Puppy vermelding van Ine & Ronnie Spooren

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Ine & Ronnie Spooren geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Ine & Ronnie Spooren zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Keeshond, Grote puppy's van Ine & Ronnie Spooren

Puppy's
Ras Keeshond, Grote
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 19 oktober om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Ine & Ronnie Spooren
Beschrijving: Grote witte keeshond pups met stamboom, gechipt, geënt en ontwormd. De pups zijn nu bijna 6 weken en kunnen vanaf 20 juli naar de nieuwe baasjes.

Contact
Website: http://www.wittekeeshond.nl
Telefoon: 0646690602

Adres
Woonplaats: Veldhoven

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Romy heeft nu voor de 3e keer een nestje pups. Zij heeft 3 teefjes en 3 reutjes. Indy (dochter van romy) heeft nu voor de tweede keer een nestje, 2 reutjes en 2 teefjes. Wij fokken alleen omdat het ras er nog maar zo weinig is, en deze graag in stand willen houden. Romy en Indy zijn beide heel rustige en lieve honden.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
nvt

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Alle benodigde entingen en ontwormingen etc hebben ze gehad

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 max. Hierna verdienen Romy en Indy een rustig leventje :)

Hoe en waar groeien de pups op ?
Thuis, met veel aanloop van mensen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Keeshond, Grote puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Keeshond, Grote en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

HondenPage opmerking

LET OP! Õuderdieren niet getest, zie enquete.

Foto's

Ine & Ronnie SpoorenIne & Ronnie SpoorenIne & Ronnie SpoorenIne & Ronnie SpoorenIne & Ronnie SpoorenIne & Ronnie SpoorenIne & Ronnie SpoorenIne & Ronnie Spooren

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Ine & Ronnie Spooren

19-10 Keeshond, Grote pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^