Sorry Roos maar ik laat mij niet monddood maken,ik weet dat heel veel leden hier niet willen reageren omdat ze weten dat ze afgebrand worden maar mij deert dat niks.     Ik wist onmiddellijk dat op mijn reacties weer haat en venijn opmerkingen van jouw zo kant zouden komen maar ook dat interesseert mij niet,ik ben niet bang om mijn mening te geven en zal die blijven geven zolang ik lid ben op dit forum. " Monique De grond heeft Peter al jaren geleden gekocht. Hij zegt het hier zelf in een TV programma. https://www.youtube.com/watch?time_continue=251&v=KigCgmHjajg Bovendien is de grond in La Linea spotgoedkoop. Zeker waar het asiel zich bevind.    
honden page profiel RiaRia schreef in Leishmania
Mijn hondje heeft ook LM. Ik ben lid van onderstaande fb site. https://www.facebook.com/groups/754416564663820/ Is echt een aanrader om lid van te worden. Sterkte!  
honden page profiel RiaRia schreef in Lieve Daya hijgt veel *filmpje*
Vreselijk!!! Als ik jou was dan zou ik lid van deze fb site worden en Cees Lameijn een pb sturen. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001501832202    Hij heeft al heel veel honden door zijn advies gered, waarvan er werd gezegd dat er geen genezing meer mogelijk was. Hij vraagt enkel een kleine donatie. SUCCES en sterkte!!      
honden page profiel RiaRia schreef in Lieve Daya hijgt veel *filmpje*
Ik zou als ik jou was haar op de buitenlandse ziektes laten testen. Mocht ze eventueel toch leishmania hebben dan zijn bepaalde medicijnen/entingen funest. Jeuk en veel hijgen kan ook op LM duiden.    
honden page profiel RiaRia schreef in Lieve Daya hijgt veel *filmpje*
Is je hond op leishmania en hartworm getest? Deze parasieten komen ook in Roemenië voor.
honden page profiel RiaRia schreef in Ter attentie: mogelijk dodelijk virus voor honden
"   Wat te denken van organisaties en stichtingen, die buitenlandse honden laten adopteren/verkopen, waarvan met gezondheidsverklaringen en documenten gerommeld wordt.   Ca. 6 jaar geleden liet een grote organisatie in Spanje een geadopteerde hond overvliegen naar NL, die overduidelijk ziek was en een oorontsteking had. Diagnose: Canine Distemper/Hondenziekte. 10 dagen na aankomst moest de hond ingeslapen worden. Adoptant werd op geen enkele manier gesteund of gecompenseerd door deze organisatie, ook niet voor de zeer hoge dierenartskosten en zelfs onheus behandeld, omdat zij deze trieste gebeurtenis op internet kenbaar had gemaakt. Adoptant werd zelfs bedreigd! Adoptant had meerdere honden, die ook besmet hadden kunnen worden.   Het wordt nog steeds tijd dat wat NL betreft de NVWA regelmatig controles op de luchthavens houdt bij de aankomst van honden. " Loesje Klopt Loesje,van dezelfde organisatie waren al vaker Honden ingevlogen die Hondenziekte hadden. ik weet nog goed van 2 opvanggezinnen waarvan de één 5 pups opving en de ander 4 pups, die bleken allemaal hondenziekte te hebben.Is een drama geweest.Verschillende pups hebben het niet overleeft.2 zijn er in de auto vanaf het vliegveld naar huis overleden.De organisatie bleef ontkennen dat de honden in Spanje al ziek waren ondanks de medische rapporten van de 2 DA'S.Ook zij werden bedreigd toen zij dit naar buiten hadden gebracht omdat de organisatie het liet afweten ,ook financieel. Loesje,degene waar jij het over hebt is door een hel gegaan.Geen enkel medeleven of hulp vanuit de organisatie ,alleen maar haar als leugenaar neerzetten en haar bedreigen. Zij werd ook hier door sommige leden en vrijwilligers van die organisatie(die uiteindelijk bij die organisatie zijn afgehaakt en monddood zijn gemaakt) totaal de grond ingetrapt. Ik zal het nooit vergeten.BAH!!!!                
honden page profiel RiaRia schreef in een hond in te laten slapen vanwege angst (agressie)
" ik had al eerder wat filmpjes van haar bekeken ze kickt en sist niet naar de honden van wat ik zag, maar, alle honden die ik zag droegen een illusion collar, een idee van Cesar Milan (of zijn vrouw), dat is nogal hondonvriendelijk, en met sommige uitspraken van haar ben ik het ook niet eens zoals dat een hond die uitvalt zijn baasje zou beschermen, die hond had het juist nodig om zelf beschermd te worden en niet door het baasje in situaties gebracht moeten worden die hij niet aankan. (is mijn mening)     http://www.thedoggeek.com/2018/02/bad-idea-illusion-collar.html               " Dobry Daar ben ik ook zwaar op tegen. Bij de hond van een kennis van mij die extreem angstig was ,heeft Anniek geen illusion collar gebruikt.  
honden page profiel RiaRia schreef in een hond in te laten slapen vanwege angst (agressie)
" Inderdaad, geen Cesar Milan achtige mensen aan je hond laten.  Een angstige hond heeft het nodig om vertrouwen op te bouwen in zijn mensen. Lees eens Monique Bladder haar artikelen door over angst agressie. " Dobry Misschien een idee om al haar filmpjes te bekijken. Anniek gebruikt Cesar zijn harde aanpak niet. https://www.youtube.com/results?search_query=Anniek+Winters    
honden page profiel RiaRia schreef in een hond in te laten slapen vanwege angst (agressie)
Neem contact op met Anniek Winters. Zij is een paar keer op TV geweest. De meest moeilijke/angstige hond krijgt zij goed en dit op een liefdevolle manier. Dit is haar fb site.Haar website kun je op haar fb vinden. https://www.facebook.com/hondenopvanganniekwinters/ Succes.
honden page profiel RiaRia schreef in Leishmania en voer
Mijn hondje Jessy is voordat zij naar Nederland kwam geënt. Daarna heb ik elk jaar haar laten enten tot dat zij na haar laatste enting,epilepsie kreeg. Ik heb mij toen goed ingelezen over alle gevaren van enten en dan vooral over het blijven enten. Is namelijk helemaal niet nodig. Professoren en Universiteiten over vaccineren https://www.diamondfauna.nl/index.php/honden-informatie/5-professoren-en-universiteiten-over-vaccineren      
honden page profiel RiaRia schreef in Leishmania en voer
A, Fijn dat jij je bij de fb pagina hebt aangemeld. Ik geef mijn hondje,Yara vega brokjes;met een heel klein beetje vlees(Runderhart,Kip,Konijn of een stukje witte vis) er doorheen(waar de kook heel even overheen is geweest). Al jaren laat ik haar niet meer enten en ook geen chemische anti vlooien/teken druppels of pillen. Altijd eind februari begin ik met haar elke dag een beetje karnemelk te geven ,daardoor is mijn hondje vlo en teek vrij. om je hond goed in de gaten te kunnen houden is het van belang om alle symptomen te weten, want er zijn symptomen die de meeste eigenaren van een hond met LM niet opmerken, omdat ze niet zichtbaar zijn. Onderstaand stuk zou iedereen moeten lezen die een hondje uit de middellandse zeegebieden heeft geadopteerd/meegenomen of samen in die landen met hun hond op vakantie is geweest.   https://www.mirtos.nu/leishmania
honden page profiel RiaRia schreef in Leishmania en voer
Een hond met LM is geen gezonde hond. De parasiet is niet te doden wel in coma te brengen voor zolang als het duurt. Ik wil je niet ontmoedigen maar weet wel waar je aan begint. Zet alles op een rijtje en beslis dan. Een hond met LM neemt een dierenverzekering niet aan. Je moet er dus rekening mee houden dat jij de dure bloed en urine testen die je regelmatig moet laten doen ,plus de dagelijkse medicijnen en de mogelijke aanverwante onderzoeken ,financieel wel moet kunnen dragen. Bij stress kan je een LM uitbraak verwachten.Nu kan de LM nog mild zijn maar vanwege stress bij het transport en verandering van leefomgeving kan er een uitbraak plaats vinden. Ik heb een hondje uit Spanje die pas na 3 jaar dat ik haar had een fikse LM uitbraak kreeg. Ik heb het eerste jaar na de uitbraak elke 3 maanden haar bloed en urine moeten laten testen(nierfunctie,enz)nu elk halfjaar. Ook 3 keer een buikecho moeten laten maken. De eerste buikecho om te kijken waar de parasiet zich begaf en de tweede omdat mijn hondje door de LM een vergrote mild had gekregen ,dus moest ik na 5 maanden weer een buikecho laten maken omdat de DA dit goed in de gaten moet blijven houden en er volgen er nog meer. Veel stichtingen bagatelliseren LM en hebben het over 1 pilletje per dag wat dus absoluut niet waar is ,want het zijn er 3 per dag, er komt veel meer bij kijken dan alleen een pilletje. Ook is het heel belangrijk dat jij een dierenarts hebt die er verstand van heeft. Elke hond heeft recht op een liefdevol leven,ziek of niet ,dus als jij dit emotioneel en financieel op kan brengen, ga er dan voor. . Ik ben lid van deze fb site.https://www.facebook.com/groups/754416564663820/ Daar krijg je heel veel hulp en is veel informatie op te vinden. Je kunt je aanmelden als lid. Succes.
honden page profiel RiaRia schreef in Puppy (7 mnd) braakt en heeft diarree
Ik denk niet dat je financiële hulp van Sanna van D hoeft te verwachten. Wat Loesje schrijft is waar. Sterkte met je hondje, Ace.    
honden page profiel RiaRia schreef in Hond wegdoen
M Registreer je op onderstaand forum en doe daar ook je verhaal. Succes!!! https://www.hondenforum.nl/plaza/    
honden page profiel RiaRia schreef in Hond wegdoen
M Misschien kun je hulp vragen via onderstaande fb site. Quote: Lieve mensen, Wij ondersteunen minima gezinnen met voedsel/ontworming etc. Bent u of kent u iemand die dit goed kan gebruiken stuur dan gerust een berichtje naar onze pagina. Hulp aan Hond of Voedselbank Huisdieren/ hulp Aan hond of stuur een pb naar Nikki Franken Reden dat wij het hier kenbaar maken is omdat wij achter de werkwijze van deze stichting Hulp aan dieren in nood staan en hopen hun in de toekomst te kunnen helpen met spoedgevallen of andere zaken. Team HAH   https://www.facebook.com/groups/1605838319688541/permalink/2225553907716976/ Einde quote 
honden page profiel RiaRia schreef in Hond wegdoen
M Ik weet natuurlijk niet of jij het baasje van deze hond bent, maar mocht dit wel zo zijn, meld je dan bij de politie. Op FB zijn heel veel mensen die jou willen helpen. Ook zijn er die de hond willen adopteren. Nu is de politie op zoek naar de eigenaar en de hond naar het asiel. Teken afstand voor de hond of neem hulp aan van mensen die via FB hulp aanbieden, zodat jij de hond kunt houden. Maar misschien ben jij niet de jongen van onderstaand artikel. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2869485/jongen-bindt-hond-aan-paal-als-weggeefpoging-niks-oplevert 
honden page profiel RiaRia schreef in Opvanghondje Chester
" Ja dat is een goede, als het zo is, inderdaad doorsturen, zelf heb ik daar nooit aan gedacht.. " yooop Ja Yooop en dat is dan nog netjes. Ik heb in het verleden weleens dreig pb's ontvangen en die heb ik meteen open en bloot op het forum geplaatst.  
honden page profiel RiaRia schreef in Opvanghondje Chester
Ik heb nergens gelezen wat kritisch bedoeld was dus denk eerder dat het via pb is gegaan of dat de stichting liever niet heeft dat er over de problemen,onzekerheid en de voortgang van Chester wordt geschreven. DO,als je nare pb's hebt ontvangen stuur ze dan door naar de webmaster maar laat je niet de mond snoeren.      
honden page profiel RiaRia schreef in Opvanghondje Chester
DO,Ik hoop van harte dat je Chester houd. Hij heeft eerst 4 maanden in een opvang gezeten waar hij zich heeft moeten aanpassen en gewend was geraakt. Alwaar hij ongetwijfeld hondenvriendjes had ,waar hij in die 4 maanden tijd van hondenvriendjes afscheid heeft moeten nemen nadat ze waren geadopteerd of naar een andere opvang zijn gegaan.   Dan een weekend naar een opvanggezin vanwaar hij is weggelopen(zeer waarschijnlijk heimwee naar zijn vorige opvang). Nu gaat hij bij jullie wennen en jullie vertrouwen en straks moet hij misschien weer weg! Voor een stabiele hond is van adres naar adres al funest, laat staan voor een angstige,onzekere hond .   Weer verkassen is super slecht voor Chester zijn vertrouwen in de mens en veroorzaakt bovendien verlatingsangst(daardoor grote kans dat de adoptanten hem niet willen of kunnen houden). Zo verdrietig wat veel honden wordt aangedaan. Do,heel lief dat jij Chester wil helpen maar geloof mij ,voor Chester zou het heel verdrietig zijn om hem weer te laten verkassen. Hij heeft het bij jou heel goed.Hij doet zijn best en begint jou te vertrouwen. De meeste mensen beseffen niet dat een hond voor altijd zijn baasje zal missen, die goed voor hem was ,hem alles heeft geleerd en die hij al zijn vertrouwen en liefde heeft gegeven. Ik hoop met heel mijn hart dat jij Chester zelf adopteert.
honden page profiel RiaRia schreef in Leishmania
Mijn Spaanse hondje heeft ook leishmania. Ik ben lid van deze fb site.https://www.facebook.com/groups/754416564663820/ Daar krijg je heel veel hulp en is veel informatie te vinden. Je kunt je aanmelden als lid. Succes.
honden page profiel RiaRia schreef in Op zoek naar een mini Labradoodle van +- 1 jaar
Helemaal met Loesje eens. ik heb ook 2 Cavaliers met CM/SM gehad en geloof me stress en drukte is heel slecht voor een hondje met CM/SM(lees mijn profiel). Zou beter zijn als je er helemaal geen hondje bij neemt. Je moet het natuurlijk zelf weten. ik wil je alleen waarschuwen dat daardoor de ziekte kan verergeren.        
 

Vrienden van Julie

honden foto van Margje & Bikohonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Chonden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van Agneshonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Sharon & Nikitahonden foto van J. & T. van H & Dhonden foto van Riahonden foto van Natasjahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Liekehonden foto van Justme

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^