Puppy vermelding van peligrinus

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat peligrinus geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje peligrinus zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Tosa Inu puppy's van peligrinus

Puppy's
Ras Tosa Inu
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 01 januari om 02:02

Kennel
Kennelnaam: peligrinus
Beschrijving: bekijk aub ook de bovenstaande website : http://caspar61.wix.com/tosa-inu-belgium over dit zeldzame doggen/molosser - ras mooie gezonde en oud wordende dogachtige honden (+-14 jaar) erg huiselijke en aanhankelijk maar erg sterk en ook waaks heel lieve pups; er zijn er opnieuw beschikbaar omdat ze niet werden opgehaald snel zijn is de boodschap: 1 reutje en 1 teefje beschikbaar. tosa inu pups, vader import van kampioensafstamming. moeder mix bordeaux. prachtige pups met lief karakter dit is een toevalsnestje. de honden werden in het gezin opgevoed. mogen vanaf volgende week naar hun gezinnen. Nog 1 reu en 1 teefje beschikbaar. De tosa inu een zeer huiselijk ras, een molosser die zeer goed met kinderen samengaat. blaft weinig, is heel erg sterk.

Contact
Website: http://caspar61.wix.com/tosa-inu-belgium
Telefoon: +32496304812

Adres
Woonplaats: putte

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
twee honden die onze familiehonden zijn tussen 3 en 5 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
ontworming 3 X algemene verplichte inspuitingen

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
ontworming 3 X algemene verplichte inspuitingen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Tosa Inu puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Tosa Inu en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

peligrinuspeligrinuspeligrinuspeligrinuspeligrinuspeligrinus

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van peligrinus

01-01 Tosa Inu pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^