Puppy vermelding van Tosa.be

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Tosa.be geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Tosa.be zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Tosa Inu puppy's van Tosa.be

Puppy's
Ras Tosa Inu
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 02 september om 21:55

Kennel
Kennelnaam: Tosa.be
Beschrijving: Zeer mooie evenwichtige Tosa Inu pupjes geboren 5 april 2012: 5 teefjes en 6 reutjes. Nog enkele beschikbaar. NOG ENKEL 2 REUTJES BESCHIKBAAR !!!! Beide ouderdieren zijn bij ons opgegroeid, stabiele rustige honden. Ook de pupjes groeien in familieomgeving op met 3 kleine kinderen en andere dieren zoals kat, kip, eend... Kijk maar even op onze website of facebook fanpage om met onze kroost kennis te maken ! www.tosa.be

Contact
Website: http://www.tosa.be
Telefoon: 0032-473 73 50 29 of 0032-473 73 50 94

Adres
Woonplaats: Putte Belgie

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Teef 6 jaar en reu 5 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
HD A1

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
DNA test, dagelijks controle gezondheid. Nodige puppievaccins op 6, 9 en 15 weken. Ontworming op 4, 6 en 8 en 10 weken, nadien elke 2 maand tot leeftijd van 6 maanden.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 a 9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij zijn hobbyfokkers: 4 jaar geleden hadden we een nestje en dit jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Binnenshuis in familieomgeving. Bij gunstig weer, buiten in tuin met schuilhuisje.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Tosa Inu puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Tosa Inu en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Tosa.beTosa.beTosa.be

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Tosa.be

02-09 Tosa Inu pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^