HondenPage baasje lenie

Wat schreven de vrienden van lenie op het forum

honden page profiel Nini & BacoNini & Baco schreef in Hond exporteren Zuid-Afrika
Goedemiddag iedereen!! Ik ben al een paar jaar niet meer op deze pagina geweest. Ben inmiddels naar Londen verhuisd, en heb mijn kleine (inmiddels 5 jaar, maar ze blijft voor mij klein) meid lekker meegenomen! Ik wist zo even niet precies waar ik precies deze vraag kon plaatsen, dus hopelijk zit ik hier goed, anders hoor ik het graag! Nu staat in de planning om in januari/februari 2017 naar Kaapstad te verhuizen. (Uiteraard laat ik Baco niet achter, en kan ik niet wachten om met haar langs de zee te rennen en heerlijk samen van de natuur te kunnen genieten. Helaas gaat het niet zo makkelijk als mee naar Londen nemen. Nvwa heeft enorm veel informatie op de website staan, maar ik zie helaas door de bomen het bos niet meer. Ze verwijzen naar zoveel pdf bestanden, ik kan het helaas niet meer volgen. Heb zojuist met de Nvwa gebeld, maar het enige dat ze zeggen is, kijk op de site, daar staat alles op. Om enige verwarring te voorkomen: We komen terug naar Nederland om vanuit daar te emigreren naar Zuid-Afrika. Mijn vraag aan iedereen op dit forum: Heeft iemand enige ervaring hiermee, of heeft iemand kennissen met dit soort ervaring? Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen!
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in pas op er word met gif gestrooid op pagina 1 staan de plaatsen up to date
Ik hoorde dat er in Ede ook brokjes met gif zijn gevonden.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Leuk hangertje besteld voor Sky en mij/ Upate: HIJ IS BINNEN :)
Is zeker leuk. <3
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Ontroerend filmpje over een Border Collie
Heel mooi filmpje! Echt aandoenlijk.
honden page profiel Nini & BacoNini & Baco schreef in Vers vlees in Londen?
@ Anny en Lance: De inenting moet 21 dagen voor vertrek gezet worden, dus het recente DA bezoek vindt dan al plaats.. @ Judith: Ja ik had ook al op die site gekeken. Gelukkig komt mijn ras er niet in voor, lijkt er niet eens op :-)
honden page profiel Nini & BacoNini & Baco schreef in Vers vlees in Londen?
De hond moet het volgende hebben: - europees paspoort - een chip - rabiës inenting - ontwormingskuur uitgevoerd door dierenarts that's all :-D
honden page profiel Nini & BacoNini & Baco schreef in Vers vlees in Londen?
Yesss, bedankt voor de reacties! En Marijke, wat een perfecte lijst.. Daar heb ik echt wat aan :-) :-) :-) Ja, nu veel regelen, maar ik heb er echt zin in. En fijn dat de honden nu niet meer in quarantaine hoeven. Dat had ik niet aangekund denk ik ;-)
honden page profiel Nini & BacoNini & Baco schreef in Vers vlees in Londen?
Hallo! Ik ben van plan om in juli te verhuizen naar londen met mijn partner en hond.. Nu geef ik haar al sinds haar geboorte vers vlees, en dat wil ik eigenlijk ook zo houden. Heeft iemand enig idee hoe dat zit met vers vlees in Londen? Is iemand daarmee bekend? Ik kan uiteraard zodra ik daar woon een dierenwinkel binnenlopen en de boel uitzoeken, maar het kan nooit kwaad om vooraf al wat informatie op te doen.. Vertel, wie helpt mij een handje op weg? :-)
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Bompi Yarak.. weer naar af :(
Wat goed om te horen, ik leef al een tijdje met jullie mee. d(^_^)b
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Dalmador?
Ik ken een kruising Labrador/ dalmatiër, dit is een erg leuke en stoere teef. Diaz speelt erg leuk met haar en zij zijn echte vriendjes. Dit was volgens mij geen bewuste kruising.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Wat zijn nu de beste brokken?
Diaz krijgt Orijen en doet het hier erg goed op, goede ontlasting ook.
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Noodkreet uit Almelo
Up!!
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Slaap lekker allemaal!!
Wat heerlijk. Ik betrap mijn man ook op praten en knuffelen met Diaz , terwijl hij niet stond te springen om een andere hond na Boas. Zo herkenbaar
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Zaza (16,5 jaar) donderdag gebitsbehandeling
Wij duimen mee met jullie voor Zaza!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Dank voor de vele reacties... ben net thuis van de zwemles met de oudste O-) en ga straks even rustig alles checken! Verdere informatie is altijd welkom!!!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Helemaal geen andere liefhebbers hier die mij kunneb helpen??
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Oeps in mijn enthousiastme vergeten.... Definately een langhaar!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Hallo teckelliefhebbers. Ik ben voor mij, mijn gezin en mijn 2 lieve labjes op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Het moet een teckeltje worden. Die wens is er al vele jaren en nu is de tijd daar dat ZE mag komen. Echter vind ik het internet een doolhof en dacht wellicht is er hier een liefhebber die mij kan helpen. We weten namelijk wel wat we willen....; Het moet dus een teefje zijn, liefst een pup maar een nog jonge herplaatser kan ook. Dwerg heeft de voorkeur, maar dat zal niet de doorslaggevende factor zijn.. En dan wel, chocolade of grijs getijgerd! Weten jullie een fokker of een goed gezin waar zo'n lieverd zit? Laat het mij dan aub weten. Ik snap zelf dat ik via de rasvereniging kan kijken maar daar staan er momenteel geen. En ik kan daar ook niet uit opmaken met welke kleurslag gefokt wordt. Alleen grootte en vacht. Vast bedankt! Groetjes Janneke, pootjes van Jara en Beau!
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in SPOED! Bloed bij ontlasting
Laat je weten hoe het gaat met Pepsi? Sterkte!
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in SPOED! Bloed bij ontlasting
Ik zou de dierenarts bellen.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Wanneer overstappen op twee keer per dag eten.
Diaz krijgt nog steeds 3 x per dag voer. Onze vorige hond heeft dat ruim 15 jaar gehad.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Cosmo 17 jaar
Van harte gefeliciteerd. d(^_^)b Wat een mooie man op leeftijd is Cosmo! Liefs Greta en Diaz
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in jeuk na advantix
Nee dit is niet tegen teken en oormijt. Hiervoor ben ik nog zoekende voor Diaz. Ik lees veel over een tekenband hier op hp. Ga ik nog naar kijken. Ik heb Diaz en ook mijn vorige hond nooit iets tegen oormijt gegeven.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in jeuk na advantix
Wij hebben dit met Diaz ook meegemaakt. Hij had ontzettende jeuk na het preventief ontvlooien met Advantix. Diaz was er niet suf van. Maar ik geef hem het liever niet meer. Tegenwoordig krijgt hij knoflookbonbons van schapenvet. Tot nu toe geen vlooien.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Met spoed naar de DA
Heel veel sterkte met Taiko, wat is dat schrikken zeg! Hopelijk is hij weer snel hersteld van deze nare ervaring.
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Kynocademy
Hallo allemaal.. Vraagje: heeft er iemand van jullie ervaring met de Kynocademy? Zelf of van horen zeggen? Ik overweeg de A, B en C modules te gaan volgen. Met evt. nog D erachteraan. Bedankt, Janneke.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in zaterdag naar de dierentuin geweest.
Eline, weet je toevallig of honden in ravotapia mogen?(de overdekte speeltuin in Ouwehands dierenpark) Het lijkt me leuk om een keer met mijn dochter en Diaz naar toe te gaan. Groeten Greta
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Hoe kon je !!!
Ah, wat een leuk nieuws! Hopelijk zit er een vriend(je) voor Milo bij daar.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Onze Duke 16 jaar !!
Van harte gefeliciteerd Duke! Groetjes van Diaz en Greta
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Hoe kon je !!!
Wat goed verwoord door de auteur. Het raakt je zo, even in tranen met Diaz geknuffeld.
 

Vrienden van lenie

honden foto van Janneke van Bommelhonden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van jannettehonden foto van Shirlyhonden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van Greta en Diazhonden foto van Nini & Bacohonden foto van bellahonden foto van conny en timo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^