HondenPage baasje Senna

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

Senna heeft nog geen honden foto's toegevoegd

Verhalen van Senna in het Dogboek

Senna heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Senna op een veldje hier vlakbij, waar bijna niemand komt doordat het moeilijk te bereiken is. Ze vind het altijd super om erheen te gaan. Een echte jachthond die de mollen spoortjes achterna gaat. Eerste keer op strand met een flinke zandneus We zijn nu twee weken aan het trainen en elke dag gaat het een stukje beter. Dit is maar 1 van de foto's op mijn profiel het hele process in het album van wasmachine tot droger :) Senna kan goed helpen sokken vind ze nog weleens lastig om er niet mee op de loop te gaan. Vrouwtje vind het erg leuk en handig maar baasje vind het nogal vies :))))))

Maar goed dat vrouwtje altijd thuis is en baasje veel op zijn werk

Senna kan ook deuren op en dicht maken de was in en uit de wasmachine/droger doen en haar eigen speelgoed en die van de kinderen helpen opruimen.

Zijn nu leren dat ze de was naar de droger brengt in het kleine wasmandje op de foto!

Ben trots op mijn meid ! Senna 9 weekjes oud Senna is nog te jong om lang door het mulle zand te lopen en word daarom royaal gedragen tot de waterkant Geen Beschrijving De ogen die spreken. De ogen die troosten. De ogen die twinkelen elke keer als we uit gaan.

De ogen van mijn Senna

Clubs

Senna is lid van de volgende club(s):
De Labrador Club
Honden Fotografie en Foto Bewerkingen
Clubeigenaren
Laat hier je mooie bewerkte foto zien van je hond

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^