HondenPage baasje Jimmy (Zinno)

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Genius Guide to Fraja honden foto Stocky Rascals honden foto Stocky Rascals honden foto Rainfalls Happy color honden foto Stocky Rascals honden foto Rainfalls i will win 'tyra' honden foto Stocky Rascals honeybee (Hailey) honden foto Stocky Rascals honden foto Stocky Rascals honeybee (Hailey) honden foto honden foto Genius Guide to Fraja honden foto Rainfalls Happy color honden foto Stocky Rascals honeybee (Hailey)

Verhalen van Jimmy (Zinno) in het Dogboek

Jimmy (Zinno) heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Jimmy (Zinno) heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Jimmy (Zinno) is nog geen lid van een club.

 

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Jimmy (Zinno) is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Jimmy (Zinno) een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Jimmy (Zinno)

Hallo Wij zijn Jimmy en Nathalie die samen 4 American Staffordshire Terriers en 1 kleine teckel bezitten.Wij wonen in Belgiƫ (Achel). Onze honden zijn onze huisgenoten,onze vrienden.Ze leven met en bij ons in huis Onze doelstelling is dat onze honden en hun nakommelingen een goed en vrij karakter hebben,een goede gezond-heid en in zake schoonheid voldoen aan de rasstandaard. Onze kennelnaam is aangevraagd bij het het FCI,en zal binnen dit en 3 maand er zijn. Onze pupjes krijgen allemaal een stamboom van de Koninklijke Maatschappij St-Hubertus,Ook zal elke pup een DNA test krijgen waarvan de uitslag mee op de Stamboom zal vermeld worden De pupjes worden gechipt.Ze krijgen de nodige entingen , worden diverse malen ontwormd . Een goede socialisatie en heel veel liefde zijn 2 factoren die ook aanwezig zijn in hun opvoeding. Ook zullen de pups vanaf 4 weken afgespeend worden op kvv van all animal en haaks barf later krijgen ze gewoon een zelf samen gesteld barfmenu zoals de volwassen honden hier dagelijks krijgen. Iedereen is steeds dagelijks welkom om een bezoek te brengen aan onze honden, Onze vereisten. Voor onze pups willen wij liefdevolle gezinnen die hun pupje en latere volwassen hond de nodige aandacht en liefde zullen schenken .Hen zullen behandelen als een volwaardig lid van hun gezin. Hun hele leven lang. Als u ,voor welke reden ook, niet meer voor uw hond kan zorgen dan zullen wij , als fokker van uw hond , samen met u zoeken naar een geschikte oplossing. Dit alles zonder te oordelen of te veroordelen.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'nog in behandeling ' of bekijk alle American Staffordshire Terrier fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^