Sealyham Terrier puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Sealyham Terrier Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Sealyham Terrier puppy's

Momenteel worden er geen Sealyham Terrier puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

We hebben drie sealyham terriers te koop. Sealyham terriers zijn trouwe vrolijke honden. Het is een zeer zeldzaam ras met een stamboom van zeer serieuze fokkers (dierenartsen). De hondjes zijn geboren en getogen in ons familiehuis. De ouders zijn Interchampion, Grandchampion, Topterrier van 2008, 2009 en 2010. We geven de honden alleen weg aan serieus ge├»nteresseerden. Voor informatie zie www.sealyham.sk. Over de prijs is nader overeen te komen. Contact: bij voorkeur dr. Paul Kraus, kinderarts, p.kr[email protected] of dr. Pilat, dierenarts, [email protected].

Meer weten over de Sealyham Terrier ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Sealyham Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Sealyham Terrier? Kijk dan bij de Sealyham Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Sealyham Terrier Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Sealyham Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^