Puppy vermelding van happywhitedogs

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat happywhitedogs geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje happywhitedogs zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Zwitserse Witte Herdershond puppy's van happywhitedogs

Puppy's
Ras Zwitserse Witte Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 12 juni om 02:02

Kennel
Kennelnaam: happywhitedogs
Beschrijving: bonita en snowy zijn 16-03-2013 trotse ouders geworden van 7 pups 2 reutjes en 5 teefjes. er is nog 1 teefje beschikbaar Wij zijn fokker van het ras Zwitserse Witte Herder pups. Alle onze nestjes die wij fokken zijn altijd mét stamboom. En van goedgekeurde, gezonde ouders! Het fokken van pups doen wij bewust kleinschalig zodat elke Witte Herder pup en ook onze andere witjes, volop alle aandacht krijgen waar ze recht op hebben. Wij fokken met inmiddels veel deskundigheid dankzij andere top fokkers, en natuurlijk met heel veel plezier en liefde. Dat kunt u wellicht zien op onze website en op de vele foto's en filmpjes. Onze kennel naam happywhitedogs staat officieel geregistreerd , en is erkend door, de "Raad van Beheer Nederland" (de Nederlandse Kennelclub). Wij fokken uiteraard volgens de regels van de FCI Kennel Club. Onze pups en honden verblijven niet in een kennel maar leven gewoon bij ons in huis! U kunt altijd vrijblijvend komen kijken bij onze witte kanjers, wel graag even bellen voor een afspraak, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan. Heeft u vragen op het gebied van de Zwitserse Witte Herder , mag u ons benaderen. Witte Herders willen het liefst steeds in gezelschap van de baas en het gezin zijn, ze gaan een heel hechte relatie aan met de mens. Onze pups worden in de huiskamer geboren en krijgen naast veel rust een optimale socialisatie. Wij wonen in een woonwijk waardoor de puppy’s al jong kennis maken met veel verschillende geluiden. De iets oudere pups (vanaf 3 weken) lopen gewoon bij onze andere witjes vrij tuin rond, wat hun ontwikkeling en intelligentie zeer ten goede komt! Bedenk goed; je kunt maar één keer een goede basis leggen, ook bij de Zwitserse Witte Herder, en hier doen wij en onze witjes alles voor! Voor onze pups is alleen "het Beste" goed genoeg! Dus blijven de honden continu blaffen Verkopen wij geen pup aan die gene, die op dat moment voor een pup komt kijken.

Contact
Website: http://www.everyoneweb.com/happywhitedogs/
Telefoon: 0172897003

Adres
Woonplaats: Alphen aan den rijn

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
odakota of white energie is reu van 2 jaar en bonita is de teef van 3 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
de ouders zijn getest op HD en zijn HD vrij en zijn ED vrij mdr1 vrij. en MDR1 getest en allebei MDR1 vrij. en

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
op gezondheid zoals hartslag oren of de ballen zijn ingedaald ze krijgen een pup enting met 6 weken

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken omdat ze dan goeie optimale socialisatie mee krijgen van hun moeder en de andere honden.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
minimaal 1 nest per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis , En in onze tuin

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Zwitserse Witte Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Zwitserse Witte Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel KellyKelly schreef op 21 december om 21:00:
Super mooie pups en een hele goede fokker! Onze pup komt er ook vandaan! Ze doet het super goed. Wij zijn hele blij dat we de pup van Happy White dogs hebben Lieve mensen die met veel liefde en plezier voor hun honden zorgen

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

happywhitedogshappywhitedogshappywhitedogshappywhitedogshappywhitedogshappywhitedogs

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD
- MDR1

Alle advertenties van happywhitedogs

12-06 Zwitserse Witte Herdershond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^