Puppy vermelding van Arga's Nest

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Arga's Nest geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Arga's Nest zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Keeshond, Middenslag puppy's van Arga's Nest

Puppy's
Ras Keeshond, Middenslag
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 16 maart om 06:45

Kennel
Kennelnaam: Arga's Nest
Beschrijving: Middenslag Witte Keeshond pup Nog beschikbaar: Zeer mooie middenslag witte keeshond pup 10 wkn (reu). In huiselijke kring geboren en gesocialiseerd. Gechipt, gevaccineerd en ontwormd, met stamboom, gezondheidsverklaring en Europees paspoort. We zijn aangesloten bij de rasvereniging (NKC).

Contact
Website: http://www.argasnest.nl
Telefoon: 0000000000

Adres
Woonplaats: gem. Bladel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Alle info kan hierover op de website gevonden worden.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Alle gangbare voor het ras

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Alle gangbare voor het ras

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken, mits ze dan gechipt zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
max 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
in Huislijke kring

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Keeshond, Middenslag puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Keeshond, Middenslag en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Arga's Nest

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Arga's Nest

16-03 Keeshond, Middenslag pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^