Puppy vermelding van Sangerfild

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Sangerfild geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Sangerfild zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Gordon Setter puppy's van Sangerfild

Puppy's
Ras Gordon Setter
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 16 september om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Sangerfild
Beschrijving: Sangerfild Gordon Setters biedt aan: veelbelovende puppies uit een heel bijzondere combinatie. 100% geimporteerde bloedlijnen. Geboren op 25-04-2016, 1 reu en 6 teven. Wij zoeken serieus geinteresseerde mensen die aan onze puppies een liefdevol thuis kunnen bieden. De pups zijn veelbelovend voor in de showring, maar zeker ook voor veldwerk. Alle pups zullen een FCI stamboom krijgen, met volledige papieren en nodige entingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of foto's. Moeder (Kamp. Sangerfild Wild Honey Pie) op foto 7 | Vader (Kamp. Triseter Celtic Sydney) op foto 8 Voor meer info: zie onze web site van Sangerfild gordon setters of neem contact met ons op. De pups zijn te bewonderen in Boxtel, Noord-Brabant. E-mail: [email protected] of [email protected]

Contact
Website: http://gordon-setter.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Boxtel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder is 6 j.o. en Vader is 1.7 j.o.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
beide ouders zijn HD AA (vrij) Vader is PRA clear, Moeder is carrier

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Puppies krijgen alle nodige vaccinatie op de leefttijd

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huisen met grote tuin op gras

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Gordon Setter puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Gordon Setter en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Sangerfild

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Sangerfild

16-09 Gordon Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^