In mijn dagelijks leven als dierenarts, is er iets waar ik een ontzettende hekel aan heb

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Nou Roos, ik vind het nogal wat hoe mensen die niet direct kunnen aftikken afgezet worden als onwillig en bier zuipend. Respect vragen voor dierenartsen maar zelf geen respect voor patienten/baasjes...

Ik vind het nogal wat. Zoals ik reeds eerder zei: Vooroordelen.

Dat is de reden van geen mogelijkheid bieden in termijnen te mogen betalen. Juist hier wringt de schoen.

Die neerbuigendheid jegens mensen die niet direct geld ophoesten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Nou Roos, ik vind het nogal wat hoe mensen die niet direct kunnen aftikken afgezet worden als onwillig en bier zuipend. Respect vragen voor dierenartsen maar zelf geen respect voor patienten/baasjes...
Ik vind het nogal wat. Zoals ik reeds eerder zei: Vooroordelen.
Dat is de reden van geen mogelijkheid bieden in termijnen te mogen betalen. Juist hier wringt de schoen.
Die neerbuigendheid jegens mensen die niet direct geld ophoesten. "

 Ik ben het met je eens over de vooroordelen ,maar zie ook de wanbetalers kant

Ik heb er genoeg ervaring mee (heb 6 jaar in horeca gewerkt en werk nu in een fietsenwinkel)

Je wil niet weten wat je soms overkomt, zelfs als je duidelijke prijs opgave vooraf geeft.

daarom zeg ik dat je ook daar slim moet handelen  en intuitief in moet worden.

 ook als klant zonder portemonnee of tonnen op de bank bij je aankomt.

Als klant  heb je recht van spreken bij plotselinge extreme uitgaven zonder te worden weggezet als wanbetaler.

 

Ik begrijp de toon van het openingsbericht in dit topic

maar die da zit wel  in een slachtoffer rol

Grow up ondernemer denk ik dan...

 

Je weet dat ik gek ben op je kritische antwoorden blaise

er zitten vaak zoveel kanten aan een verhaal

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" ik schaam me niks en dit is ook het laatste dat ik erover zeg, want u snoert me wel degelijk de mond, terwijl die van u vermoedelijk niet stil te krijgen is.
Ik hou van dieren en ik zou willen dat mensen de 16 euro per maand, die het ongeveer kost, er voor over zouden hebben om hun dier te verzekeren. "

 Een hond die 8 geweest is wordt bijna nergens meer geaccepteerd.

Heel vaak hebben mensen herplaatsers,buitenlandse hondjes die al iets mankeren alle kwalen in het verleden worden dan uitgesloten.

Bepaalde rasaandoeningen worden soms ook per ras uitgesloten.

 

Het is allemaal niet zo zwart wit,ik heb geluk, mijn teefje wordt over 2 maanden 11 jaar en wordt nog geaccepteerd omdat zij gezond is.

Mijn reu is nu ook verzekerd en zal wel voor zijn darmen uitgesloten zijn maar dat is geen probleem.

 

Ik had niet het gevoel dat je mensen stigmatiseerde,in normale gevallen heb je gelijk,als je geen geld hebt om de noodzakelijke medische behandelingen die een hond soms nodig heeft te betalen dan zou een verzekering veel ellende voorkomen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Ach Blaise, je weet dat ik het meestal met je eens ben, maar nu vind ik dat je teveel in één richting denkt. (Al blijf je een schatje)

 

Er zijn nu eenmaal ook mensen die het belangrijker vinden van hun kratje bier of pakje sigaretten te kunnen kopen , dan iets voor hun hond extra te betalen. 

 

Net zoals er ook tuttebellen van dametjes zijn die voor zichzelf alles luxe kopen en thuis een zielige onverzorgde designerhond hebben lopen.

 

Bezint voor ge begint , is óók voor het nemen van huisdieren een gouden regel. 

 

En ja plotse situaties van geldgebrek kunnen zich altijd voordoen...uitzonderingen zijn dat wel denk ik ?  En in zo een geval zal een trouwe DA ook wel een uitzondering maken. 

 

Zo heeft bv mijn DA me eens thuis afgezet toen ik nog geen auto had en openbaar vervoer onmogelijk was . Ook niet normaal DA gebruik 

 

 

 

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  boven de 7 of 8 jaar kom je geen verzekering meer in
dus ik kan niet veranderen
Ik kreeg mijn honden toen ze 6 en 7 waren en zit dus nu aan dure verzekering vast of geen verzekering "

 

Ik ook, een 5 jaar contract en ik ben benieuwd of dat verlengt mag worden, dat zal ik eens gaan uitzoeken.

honden page profiel ireeneenireeneen 3 doggies

ik heb het natuurlijk niet gehad over oudere honden die in je leven komen.
Nu reageer ik wel weer: ik zou niet willen dat mensen zich aangesproken voelen of aangevallen omdat een oudere hond niet te verzekeren is.
Ik zal het uitleggen; in het verleden heb ik een teckel gehad ( ze is net ingeslapen) die op 5 jarige leeftijd een hernia kreeg ( 10 jaar geleden). Wij hebben haar toen laten opereren, we hadden dat geld. Een periode daarna kreeg een tweedehands hond een maagtorsie, wij hebben hem laten opereren, we hadden dat geld. We hebben toen wel afgesproken dat, als we weer een hond kregen, we hem zouden laten verzekeren. We zijn het tegendeel van arm, maar in een keer tweeduizend euro ophoesten is niet prettig. Op een bepaald moment kwam onze jongste duitse staande in ons leven. Ik heb hem bij de hema verzekerd ( 17 euro en nog iets per maand). De eerste drie jaar van zijn leven heeft ie voor ongeveer vierduizend euro schade veroorzaakt. Ongelukken, domme pech, darmontstekingen. En de Hema betaalde terug. Zonder commentaar, zonder problemen, zonder restricties. We hebben nu een teckel van 10 weken en het eerste wat ik deed toen ik haar in huis had, was verzekeren bij de Hema.Voor 16 euro per maand is ze zelfs in het buitenland verzekerd. Dat zijn dus twee honden, voor de prijs van drie kratjes Warsteiner in de reclame ( net gekocht bij de super, want ik ben een bierdrinker) goed verzekerd. Dat kan je dus voor jezelf en je huisdier doen, als ie jong genoeg is. Dat sommige dieren niet te verzekeren zijn weet ik ook, want ik heb altijd tweedehands honden in huis gehad. En het spijt me voor de mensen die veel van dieren houden, maar ze niet kunnen verzekeren want te oud. En het spijt me voor de dieren die een baas treffen die ze wel had kunnen verzekeren, maar beginnen te mauwen als de eerste rekeningen binnen komen. En het spijt me giga voor mensen die niet willen of kunnen lezen cq begrijpen. Ik ben niet de vijand, ik ben degene die zegt; de Hema is goed en goedkoop, voor de prijs van een krat bier kan je je huisdier verzekeren. Voor de wijndrinkers; voor de prijs van drie flessen wijn en voor de borrelaars, voor de prijs van een fles jenever.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Schol  of Proost 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ik ken mensen met huisdieren in een situatie zijn gekomen, dat ze geen warsteiner, jenever of cola kunnen betalen , die drinken ranja, nee niet met een rietje.

 

Deze groep mensen word steeds groter.

Mijn buitenlandse hond was 8 en is gewoon verzekerd, maar wel duur, dat kan weekgeld voor iemand zijn wat ik betaal.

 

Ik ben echt voor verzekeren, zeker met jonge honden en hoe kleiner hoe goedkoper.

 

Maar niet elke armoedzaaier is een wanbetaler, en betaald netjes zijn rekeningen in termijnen.

 

Waarom word de alcohol erbij gehaald? wel zuipen maar niet betalen?

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  
Ik ook, een 5 jaar contract en ik ben benieuwd of dat verlengt mag worden, dat zal ik eens gaan uitzoeken. "

 volgens mij mogen ze het niet zomaar stopzetten..

maar overspringen naar iets anders gaat zeker niet lukken

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" ik heb het natuurlijk niet gehad over oudere honden die in je leven komen.
Nu reageer ik wel weer: ik zou niet willen dat mensen zich aangesproken voelen of aangevallen omdat een oudere hond niet te verzekeren is.
Ik zal het uitleggen; in het verleden heb ik een teckel gehad ( ze is net ingeslapen) die op 5 jarige leeftijd een hernia kreeg ( 10 jaar geleden). Wij hebben haar toen laten opereren, we hadden dat geld. Een periode daarna kreeg een tweedehands hond een maagtorsie, wij hebben hem laten opereren, we hadden dat geld. We hebben toen wel afgesproken dat, als we weer een hond kregen, we hem zouden laten verzekeren. We zijn het tegendeel van arm, maar in een keer tweeduizend euro ophoesten is niet prettig. Op een bepaald moment kwam onze jongste duitse staande in ons leven. Ik heb hem bij de hema verzekerd ( 17 euro en nog iets per maand). De eerste drie jaar van zijn leven heeft ie voor ongeveer vierduizend euro schade veroorzaakt. Ongelukken, domme pech, darmontstekingen. En de Hema betaalde terug. Zonder commentaar, zonder problemen, zonder restricties. We hebben nu een teckel van 10 weken en het eerste wat ik deed toen ik haar in huis had, was verzekeren bij de Hema.Voor 16 euro per maand is ze zelfs in het buitenland verzekerd. Dat zijn dus twee honden, voor de prijs van drie kratjes Warsteiner in de reclame ( net gekocht bij de super, want ik ben een bierdrinker) goed verzekerd. Dat kan je dus voor jezelf en je huisdier doen, als ie jong genoeg is. Dat sommige dieren niet te verzekeren zijn weet ik ook, want ik heb altijd tweedehands honden in huis gehad. En het spijt me voor de mensen die veel van dieren houden, maar ze niet kunnen verzekeren want te oud. En het spijt me voor de dieren die een baas treffen die ze wel had kunnen verzekeren, maar beginnen te mauwen als de eerste rekeningen binnen komen. En het spijt me giga voor mensen die niet willen of kunnen lezen cq begrijpen. Ik ben niet de vijand, ik ben degene die zegt; de Hema is goed en goedkoop, voor de prijs van een krat bier kan je je huisdier verzekeren. Voor de wijndrinkers; voor de prijs van drie flessen wijn en voor de borrelaars, voor de prijs van een fles jenever. "

 snot verdorie ..we brengen alleen nuance aan

Ik val je niet aan alles heeft 2 of zelfs nog meer kanten

en de verzekering van mijn 2 hondjes en 1 kat kost mij meer dan een paar flessen wijn

van 900 euro per jaar kan ik me een delirium zuipen

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  volgens mij mogen ze het niet zomaar stopzetten..
maar overspringen naar iets anders gaat zeker niet lukken "

 Ach ik ben best tevreden, als ik maar mag blijven..

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ik ga nu mijn fles jenever ff koud maken

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  snot verdorie ..we brengen alleen nuance aan
Ik val je niet aan alles heeft 2 of zelfs nog meer kanten
en de verzekering van mijn 2 hondjes en 1 kat kost mij meer dan een paar flessen wijn
van 900 euro per jaar kan ik me een delirium zuipen "

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Blij dat de hema verzekering zo goed bevalt,heb Vigo vorige week voor 18 euro verzekerd bij de hema,dat wordt dan wel 3 flesjes wijn minder in de maand en Tosca kost 38 euro dat is 6 flesjes minder in de maand.

Krijg nu al ontwenningsverschijnselen.

honden page profiel ireeneenireeneen 3 doggies

snot verdorie ..we brengen alleen nuance aan
Ik val je niet aan alles heeft 2 of zelfs nog meer kanten
en de verzekering van mijn 2 hondjes en 1 kat kost mij meer dan een paar flessen wijn
van 900 euro per jaar kan ik me een delirium zuipen

Ja, of je hond een goede medische verzorging geven. Dat is een keuze en ik heb um gemaakt in het voordeel van mijn honden. Dan maar een delirium minder. Maar niet gaan zeuren als mensen up to date willen blijven en daarnaast een boterham willen verdienen.


Ik haal er alcohol bij omdat ik daarvan de prijzen weet. Brood is lastiger. Nou ja, voor de prijs van 1 t shirt met korte mouwen, niet in de reclame, bij didi is een kleine hond verzekert. En nu ben ik klaar.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Blij dat de hema verzekering zo goed bevalt,heb Vigo vorige week voor 18 euro verzekerd bij de hema,dat wordt dan wel 3 flesjes wijn minder in de maand en Tosca kost 38 euro dat is 6 flesjes minder in de maand.
Krijg nu al ontwenningsverschijnselen. "

 haha

maar dan nog de vergelijking gaat alleen maar op als je geld hebt om flessen wijn te kopen.

iemand met een aow of wao of bijstand of werkende met bv   hoge vaste  lasten heeft misschien die flessen wijn allang uit het budget gegooid.

uiteindelijk valt er weinig te beknibbelen

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" snot verdorie ..we brengen alleen nuance aan
Ik val je niet aan alles heeft 2 of zelfs nog meer kanten
en de verzekering van mijn 2 hondjes en 1 kat kost mij meer dan een paar flessen wijn
van 900 euro per jaar kan ik me een delirium zuipen

Ja, of je hond een goede medische verzorging geven. Dat is een keuze en ik heb um gemaakt in het voordeel van mijn honden. Dan maar een delirium minder. Maar niet gaan zeuren als mensen up to date willen blijven en daarnaast een boterham willen verdienen.

Ik haal er alcohol bij omdat ik daarvan de prijzen weet. Brood is lastiger. Nou ja, voor de prijs van 1 t shirt met korte mouwen, niet in de reclame, bij didi is een kleine hond verzekert.
En nu ben ik klaar. "

 ik heb die keuze ook gemaakt en betaal me scheel aan de holist die met resultaten komt waarvan de verzekering nauwelijks iets vergoed

nogmaals ik ben niet tegen je

ik vind dit een belangrijke discussie en goed dat er veel kanten aan bod komen

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" snot verdorie ..we brengen alleen nuance aan
Ik val je niet aan alles heeft 2 of zelfs nog meer kanten
en de verzekering van mijn 2 hondjes en 1 kat kost mij meer dan een paar flessen wijn
van 900 euro per jaar kan ik me een delirium zuipen

Ja, of je hond een goede medische verzorging geven. Dat is een keuze en ik heb um gemaakt in het voordeel van mijn honden. Dan maar een delirium minder. Maar niet gaan zeuren als mensen up to date willen blijven en daarnaast een boterham willen verdienen.

Ik haal er alcohol bij omdat ik daarvan de prijzen weet. Brood is lastiger. Nou ja, voor de prijs van 1 t shirt met korte mouwen, niet in de reclame, bij didi is een kleine hond verzekert.
En nu ben ik klaar. "

 Ik snap je heel goed maar een beetje humor op zijn tijd kan ook verfrissend zijn.

Ik ken nog een betere voor de rokers,voor 1 pakje shag in de week kan je,je hond ook verzekeren.

Ik rook niet,kan dat dus makkelijk zeggen.

 

Blaise (Gast)

"niet gaan zeuren als mensen een boterham willen verdienen"

 

Zorg ligt anders dan met "dood goed" een boterham willen verdienen. Zorg is een roeping, niet te vergelijken met winst willen maken.

Er heerst een zorgplicht.

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

" "niet gaan zeuren als mensen een boterham willen verdienen"

 

Zorg ligt anders dan met "dood goed" een boterham willen verdienen. Zorg is een roeping, niet te vergelijken met winst willen maken.

Er heerst een zorgplicht. "

 



Maar stel jij krijgt een ongeluk en je behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekering.
Wie gaat er jouw behandelingen betalen?

En daarnaast; jij denkt dat er in de zorg geen winst gemaakt wordt? Dan is het snel gedaan met de zorg.

Blaise (Gast)

Esther, wat reeds eerder aangegeven is : Mensen niet afwimpelen maar wel hulp bieden en de mogelijkheid bieden gespreid te betalen.

En niemand betaald voor mij. Dat je zelf kan betalen betekend niet dat je je niet in een ander kan verplaatsen !

Blaise (Gast)

Esther, ik zei niet dat er geen winst wordt gemaakt. Ik zeg (lees beter) dat zorg dit anders dient te doen, omdat zorg geen bedrijf is met dood goed om winst te maken. Wie in die sector zit komt te weinig op voor de belangen waar het echt om draait. Alleen huisartsen springen eens op de barricades.

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

" Esther, wat reeds eerder aangegeven is : Mensen niet afwimpelen maar wel hulp bieden en de mogelijkheid bieden gespreid te betalen.

En niemand betaald voor mij. Dat je zelf kan betalen betekend niet dat je je niet in een ander kan verplaatsen ! "

 



Kun jij je dan wel in een dierenarts verplaatsen?
Belicht die kant van de zaak eens.

honden page profiel ireeneenireeneen 3 doggies

Er heerst een zorgplicht.

Oja, heerst er een zorgplicht? Er bestaat geen verplichting onbetaald werk te doen. Integendeel zelfs
De verplichting voor je huisdieren te zorgen bestaat wel.
Lees dit even goed; JIJ zorgt voor JOUW huisdier. Als JIJ niet voor JOUW huisdier kan zorgen, heeft JOUW huisdier een probleem en JIJ ook, want JIJ komt JOUW zorgplicht tov JOUW huisdier niet na.
De DA doet wat mogelijk is voor JOUW huisdier en heeft het recht daarvoor betaalt te worden en JIJ hebt de dan plicht te betalen. Je neemt een dienst af, waar een betaling tegenover staat. Zoiets als; je koopt een brood en betaalt aan de kassa.

En dit is volgens de wet en of jij dit nou eerlijk vindt of niet, zo is dat. Huisartsen zijn weer van een heel ander kaliber. Het is trouwens niet fijn met iemand te discussieren die zich niet aan de feiten houdt en steeds een dwarsstraat opzoekt.

Lat onverlet dat veel DA's ontzettend duur zijn en je ongevraagd met extra kosten opzadelen. Daarom had ik het ook over goedkopere DA's. Daar was dus ooit een lijst van en ik heb er een keer gebruik van gemaakt. Beviel goed, was alleen iets te ver bij mij uit de buurt en werd ik ziek, dus was de DA tamelijk onbereikbaar.

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

" Er heerst een zorgplicht.


Oja, heerst er een zorgplicht? Er bestaat geen verplichting onbetaald werk te doen. Integendeel zelfs

De verplichting voor je huisdieren te zorgen bestaat wel.

Lees dit even goed; JIJ zorgt voor JOUW huisdier. Als JIJ niet voor JOUW huisdier kan zorgen, heeft JOUW huisdier een probleem en JIJ ook, want JIJ komt JOUW zorgplicht tov JOUW huisdier niet na.

De DA doet wat mogelijk is voor JOUW huisdier en heeft het recht daarvoor betaalt te worden en JIJ hebt de dan plicht te betalen. Je neemt een dienst af, waar een betaling tegenover staat. Zoiets als; je koopt een brood en betaalt aan de kassa.


En dit is volgens de wet en of jij dit nou eerlijk vindt of niet, zo is dat. Huisartsen zijn weer van een heel ander kaliber. Het is trouwens niet fijn met iemand te discussieren die zich niet aan de feiten houdt en steeds een dwarsstraat opzoekt.


Lat onverlet dat veel DA's ontzettend duur zijn en je ongevraagd met extra kosten opzadelen. Daarom had ik het ook over goedkopere DA's. Daar was dus ooit een lijst van en ik heb er een keer gebruik van gemaakt. Beviel goed, was alleen iets te ver bij mij uit de buurt en werd ik ziek, dus was de DA tamelijk onbereikbaar. "

 



AMEN!

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Er heerst een zorgplicht.

Oja, heerst er een zorgplicht? Er bestaat geen verplichting onbetaald werk te doen. Integendeel zelfs
De verplichting voor je huisdieren te zorgen bestaat wel.
Lees dit even goed; JIJ zorgt voor JOUW huisdier. Als JIJ niet voor JOUW huisdier kan zorgen, heeft JOUW huisdier een probleem en JIJ ook, want JIJ komt JOUW zorgplicht tov JOUW huisdier niet na.
De DA doet wat mogelijk is voor JOUW huisdier en heeft het recht daarvoor betaalt te worden en JIJ hebt de dan plicht te betalen. Je neemt een dienst af, waar een betaling tegenover staat. Zoiets als; je koopt een brood en betaalt aan de kassa.

En dit is volgens de wet en of jij dit nou eerlijk vindt of niet, zo is dat. Huisartsen zijn weer van een heel ander kaliber. Het is trouwens niet fijn met iemand te discussieren die zich niet aan de feiten houdt en steeds een dwarsstraat opzoekt.

Lat onverlet dat veel DA's ontzettend duur zijn en je ongevraagd met extra kosten opzadelen. Daarom had ik het ook over goedkopere DA's. Daar was dus ooit een lijst van en ik heb er een keer gebruik van gemaakt. Beviel goed, was alleen iets te ver bij mij uit de buurt en werd ik ziek, dus was de DA tamelijk onbereikbaar. "

 Hier niks meer aan toe te voegen,helemaal mee eens.

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

En van mensen die een hond "tweedehands" noemen als een auto of "schade veroorzaakt" alsof het een autoverzekering is had ik niet anders verwacht. Maar de wet is wet en de dierenartsen & co hebben VEEL belang bij patienten en baasjes dom te houden.

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

" Er heerst een zorgplicht.


Oja, heerst er een zorgplicht? Er bestaat geen verplichting onbetaald werk te doen. Integendeel zelfs

De verplichting voor je huisdieren te zorgen bestaat wel.

Lees dit even goed; JIJ zorgt voor JOUW huisdier. Als JIJ niet voor JOUW huisdier kan zorgen, heeft JOUW huisdier een probleem en JIJ ook, want JIJ komt JOUW zorgplicht tov JOUW huisdier niet na.

De DA doet wat mogelijk is voor JOUW huisdier en heeft het recht daarvoor betaalt te worden en JIJ hebt de dan plicht te betalen. Je neemt een dienst af, waar een betaling tegenover staat. Zoiets als; je koopt een brood en betaalt aan de kassa.


En dit is volgens de wet en of jij dit nou eerlijk vindt of niet, zo is dat. Huisartsen zijn weer van een heel ander kaliber. Het is trouwens niet fijn met iemand te discussieren die zich niet aan de feiten houdt en steeds een dwarsstraat opzoekt.


Lat onverlet dat veel DA's ontzettend duur zijn en je ongevraagd met extra kosten opzadelen. Daarom had ik het ook over goedkopere DA's. Daar was dus ooit een lijst van en ik heb er een keer gebruik van gemaakt. Beviel goed, was alleen iets te ver bij mij uit de buurt en werd ik ziek, dus was de DA tamelijk onbereikbaar. "

 



Duidelijk....AMEN.......

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

" En van mensen die een hond "tweedehands" noemen als een auto of "schade veroorzaakt" alsof het een autoverzekering is had ik niet anders verwacht. Maar de wet is wet en de dierenartsen & co hebben VEEL belang bij patienten en baasjes dom te houden. "

 




Kan jij niet gewoon met stille trom uit MIJN topic verdwijnen....

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 16 van 36 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1617 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende forumvraag: Er is iets aan de hand :(
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^