Oostenrijkse Pinscher puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Oostenrijkse Pinscher Pups op de HondenPage.

Huize Opi Huize Opi Huize Opi Huize Opi Huize Opi

Oostenrijkse pinscher pups, geboren 9 maart. Een oud boeren ras die vroeger ratten, mollen en muizen moest vangen. Pups zijn in huis geboren en groeien hier tot uitvliegen ook op. Er wordt hier al een begin gemaakt met de socialisatie, andere mensen en kinderen, huiselijke geluiden, buiten geluiden, verschillende ondergronden en na de inenting gaan we ook wandelen. We gaan met de auto, etc. Ik heb nog 2 middellanghaar reutjes ter beschikking. Beide ouders zijn getest op HD en PL, alles is ter inzage. Pups worden ontwormd elke 2 weken, inge├źnt, krijgen een stamboom en DNA profiel, ook krijgen ze een Europees paspoort. Vanaf 8 weken mogen ze verhuizen.

Meer weten over de Oostenrijkse Pinscher ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Oostenrijkse Pinscher? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Oostenrijkse Pinscher? Kijk dan bij de Oostenrijkse Pinscher rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Oostenrijkse Pinscher Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Oostenrijkse Pinscher puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^