Puppy vermelding van Kennel "de Beauty Dog"

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Kennel "de Beauty Dog" geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Kennel "de Beauty Dog" zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Rottweiler puppy's van Kennel "de Beauty Dog"

Puppy's
Ras Rottweiler
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 08 juli om 06:41

Kennel
Kennelnaam: Kennel "de Beauty Dog"
Beschrijving: Kennel “de Beauty Dog” heeft momenteel een prachtig nestje Rottweilerpups af te geven. Beide ouders zijn zwaar gebouwd en hebben een mooi breed hoofd. Aanhankelijk en zeer betrouwbaar karakter, ook naar kinderen toe. Beide ouders zijn aanwezig. Onze puppies komen regelmatig in huis en er wordt dagelijks mee geknuffeld. Onze puppies worden iedere veertien dagen ontwormd, ze worden gechipt, ingeënt en door de dierenarts nagekeken op gezondheid. Krijgen ook een Europees paspoort mee. Wij geven 1 jaar Schriftelijke Garantie op onze pups. (Op onze website kunt u zien wat onze garantie inhoudt) Als u ons een e-mail stuurt, kunnen wij u nog meer informatie en veel foto’s sturen. U kunt ook voor informatie of een afspraak voor bezoek bellen: 0344 64 15 65 / 06 16 95 31 56 (aub.niet op zondag)

Contact
Website: http://www.debeautydog.nl
Telefoon: 0344 64 15 65 / 06 16 95 31 56

Adres
Woonplaats: Ochten

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Trouwe,aanhankelijke en zeer lieve Rottweilers, ook voor kinderen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?


Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden geent, gechipt en regelmatig ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen het nest verlaten tussen de 8 en de 12 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben van tijd tot tijd een nestje, we mogen onze pups ontvangen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups komen regelmatig binnen en er wordt dagelijks mee geknuffeld. Lief en speels karakter.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Rottweiler puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Rottweiler en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Kennel Kennel Kennel Kennel

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Kennel "de Beauty Dog"

08-07 Rottweiler pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^