Puppy vermelding van Fehér Csavargo

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Fehér Csavargo geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Fehér Csavargo zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Kuvasz puppy's van Fehér Csavargo

Puppy's
Ras Kuvasz
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 27 juli om 19:35

Kennel
Kennelnaam: Fehér Csavargo
Beschrijving: Mooie HD, ED en OCD vrije Kuvaszpups beschikbaar voor de serieuze liefhebber! Pups worden in huiselijke kring ingeprent en gesocialiseerd. Met stamboom, chip, puppyenting, ontwormd, puppypakket. Gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer en rasvereniging Kuvasz Vereniging Nederland! Kom gerust eens kennis maken met dit mooie zeldzame witte Hongaarse herderras! En bezoek ook eens de website voor meer informatie en honderden mooi foto's van dit ras. Tot horens en/of tot ziens!

Contact
Website: http://www.kuvaszkennel.nl
Telefoon: 0478-561694

Adres
Woonplaats: Wellerlooi

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Vader en moeder van het nest zijn beiden 3 jaar jong en voor beiden het eerste nestje. Beiden hebben verschillende kampioensschapstitels op hun naam staan en zijn beiden hele mooie rastypische vertegenwoordigers voor het ras. Gezonde honden met goede karakters!

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Moeder is HD, ED en OCD vrij, PRA drager Vader is HD, ED, OCD en PRA vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zijn nagekeken door de dierenarts op de dag van hun geboorte op allerlei dingen zoals het bekijken van alle essentiële dingen; onder andere hartje luisteren (ruis), opengehemelte, wolfsklauwtjes en of ze een anus hadden. Op 6 weken leeftijd krijgen ze de puppyenting en ze worden meerder malen ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen op leeftijd van 8 weken het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er wordt ongeveer een nestje in de twee jaar gefokt.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in en rondom huis op. Ze krijgen dus te maken met alle huiselijke dingen zoals een wasmachine, droger, stofzuiger, enz. Ook buiten horen ze auto's en zien ze

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Kuvasz puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Kuvasz en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis
- ECVO
- ED
- HD
- OCD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Fehér Csavargo

27-07 Kuvasz pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^