Puppy vermelding van DogWolluk

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat DogWolluk geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje DogWolluk zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Staffordshire Bull Terrier puppy's van DogWolluk

Puppy's
Ras Staffordshire Bull Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 23 juli om 02:03

Kennel
Kennelnaam: DogWolluk
Beschrijving: Geboren 13 mei 5 prachtige rode pups I.s.m. RedPassionStaffs Nog 2 pups beschikbaar Sire: King of the Ring of Red Passion Dame: Zsa Zsa of Red Passion De ouders zijn L2-HGA, PL en LC clear, getest en door geboorte. Zij zijn allebei zeer sociaal en kindvriendelijk. Ook de achterliggende lijn staan bekend als fijne zachtaardige honden. Pups groeien op in huiselijke sfeer. Eenmalige kans in deze combinatie. - FCI stamboom - DNA Profiel certificaat - EU-dierenpaspoort - Verklaring goedgekeurd gezondheid door onze dierenarts. - Registratie van de Raad van Beheer - Gevaccineerd, ontwormt (2,4,6 en 8 weken), ge-chipped door RvB - Koopcontract met garantie - Puppypakket Voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen: 0652660337 [email protected]

Contact
Website: http://
Telefoon: 0652660337

Adres
Woonplaats: Waalwijk

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ferry is afgelopen 2 januari 5 jaar geworden en Zsa Zsa 21 januari 2 jaar. Beide zijn lief, speels, sociaal, energiek en echte gezinshonden. Ze leven zelf ook in huiselijke sfeer.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
beide ouders zijn L2-HGA, PL en LC clear. Door test en geboorte. Van de reu is reeds de DNA test aanwezig.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen de behandeling die geƫist wordt door RvB en krijgen een DNA-test.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 7-8 weken mogen de pups mee naar hun nieuwe huis. Dit zal naar verwachting week 21 zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken maar eenmalig een nestje omdat we zelf graag een reutje van deze teef willen. Wij doen dit in nauwe samenwerking met de fokker van beide ouders. De teef is vanaf 7 weken bij ons.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke sfeer met kinderen en een Jack Russel.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over DogWolluk bekijk de gehele fokker vermelding van geen

Staffordshire Bull Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Staffordshire Bull Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel DogWollukDogWolluk schreef op 15 mei om 11:03:
Beste Mandy, nee hoor. Ik heb ism Juanita een nestje gefokt, Mijn teef komt ook bij haar vandaan. Mijn gegevens staan erbij. Maar goed dat het in de gaten wordt gehouden!

honden page profiel MandyMandy schreef op 28 april om 20:15:
Dogwolluk? Ik heb een redpassion hondje...maar die leefde niet sam3n met kinderen of een jack russel..? Doet hier iemand anders zich voor als de fokker van mijn hond???

honden page profiel MandyMandy schreef op 28 april om 20:15:
Dogwolluk? Ik heb een redpassion hondje...maar die leefde niet sam3n met kinderen of een jack russel..? Doet hier iemand anders zich voor als de fokker van mijn hond???

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

DogWollukDogWollukDogWollukDogWollukDogWollukDogWolluk

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- Patella luxatie

Alle advertenties van DogWolluk

23-07 Staffordshire Bull Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^