HondenPage baasje MiniBende

Wat schreven de vrienden van MiniBende op het forum

honden page profiel NikaNika schreef in Beginnende dementie? Symptomen?
Wel aandoenlijk als ze ouder worden...
honden page profiel DISHADISHA schreef in Even lachen.
d(^_^)b :-D
honden page profiel hans en mjhans en mj schreef in Hond blaft naar niets in het donker..
Hey Onze chihuahua van 7 jaar doet dit ook. Staat buiten in het donker te blaffen en wanneer ik naar buiten ga en het poortje open doe zen met hem samen wandel is het gedaan...heb er ook geen verklaring voor het is alleen vervelend voor de buren..
honden page profiel NikaNika schreef in Artrose, foto's echt nodig?
De dierenarts zei ook al dat het normaal voelbaar is. En ze mankte met haar voorpoot en nu kan ze zich plots niet meer afduwen om in haar mandje te springen. Dat lijkt dan toch op pijn in haar achterpoten?   Eerlijk gezegd ben ik bang. Ik denk gelijk aan het ergste en daar ben ik nog niet klaar voor, acht maanden geleden hebben we ons ander hondje al moeten afgeven aan een plotse ziekte.    Pfff... Ik weet het, ik reageer misschien te emotioneel...  
honden page profiel NikaNika schreef in Artrose, foto's echt nodig?
Mijn chihuahua teefje van 7 jaar heeft beginnende artrose in haar voorpoten(?).  Sinds een half jaar loopt ze een tikje stroever wat je alleen merkt als je haar goed kent zoals ik bijvoorbeeld.  Een drietal weken geleden is ze plots met haar rechter voorpoot beginnen manken, alle symptomen wijzen op artrose.  De dierenarts heeft haar toen onderzocht maar kon niet direct iets voelen, omdat ze nog maar 1 keer heeft gemankt is er beslist om nog geen foto's te maken. Ze moet anders voor een dagje binnen en krijgt een roesje, dat leek weer wat overdreven voor wat het was.  Ik moest drie dagen Metacam geven en het bekijken. Voor haar knie krijgt ze al jarenlang Primeval Gelatinaat, meer konden we dus niet doen.  Het ging beter tot gisteren, maar nu kan ze plost niet meer in haar rieten mandje springen, manken doet ze niet. De Metacam gaf geen verbetering.    Wat moet ik nu doen? Als ik lees over artrose kan er weinig meer gedaan worden dan een pijnstiller en ontstekingsremmer te geven en wat suplementen.  Zijn foto's dan nuttig? Of moet ik haar dit besparen, ze is erg angstig bij de dierenarts. 
honden page profiel NikaNika schreef in Nona, ons probleemhondje :)
Ja een beetje. Nu het winter is en snel donker vroeg ik mij af toen ik dit las hoe het zou zijn als wij allemaal gezellig warm binnen zitten 's avonds, wetende dat er buiten een hond in zijn upje zit.  Maar goed, dat is off-topic en zeker niet jouw schuld als kind. 
honden page profiel NikaNika schreef in Nona, ons probleemhondje :)
Heb hier al verschillende operaties meegemaakt. Normaal is een pak of kraag niet nodig.    En deze hond mag binnen? Hoe ging dat dan met de vorige?  Neem aan dat jullie niet heel de dag mee in de tuin zaten tot slapenstijd toe. 
honden page profiel NikaNika schreef in Hond en kind lastige situatie
Ik vind herplaatsen toch wel te snel gezegd.  Stel dat het gaat om een oude hond met kwaaltjes, ga je die hond dan op zijn oude dag nog herplaatsen?  Nee toch, je zoekt oplossingen.  Deze hond zal met de jaren niet gezonder worden maar de peutertijd van je kinderen gaat wel voorbij. Tussentijds kan je wel oplossingen zoeken. 
honden page profiel NikaNika schreef in Hoe neus spoelen?
" Bij het inademen een druppel in het gleufje aan de zijkant doen met een spuitje.  " Wendy Pffff... Eerlijk? Ik durf het eigenlijk niet meer. Het is dan ook zo'n klein gaatje... Ik ga het gewoon nog even aanzien, ze lijkt er niet echt last van te hebben. Moest het toch niet beteren dan moet de DA het maar even doen.    Bedankt in ieder geval. 
honden page profiel NikaNika schreef in Hoe neus spoelen?
" Ik zou daar niet teveel zelf mee gaan klooien, ze zou zich kunnen verslikken en als ze net een longontsteking heeft gehad is dat een trigger om het weer erger te maken.   Zoë en Nala  Ja daar heb ik ook al aan gedacht...
honden page profiel NikaNika schreef in Hoe neus spoelen?
" Ik heb geen idee, legt zo'n arts dat niet even uit dan? [email protected]@ Ik had het wel kunnen vragen maar ik kreeg zoveel informatie over medicatie en temperatuur nemen enzo dat ik daar verder niet aan heb gedacht  Pas nu ik ervoor sta stel ik me de vraag...
honden page profiel NikaNika schreef in Hoe neus spoelen?
Mini heeft sinds vrijdag een longontsteking. Nu met medicatie is ze gelukkig al een pak beter.  De dierenarts zei dat ik haar neus moest spoelen met fysiologisch water omdat die wat verstropt zit. En dat hoor je ook...  Heb dit nog niet gedaan omdat ik niet goed weet hoe. Moet ik nu echt gewoon haar kopje omhoog houden zodat het volledig door haar neus naar binnen loopt? Of stikt ze dan? Of haar kopje gewoon recht houden zodat het er sneller weer uitloopt?   
honden page profiel NikaNika schreef in Kristina een dijk van een vrouw ,heeft haar strijd verloren. Rust zacht.
" Anny, ik denk dat ook meespeelt dat je nergens anders je ei kwijt kan. Hoe denk je dat de meeste mensen reageren als je gaat zeggen "zo oneerlijk, iemand van het Hondenforum is jong overleden, en daar zit ik echt mee". Dan krijg je 9 van de 10 keer te horen dat je ze toch niet echt kende en hoe kun je daar nou mee zitten?   Wilma en Dobby   Precies. Ik heb het wel verteld bijvoorbeeld aan mijn man dat haar overlijden me raakte en dat begrijpt hij... Maar dat ik nu nog steeds af en toe aan haar denk, ja dát valt moeilijk uit te leggen natuurlijk. Behalve hier. 
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Hoera! Daisy 1 jaar!!
gefeliciteerd
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Dag lieve Dewan.. :( Ik mis je gruwelijk!
heel veel sterkte
honden page profiel JapjesJapjes schreef in (ook) nieuw op dit forum
welkom
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Voorstellen
welkom
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Hiep hiep hoera
gefeliciteerd
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Vaarwel Ashley *update urn pagina 5*
heel veel sterkte
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Mijn lieve Ceasar
heel veel sterkte
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Dag Dempsey,
heel veel sterkte
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Nog niet voorgesteld.. Danger Oud Duitse Herder.. 4 maanden!
lief
honden page profiel JapjesJapjes schreef in vandaag 13-04-15 zou mijn meisje 1 jaar geworden zijn....
veel sterkte
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Mijn kleine meisje is er niet meer...
heel veel sterkte
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Hey, kijk eens!
adembenemend mooi
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Romeo 7 jaar vandaag !
gefeliciteerd
honden page profiel JapjesJapjes schreef in interview
wat leuk
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Welke rassen zou je absoluut niet nemen?
Stafford/pitbul Herder Jack russel Beagle Boomers
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Enquête ivm rashonden voor mijn bachelorproef
Ingevuld
honden page profiel JapjesJapjes schreef in Een leven gered!
geweldig
 

Vrienden van MiniBende

honden foto van DISHAhonden foto van herthonden foto van sara van nauwhonden foto van hans en mjhonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Nikahonden foto van theahonden foto van ikkehonden foto van kirsten&Bambihonden foto van Michellehonden foto van Japjeshonden foto van desireehonden foto van Irishonden foto van Jolandahonden foto van Jolandahonden foto van ik en mijn woeffieshonden foto van sietskehonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Gerda de Jonghonden foto van tinekehonden foto van millyhonden foto van choco en shanahonden foto van snowy en rockyhonden foto van Annelieshonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van Taniekehonden foto van jeltjehonden foto van vandamme roos honden foto van Marina&Muffinhonden foto van Justmehonden foto van Marijke&Ladyhonden foto van Tracy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^