Noorse Buhund puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Noorse Buhund Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Noorse Buhund puppy's

Momenteel worden er geen Noorse Buhund puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Voor onze 4 pups zoeken wij per 1 juni een nieuw huisje met een lieve baas(jes). Het zijn drie teefjes en een reu. Alle pups zijn inmiddels geplaatst. Ze zijn dan negen weken oud. Ontwormd, ingeent en gechipt. De pups groeien op binnen een huiselijke omgeving met kinderen en regelmatig mensen over de vloer. De vader is een Noorse Buhund met stamboom, de moeder een kruising Sheltie - kleine Keeshond. Beide honden komen bij mij tot de knie, moeder is iets kleiner dan vader. De pups lijken vooral de vacht en de uiterlijke kenmerken van vader te hebben. Beide ouders zijn gezond en goed waaks. Vader heeft een lief, sociaal, speels karakter. Moeder is heel lief binnen ons gezin en wat terughoudend naar vreemden. Het nestje was een verrassing voor ons en we hebben het heel gezellig met de pups gehad. Helaas kunnen we ze niet allemaal houden, dus als u denkt tijd en ruimte in uw huis en hart voor een hond te hebben bent u van harte uitgenodigd te reageren.

Meer weten over de Noorse Buhund ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Noorse Buhund? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Noorse Buhund? Kijk dan bij de Noorse Buhund rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Noorse Buhund Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Noorse Buhund puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^