HondenPage baasje kathleen

Wat schreven de vrienden van kathleen op het forum

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Dag Koda of te wel krullenmans
Ik ben al vrij lang niet meer actief op dit forum maar voor de mensen die hem nog kennen. Vorige week hebben wij onze grote vriend Koda moeten laten gaan. Hij is bijna 14 jaar ons maatje geweest. Er zat iets in zijn lijf wat er niet hoorde en ik combi met wat andere dingen en een achteruitgang ineens hebben we besloten om hem op een rustige manier te laten gaan. Vorige week vrijdag is hij ingeslapen. We zullen je missen vriendje. 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Ik krijg mn eigen emailadres eronder te zien. Ik heb dan de mogelijkheid tot het kiezen van een ander account. Ipv mijn gmail account kan ik dan kiezen voor mijn hotmail account. Er staat ook bij dat het niet gedeeld wordt, maar vind het wel raar dat mijn mailadres dan wel zichtbaar is terwijl ik geen mailadres wil gebruiken. " UkkePuck Ik denk dat het komt omdat het via 'google formulieren' gaat. Als je bent ingelogd op je computer/tablet/telefoon met je gmail/google account ziet hij dat misschien? Ik weet alleen dat ik die info zelf niet te zien krijg. Maar als je het geen fijn idee vind is het geen probleem dat je hem niet invult natuurlijk 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Had jd graag willen helpen door 'm in te vullen, maar mijn email adres staat erbij en ik kan er niet voor kiezen om dat weg te halen, enkel een ander emailadres invullen is mogelijk. Jammer.  Misschien kan je dat aanpassen zodat mensen alsnog je formulier kunnen invullen. " UkkePuck Hi,    Ik zie zelf geen e-mail adressen staan, dit heb ik namelijk meteen bij het maken van de enquete al uitgezet. Het enige wat ik zie, als ik hem zelf probeer in te vullen is dit:   Er staat duidelijk bij, niet gedeeld. Dit is dan ook puur wat iemand zelf dus op zijn/haar computer ziet. Ik krijg deze informatie niet 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" sorry hoor ...maar ik vraag me werkelijk af wat het nut is van vragen als..wat is je leeftijd, sexe,je inkomen,ben je getrouwd of niet,en waar je woont. Ben dus al gestopt voor het uberhaubt over voer ging want de rest is gewoon PRIVE info... en wordt gekoppeld aan je e-mail adres...(want dat zie je in beeld en wordt continu opgeslagen) Dat kan natuurlijk niet in deze tijden ...een enquete is anoniem...tenzij je om toestemming wordt gevraagd je gegevens te delen. Gelukkig had je wel optie antwoorden wissen en dat heb ik dus gedaan...al was ik niet verder gegaan dan leeftijd en sexe...wat uberhaubt al sexistisch is daar naar te vragen. Dus leuk dat modjes toestemming geven..maar vraag me af wat hun motivatie is..   " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Hi, sorry dat je dat zo voelt. Het is onderzoek is voor een bedrijf wat nog niet online is. Het is dus ook een deel doelgroeponderzoek. Vandaar dat er ook algemene gegevens worden gevraagd zoals geslacht en inkomen, om te kijken waar de voorkeuren liggen bij “de doelgroep”. Het feit dat het seksistisch is om naar geslacht te vragen daar ga ik maar niet te ver op in, dit is puur om statistieken bij te houden, daarnaast is er een optie om zelf in te vullen mocht iemand zich anders identificeren.    ik zie geen e-mail adressen, en deze worden ook zeker niet opgeslagen, je hoeft deze ook nergens in te vullen. Dus ik snap niet helemaal waar je dit ziet? Maar als je hem niet wilt invullen is dat je volste recht natuurlijk. Ik probeer alleen onderzoek te doen, en het is fijn dat ik hier mensen vind die honden hebben, wat uiteindeljk de grote doelgroep is van het bedrijf waar ik bij afstudeer.
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
Hi allemaal, Ik ben voor een nieuw bedrijf in hondenvoeding onderzoek aan het doen. Hiervoor heb ik een korte enquete opgesteld. Hierin staan wat algemene vragen, wat vragen over welke hondenvoeding er gegeven wordt en wat mensen belangrijk vinden aan hondenvoeding. En als laatste een paar vragen over het ontwerp van verschillende merken hondenvoeding.    Ik weet niet of ik dit hier goed plaats, maar het zou mij heel erg helpen als er mensen zijn die dit voor mij willen invullen    Alle antwoorden zijn anoniem, ik kan niet zien wie wat invult en er worden geen namen/e-mailadressen etc gevraagd. Het gaat mij echt puur om de informatie over hondenvoeding en alles daaromheen    De link staat bovenaan de pagina, delen mag en wordt zeer gewaardeerd    Groetjes Romée
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
Is het een dalmatier . Die vond ik wel heel bijzonder.   En pas nog oh wat leuk een pup (hij wordt 11 volgende maand)   
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ervaring sterilisatie (konings)poedel
Op facebook zit trouwens een poedelgroep mss dat je het daar kan vragen. 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ervaring sterilisatie (konings)poedel
  Daarom zou ik welke hond dan ook niet laten steriliseren/castreren vóór de volwassenheid. Een Grote Poedel (officiële stamboomnaam) zal  op de leeftijd van 18-24 maanden volwassen zijn.       Loesje Onze 10-jarige grote poedel werd een half jaar geleden nog voor een pup aangezien. Volgens mij blijft hij een blij ei.  Met castratie geen ervaring onze grote poedel is nog intact.  
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Jip 03-01-2007 * 05-02-2020
Sterkte met het verlies van je lieve Jip. Ik weet hoe bijzonder hij voor je was.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
V: oh wat een mooie hond is het een labradoodle A: Nee het is een poedel V: Getver een poedel  of weet je dat wel zeker hij lijkt op een labradoodle V: Als het een poedel is waarom heeft hij dan niet van die bolletjes dit is echt geen poedel hoor (serieus) A: Ze worden niet met bolletjes geboren dat wordt zo geschoren, dat is omdat het van oorsprong jachthonden zijn * Echt ?? V: wat is hij mooi zwart is hij geverfd A: Nee hij is van zichzelf zo mooi zwart V: Echt niet die kan niet van zichzelf zo zwart zijn    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Groeiachterstand, pup weigert te eten
Daarom vraag ik me dus af of een minidoodle wel 15 kilo moet wegen. Dat is maar 4 kilo minder als mijn grote poedel. Lijkt me dat het gewicht van de dwergpoedel van Loesje een betere richtlijn is.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Groeiachterstand, pup weigert te eten
" Inmiddels is Boris 6 maanden en heeft een lichte groeiachterstand. Hij komt amper nog aan, maar hij eet ook nog steeds heel slecht. Zijn brokken laat hij staan. Hij kreeg altijd Renske brokken. In het begin ging dat goed, maar uiteindelijk is hij daarop uitgekeken. Toen even overgegaan op Acana, maar na 3 dagen wilde hij dat ook niet meer...kon zo bijna 3 dagen niet eten...en een pup moet toch eens gaan eten. Alles gecombineerd met Renske vers, maar ook daar trapt hij inmiddels niet meer in. Nu is hij 4 weken geleden getroffen door een maagdarm infectie dus diarree en spugen. Daar knapte hij snel van op na een bezoekje aan de dierenarts en op hun advies even Royal Canin Gastro Intestinal gegeven. De eerst dagen at hij weer goed, en daarna was het weer over. Toen van iemand de tip gekregen om Dog Lovers Gold te geven. Smakelijk en in een variant met meer calorieen zodat hij beter zou aankomen. Gekocht, maar hij moet er niets van hebben! Hij krijgt 180 gram per dag ( weegt 7.5 kg ) en hij eet hooguit de helft ervan maar op. Overigens nog wel de Royal Canin want de zak was nog niet leeg.  Ik zit met mijn handen in het haar omdat hij echt moet gaan aankomen. Ribben zijn duidelijk  voelbaar en hij zou uiteindelijk rond de 15 kg moeten gaan wegen (mini labradoodle ) Vers vlees is absoluut geen optie dus daarin zoek ik ook geen info..maar wat kan ik dan nog proberen voor brok? We hebben het zelfs al lichtjes warm gemaakt maar na 3x is hij daar ook op uitgekeken.  Een brok met verschillende smaken en die elke 3 dagen afwisselen een optie?  Hij kreeg tot nog toe 3x per dag brokken. Ook reeds 2x per dag geprobeert maar zonder effect. Savonds eet hij alles op. Sochtends en smiddags niets. " Borisbeer_22 Weet je zeker dat hij 15 kilo moet gaan wegen??? Ik heb een grote poedel en die weegt maar 19 kilo. Als er veel poedel in hem zit is het heel normaal dat je de ribben goed voelt. Dat is bij mijn poedel ook zo. Als hij net geschoren is is het net een windhond qua bouw. Kan goed zijn dat jouw hond veel poedelgenen heeft en daar door zo slank/rank is. En mijn dierenarts vind mijn poedel er perfect uit zien niet te dun of zo.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Zorgen om lengtegroei labrador pup
Ik zie een prachtig gebouwde hond. De ene hond groeit sneller als de ander. Bij de meeste rassen zijn teven wat kleiner en binnen een ras heb je ook nog varieteit. Mijn poedel reu is ook klein voor een reu maar is verder prima in balans. Ik zou me geen zorgen maken.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Bull Terrier aanschaffen
  En dan nog of de combinatie Bull en Herder gaat haha, daar gaat het tenslotte om. Het eerste maatje van ons huidige teefje was een Duitse Herder, heeft ze ook nog van leren zwemmen . In principe moet het niet veel uitmaken, het klikt of het klikt niet of je een bull nu bij een DH zet of bij een Poedel bij wijze van spreken.  Bulleke   Onze buren hadden een Bull, wonderbaarlijk hoe lief hij was tegen onze stuiterpoedel. (Heel eerlijk deze hond was gemakkelijker als onze poedel) Echt grappig om te zien zo'n gestoomlijnde hond en dan zo'n haarbal er naast.    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Vraag over fokker
Er zijn wel fokkers die op een gezonde manier fokken. Maar je moet bij de doodle inderdaad opletten dat je wel bij een goede fokker terecht komt omdat ze zo populair zijn.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Vraag over fokker
Volgens mij kan je wel naar ervaringen vragen hoor. Vaak als je fokker googled vind je ook al veel.  
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ziekte van Addison
Nee geen ervaring. Volgens mij komt het wel vaker voor bij grote poedels.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Té dun?
Oei, in dat geval moet ik Joep toch maar wat meer eten gaan geven..     "  Nee joh, poedels hebben een enorme diepe borst vergeleken met hun middel. Hij is nog niet uitgegroeid en hoe minder je de gewrichten belast, des te minder kans op problemen later. " Careana   Nee hoor hier een volwassen poedel en wat hierboven al gezegd wordt hier ook een hele diepe borst (handig met tuigjes, not) en een hele smalle taille. Beetje een windhonden bouw.   Ik vind Kahlua er mooi uitzien maar ik ben ook een hele slanke hond gewend.    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in tips gevraagt aub de winter komt er aan
  Toen krullenmans een pupje was vond hij dat prima hoor. Helemaal niet koud gehad maar lekker gedold in de sneeuw
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Onze Terra is overleden.
Heel veel sterkte 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Is dat een POEDELLLL??
haha ja Koda kan ook zo dom kijken    Hij wordt over anderhalve maand 8 maar dat zou je niet zeggen nog steeds een enthousiaste blije gup. Veel geloven trouwens ook niet dat hij een poedel is. Ja hij heeft toch niet van die bolletjes.     
honden page profiel SilvySilvy schreef in Raad de kruising
Rottweiler x bordeauxdog x ridgeback
honden page profiel SilvySilvy schreef in Tekening van je hond
Mijn red merle aussie bied zichzelf ook aan!!! Super mooi hoe je t doet echt prachtig. En als je een hond wil met leuke kleur tekening en twee verschillende ogen dan is Fleurtje wat voor jou <3
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Welke forumhond zou je zó willen inpikken?
"   Natuurlijk bedoel ik Rasta je mooie grote clown Dit is toch een plaatje! " Loesje    Dit is Koda ik zie wel enige gelijkenis   
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Welke forumhond zou je zó willen inpikken?
Koda wil Froya. Gek he.    Ik zou wel een een corgi mee willen maken die vind ik er zo leuk uit zien.
honden page profiel SilvySilvy schreef in Animal Event 2017
Ik ben vrijdag geweest!! Helaas zonder hond dit jaar omdat we met een groep gingen zonder honden. Ik heb liz de dalmatiër gezien en djaira en Abby :) Veel heb ik niet gekocht wel een mooie sleutelhanger van mij en mijn schat en een mooi boek
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Jayla heeft lymfeklierkanker
Heel veel sterkte met het verlies van Jayla
honden page profiel SilvySilvy schreef in Het grote maak je eigen hondenspullen topic!
Wat leuk dat dit topic weer nieuw leven is ingeblazen Ik ga ook beginnen met het paracord knopen dus hoop wat mooie creaties neer te kunnen zetten
honden page profiel SilvySilvy schreef in Laura's Paracord Creaties
Ik volg!!! Leuk allemaal die setjes
honden page profiel SilvySilvy schreef in Hondenlijnen, fluitkoordjes & halsbanden - Nieuw!
Ik volg ook even!
 

Vrienden van kathleen

honden foto van Silvyhonden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Romyhonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Roméehonden foto van Antonhonden foto van Japjeshonden foto van bibiane honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Lottehonden foto van Esther Borr, Gucci, Laika en katoohonden foto van Doggiehonden foto van Yvonne en de Iertjes.honden foto van Jacqueline en Benji honden foto van <3 BONO <3honden foto van Bianca Jacy en Sanhonden foto van Floor en Abelhonden foto van Kirito de poedel

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^