Puppy vermelding van from Kalua's Spirit

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat from Kalua's Spirit geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje from Kalua's Spirit zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Leonberger puppy's van from Kalua's Spirit

Puppy's
Ras Leonberger
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 september om 02:02

Kennel
Kennelnaam: from Kalua's Spirit
Beschrijving: Onze Limit is drachtig van haar 2e nestje en we verwachten rond 20 juni pups. Indien u interesse heeft, kunt u geheel vrijblijvend langskomen om kennis te maken met ons en onze honden. De Leonberger is van nature een rustige, lieve en sociale huis- en gezinshond, mits hij natuurlijk een goede opvoeding krijgt!! De pups worden in en rond het huis grootgebracht. Wij besteden veel aandacht aan socialisatie omdat deze levensfase de belangrijkste basis is in een hondenleven! Wij zijn lid van en fokken volgens de regels/richtlijnen van het fokconvenant van de rasvereniging (LHCN). De pups worden gechipt, gevaccineerd, ontwormd en hebben een stamboom. Beide ouders zijn gezond en hebben een heel lief karakter!! Wij geven een starterspakket voeding en veel info mee over voeding, opvoeding en verzorging van uw nieuwe huisgenoot. Daarnaast kunt u een hondenleven lang altijd een beroep op ons doen met vragen over (op)voeding en/of advies bij problemen. Om te voorkomen dat een pup in verkeerde handen valt, willen we altijd vantevoren kennis maken met de pupkoper alvorens wij een pup definitief toewijzen. Handelaren o.i.d. hoeven dan ook absoluut niet te reageren!! Verdere info en hele leuke foto- en filmbeelden van vorige nesten, zie onze website: www.leonbergerkennel-fromkaluasspirit.nl email; [email protected] tel. 0186693008 / 0614990639

Contact
Website: http://www.leonbergerkennel-fromkaluasspirit.nl
Telefoon: 0186693008 / 0614990639

Adres
Woonplaats: Piershil (ZH)

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Limit is 3,5 jaar en vader Grizzly is 4.5 jaar. Voor Limit wordt dit haar 2e nestje. Haar vorige nest had zij 1.5 jaar geleden. Beiden zijn volledig aangekeurd en gezond. Ze hebben allebei een heel lief karakter.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Alle tests zijn goed. HD-A, ED VRIJ, LPN N/N, OGENTESTEN GOED, EXTERIEUR GOED, GEDRAGSTEST GOED.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden de 1e dag na de geboorte onderzocht door de dierenarts. Ze worden om de 2 weken ontwormd, krijgen hun 1e vaccinatie met 6 weken, de volgende is bij 9 weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 weken mogen zij naar hun nieuwe thuis.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
meestal 1 per jaar, heel soms 2.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in en om het huis op. We doen heel veel aan socialisatie, omdat de eerste 12 weken de belangrijkste fase is in een hondenleven. Wat wij doen,kunt u bekijken in de filmpjes van onze vorige nesten op mijn website.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over from Kalua's Spirit bekijk de gehele fokker vermelding van from Kalua's Spirit

Leonberger puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Leonberger en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

from Kalua's Spiritfrom Kalua's Spiritfrom Kalua's Spirit

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- ECVO
- ED
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van from Kalua's Spirit

04-09 Leonberger pups
27-12 Leonberger pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^