HondenPage baasje Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Wat schreven de vrienden van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) op het forum

honden page profiel yooopyooop schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Ja, wat Kees zegt, het kan zijn dat je hond pijn heeft, dat eerst uitsluiten. Ik heb zelf een happer, bij onverwachte dingen en mensen, dan kan hij nippen, maar ook dat is bijten, corrigeren helpt niet inderdaad (tenminste bij mijn hond) ik moet hem juist kalmeren, en dat werkt. Mijn hond heeft wel een slechte achtergrond, die is wel geslagen, dus dan werkt het heel anders. Het verkeerd corrigeren kan verkeerd uitpakken, het kan ze onzeker maken en zelfs bang voor jou.   Wat ik heb gedaan, is beginnen met beter lezen van mijn hond (pijn is uitgesloten) ik zie nu veel beter wanneer hij ongemakkelijk word, hij geeft het heel klein aan, maar ik zie het nu.   Ook ben ik een beetje opnieuw begonnen, alsof hij een vreemde hond is die ik net heb, helemaal opnieuw opvoeden dus, ik beloon wel met snoepjes, werkt heel goed bij hem, zo leer ik hem truukjes die nergens op slaan, maar waar hij toch trots is als ik hem beloon met stem, zo zit hij beter in zijn vel en krijgt meer zelfvertrouwen.   Maar het is moeilijk, ik kan alleen maar uit eigen ervaring praten, wat bij mij werkt hoeft niet bij jou te werken, en dan komt een gedragskundige toch van pas.   Ik zou niet zomaar meer je hond optillen, altijd eerst je aandacht vragen en misschien vind jou hond het wel fijn, maar niet onverwachts, het onverwachte is bij ons een probleem.   Oh en vreemde mensen en trouwens ook bekende, mogen hem niet aaien, tenzij hijzelf laat blijken dat hij het wel ziet zitten, en dat gaat nu heel goed.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Orthopedisch hondenmand
Ik heb die van zooplus, https://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/hondensofas/kunstleer/364166?origin=hopps&q=hondenmand&i=42&ro=10&activeVariant=364166.2 Die blijft mooi, mijn broer heeft hem ook, al jaaaaren, Sam graaft graag, maar de mand kan het hebben.   Oooh het is een oud topic zie ik nu. Nou jaa, aanrader als je nog een bed wil kopen, voor 88 euro, grote hond.
honden page profiel yooopyooop schreef in Tika
Jazeker herinner ik me jou nog, wat verdrietig zeg, heel veel sterkte!
honden page profiel yooopyooop schreef in Amerikaanse Stafford
Ik weet niet welke omgeving u komt, maar ik zou naar een Holistische arts gaan, maar die ook dierenarts is, of een afgestudeerde voedingsdeskundige, komt u uit Belgie dan zit er hier een hele goede op het forum.   De bulten op de tenen herken ik van mijn Staff/Podenco mix, die kreeg dat van voeding, het was een hele puzzel, maar dat hebben we op de rit gekregen met een holistische dierenarts. Ik gaf mijn hond paard, gestoomd van Herrmans, maar het is duur, er zit geen troep in, helemaal biologisch en ecologisch. Verder gaf ik voor de darmen Kamille thee, dat deed ik door het voer, ik geef het mijn hond nu ook, sowieso handig als ze thee lusten (kruidenthee want daar zit geen theïne in ) Kamille is ontsteking remmend. Maar het echte advies is, ga niet zelf klooien, ga naar een specialist!   Edit- Hmmm de bulten waren in een ander topic waar de hond bulten kreeg tussen de tenen.    
honden page profiel yooopyooop schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Ik ben echt wel een Spaanse hond, ik hou van de zon, heb gemeen "baasje"gehad maar ben wel een trouwe hond, als het echt moet dan bijt ik wel van me af, maar je kan ver gaan bij mij, doe mij maar de zomer en lente, en regen met wind is ook niet mijn ding, beetje regen kan ik wel hebben, hagel haat ik, vuurwerk al helemaal, mensen wantrouw ik, maar als ik ze leer kennen dan hebben ze mijn vertrouwen en kunnen ze op me bouwen. Slapen op de bank vind ik heerlijk overdag, beetje hangen ook lekker, en ik kijk graag naar buiten. Als ik iets kan doen wat ik echt leuk leuk vind, dan ga ik er voor, maar ik kom wel weer terug hoor. Oh en ik ben een mengelmoesje, vader Frans, moeder Hollands. Whahaha ooow, ik ben echt een Spaanse hond.
honden page profiel yooopyooop schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
Nou zeg!! wat vliegt de tijd, Alvarootje is al bij jou 2,5 jaar, en nog steeds rete knap!!
honden page profiel May May schreef in Tika
Heel veel sterkte!
honden page profiel May May schreef in Alvaro - bijna 2,5 jaar al ondertussen
De tijd vliegt echt! Wat een knapperd zeg
honden page profiel May May schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte! 
honden page profiel yooopyooop schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Och wat verschrikkelijk, heel veel sterkte.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken
Ooh het zijn gewoon spinnen, zou weg zorgen, dit zijn kleine roofspinnen die geen web hebben, ze springen ook brrr, maar zijn nuttig en kunnen geen kwaad. Nou, jij blij!
honden page profiel yooopyooop schreef in karin vlijmen
Zeker logisch, anders zou het wel heel makkelijk zijn, je wacht tot je hond een keer ziek word en dan snel in de verzekering, dat kan natuurlijk niet, zo word het onbetaalbaar.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken
Ja dat kan, alleen elk beestje word vergiftigt, en een vogeltje eet dat weer op en dan gaat die ook dood, vooral de jonkies en de vogels die nu eieren leggen. De eitjes worden zo ook vergiftigt. Misschien je tuinhuisje droog maken, waarschijnlijk is het vochtig, en dat vinden teken fijn, dus tuinhuisje opruimen, zo clean mogelijk, dan vinden de teken het ook niet meer prettig daar. Als er bladeren liggen opruimen, hoog gras maaien, onkruid weghalen, goed vegen. Als het hout rot, daar houden ze ook van. Je kan ook nog aaltjes kopen, Steinernema carpocapsae, die laat je los in je tuinhuis en die eten de teken op, je kan ze op internet bestellen. Alleen de aaltjes eten ook rupsen en mottenlarven, maar ook langpoten. Hier kan je ze bijvoorbeeld kopen.https://aaltjesdirect.nl/products/steinernema-carpocapsae   Kippen eten teken, dus kippen nemen? hihihi Wespen eten ook teken trouwens, zijn ze toch nog ergens goed voor.   Ik heb trouwens nog nooit gehoord dat teken in een tuinhuisje zitten, zijn het zeker weten teken?
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
Naar hoor Ientje, ik geloof dat mijn dierenarts ook geen nieuwe klanten meer aan kan nemen, we waren precies op tijd. Maar belangrijker vind ik zelf, hij is heel goed en lief.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Ik zit nu al met mijn derde hond bij petplan. Altijd tevreden. Is nu figo.   50% is basis pakket, de andere paketten vergoeden een hoger percentage " ientje ja klopt, ik was in de war, Petplan is nu wel de beste vind ik, ik zit vanaf Faro bij hun. Ik wilde eigenlijk overstappen bij Ohra, maar Petplan vind ik net wat beter, en betaald heel snel uit, soms de dag er na al.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Vreselijk, dat betekent dat je je eigenlijk niet meer kan verzekeren " ientje Dan kan je beter bij Petplan verzekeren, die vergoed 50% van de consulten, mijn dierenarts is niet overgenomen, maar als je in het weekend zit met spoed, dan word het wel duur, al kan je op zaterdagmiddag gewoon naar de dierenarts bij mij.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Pet plan vergoed bij mij nog steeds 50% vd consulten, net gekeken bij Figo, dat nu Petplan is, en daar zie ik niets staan van een max vergoeding voor consulten. Wel de 3000 euro max per jaar voor alles. " ientje Je hebt gelijk, 50% consult vergoeding bij petplan, dan is het bij Ohra, daar wilde ik naar overstappen. Fout van mij, sorrie! 3000 is inderdaad de basis, 4000 de plus, en 5000 de totaal verzekering. Oeeh das wel dom van mij, dan had ik vorig jaar geld kunnen terug krijgen, niet dat het heel veel is bij mijn dierenarts, ik dacht dat het nu 37,50 voor 1 consult is, het is wel duurder geworden dit jaar.
honden page profiel yooopyooop schreef in karin vlijmen
Helaas komt het zo vaak voor, mensen zijn pas gewaarschuwd als het ze overkomt, erg menselijk, ik ken iemand die er 3 keer is ingetrapt, en dan klagen over het ziek zijn van al haar honden, het is geen vooronderzoek doen, maar snel snel snel, binnen 1 maand een pup, soms sneller.   Zolang mensen er kopen, en het zielig vinden voor hun kinderen, staan ze bij de fokker al in te zien dat het niet goed zit, gaan ze er toch mee door, ondanks het onderbuikgevoel, er is altijd wel een reden, vooral kinderen.. Zolang er geen voorlichting goed genoeg is, blijft dit bestaan. Ik denk zelfs van de pak weg 30 honden in deze wijk, zijn er misschien 3 van een goede fokker, komt dat omdat ze goed voorgelicht zijn? welnee, de fokker zit vlak in de buurt en is toevallig wel een goede fokker, en dan gaat het om Herders, met rechte rug en al, en Zwitserse herders, ik vind het tegen de broodfok aan, maar staat geregistreerd als een goed fokker. Maar 3 van de 30, dat is veel toch?  
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
"   Dat verdient geen lachende emoticon.   Een huisdierenverzekering sluit je ook af om de consulten incl. specialisten vergoed te krijgen.   Mensen die met moeite de premie kunnen betalen, maar de verzekering afsluiten om hun huisdier de beste medische zorg te kunnen geven, komen alsnog voor hoge kosten te staan zeker als door een chronische aandoening regelmatige controle door een dierenarts nodig is. " Loesje Klopt, is bij Petplan ook al een aantal jaren, neemt niet weg als er iets gebeurd moet worden dat ik voor 300 (basis) per jaar verzekerd ben, scheelt toch.   Dagmar, ze verdienen nu aan mij omdat Sam nooit wat ergs heeft gehad, en zo met mij vele anderen, maar als er dan iets is, krijg je een groot gedeelte terug.   Zo werkt toch eigenlijk ook een mensenverzekering, alleen dat is verplicht, al ken ik mensen die onverzekerd zijn. Ik heb gelukkig nog een jonge dierenarts, die volgens mij niet van plan is om te stoppen, hij heeft net de boel overgenomen. En ik ben heel blij met hem en zijn assistentes, die zijn dol op Sam, ook al is het een lastig ventje. Gelukkig weet Sam dat, die komt gelukkig nog vrolijk binnen daar. Misschien dat ik Sam nog wel omhoog gooi in de verzekering, dat kan dit jaar in mei dacht ik.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Tips om medicijnen te geven?
Zeker, ik heb veel honden meegemaakt, maar nooit een hond die zo in paniek kan schieten dat hij zelfs jou aanvalt, niet meer te bereiken ook,  het is echt leren lezen, en heel veel geduld hebben, het gaat hier best goed nu.
honden page profiel yooopyooop schreef in Tips om medicijnen te geven?
Wat ik ook wel eens heb gedaan is kvv in ballen rollen, zo dat ze eigenlijk hap slik ingeslikt worden, de medicatie er in, dichtvouwen weer, en dan weer invriezen, alleen met die medicatie mocht het, ik denk eigenlijk dat dat bij jou niet kan. Meid, ik weet hoe het is om met angstagressie te maken hebben, daar mag je het vertrouwen niet weer breken, dat kan je niet elke dag doen bij zo'n hond. Ik heb zelfs (met Sam) dat ik gewoon een week lang elke dag even naar de dierenarts ben gegaan, deden de assistentes het, moet wel zeggen, kosten waren zoals nagels knippen, dat was toen 12,50 per keer, maar ja, dat was 1 week, maar alles om het vertrouwen niet te breken, als een hond je aanvalt van angst, dat is zo naar, en zielig ook.
honden page profiel yooopyooop schreef in Tips om medicijnen te geven?
" Ok, misschien heb je wat aan yoops tip, je kunt ze dan per x maken. " Kees ja dat moet wel, anders lossen ze op inderdaad maar niet snel hoor, maar ik gebruik ook pijnstillers met vloeistof in capsules, dus het bestaat wel. ff googlen. Misschien heb je een capsule in huis, leeggooien en uitproberen? Wel een capsule waar geen medicatie in zit, een supplement kan wel. Er bestaan dus capsules die gevuld met vloeistof kunnen worden. Hier https://lekkergaan.nl/product/lege-capsules/ Oke, de capsules zijn ergens anders voor bedoeld ( geestverruimende middelen), maakt niet uit toch, maar je zou voor een paar dagen kunnen maken. En 1 maken, kijken hoelang het heel blijft, misschien koel bewaren? De capsule kan je in van alles stoppen, wie weet trapt je hond er in, de mijne deed dat wel.  
honden page profiel yooopyooop schreef in Hulp gevraagd: enquête afstudeerscriptie
Oh daar zou ik dan wel meer van willen horen als je klaar bent? Succes!
honden page profiel yooopyooop schreef in Hulp gevraagd: enquête afstudeerscriptie
Het gaat meer over prijzen, of je iets wel of niet te duur vind. Geen idee hoe je de klanttevredenheid hiermee kan helpen, dat veel praktijken te duur zijn is al heel bekend. Maar ik heb het ingevuld.
honden page profiel yooopyooop schreef in Tips om medicijnen te geven?
Je kan bij pitpit.com lege capsules kopen en zelf vullen, zeker omdat het weinig is denk ik dat dat kan, zelf heb ik dit gedaan bij mijn vorige hond.
honden page profiel yooopyooop schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
" Wat een ontzettend mooi berichtje Yooop, echt heel mooi om te lezen wat voor impact wij hebben gemaakt. Ik heb enorm veel van haar geleerd, zo veel dat ik er een heel boek over zou kunnen schrijven en dan nog lang niet klaar ben. Ik heb vandaag ook na jaren twijfelen definitief de beslissing genomen om mijn huidige studie te stoppen en mijn passie voor honden te volgen. Door Penny weet ik wat ik wil met mijn leven en dat durf ik nu ook eindelijk te doen.  " Penny Wat mooi, dat je er nog zo iets positiefs uit weet te halen, ik hoop dat je blijft schrijven, en al zeker wat je nog allemaal gaat leren. Penny heeft je een cadeautje nagelaten, weten wat je met je leven gaat doen, en ik weet zeker, Penny kijkt mee, en het gaat je lukken ook! En hopelijk kunnen wij met je mee leren. Ik vind je erg dapper.
honden page profiel yooopyooop schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
oooh nee toch, ik moet echt even slikken, wat je typt, de liefde spat er vanaf. Ik heb altijd je verhalen en jullie struggles gevolgd, hoe je dingen kon oplossen of jezelf weer tegen kwam, Penny was een spiegel voor je. En ook ik kon daar van leren, het ging veel verder dan jullie 2, door je openheid hebben we allemaal onze lessen er uit kunnen halen, daarvoor bedankt. Maar wat heb jij goed voor haar gezorgd, daar mag je echt trots op zijn, Penny heeft een prachtig leven gehad. Wat een verdrietig nieuws, ik wens je dan ook heel veel kracht en sterkte, ik ga je verhalen over Penny en jou echt missen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Edgard & Cooper Adult Verse Hert / Scharreleend Graanvrij
" Ik ben het helemaal eens met de eerste reactie, van  Yooop. De hond kauwt niet omdát hij last heeft van zijn gebit.  Een andere soort brokken zal dit niet veranderen. Vindt hij het wel leuk om op botten te kauwen, dat zou ik dan in ieder geval stimuleren. " jantien Nee hihi dat bedoelde ik niet, want het gebit is schoongemaakt toch? Ik bedoel juist, dat honden geen kauwers zijn met eten, daar hebben ze het gebit niet voor. En omdat het eten niet tussen de tanden komt, komt het niet door het kauwen, volg je me nog? Ik ken geen hond die brokjes kauwt. Tenzij het over te grote brokken gaat natuurlijk. Daarom hebben we uitgevonden dat huiden goed kauwmateriaal is en goed voor de tanden en kiezen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Edgard & Cooper Adult Verse Hert / Scharreleend Graanvrij
Ik denk niet dat je hond daardoor gebitsproblemen heeft, hij slikt het heel door, dus geen plak op zijn/haar tanden, vaak is het een speeksel iets, net zoals bij mensen is de ene gevoeliger dan de ander.   Misschien kan je aan tandenpoetsen beginnen, lachwekkend dat ik dit voor stel, want zelf lukt het me niet jammer genoeg maar misschien bij jou wel?   Er bestaat wel een tandpasta die helpt met minder tandplak, dat bevat enzymen waardoor er minder tandplak is. Ik weet even de naam niet, iets van Virbec. Oh mijn hond kauwt ook zijn brokken niet, tis meer mjam mjam hap slik, mijn vorige ook niet, kauwen honden wel op brokken? Je zou ook huid kunnen geven om op te kauwen, dat is ook soort van tandenpoetsen.
honden page profiel yooopyooop schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
Je scheef maar... bij maar vind je het normaal en dan leg je ook nog uit waarom je het normaal vind. Zo stond het er, dus dan ben ik het niet met je eens, als je wat anders bedoelde, ja dan zijn we het gewoon eens. Je kan het ook gewoon niet eens met iemand zijn zonder boosheid heh, dat is geen aanvallen, ik was het gewoon niet met je eens, tjeetje, dat ik dat moet uitleggen, ik ben eigenlijk nooit aanvallend, tenminste dat probeer ik wel.     " Ja heel duur, maar het is op een zondag, de arts moet naar de kliniek komen voor een spoed, die zit daar niet, een medewerkster roept een arts op, en een tien minuten consult, de arts zal echt een goed onderzoek doen wat de hond mankeert, …..en een antibiotica zal niet voor een weekje gegeven zijn, antibiotica is duur en gaat ook nog eens naar gewicht.
 

Vrienden van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

honden foto van Estherhonden foto van tamarahonden foto van Dieselhonden foto van John Reijnenhonden foto van Lisahonden foto van Samantha ;)honden foto van helmahonden foto van Prins J.J.honden foto van meert nancyhonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van yooophonden foto van Stabij Gijshonden foto van Cindy & Cohonden foto van Fabienne & Joy honden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van May honden foto van Chantal, Sailor & Binkyhonden foto van Lara

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^