HondenPage baasje Senna

Wat schreven de vrienden van Senna op het forum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Golden (werklijn): jeukende bultjes (met foto's)
" De DA is er vrijdag weer, dan laat ik haar er naar kijken. Buck is 5 maanden, dit kwam plotseling op en hij is momenteel ook erg druk bezig met wisselen van tanden. Hij loopt overal: zand, water, bosjes. Qua voer is het waarschijnlijk een flinke zoektocht die ik hoop wat te verkorten door een goeie short list te maken. Er is zoveel en zoveel tegenstrijdige meningen.    Aloe vera goede tip, dank !    " Brouwer Verstandig , eerst naar laten kijken, en dan een behandeling....zijn de bultjes wat opgezet ? Kijk als je hond door de struiken heeft gelopen kan het zomaar zijn dat de bultjes zoals brandnetel op komen, en jeuk heeft tie daardoor...na een weekje zou dat over moeten zijn, zeker verminderd, toch na laten kijken....en wat voeding betreft, mijd rund en kip even...er is nog genoeg wat je wel zou kunnen geven, bijvoorbeeld, paard , eend, lam, konijn , zalm...nogmaals eerst de dierenarts.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Golden (werklijn): jeukende bultjes (met foto's)
    Je hebt nu twee topics aangemaakt, en ook nog met een poll van voeding, is het niet verstandig om eerst eens een dermatoloog te raadplegen...heb een vraagje aan je gesteld, hoe oud is je hond en zijn de bultjes plotseling opgekomen ?als je door struikgewas loopt met de hond kunnen er brandnetels staan of wat dan ook....zit de rug en poten ook onder,kop ?Of is het alleen de buik die nogal bloot is en snel met struiken in aanraking is geweest eventueel...en wij kunnen niet beslissen wat voor voer je moet geven toch, ?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Jeukende rode en witte bultjes
Je hebt nu twee topics aangemaakt, en ook nog met een poll van voeding, is het niet verstandig om eerst eens een dermatoloog te raadplegen...heb een vraagje aan je gesteld, hoe oud is je hond en zijn de bultjes plotseling opgekomen ?als je door struikgewas loopt met de hond kunnen er brandnetels staan of wat dan ook....zit de rug en poten ook onder ? Of is het alleen de buik die nogal bloot is en snel met struiken in aanraking is geweest eventueel...en wij kunnen niet beslissen wat voor voer je moet geven toch, ?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Jeukende rode en witte bultjes
" Beste allemaal, ik heb flink dd forums doorgelezen maar ik durf niet te gokken of dit nu komt door voedsel of buiten. Hij krijgt kvv. Buck loopt veel buiten los en duikt overal in. Ik zou het zo sneu vinden als hij niet meer zijn gang kan gaan.  Ik heb zelf sterke voorkeur voor natuurlijke oplossingen.   Alvast bedankt   " Brouwer Hoe oud is je hond, heeft tie dit al eerder gehad of plotseling.....?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Nova heeft lymfeklierkanker
I" Ik kan vanavond nog terecht bij de DA gelukkig!! Is het dan tóch een ontsteking????? Ze vond dit niet 'normaal' zo'n snelle groei. Z'n hele rechterkant hangt bol naar beneden, is dik, opgezet. " Lucie Sneep Lucie, je hebt niet meer gereageerd, hoe is het nu....
honden page profiel DieselDiesel schreef in stafford frankrijk
" Tja...   Dat er bijna geen pensions zijn die stafford accepteren is onzin! Er zijn er zelfs steeds meer die puur gericht zijn op stafford (achtige), waarvan een 2 tal echt heel erg goed zijn! Ja ze zijn wellicht wat duurder en ja je zal heel erg ruim van te voren moeten reserveren, maar dat is lijkt me geen enkel probleem. Alleen een last minute, ja die zal aan je neus voorbij gaan.   Vervolgens lees je dat men voor een bepaald type hond gekozen heeft ivm reizen, ja leuk, maar dan moet zo'n andere hond je wel liggen. Als alles van de stafford bij je past en je dat niet in een ander ras vind, moet je dan maar geen hond nemen of nog erger een ander rassen kopen en daarvan iets proberen te maken wat het nooit zal zijn?   " Mick Dat ben ik met je eens, en een last minute is altijd moeilijk, met ieder ras.  Vrienden van ons brengen hun honden ook naar een pension speciaal voor  staffords, en dat gaat altijd goed.   En een ander ras kiezen voor het makkelijker mee nemen overal naar toe vind ik ook onzin. Als je een stafford kiest, kies je ook voor alle ongemakken die daar bij horen, tenminste als je het zo ziet.
honden page profiel DieselDiesel schreef in stafford frankrijk
" Hier zeg je het als je echt een stafford wil.....wij reden de eerste jaren ruim 200 km verder voor opvang i.v.m vakanties. Wij hadden er alles voor over,hielden met hart en ziel van onze geweldige honden. Maar in de asiels zitten bijna alleen maar staffordachtigen en dat zal wel een reden hebben,onderschatting van het ras.         " Monique Oh, maar dat geloof ik zeker wel, het is bijna een manier van leven met dat ras. Dus ja, je moet er zeker heel goed over nadenken of je dat wilt.
honden page profiel DieselDiesel schreef in stafford frankrijk
" Inderdaad,in het hoogseizoen is er bijna nergens plaats omdat ze apart geplaatst moeten worden.Veel pensions weigeren ze. Familie en vrienden kan je ook vergeten zeker bij een amerikaan maar ik kon die van mij ook bij niemand plaatsen die al honden hadden. Dan hebben we hier nog maar over vakanties,nog niet eens over wandelen,losloopgebieden.....   En als je een hond met een moeilijk gebruiksaanwijzing kiest is dat niet voor even maar voor de rest van zijn leven daarom vind ik het heel goed dat ts met zijn hoofd kiest en niet met zijn hart. " Monique Hier wel, en ze zitten altijd apart. En je kunt ook buiten het seizoen gaan. Als je echt een stafford wilt zijn er altijd mogelijkheden. 
honden page profiel DieselDiesel schreef in stafford frankrijk
Wat jammer voor de hond. Je zou voor de vakantie periode een goed pension kunnen overwegen, het gaat toch maar om 2 of 3 weken, beter dan de rest van je leven in een asiel door brengen, daar zitten al zoveel stafford kruisingen.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Zwarte puntjes
Kim, als je niets geen irritatie ziet op de huid is het vuil wat tie mee naar binnen heeft genomen....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in stafford frankrijk
Rend, goed dat je daar over nadenkt, er is geen band met deze hond, kijk naar een ander ras als je toch graag een hond wil hebben die je wel overal mee naaar toe kan nemen, heel veel succes ik weet zeker dat er een hond is die wel bij je past.
honden page profiel DieselDiesel schreef in schaapsherder
Net op npo nog, een jong meisje , samen met haar 2 honden, ze ging zo de stad door met de hele kudde, moesten ook een drukke tunnel door.   Echt geweldig om te zien, en een leuke meid ook nog, had genoeg bekijks. Was bij BinnensteBuiten net.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Zwarte puntjes
Zie je wat op de huid van de hond dan ? Zijn de zwarte puntjes misschien korrels zand aarde ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Manken na slapen
Vaak zie je dat na rust het stijf is en na even goed bewegen dat het manken over gaat..zeker kan er een blessure opgedaan zijn na het vallen van de tafel, voor alle zekerheid zou ik het na laten kijken door een orthopeed, heel naar altijd zoiets...hoop dat het mee zal vallen, zou het toch even na laten kijken...je hond is nog heel erg jong.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Respondenten met huisdieren gezocht!
Ingevuld.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Hoesten en snuiven (filmpje)
" Ze zijn net met mijn zusje het bos in geweest. Route duurt 45 minuten maar ze is na 20 minuten omgedraaid. Ze sjokte alleen maar hoestend en snuivend achter haar aan.    Vanmiddag om 16.00 u hebben we een afspraak bij de dierenarts.  " Pascale, Kahlúa&Willow Goed zo Pascale, had je berichtje nog niet gezien alleen het filmpje....fijn dat je kan komen.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Hoesten en snuiven (filmpje)
Diesel heeft ook wel eens kennelhoest gehad, maar dat klonk heel anders dat dit.    
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Hoesten en snuiven (filmpje)
wauw, niet mee wachten zeg, dierenarts....kijk eens naar zijn ribbenkast...echt Pascale gelijk gaan.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Een kruising Jack met chihuahua puber!
Dan is het tijd voor puberteit....wat conseqwenter zijn als je hond te keer gaat, doet tie dat buiten dan ga je rechtsomkeer, binnen stuur je de hond weg van het raam, en ga inderdaad eens wandelen waar je hond nooit komt, verandering doet altijd goed.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Max xl
Oooo wat een leukerd die Max, vooral waar die zo....raar....slaapt, zo,n slaaphouding geeft aan dat Max zich geborgen voelt.... en zich op zijn gemak voelt bij jullie...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Kijktip 14 oktober ned 3 Ellie in de Handel
Uitgekeken, walgelijk wat een dierenleed.....heb nu ik dit gezien heb, geen enkel respect meer voor mensen die een broodfok pup aangeschaft hebben.....en die dan op hun borst slaan van we hebben een pupje gered...en hier hun beklag doen.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Braken door slechte voeding?
Kijk eens naar pompoenblokjes in de supermarkt verkrijgbaar, geeft een vol gevoel voor je hond, gaat de trek ook wat weg, en het is heel gezond voor je hond, geef er wat van bij het naar bed gaan in de late avond, een volle lepel...even de kook erover heen laten gaan van de pompoenblokjes, en echt savonds geven voor het slapen gaan, niet  te vroeg...twee x oer dag brokjes geven, geen drie x..en dan savonds laat de pompoenblokjes...een grote volle lepel.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Even voorstellen
" Hallo, mijn naam is Antje. Ik ben 60 jaartjes jong. .Ik ben nieuw hier op het forum. Wij hebben 14 jaar een heel lieve Jack Russel gehad. Zijn naam was Diezel. 2 jaar terug hebben we Diezel moeten laten inslapen. Toen zeiden we, we nemen geen hond weer. Maar wat miste ik de wandelingen, de gezelligheid van een hondje om me heen in huis. Vakanties zonder hondje in de caravan, ook zo raar. Hij ging gewoon overal mee naar toe. En dan zie ik ineens een hondje die herplaatst moet worden. Ik zag de foto, en wat ik toen voelde kan ik niet omschrijven. Daar zat gewoon mijn hondje. Dezelfde middag nog hebben we hem opgehaald, nu twee en een halve week geleden. Zijn naam is Benji, hij wordt 30 oktober 7 jaar. Het klikte meteen. Bij thuiskomst eerst gewassen. Hij rook niet zo fris. De volgende dag bij de dierenarts na laten kijken en zijn veel te lange nagels laten knippen . Bij het omdoen van halsbandje en even aanhalen dook hij eerst helemaal in elkaar. Ook de krant was hij bang voor. Dat gaat nu al veel beter. Hij leert nu spelen met een balletje, vind hij prachtig. Hij is wel heel goed met andere honden, en kinderen. Ik heb de eerste 5 nachten bij hem in de kamer op de bank geslapen. Nu slaapt hij alleen in de kamer in zijn mandje en het gaat hartstikke goed. Nu heel rustig aan het af en toe alleen zijn op bouwen. Het is zo'n lieverd. Ik zou hem niet meer kunnen missen. We hopen nog lang van elkaar te genieten. " Antje Rotgers Eerst welkom Antje...en jee wat goed van je om zo,n hondje een mooi mandje bij jou te geven, als ik zo lees is die met zijn kont lekker in de boter gevallen....heel veel plezier jullie samen, maar dat komt wel goed als ik dat zo lees....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Anti-trekhulpmiddelen a.k.a. quickfixes
Voor sommigen hier op het forum is het niet te bevatten dat het echt wel eens nodig is dat er een hulpmiddel wordt gebruikt, daar is toch niets mis mee, zeker niet als het hulpmiddel veilig is voor degene die de hond uitlaat en zeker ook voor de hond.....hier een zwaar ongeluk gehad, vijf maanden niet kunnen lopen, kon twee dingen doen, beiden honden wegdoen, is dat een oplossing voor drie x per dag uit te laten door anderen en dan een veilig hulpmiddel bij de hond om te doen ? Nee toch.....de jongste is terug gegaan naar de fokker, was nog maar 9 weken oud, geen enkel probleem liefdevol opgenomen in een roedel van volwassen honden, en Bams heeft drie weken in de tuin vertoefd met uitlaten, tot er een rouleersysteem in gang gezet werd, Bams heeft nog nimmer getrokken, maar wilde met niemand mee, heb haar dr zwemtuig omgedaan en hoppa met drie man naar buiten gestuurd, waar ze uiteindelijk toch meeging , alleen plassen en poepen en dan wilde ze naar huis, naar mij toe.....vandaar voor veiligheid van begeleider en haarzelf een hulpmiddel om, dan de pup, die is terug gekomen met bijna zes maanden oud....niets mee gedaan alleen liefdevol opgenomen, daar moest aan gewerkt worden...een stuiterbal, herplaatsen was een optie, maar ben ozoblij dat dat niet gebeurd is.....met een hulpmiddel voor haar veiligheid en die van mij is het een wereldhond, maar toch nog af en toe een stuiterbal, wanneer men een goed tuig aanschaft is daar niets mis mee, en al zou ze dr hele leven met een goed tuig worden uitgelaten, ook dat zou ik niet erg vinden....hoeveel honden zijn er intolerant die een muilkorf dragenen ook een goed tuig om hebben...om ze te houden als ze in de buurt van anderen honden komen, respecteer dat, anders zouden die honden in een asiel komen, hier in blauwe stad loopt er een hond die een spuitje zou krijgen, nog jong, deze heeft zich over de hond ontfermt, loopt met een hulpmiddel en een muilkorf, heb ik respect voor, dr wordt verantwoording voor genomen, .....niet iedere hond is zo makkelijk...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in levershunt
" Hoe is het afgelopen? Ik heb een poesje van 5,5 jaar met levershunt. Maar operatie kan ik helaas niet betalen. " Marion T. Marion het is een heel oud topic, je zou zelf een topic met deze vraag aan kunnnen maken....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Nugget
Wat schattig en dan die verbaasde blik, van wat doe je allemaal, lief dat getwitter.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Zo happy!
Jantien wat fijn ...na de zorgen weer een blije gup.....
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Wandeling?
Ik geef je topic een zetje...   er zullen zeker baasjes zijn die in je buurt wonen en graag mee wandelen.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Puberteit duitse herder
11 maanden en al behoorlijk afgericht....beschrijf je...mag de hond ook nog zijn eigen zin eens doen, lekker een wandeling alleen maar snuffelen en niets..moeten..op de wandeling samen met jou ? Kom je thuis , een goed bot geven, geeft endorfine een rustig gevoel, negeer de hond verder en laat hem zelf een plekje zoeken in je huis, en ga jij wat doen...denk erom dat een grote hond pas uitgegroeid is veel later dan een kleine hond, en dat juist op 11 maanden leeftijd je voorzichtig moet omgaan met de gewrichten...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin . schreef in Anti-trekhulpmiddelen a.k.a. quickfixes
Ik kijk en zie op facebook filmpjes voorbijkomen van honden die als een gek trekken naar van alles, en even later zie je de filmpjes van dezelfde honden die als een lammetje keurig naast lopen en geen enkele neiging meer hebben om naar een ander toe te gaan.....heb eens contact opgenomen, wordt niet verteld wat de tussen liggende training inhoud....je kan een weeksalaris neerleggen en dan komen ze je helpen of je kan ook de hond intern achter laten.....het lijkt zo mooi,         Gisteren was ik net thuis, mijn hond draagt een gewone hunterlijn, niets mis mee, ze trekt niet meer....de wind waait, er komt een grote hortensia bloem voorbij vliegen, op de grond, .....je raad het al....lijn los, en bij de bloem beland, ooo, en ze komt netjes terug, het is een stuiterbal die nog steeds af en toe aan het stuiteren is..
 

Vrienden van Senna

honden foto van Margje & Bikohonden foto van Kim en Casperhonden foto van Janneke van Bommelhonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Jeskehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van wilma (sanne&joda)honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ozjin .honden foto van profiel verwijderthonden foto van Mandy & Bram.honden foto van Dieselhonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van ingehonden foto van astridhonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van brigitte en Vladhonden foto van Skyhonden foto van Laura honden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Senna en Astahonden foto van Jürgenhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Zitahonden foto van Paméla, Rik  & Laure de labhonden foto van Chantal & Martijnhonden foto van Nathalie & Max & Kirahonden foto van nienkehonden foto van ****LIAN ***SENNA****honden foto van Gabor en Butch honden foto van debbie & zoehonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Labrador Lobbeshonden foto van Evy & Romihonden foto van Charlottehonden foto van Ina en Borishonden foto van sietskehonden foto van kellyhonden foto van Mariahhonden foto van Morganehonden foto van Elke <3 Bohonden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Fiona en Rossihonden foto van Henny/Sperohonden foto van Lisahonden foto van .honden foto van Roosje ,,hond baro...honden foto van Tommy en Ginnyhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van annemieke&nakhonden foto van silke & woody honden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Greta en Diazhonden foto van Zootjehonden foto van *Sylvana**Devil*honden foto van Monicahonden foto van sannehonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van Frederico & Labrador Venohonden foto van ~honden foto van Marianhonden foto van Brenda, Kibo & Charlotte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^