HondenPage baasje Sietske.

Wat schreven de vrienden van Sietske. op het forum

honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in poedel
Jahoor!!! ikke! haha 2 O-) ;-) :-D
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Jullie mening over het Tinlo BARFmenu?
Ik heb al een maand of drie bijna alleen maar BARF menu.. Het enige nadeel vind ik de verpakking in die worsten, het is er nooit goed en compleet uit te krijgen. (of ligt dat aan mij?) Ze vinden het wel heerlijk, de ontlasting is altijd perfect en niet veel, en mooie vachten hebben ze ervan. Alleen de EEND variant moeten ze allebei niet. Soms koop ik voor nood wel eens smuldier.. als ik echt geen zin heb om nog apart naar de dierenwinkel te gaan.. en dat vinden ze dan ook wel weer eens lekker voor een keertje.
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Poedel natuurlijke vacht
ik doe het zelf, en ben eigenlijk elke dag wel bezig.. zo doe ik elke dag weer wat.. de ene dag zzoef, dan de volgende dag lorenzo.. tandjes poetsen, haren uit de oortjes, borstelen, nageltjes knippen, haartjes knippen, scheren, enz enz :-)
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Poedel natuurlijke vacht
vind ze eigenlijk ook veel schattiger als ze er natgeregent uit zien ;-) daarmee beoel ik dus net zo fluffie.. maar zoals mirjam van koda al zei: dat is absoluut niet te doen ivm klitten. als ik mijn poedels niet elke dag borstel, krijgen ze klitten, met alle nadelen vandien... dus O-)
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Bakjes vlees uit de super markt slecht?
Ik denk dat over eten altyd mening verscil is. Ik voer raider en bean brokken. En bij de aldy haal ik kip rijst weg bakkies. Heb er geen probleem mee zij vinden het lekker. En haar glanst mooi en geen schilvers hebben ze. Ze doen er prima op. Ze krijgen heir kip en snoepjes voor honden da he. Ik denk dat ieder een wel gaat zoeken wat hun hond beste op doet denk ik maar weer. Poot raider en bean en bets
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Wat eet jullie hond het liefst?
alle soorten vers vlees.. behalve de eend-variant.. die moeten ze om een of andere vreemde reden allebei niet, laten het gewoon staan ... O-)
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Wat geef je je hond met dierendag?
Een dikke knuffel net als alle dagen, ze zijn al verwent
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in echt een super lief koppie vind je niet?
ik zou zeggen Labradoodle :-D
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in zoketocht naar chow chow pup
geen lunteren of lutjewinkel
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Hond mee naar bed?
zzoef mag in de slaapkamer, (wel in zijn eigen mand), dus niet op bed.. en lorenzo ligt beneden in zijn bench.. maar dat is omdat zzoef het altijd al zo gewend is, en we wilden dat lorenzo vanaf het begin gewoon aan zijn bench was gewend.
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Regenjas voor de hond, wel of niet?
nee... ookal zien mijn honden er niet uit na een regenbui.. ik trek ze geen regenjas aan :-)
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Zelf je hond knippen?
Ik knip mijn poedels ook zelf en heb daar veel plezier in. Ik ben ook van mening dat het een goede band vormt met je hond :-D
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Allergisch voor honden en toch een hond aanschaffen
Ben zelf ook allergisch, dus we hebben poedels ;-) Gaat erg goed :-) Maar.. er is wel een verschil tussen of je allergisch bent voor de haren of voor de huidschilvers zeg maar.. maar dat kan getest worden. Het is idd wel verstandig om zoals angela en michel zegt, eerst eens op bezoek te gaan en kijken of dat echt geen last geeft. succes!
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in wat vinden jullie van honden kleding?
bah bah bah zou ik nooit doen :'(
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Stamboom, wanneer krijg je die?
http://www.hondenpage.com/foto/foto/80839.jpg kijk dit is hem
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Stamboom, wanneer krijg je die?
Ik heb die van raider direcht mee gekregen van de fokker. Maar moets wel een papier in vullen dat die op mij naam kwam te staan binnen een weekje hadt ik die. Dus een weekje maar
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in heftige allegische reactie op 3e inenting
onze lorenzo (13 weken) had een enorme bult na zijn 3e inenting.. echt wel van 2 bij 2cm.. misschien zelfs groter.. ik heb vaak gelezen dat entingen meer fout doen dan goed, maar ik weet HEEL zeker dat ik bij de jaarlijkse inenting eerst zo'n test ga doen of het wel nodig is.. (weet even niet hoe het heet) ilja weet het wel ;-) en misschien doe ik het wel helemaal niet meer.. mijn honden krijgen alleen nog maar vers vlees, en ik ben ook erg laks met mijn ontvlooien enzo.. maar ik denk dat ons vers vlees voeden erg goed invloed heeft op dat allemaal.. nou ja, ik kan het misschien net helemaal goed uitleggen maar ilja kan dat beter :-D
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in spaghetti
Zij krijgen hier macronie met alles er in. kip-schenkel-runde vlees- runde gehakt- jonge kaas- en vis
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in De naam van jou hond.
Ohjah.. Lorenzo's stamboomnaam moest met een E beginnen.. Dat werdt Elias :-D Van Tony Elias uiteraard ook weer een MOTOTGP rijder :-D ;-)
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in De naam van jou hond.
ik bedoelde natuurlijk Zzoef die toe nog met 1 Z geschreven werdt... en Lorenzo is van Jorge Lorenzo.. yamaha rider ;-)
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in De naam van jou hond.
wij zijn grote fans van motorrace. toen zzoef bij ons kwam, heette hij al zzoef. (maar dan met 1 F) we wilden hem eigenlijk Rossi noemen (-> Valentino Rossi wereldkampioen MOTOGP)maar hij luisterde al een beetje naar zzoef, en dus werdt het - Zzoef Rossi - Lorenzo is ook van de MOTOGP ;-) en wordt waarschijnlijk dit seizoen wereldkampioen MOTOGP :-D dus vandaar.. allebei van de motorrace ;-)
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in tatoo van je hond
ik heb er ook een. van mijn overleden dwergpoedeltje donna.. op mijn linker schouderblad. ik kreeg mijn hondje dat ik 7 was, en ze was mijn beste vriendinnetje. 2 jaar geleden is ze op 16 jarige leeftijd overleden, ik woonde al 4 jaar niet meer thuis, maar haalde haar nog vaak op. ik heb de tattoo laten zetten toen ik uit huis ging, dus 6 jaar geleden. heb er eerder in een topic al een foto van geplaatst, maar heb hem weer van mijn profiel af gehaald.. en nu kan ik hem niet meer vinden..
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in alertanatieve verjaardags kalender( zo dat iedereen weet dat je hond jarig is)
bean 25-11-2009 raider 25-4-2010 hoe kan het he allebij op de 25 toeval :-D
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Mag bij jullie de hond op de bank?
ja zzoef wel, lorenzo tot voor kort niet.. maar toch overstag gegaan... slecht slecht baasje haha maar goed.. je heb honden of je heb het niet.. O-)
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Fietskar
erg veel ervaring! (mijn ouders dan) mijn ouders hebben allebei geen rijbewijs en gaan altijd op fietsvakantie. en dan gaan de 2 hondjes van mijn ouders(dwergpoedels)mee in de fietskar. ze hebben daar al jaren ervaring mee en gaat bij hen perfect! zodra de fietskar de schuur uit komt is het voor de hondjes feest en zitten ze er allebei in!! volgens mij hebben ze de doggyride.. maar weet niet zeker. ze hebben eerst de kidcar gehad, dus niet speciaal voor hondjes, en dat ging eigenlijk ook al heel goed. totdat onze donna(toen al 15 jaar en op 16 jarige leeftijd overleden)de rits/sluiting had stuk gebeten omdat ze bijna thuis waren hihi... maar volgens mij hebben ze nu dus de doggyride..
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in mooie honden gedichten
Hij is geliefd om zijn aanhankelijkheid, om zijn trouw en zijn gezelligheid Hij is waaks en houdt alles in de gaten, het is een gezinslid dat je uit moet laten
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in Wanneer is een pup volgroeid?
bean heeft patella luxatie en die mocht pas na 10 a 11 maanden geopereerd worden dan was die uit gegroeit zei de dieren arts dus
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in mijn hond wil niet zwemmen!!!!!
baasje wil graag hebben dat de hond zemt way. als die niet wil ja jammer dan pech toch
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef in Labrador-teckel
er zijn op dit topic ineens zoveel labrador x teckel eigenaren dat het haast met opzet lijkt gedaan ;-) ;-) Ik vind het niet mooi, en ik hoop dat hij gezond oud mag worden, maar zo heeft iedereen zijn mening gelukkig.. :-D hij ziet er wel HEEL lief uit! ;-)
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef in hond huilt als een wolf
Ja ik weer door de bocht . Maar als bean aandacht wil dan doet die net een kat na. raar ding
 

Vrienden van Sietske.

honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Zzoef Rossi & Lorenzo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^