HondenPage baasje Hannah en Pépé

Wat schreven de vrienden van Hannah en Pépé op het forum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Onverwachts overleden
Olaf….ook voor Rens is het verwerken van zijn maatje, extra aandacht, en ga wandelen op vreemd terrein waar Teun en Rens samen niet zijn geweest, ook ik had een rouwende hond, was erg om aan te zien, arts gaf me het advies, wandelen op vreemd terrein en echt dat heeft geholpen, en wat meer aandacht nu geven…..ook dieren rouwen en men moet daar zeker ook aandacht voor hebben…..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Onverwachts overleden
Wat ontzettend verdrietig, zo jong nog en zo snel gegaan…neem de tijd om te rouwen en ja, praten helpt, en kom gerust hier vele hebben een overlijden meegemaakt met een dierbare hond en weten wat het voor jullie betekent, heel veel sterkte met dit grote gemis van jullie Teun.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Pup erbij!
Oooo elianne wat geweldig toch en wat een smelt pup heb je daar, wat een heerlijk vooruitzicht…geniet er nu al van.    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hoe vervoer jij je viervoeter?
" Een (gecrashtestte) autokennel is eigenlijk de enige écht veilige manier om je hond in te vervoeren. Zowel bij grote als kleine honden. De maat van de kennel moet afgestemd worden op de maat van jouw hond zodat, mocht er ook een ongeluk plaats vinden, de hond niet een halve meter door de kennel schiet. Mijn honden worden dus altijd vervoerd in zo'n kennel. En als ik eens met een andere auto ga, dan zitten ze met een tuig en honden auto gordel (kort) vast op de achterbank. Ik laat ze dus absoluut niet op de grond zitten achter mijn stoel. Veel te gevaarlijk.   " Pascale, Kahlúa&Willow Helemaal goed, een kennel is hier niet aan de orde….ik heb niet zo,n grote auto…denk niet dat er iemand is die de hond op de grond laat zitten ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Tandsteen
" Poetsen noem ik geen prutsen, dat is normaal onderhoud.   Ik bedoel zelf tandsteen verwijderen, heel vaak leidt dat tot onnodige beschadiging van het glazuur, wat je op de lange duur veel meer geld gaat kosten. " Kees Daar heb je helemaal gelijk in…..dat doe je bij jezelf toch ook niet, met een krabbetje…glazuur is inderdaad zo beschadigd.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Hoe vervoer jij je viervoeter?
Ik heb een grote hond die past niet in een bench, ze zit op de achterbank in de gordels….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Tandsteen
Er is niets mis mee dat je de tanden van je hond poetst, er zijn vooral kleinere honden die op latere leeftijd toch heel veel problemen krijgen, tandsteen zorgt er voor dat je hond ontstekingen aan het gebit kan krijgen…begin er aan al heel vroeg al is het maar met een vingerdoekje dat de hond went aan het in zijn bek zitten door het baasje….
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vakantie. Optie 1 of optie 2?
Ik zou hem thuis laten puur om het feit dat hij nu nog jong is en makkelijkere kan wennen aan oppas. Zeker gezien het feit dat je opnoemt dat hij zo aan jou hangt. Jong geleerd is oud gedaan. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Vakantie. Optie 1 of optie 2?
Je noemt wat nadelen op, geen tuin, caravan erg krap…je wilt graag met de kids iets ondernemen, mooi bij je ouders dan laten…je beschrijft dat tie je ouders mag, een week in eigen huis en een fijne oppas, mooi doen….een weekje, niets zielig aan, immers eigen huis en je ouders, en kunnen jullie van een weekje lekker genieten…
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Tandsteen
Poetsen met een tandenborstel of elektrisch, of een spray tegen tandsteen bijvoorbeeld, premiumdental care, is een spray, werkt uitstekend.
honden page profiel DobryDobry schreef in Djaidey is thuis
Wat gaat het goed! Zo schattig dat spel, en Djazzy het flostouw Djaidey laat meenemen
honden page profiel DobryDobry schreef in gezocht engelse bulldog
" Goededmorgen , ik zag dat jullie een  engelse bulddog zochten, wij hebben een new englisch Bulldog,(langere snuit)  mijn vrouw kan hem wegens haar hemiplegie niet meer uitlaten (half zijdige verlamming)  Wij zoeken een goed huis voor Onze harry. Hij is zeer leif en kan gewoon los tussen andere honden. Met vriendelijke groet,   Mario " Mario Mario, wat naar dat jullie Harry niet meer bij jullie kan blijven.  Helaas is dit topic al van 2 jaar geleden en zal de ts waarschijnlijk al wel een hond gevonden hebben. Je zou nog een persoonlijk bericht kunnen sturen. En pas goed op aan wie je hem meegeeft, zulk soort honden komen vaak in de verkeerde handen. Misschien kan je hem bij verhuisdieren aanmelden Voor de herplaatsing van honden en katten - Verhuisdieren.nl  
honden page profiel DobryDobry schreef in Voeding met laag vet gehalte
" Dank Kees en Dobry. Ik ga nu niet iets bestellen, maar heem dit allemaal mee. Dat wordt een lang consult, heb veel vragen. Maar in de bevestiging die ik kreeg voor de afspraak staat al dat ik alles moet vragen. " ientje Dat is mooi dat je met al je vragen terecht kan. Ik neem aan dat er ook eerst een groot bloedbeeld gemaakt gaat worden om meer duidelijkheid te krijgen. Hopelijk neemt de internist ook dingen mee als  vitamine E en selenium e.d om te kijken of die waardes goed zijn.  
honden page profiel DobryDobry schreef in Voeding met laag vet gehalte
Wat ontzettend vervelend Ientje, voor Diki en voor jou. Had je niet ooit eens contact met een voedingsdeskundige? Anders haar nog eens raadplegen?    Iemand, wees mij op een interessante site over het onderwerp, veel dingen om te bespreken en te onderzoeken. Natural Remedies For Pancreatitis In Dogs | Dogs Naturally (dogsnaturallymagazine.com) En aangezien een mogelijke oorzaak ook processed foods genoemd wordt, is zoals Karin al aangaf, zelf samenstellen misschien de beste optie? Uiteraard mbv een deskundige.  
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Stelling 2: favoriete hond
Wat maakt jouw favoriete hond favoriet? Bijzondere eigenschappen, bepaalde gebeurtenissen?  " Iglo Bams was drie maanden oud, ik kwam alleen te staan ze heeft me door een zware periode heen gesleept, door haar zag ik het leven weer zitten…en al die jaren dat ze bij me was, zo,n geweldige fijne leve vriendin door dik en dun aan mijn zijde…..heb er nog steeds veel moeite mee dat ze er niet meer is…..ze was echt mijn grote liefde.
honden page profiel DobryDobry schreef in Stelling 2: favoriete hond
Nee dat kan ik echt niet zeggen dat ik een favoriet heb.  Mijn eerste eigen hond Inga daar heb ik elke minuut van genoten, zo`n leuke hond waar je een boek over zou kunnen schrijven. Onze joggingtochtjes samen, de streken die ze uithaalde, haar vrolijke eigenwijze karakter Lola was de eerste herplaatser, vanaf het begin ook al was ze heel wantrouwig, voelde ik een soort verbondenheid met haar. Zij was een wijze hond, heel slim en snel lerend, maar hield ook vast aan haar eigen principes.   Jenna is weer heel anders, veel geslotener, maar ook heel slim nu ze eenmaal los gekomen is en durft te laten zien wat ze wil. Ze is de zachtaardigste hond die ik ooit heb meegemaakt, ze heeft wel een gebruiksaanwijzing, maar dat maakt haar zo speciaal.   Alle drie dus heel anders, maar allemaal de favoriet, ik kan dus ook niet kiezen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Welke tekenbandmiddel.
" Wat is koudgeperst Dobry? Ff serieuze vraag heb nooit dat verschil begrepen aan warmgeperst. " Anouk van Botty Er is geen hitte gebruikt bij de persing, waardoor er meer voedingsstoffen behouden blijven . Er komt ook geen chemie aan te pas bij het persen. (In het duits en engels heet koudgeperst dan ook "native").
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Stelling 2: favoriete hond
J.  Ja daar kan ik van meepraten….favoriete hond …en nog…..is en was Bams….   Ook al hou ik van al mijn anderen honden Bams is en was heel bijzonder….
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Djaidey is thuis
Danielle, wat is ze moooooi….
honden page profiel DobryDobry schreef in Welke tekenbandmiddel.
Jenna krijgt al jaren egyptische zwarte kummelolie (Nigella Sativa), de biologische koudgeperste. Ik had het in eerste instantie voor haar atopie ingezet vanwege de geneeskrachtige werking van kummelolie De geneeskracht van zwarte komijnolie | Mens en Gezondheid: Gezonde voeding (infonu.nl) maar het blijkt dus ook tegen teken te werken. Ik weet niet hoe je duits is, maar hier staat e.a. verklaard Schwarzkümmelöl schützt Menschen und Hunde vor Zecken (forschung-und-wissen.de)   Alhoewel we in een tekenrijk gebied wonen heb ik al heel lang maar zelden een teek op haar gezien.  De keramiekkralen heb ik zelf nooit gebruikt, maar ken wel een paar mensen die er enthousiast over zijn. Ik had ooit voor Jenna een bernsteenketting, dat is hier in de buurt heel populair, voor babies en honden, maar die was helaas al snel kapot, ik had hem niet lang genoeg om er uit eigen ervaring iets over te zeggen, maar ook daar schijnen mensen goede ervaringen mee te hebben.   Edit: nog even een toevoeging, nl dat katten deze olie (en andere etherische olieen) absoluut niet binnen mogen krijgen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Djaidey is thuis
Gefeliciteerd met kleine Djaidey.   Spannend allemaal, waarschijnlijk heb je haar nu in je armen
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Djaidey is thuis
Hoop dat je vannacht goed kan slapen…..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Golden Retriever / Border Collie
Math, laat het weten hoor….je hebt geen haast , zet je op de wachtlijst voor een verantwoorde pup….bij een goede fokker.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Welke tekenbandmiddel.
Geen kilo halen hoor haha, nergens voor nodig, een potje is al voldoende voor jouw hondje…ik heb een grote hond en doe met een kilo echt het hele jaarseizoen…..je kan korrels of poeder geven..kijk wat ze hebben daar.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Miss Puma
Anouk wat is dat nog snel gegaan zeg, heel veel sterkte voor jouw Buurman….en voor jou ook sterkte voor je oppaspoes je zal de poes zeker gaan missen.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Welke tekenbandmiddel.
Ik zet toch even de hoeveelheid hier neer voor je als je het wilt gaan geven en niets moet hoor…….                           Hond tot 10 kg: 1 x per dag halve theelepel door het voer mengen; Hond tot 15 kg: 1 x per dagtheelepel door het voer mengen; Hond 15-30 kg: 1 x per dag afgestreken eetlepel door het voer mengen; Hond vanaf 30 kg: 2 x per dag afgestreken eetlepel door het voer mengen.         Ik zelf geef ogin twee volle theelepels smorgens door haar vlees, meer niet en zij weegt 73 kilo….wel iedere dag.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef in Welke tekenbandmiddel.
Ik gebruik fenegriek, uitstekend middel tegen vlooien en teken, voor ogin had ik eerst chemie maar ze mag dat niet meer, en had iedere dag volop teken nog…..via de dermatoloog die me fenegriek aanraade, fantastisch, het gaat naar gewicht….in het tekenseizoen iedere dag door het voer husselen of door de yoghurt als je hond het maar opeet, het is een poeder, twee weken en het gaat werken…….vergeet niet dat chemie ook best wel eens een teek op je hond komt, en vaak moet de teek eerst bijten en dan wordt de teek gedood, bij fenegriek is het de geur die de teek niet prettig vind en al zowie zo niet op je hond komt…..ik bestel het bij de kruidenbaron.nl       Geen reclame maar ben er zo wijs mee.       Fenegriek is een kruid met een kerrieachtige geur en smaak. Het is heel goed te gebruiken bij honden en katten als natuurlijke middel tegen vlooien, teken, muggen en andere ongedierte. Ook kan het gegeven worden als uw huisdier een sterkte geur met zich mee dragen.     fenegriek heeft nog meer gezondsheids voordelen voor je hond, coogle er maar eens op.             Ik gebruik het nu anderhalf jaar, swinters een paar keer in de week en vanaf februari iedere dag tot einde tekenseizoen…daarna paar keer in de week.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Teek verwijderen als je alleen bent.
" Kun je een teek verwijderen als je helemaal alleen bent. Want dat probleem heb ik dus nu. Ik zie namelijk niet echt hoe je dat doet zonder 3 personen. 1 die de hond vast houd, 1 die het haar aan de kant doet, en 1 die de teek er uit haalt Althans, mijn moeder en ik samen lukte het ook niet, omdat de vacht in de weg zat.   " Els Ja dst kan. Mijn hond zet alles in om het mij lastig te maken om de teek eruit te halen. Hij word nog net niet vloeibaar    Als je het eng vind of wat meer handvatten nodig hebt even met je dierenarts bellen of een assitent met je mee wilt kijken. Of daar gewoon even heen lopen samen met de hond als die mogelijkheid er is.    Je kan ook altijd even op YouTube kijken. Wellicht zitten daar nog wat tips voor je tussen waar je wat aan hebt.    Succes! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke tekenbandmiddel.
" Ik ben geen voorstander van chemische middeltjes in mijn hond stoppen. Dus ik heb haar zo'n EM kralen bandje gegeven. De reviews waren goed, dus wou ik het proberen. Maar ze heeft dus wel weer een teek. Ze zeggen dat zo'n bandje 2 weken gedragen moet worden om te activeren. Dus het zou kunnen dat ze deze teek nog net binnen die tijd heeft opgelopen. Ze heeft het bandje om sinds 17 mei. Dus dat is nu net 2 weken en 2 dagen. Hebben jullie ervaring met die EM kralen bandjes? Ik zit ook nog met het probleem dat Lola maar een nek omtrek heeft van 30 cm, en de meeste commerciële teken banden te groot zijn, zeker in combinatie met haar gewicht. Ze weegt nu 9 kg. Iemand ideeën, liefst niet chemisch. Maar ik wil ook niet dat ze nare teken ziektes oploopt. Ik weet gewoon niet meer hoe ik het goed kan doen in deze klote wereld, sorry voor mijn taal, maar ik wou het duidelijk maken. " Els Mooie decoratie, maar als je het voor het weg houden van teken doet is het weggepoid geld.   Kijk eens naar fenegriek poeder of Billy no mate's (ook een poeder) Beide werken erg goed en geen gif. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Golden Retriever / Border Collie
Och wat erg dat Jack overleden is, maar hij had een mooi lang leven bij jou, heel wat waard.   Nu langzaam aan op zoek naar een nieuw hondenmaatje. Je zou ook een kijkje kunnen nemen op herplaatssite of er een bc of golden voorbijkomt die je aanspreekt.  Bas bijv. lijkt me ook een lieverd Bas - Verhuisdieren.nl
 

Vrienden van Hannah en Pépé

honden foto van fabiennehonden foto van Shiba fanhonden foto van de belshonden foto van judithhonden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandyhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van lia honden foto van Dobryhonden foto van Uma & Jokerhonden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .honden foto van -Iris & Tommy-honden foto van s@nt@honden foto van isabelle honden foto van rooshonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van YmY en de bende honden foto van joyce & tarahonden foto van Chonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Erika & Faya ?BRL?honden foto van zonnetjehonden foto van Marian&Hanshonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Emmahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van corrie koopmanhonden foto van Floor en Fiefie honden foto van team Shadowhonden foto van Claire & Tess & Bonnyhonden foto van Elshonden foto van Anna honden foto van Marion van Dijkhonden foto van Mijn Working Border Collieshonden foto van Morganehonden foto van *c* 17082010honden foto van Linda en Bodhihonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Dohonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Roxy , Bonky en Daisyhonden foto van Fiona en Rossihonden foto van Ronica & Festerhonden foto van diane en tankhonden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van julia en spikehonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Gio en Kyrahonden foto van Dhonden foto van Astrid & Schumihonden foto van Samantha & Aikohonden foto van Nien & divahonden foto van Sandra`Marcel + de 2 Mecheltjes!.honden foto van lisa en layckahonden foto van R R Nhonden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Helene en Tyborhonden foto van mohonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Josienhonden foto van Maralevikahonden foto van wilmahonden foto van Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)honden foto van meganhonden foto van BaileysBaasjehonden foto van viv honden foto van Miró honden foto van Knut en Lilohonden foto van Irene Emma. honden foto van honden foto van Tanjahonden foto van Lindseyhonden foto van Griffyloverhonden foto van Erik, Janita en de BU-tjes Myra en Odinhonden foto van Annet & Samhonden foto van Brouwerdhonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Nolita.honden foto van simba en perrahonden foto van minniehonden foto van annemieke&nakhonden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van Verwijderhonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Marleenhonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van Shawna & Nalahonden foto van Greta en Diazhonden foto van Kellebelhonden foto van wouterhonden foto van Suze en de 3honden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Jetskehonden foto van Jantine, Happy & Partyhonden foto van Zootjehonden foto van Mariëlla*Dusty&Bacohonden foto van *Sylvana**Devil*honden foto van laurahonden foto van Jacq en Fairhonden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van Jane en Boris honden foto van Rivka met pup Josefientje Takkenboshonden foto van Mirjamhonden foto van justinehonden foto van Robin en Famkehonden foto van Louise & Body honden foto van Samhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van yvonnehonden foto van B met D&A†honden foto van Fabienne&Nala&Lukahonden foto van Roos' & Max'honden foto van Demileehonden foto van Benoit & Aikohonden foto van Manon & Lanahonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van lisahonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van D&Bhonden foto van Nikki & Herohonden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van MaSpi///honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van -honden foto van laura simonhonden foto van Luna & Pippahonden foto van sarah laurahonden foto van chippiehonden foto van Sophiehonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Jits honden foto van waltherhonden foto van mohonden foto van Nadia, Nina en Jethrohonden foto van Caroline & Zoeri honden foto van gerrie en droopyhonden foto van Suzanne & Charliehonden foto van Jazzyhonden foto van Monicahonden foto van Joséhonden foto van Jessicahonden foto van Bulls Ihonden foto van Laurenhonden foto van dancingdaydreamhonden foto van lotahonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Puck en Incahonden foto van Doberkikihonden foto van Floor Arensmanhonden foto van Fien & Clairehonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van mariehonden foto van Liza D.honden foto van Baasje E&Ehonden foto van irisjehonden foto van Mariskahonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lotte en Beer!honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Watch Out *Shelties* Aroundhonden foto van JessHeerahonden foto van 3 dogshonden foto van gideon en estherhonden foto van lieshonden foto van Lunahonden foto van Magickfairy <3 Buffy & Spikehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van anjahonden foto van chantalhonden foto van esther honden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Laura & Bohonden foto van Femke & Fennahonden foto van Tineke & Casperhonden foto van C.honden foto van Elsbeth en Mokehonden foto van r&shonden foto van Sheltieloverhonden foto van Just The Max  honden foto van [Ggy]

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^