HondenPage baasje Marjolein

Wat schreven de vrienden van Marjolein op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lynn 4 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Brokken
Renske en Smolke hebben lichtgestoomd versvlees, dat ongeopend in de kast kan, geopend moet het wel in de koelkast. Ik geef zelf ook kvv, maar geef Renske of Smolke als dat op dat moment beter uit komt. Romeo is er gek op.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Djangie is vandaag jarig, mijn grote vent is 11 geworden!
Van harte proficiat met je prachtige hondenventje. Ik hoop van ganser harte dat hij nog vele, vele jaren bij jullie mag zijn, in goede gezondheid !    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie bij hond?
Ik heb zelf staar gehad en weet het een en ander hierover. Als een hond niet onder narcose kan, kan dit middel een oplossing zijn. Hoe het is om met 5% zicht, driedubbele beelden rond te lopen, weet ik uit ervaring. Ik had een vorm die je blind kon maken, niet de "ouderdomsstaar". Gelukkig zie ik nu prima ! Dat middel schijnt dit te kunnen en wordt zelfs door sommige dierenartsen geadviseerd ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie bij hond?
Het wordt wel gedaan, een staaroperatie. Veel dierenklinieken hebben geen specialisatie "oogheelkunde", en zouden de hond dan kunnen doorverwijzen naar een daarvoor geschikte kliniek, wat niet vaak gedaan wordt. Het wordt een andere zaak, als de hond hart en longklachten heeft, of moeite met de narcose. Dan zou er een alternatief zijn, een middel dat het eiwit in het oog oplost en het zicht daardoor beter maakt. Ik weet niet meer hoe het middel heet, maar het schijnt wel te werken.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eet geen brokken
Smolke heeft ook lichtgestoomd versvlees. Het lijkt op Renske versvlees. Door de verschillende smaken breng je meer variatie aan in de voeding. Het versvlees van Smolke kan gewoon bij de brokken !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bumper jarig!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Faluga Merza 12 jaar .
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Relaxodog (verkocht)
Met geluid. Zonder kan ook, maar ik zet de Relaxopet heel zacht, zodat ik weet dat hij nog steeds aanstaat. Bij veelvuldig gebruik weet je na een aantal keren niet meer, of hij aanstaat, als het geluid uit staat. Vandaar. Ik ben volgens mij in oktober gestart, de eerste jaarwisseling. Wekenlang heel vroeg in de morgen, zette ik het ding aan, zodat Romeo de geluiden associeerde met rust. Een uurtje of langer en dan stopte ik. Aangezien ik altijd vroeg op ben, ging dat heel goed. Overal rust in huis, weinig verkeer buiten. Hij reageerde er eigenlijk meteen op. Ik nam na een tijdje de Relaxopet mee in de auto en bij de wandelingen, zodat tegen de tijd dat het geknal begon, er rust was voor hem. Hij werd er rustiger van en als het al eens knalde, herstelde hij veel vlugger. Dat knallen begint elk jaar heel vroeg, met een climax op de laatste dagen en de jaarwisseling, waarbij je je in oorlogsgebied waant. Als er de hele avond en nacht constant oorverdovende vuurwerkbommen ontploffen is het wat moeilijker hem rustig te houden, maar ik zie aan de aanloop naar de jaarwisseling, dat het veel beter gaat. Ik ga de laatste dagen van het jaar met de auto weg, met de Relaxopet aan, en ga naar onbewoond gebied en laat hem zijn behoefte doen en dat lukte andere jaren eigenlijk nooit. Romeo hield gewoon een paar dagen zijn ontlasting en plas op. Net zoals Luca dat deed. Dat is al pure winst. Dan gaat hij daarna in zijn bench, de dekens erover heen, een knabbeltje en water in de buurt, de rolluiken, lamellen, alles dicht, de tv aan en de Relaxopet en zo komen we dan de jaarwisseling door. Het hele verhaal van mijn ervaringen met de Relaxopet en Romeo staan hier op hondenpage. Ik vind het echt een aanrader. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Relaxodog (verkocht)
Ik gebruik deze al 2 jaarwisselingen en zie duidelijk verbeteringen.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Macy 1 jaar
Van harte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kleinkinderen namen afscheid.
Heel veel sterkte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tekening.
Van harte. Wat een prachtig kado.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bench
Dat zou ik ook doen, het deurtje openzetten. Romeo is 11 jaar en slaapt en rust nog steeds in zijn bench. Deze is wel groter dan normaal voor het ras gebruikt wordt, maar het deurtje staat gewoon open. Als het onweert gaat hij zelf in de bench liggen. Verder mag hij door het hele huis lopen, alleen voor de trap naar boven staat een hekje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Trots!
Schattig.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk KVV voor mijn honden
Op "Voerwijzer"  staan de merken kvv, verkooppunten, ingredienten en richtprijzen. Ik zou zelf niet combineren met brok, maar alleen kvv geven. Wel voeg ik er geregeld groentes bij, af en toe wat zilvervliesrijst, een eitje. Ik combineer verschillende merken : Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Carnis, Carnibest, Duck. Zoveel mogelijk verschillende vleessoorten, vis, pens. Het advies in deze is : minstens 4, liefst meer kvv-soorten, in 3 weken tijd.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Van klein pupje tot stoere vent. Jarvis 3 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Romeo wordt getiterd, maar dat wil niet zeggen, dat ik tegen enten ben. Ik ben tegen klakkeloos op datum enten. Dat is heel iets anders. Mensen kunnen ook getiterd worden, dus waarom honden niet ? Als je bv. wilt weten of je tetanus-injectie nog voldoende bescherming biedt, kun je jezelf laten titeren. Ik hoor zelden van mensen die dit laten doen, te meer omdat dit niet wordt geadviseerd en meestal gewoon een nieuwe tetanus-injectie gegeven wordt, terwijl deze minimaal 10 jaar of nog vaak langer bescherming biedt. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dirty doggy club!
Wat een leuke foto's en dan die onschuldige snoetjes ! Hilarisch ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Ik heb zelf gemerkt, dat de dierenarts die Romeo de allereerste keer titerde, niet precies wist, hoe e.e.a. ging. Je mag toch verwachten, dat een dierenarts, die titert, de juiste informatie geeft, want ze zetten de titerbepalingen gewoon in het paspoort. Tannetje Koning, toch wel een prominente dierenarts op titergebied, geeft de juiste informatie, maar die is niet standaard : zoveel jaar, die wordt op dat moment, voor die hond, bepaald. Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag, waarom kinderen niet levenslang ge-ent worden en honden dus wel. In de media verschijnen verhalen, dat baasjes die honden laten titeren, eigenlijk onverantwoord bezig zijn. Titeren is enten op maat. Je hebt je hond ge-ent en je titert hem of haar, en test, hoe het er met de antistoffen voorstaat. Zomaar een cocktail enten op datum is in mijn ogen klakkeloos.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Monique : Niet mee eens : Als de dierenarts vindt dat er eerder getiterd moet worden, zetten ze de datum in het paspoort  en wordt er eerder getiterd en je kunt als baasje zo vaak laten titeren, als je wilt. Maar ik vind nog steeds dat het vreemd is, om honden zo vaak te enten en kinderen niet. Wat is daar het verschil in ? Als je zelf een tetanus-injectie hebt gehad en je weet niet meer wanneer of weet niet of je nog voldoende antistoffen in je bloed hebt, kun je je zelf laten titeren. Vind ik persoonlijk ook gezonder, dan klakkeloos een tetanus-injectie te geven, zonder naar de antistoffen te kijken. Ik vind nog steeds dat honden veel te veel chemie in hun leven krijgen. Daarom titer ik ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
In feite is het zo, dat titeren goedkoper is dan enten, omdat je vaak pas na 4,5 jaar hoeft langs te komen om te titeren. Ik vind dat als de dierenarts op datum ent, dat dat veel onnauwkeuriger is, zo niet te zeggen klakkeloos. Je weet toch niet, of er wel iets nodig is, als je dat niet test. Waarom worden kinderen niet tot hun dood ge-ent, en honden wel ? Vroeger aten de honden met de pot mee, werden nooit ge-ent en de honden in mijn familie, hebben allemaal een zeer respectabele leeftijd bereikt. De dierenartsen die wel titeren, net zoals die van Romeo en bv. Tannetje Koning, zetten de titerbepaling gewoon in het paspoort, met handtekeningen, data en stickers. Als ze niet overtuigd waren van de juistheid, zouden ze hier toch niet aan meewerken ? Ik schat dat een dierenarts niet graag zal zeggen : kom over 4,5 jaar maar eens terug. Scheelt toch in omzet ?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nieuwsuur nu op tv titeren of niet. Kijken
Ik ben absoluut voor titeren. Waarom zou je op datum enten, terwijl er niet eens gekeken wordt, hoe het met de antistoffen gesteld is ? Dierenartsen zijn gewoon gewend om standaard op datum te enten, of het nodig is of niet. Het is absurd te denken dat precies op de gestelde datum in het paspoort, alle antistoffen verdwenen zijn. Bij Wel.koop in mijn woonplaats zit eenmaal in de maand een dierenarts, die gewoon in het paspoort kijkt en meteen ent. Nodig of niet, ik vind dat klakkeloos. De prijs geeft in deze de doorslag : euro 25,00 ! Ik begrijp de gedachtengang van dierenartsen niet in deze, kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent. Mensen kunnen ook getiterd worden, trouwens, maar dat maakt niemand bekend, dus gaan ze op de oude voet verder. De ziektes die nu verspreid worden, komen vaak uit het buitenland. Ik heb geregeld gezien, hier in mijn woonplaats, dat Polen vanuit de achterbak van hun auto pups verkochten. Als een hond getiterd is, is gewoon bekend, hoe het met de antistoffen gesteld is en is dan ook beschermd, maar het verschil zien de meeste mensen niet. Enten vind men dan toch beter, te meer omdat dierenartsen dat nu juist adviseren, terwijl entingen het lichaam ook zeer zeker belasten. Vooral als dat levenslang gebeurt !!! Romeo was de eerste die getiterd werd in de dierenkliniek, omdat ik het perse wilde. Het zou gewoon standaard aangeboden moeten worden door de dierenartsen. Het is zelfs zo, dat mocht bv. hondenziekte ge-ent moeten worden, ze niet eens een separate enting in huis hebben, alleen de cocktails. Een tetanus-injectie is voor de mens meer dan 10 jaar werkzaam, meestal veel langer, waarom worden honden dan zo vaak ge-ent ?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in kan een bench te groot zijn voor een volwassen hond?
Romeo is 11 jaar en slaapt nog steeds in zijn bench. Het is zijn veilige terugtrekplekje en het deurtje staat gewoon open. Deze bench is een stuk groter dan voor een Jack Russell Terrier gebruikelijk is. Er ligt een kussen in, een deken en wat om te knabbelen. Het gebeurt geregeld, dat als ik thuiskom, Romeo in de bench ligt en er uitkomt als ik binnen kom.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag vriend
Heel veel sterkte ! Hij is voor altijd in je hart. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jarige Bob
Van harte met je prachtige hondenventje !     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in 20-5-2005 8-6-2019
Heel veel sterkte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in HOERA dolcinea 1 jaar!
Van harte !   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tanden reinigen dierenarts
Ultrasoon is heel erg veilig. Ik heb liever een ultrasoon reiniging, dan een reiniging onder narcose. Want dat die narcose gevaarlijk kan zijn, vooral voor oudere honden, dat is bekend. Heel wat gevaarlijker dan een ultrasoon reiniging. Ik zou dat artikel wel eens willen lezen, Kees. Er wordt gewoon met een soort van tandenborstel, die kleine trillingen afgeeft, en voor Romeo schijnbaar niet onprettig is, gewerkt. Na een paar keer laat de tandsteen los. In feite lijkt het op een tandpoetsbeurt. Niets meer. Er is geregeld een dierenarts aanwezig, maar in feite is dat totaal niet nodig.  Ik zou het zelf kunnen doen, als ik zo'n apparaat had. Er is geen opleiding voor, maar dat maakt in deze niet uit, omdat ik zie, hoe vakkundig de man te werk gaat. Het is niet zo, dat in een behandeling alle tanden en kiezen behandeld worden. Daarom moet je ook vaker terugkomen. Een oudere Jack Russell van 14 jaar en nog wat maanden, van een baasje dat ik ken, had in de morgen een gebitsreiniging gehad onder narcose bij de dierenarts en in de middag lag het ventje dood op de schoot van de baas. Je leest ergens, dat het gevaarlijk is, Kees, dus houd je je bij de dierenarts. Deze dierenarts bracht het ventje onder narcose, de tanden waren schoon, maar het hondje was dood. Hij had beter een ultrasoon reiniging kunnen adviseren. Ik weet nu hoe e.e.a. werkt en ik ben blij dat ik deze man ontdekt heb. Het is trouwens een stuk goedkoper dan een gebitsreiniging onder narcose, ook niet onbelangrijk.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tanden reinigen dierenarts
Romeo wordt morgenmiddag zonder verdoving behandeld. Met ultrasoon. Normaal ben je bij een narcose in 1 keer klaar, maar bij deze behandeling, is het de bedoeling dat je een aantal keer moet terugkomen en soms niet alles in een keer gedaan kan worden. Het kost euro 12,50 per keer. Deze man, werkt in een dierenspeciaalzaak en heeft alle soorten honden als patient, pitbulls, maar ook vlinderhondjes. Ik ben heel tevreden. Vooral omdat het zonder narcose gaat.
 

Vrienden van Marjolein

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van fortunahonden foto van Meisjeshonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Colinhonden foto van Carmen en Rayza de Huskyhonden foto van theo  en martina honden foto van Bellahonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Wolverinehonden foto van hans masthonden foto van Plucheke007honden foto van Xavi honden foto van Vickyhonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van ka-girlhonden foto van niet actief meerhonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^