HondenPage baasje Anton

Wat schreven de vrienden van Anton op het forum

honden page profiel DobryDobry schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Jenna krijgt al jarenlang Egyptische zwarte kummelolie (Nigella Sativa), oorspronkelijk tegen haar atopie, maar het helpt ook tegen teken en vlooien. Ze krijgt een paar druppels door haar voer, vanaf voorjaar tm najaar. Af en toe las ik ook een paar dagen pauze in. Een student uit Regensburg heeft dit toevalig ontdekt en kreeg daarvoor ook een prijs. (Uiteraard is dit geen wetenschap die bewijst dat Egyptische Zwarte kummelolie altijd bij elke hond of elk mens in elke situatie altijd tegen elke teek werkt) Het moet wel koudgeperste olie zíjn, biologisch en de zaden waaruit de olie geperst wordt uit Egypte of een ander warm land komen.    Pas op: niet aan katten geven.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
" Hier was dat ook wij wouden niet helpen tenzij nodig. Afgelopen augustus laten helpen ivm baarmoeder ontsteking en verbleekte eileiders. Ze was toen 5 "chay & dolci Ja, ik denk dat het dan moeilijk anders kan. Mijn vorige hond heb ik ook niet laten helpen, totdat hij een gezwel kreeg aan zijn niet-ingedaalde bal. Ik heb hem toen ook volledig laten castreren. Heel misschien dat ik nog een nestje wil met Daisy, dus voorlopig laat ik haar nog niet helpen.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
" Heel wijs, voor de nacht dan broekje aan. Werkte hier heel goed! Succes!  Laat je haar op termijn steriliseren of dat niet?  "Fine Ik ben er nog niet helemaal over uit. Sowieso wilde ik dat ze op z'n minst één keer loops zou worden. Het liefst sleutel ik ook niet aan dieren, tenzij het echt niet anders kan.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
" Hier was het duidelijk te zien vaak aan een opgezwolle vulva en meer zichzelf schoonhouden.   Ze hield derzelf goed schoon dus nooit geen broekje gehad, gewoon altijd dweiltje klaar staan voor de vloer en klaar is kees.   "chay & dolci Ja, het is nu ook goed te zien bij haar onder, alleen niet zo zeer bij de tepels. Ik heb het wel eens bij andere honden gezien, dan zie je het ook overduidelijk bij de tepels.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
Ik ga toch voor de zekerheid zo'n loopsheidbroekje aanschaffen. Meer voor 's avonds als ze bij me op bed ligt. Ze houd haarzelf wel goed schoon, maar niet tijdens het slapen. Ze begint nu ook iets meer te bloeden volgens mij. (Sorry dubbele post, dacht dat de knop niet werkte. Kan het helaas niet zelf verwijderen.)
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
Ik ga toch voor de zekerheid zo'n loopsheidbroekje aanschaffen. Meer voor 's avonds als ze bij me op bed ligt. Ze houd haarzelf wel goed schoon, maar niet tijdens het slapen. Ze begint nu ook iets meer te bloeden volgens mij.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
Ze staat nu net op uit haar mand en zie inderdaad nu veel meer bloed. En ze houd niet alleen haarzelf schoon, ze houd de vloer blijkbaar ook graag schoon.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
" Hou ze vier weken bij de reuen vandaan, gedekt kan zelfs in de vierde week nog… "Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .  Thanks, goed om te weten. Bij mijn kat duurde het krols zijn ongeveer maar een week. Dat wordt dan ff afzien dan voor haar...
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
Tot dusver likt ze zichzelf schoon, heb verder laminaat dus is makkelijk schoon te houden. ;-) Ze slaapt bij me op bed met een kleedje, maar ben niks meer tegengekomen. Zolang het geen probleem gaat worden wacht ik nog even met het aanschaffen van een broekje. d(^_^)b
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
" Oh nee hoor dit hoef je verder ook niet te zien bijvoorbeeld aan zwelling. Een paar druppels dat zal wel meer worden, was bij onze behoorlijk wat bloed. Broekje aan, inlegkruisje erin en het komt helemaal goed! Zijn jullie van plan haar te laten helpen of niet? Hier wel gedaan na 1 loopsheid.  "Fine   Oh jee, dus dit is nog maar het begin... Dat wordt wel lastig denk, als je niet duidelijk kan zien wanneer ze loops gaat worden, of wanneer het dan weer over is. Denk dat ik haar in ieder geval even een weekje bij het reutjes weghoud.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in Daisy voor het eerst loops
Nou, het is zover hoor! Daisy, nu 10 maanden oud lied gisteren wat bloeddruppels achter. Ik vroeg me al af wanneer het zou gaan gebeuren. Haar zusje werd 3 weken geleden voor het eerst loops. Het viel me wel op dat veel reutjes haar lekker vonden ruiken, maar ik zag nog geen verandering aan haar lichaam. En nu nog steeds zie ik geen verschil. Ik ging er vanuit dat het duidelijk te zien zou zijn, door de opzwellingen? Maar misschien niet altijd even duidelijk bij de eerste keer? Anyway, ze blijft voorlopig even bij de reutjes vandaan. ;-)
honden page profiel DobryDobry schreef in Alvaro - 2,5 jaar al ondertussen
wat is hij mooi!  Lekker genieten, het gaat idd allemaal veel te snel
honden page profiel DobryDobry schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Verschrikkelijk. Gecondoleerd met dit grote verlies. En dan staat er op de verpakking dat het toegepast mag worden waar kinderen en huisdieren rondlopen   Zeker melden bij de fabrikant, maar misschien bestaat er ook een meldpunt voor misleidende informatie op de verpakking.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
tjonge wat een blamage voor dat bedrijf haha,   ikzelf zou een onherleidbare kruising zijn denk ik
honden page profiel DobryDobry schreef in 4 poten opereren
Om welke aandoening gaat het, dat is wel belangrijk?  Zijn de ouderdieren getest op erfelijke afwijkingen? Goed dat jullie niet over 1 nacht ijs gaan. Als de dierenarts meent dat er verschillende oorzaken kunnen zijn van de problemen zou ik die dan ook willen nagaan. Voeding en beweging heeft ook een enorm belangrijke invloed op hoe een jonge hond zich ontwikkeld, vaak nog sterker dan bepaalde genen. Vandaaruit dat ik daar ook een belangrijk punt van aandacht aan zou willen geven. De mening van een goede orthopeed ja, maar ik zou ook een voedingsdeskundige in de arm nemen, een goede ostheopaat of chiropracter, om het ook vanuit deze kant te bekijken.   Ik weet dus niet wat er aan de hand is, maar ik zou zelf ook aan goudstaafjes (goudacupunctuur) plaatsen denken ipv een operatie, mits dat bij de aandoening past. Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf.   Alles moet tegen elkaar afgewogen worden, wat is het beste voor de hond in deze situatie.  Heel veel sterkte en hou ons op de hoogte als je wil.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Hij weet er de weg!
" De schapen gevonden!  Ze staan op een heel groot veld.  Dat is keurig omheind met een mooi net-hekje waar stroom op staat. Dus Pepijn zal niet tussen de schapen terechtkomen dit keer. (De vorige keer kroop hij door een gammel hek). Onderweg nog twee reetjes gezien. En roofvogels, altijd hier : buizerd en rode wouw. Maar ook een grote vogel (met een lange nek) die ik nog niet herkend heb. < Geen reiger of aalscholver, die zie je hier niet.> " jantien Een wolvenhek zeker? Hier (Nedersaksen regio Heidekreis) staan de schapen en ook paarden ook allemaal achter zulk soort hekken.   Ik zag een tijdje geleden een groepje trekvogels met een opmerkelijk lange nek.  
honden page profiel DobryDobry schreef in Hij weet er de weg!
" @ Willemijn : Ja, wij waren zeker toe aan een weekje weg!  @ Dobry :  Ik ben daar nog niet geweest, maar heb ze in de verte niet zien staan. Misschien staan ze ergens binnen om te lammeren? " jantien zou kunnen ja, het is natuurlijk wel lammertijd, of ze staan ergens anders buiten dat kan ook nog. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Hij weet er de weg!
Wat leuk!  De Eiffel is zo mooi en het weer is ook goed, heel veel plezier daar!   Staan de schapen er nog?
honden page profiel DobryDobry schreef in Puber blaft ineens 's nachts
Misschien een combinatie van factoren. Het bezoek met baby, wat hem wat van slag bracht. Toch nog wat onzeker zodat hij nog niet goed alleen kan blijven e.d. Het is een jonge hond bijna volwassen, hormonen gaan opspelen,het waakinstinct gaat zich ontwikkelen, en ik las dat het ook wel bij het ras hoort, dat ze veel blaffen. Zelf zou ik even een tijdje in de buurt van de hond gaan slapen, zodat je hem meteen even kan geruststellen: "goed gehoord jongen, dat is ....een auto, buurman, etc." En dan idd dat hij daar kan slapen waar hij zich goed voelt.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in 1 jaar later
Thanks... Ja, het blijft zeker een gemis.
honden page profiel Math. & DaisyMath. & Daisy schreef in 1 jaar later
Lieve Jack, het is al weer een jaar geleden dat we je hebben moeten laten gaan. Je was m'n beste maatje, 13 jaar lang... Ook nu weer een traan. Een filmpje ter nagedachtenis. https://youtu.be/CjY5d_1hd3w
honden page profiel DobryDobry schreef in Goudacupunctuur ervaringen
" In juli 2022 ben ik met mijn border collie van nu 6 jaar bij dokter Schulze geweest. Ze heeft HD. Het heeft een paar weken geduurd voordat ik het idee kreeg dat ze minder pijn had. Na 3 maanden was ze van de pijnstillers af. Kan weer dagelijks 3 kwartier a uur achter elkaar een wandeling maken en spelen. Al steek ik wel een stokje voor het racen en helemaal dol doen. Ze krijgt elke dag glucosamine i.c.m. groenlipmossel.  Hopelijk gaat ze op deze mmanier nog een lange tijd mee.  Heb je 't al laten doen ?   " Leonie ik ben ook wel benieuwd welke beslissing Lau genomen heeft. Fijn dat jouw hond met de goudacupunctuur opgeknapt is.
honden page profiel DobryDobry schreef in De wereld is klein
Wat een leuk nieuws, heel veel plezier met de kleine Annabelle, wat een schatje! Fijn dat de herplaatser ook een goed plekje gevonden heeft.
honden page profiel DobryDobry schreef in Allergie
Hier ook ervaring met mijn herplaatser met overgevoeligheden/allergieen/intoleranties. Het is ook nogal wat een herplaatsing, misschien daarvoor al veel stress in het asiel of waar ze dan ook vandaan komen. Dan een spannende reis, nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe bacterieen, nieuwe virussen. Dat is een aanslag op het zenuwstelsen/immuunsystteem.   Ze is in elk geval allergisch voor pollen, mijten en krijgt daardoor uitbraken van demodex. De dierenarts is dan eerst begonnen met cortisone en antibioticum, dat hielp 2 weken maar daarna kwam in alle hevigheid de huidproblemen en jeuk terug. Dan een herhaling van de behandeling. En ook weer na 2 weken dat de problemen nog veel erger terugkwamen.    En de darmflora wordt daar natuurlijk flink door aangetast, terwijl het juist zo belangrijk is voor het immuunsysteem dat de darmen de juiste bacterieen bevatten voor een goede afweer/gezondheid.   Ik gaf haar toen eerst barf te eten, biokwaliteit omdat ik indertijd dacht dat dat voor elke hond het beste was. Maar de problemen leken eerder erger te worden.        Het was idd een heel gedoe en uitproberen wat voor haar werkt. Inmiddels eet ze alles van biologische kwaliteit en geen dierlijke eiwitten meer en is alles niet perfect, maar in het groene bereik.   Wat bij ons goed helpt tegen plekjes en jeuk was neem olie, koudgeperste biologische kwaliteit. Bij een beginnende hotspot werkt dat bij haar binnen het half uur.   Ik zou dus ook aanraden een goede voedingsdeskundige te raadplegen. 
honden page profiel DobryDobry schreef in Fotowedstrijd: Winter
" Ik hou niet van sneeeeeeuw en ook geen jas. Tis verschrikkelijk! " yooop haha geweldig 
honden page profiel DobryDobry schreef in Algemene vraag
Je zou ook nog kunnen denken aan asielhonden uitlaten in het weekend/als je vrij bent?    De hond van iemand anders uitlaten is idd niet helemaal hetzelfde, maar toch kan je met zo`n hond als je elkaar eenmaal goed kent, ook een heel goede band opbouwen, zeg ik uit eigen ervaring. Ik laat regelmatig een buurhond uit, die is van de dochter van een oudere buurvrouw. Die dochter werkt full time en brengt overdag de hond naar haar moeder, die hem niet goed kan uitlaten. Even wennen natuurlijk in het begin, maar inmiddels kennen we elkaar goed en weten waar we met elkaar aan toe zijn.
honden page profiel DobryDobry schreef in Algemene vraag
Het kan alleen als je een back up hebt, mensen die je hond verzorgen als jij er niet bent, anders is het te lang voor een hond om alleen te zijn, de meeste honden gaan zich vervelen, of raken gefrustreerd, krijgen verlatingsangst, gaan dan dingen vernielen, blaffen, janken, wat niet alleen voor de hond erg sneu is maar ook voor problemen met de buren kan gaan zorgen. Of je zou de hond mee naar je werk kunnen nemen.
honden page profiel DobryDobry schreef in Fotowedstrijd: Winter
"     Bams, zeven maanden oud, ook zo,n lieve herinnering van dr…. Ze staat bij mij op de kast, deze foto. " Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . ja tenminste blijven de foto`s en de mooie herinneringen, zoals jouw foto van Bams
honden page profiel DobryDobry schreef in Fotowedstrijd: Winter
mooie foto`s staan er al! Ik moest denken aan een winterwandeling toen we Lola nog niet zo lang hadden en ze zo`n plezier had in het lopen in het bos door de sneeuw en snuffelen Mooie herinnering.
honden page profiel DobryDobry schreef in Tips waak/erfhond raskeuze
De duitse herders die ik ken en gekend heb, waren/zijn erg baasgericht en niet graag ergens alleen op een erf, ze doen liever samen iets. Welke hond wel graag alleen op een erf is weet ik niet. Hier in de buurt wordt een akita als waakhond in de tuin gehouden. De mensen hebben wel kinderen maar die zijn inmiddels in einde basisschool leeftijd. Of de hond daar gelukkig is betwijfel ik, maar waaks is hij zeker wel. Waarschuwingsbordjes zijn dan ook niet overbodig. Ze hebben hun huisingang ook zo dat de hond daar niet bij kan komen als er bezoek komt.
 

Vrienden van Anton

honden foto van Estherhonden foto van mischa, esha & fitziehonden foto van mandy missy molly en butchhonden foto van Helga & Zoëyhonden foto van Haike & Achahonden foto van IreneHWChonden foto van Inge & Dangerhonden foto van Cynthiahonden foto van caro en de teckelshonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloeshonden foto van janet honden foto van Bullsclanhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Dobryhonden foto van Monique & Jaro & Ronjahonden foto van ...honden foto van priscilla & C.S.Chonden foto van Laura & Sparkyhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Naomiihonden foto van isabelle honden foto van alberdienhonden foto van sandrahonden foto van Ingrid en Fenhonden foto van Marianne v. B.honden foto van Rooshonden foto van <~* Neyo *~>honden foto van windhondhonden foto van Lisjehonden foto van TanjaWDDhonden foto van ramonahonden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van hans en mjhonden foto van ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~honden foto van Mariannehonden foto van Nicole en het trio....honden foto van HILLhonden foto van                honden foto van Meisjeshonden foto van weghonden foto van Silvana & Tysonhonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Dees & dogshonden foto van Demihonden foto van els 2honden foto van Renée & Gino!honden foto van (l)Camino_Gitana_Sultan(l)honden foto van Femke en Spikehonden foto van bets honden foto van spikehonden foto van Mellehonden foto van Olivierhonden foto van sonjahonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van gj rocky labradors honden foto van Erika & Faya  ?BRL?honden foto van zonnetjehonden foto van kirsten&Bambihonden foto van Sonhonden foto van < Liesbeth & Igor >honden foto van Yvettehonden foto van ~~Michelle&Mushu~~honden foto van ellen & zinohonden foto van Math. & Daisyhonden foto van kathleen honden foto van marlenahonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van T & T  cockerduohonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Marian&Hanshonden foto van Marion  en Djangohonden foto van *honden foto van Simone & Maxhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Jootjehonden foto van Bashonden foto van Romyhonden foto van Colinhonden foto van :)sidney:)honden foto van angeliquehonden foto van Thera & Bartjehonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van juultjehonden foto van sharonahonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Samanthahonden foto van Nicolehonden foto van Angel, Google & Gadgethonden foto van ArVhonden foto van Sylvia en Djangohonden foto van Philippehonden foto van kellyhonden foto van elsjehonden foto van Me and my Shadowhonden foto van hester honden foto van nienkehonden foto van Bartje,Yoshihonden foto van lucahonden foto van Daphny & Dusthonden foto van patriciahonden foto van bettiehonden foto van Lisahonden foto van Agneshonden foto van Roméehonden foto van The tibbies on tourhonden foto van estherhonden foto van Martine en de Woefershonden foto van Miranhonden foto van laurahonden foto van corrie koopmanhonden foto van debbie & zoehonden foto van Anne-Laurehonden foto van I Love My Dogs honden foto van will en mikkie..honden foto van Esther,Bailey.Bruno en *Bono*honden foto van kleiine'romy (ll) honden foto van Annahonden foto van Japjeshonden foto van Gwen Assy en Cissyhonden foto van Cel, Jacko, Louis en Poeshonden foto van Rosalin Kuyshonden foto van desireehonden foto van josinahonden foto van .honden foto van Yorahonden foto van Anita.Langen.honden foto van Mariette Boershonden foto van Chelsey & Miohonden foto van Ivannehonden foto van Laura & Robbiehonden foto van Mariëllahonden foto van sharonahonden foto van marionhonden foto van  Bleikahonden foto van Antoinette, Bear en Rakkerhonden foto van lintjehonden foto van sandytje&carisleyhonden foto van Zzoef Rossi & Lorenzohonden foto van sonjahonden foto van jolliehonden foto van Yonihonden foto van Natasja28honden foto van sietskehonden foto van jannyhonden foto van bamgoofiehonden foto van mel honden foto van choco en shanahonden foto van Marc Vlaeyenhonden foto van tine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^