Puppy vermelding van v. Zwitsers-Heim

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat v. Zwitsers-Heim geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje v. Zwitsers-Heim zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Sint Bernhard puppy's van v. Zwitsers-Heim

Puppy's
Ras Sint Bernhard
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 24 februari om 02:03

Kennel
Kennelnaam: v. Zwitsers-Heim
Beschrijving: Bij sint bernard kennel v. Zwitsers-Heim zijn op 10-11-2015, 11 puppies geboren. 5 teefjes en 6 reutjes. Lang- en kortharig. De pups zijn in huis geboren en worden in huis groot gebracht en gesocialiseerd. De pups worden meerdere malen ontwormd, worden gechipt en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook krijgen ze hun eerste enting. Ze mogen op een leeftijd van 8 weken het nest verlaten. Pups naar het buitenland mogen het nest verlaten vanaf 15 weken en krijgen een verplichte rabiësenting. Beide ouders zijn aanwezig en geröntgend op ellebogen en heupen. Voor informatie kunt U bellen of mailen. 0591-348908 of [email protected] Sint bernard fokker sinds 1987 en aangesloten bij de rasvereniging Sint Bernard Vrienden Kijk voor meer informatie op: http://home.kpn.nl/ihaveadream

Contact
Website: http://home.kpn.nl/ihaveadream
Telefoon:

Adres
Woonplaats: emmen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Vanaf 24 maanden tot 6 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
moederhond HD-c en ED vrij en vader HD en ED vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
eerste enting

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 a 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
pups groeien in huiselijke kring op

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Sint Bernhard puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Sint Bernhard en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

v. Zwitsers-Heim

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen

Alle advertenties van v. Zwitsers-Heim

24-02 Sint Bernhard pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^