Puppy vermelding van C. Hendriks

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat C. Hendriks geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje C. Hendriks zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Gordon Setter puppy's van C. Hendriks

Puppy's
Ras Gordon Setter
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 08 augustus om 02:05

Kennel
Kennelnaam: C. Hendriks
Beschrijving: Op 12 april 2014 is onze Kyra moeder geworden van 8 gezonde pups. De vader, Max woont ook bij ons. Wij zijn geen fokkers, maar hebben toevallig een nestje. De vader en moeder hebben allebei een stamboom en ook de pups worden gechipt en met stamboom geleverd.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0641713683

Adres
Woonplaats: Hilvarenbeek

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Kyra is 3 en Max is een jaar. Het zijn onze eigen honden en we houden ze gewoon in huis.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
ik weet niet waar ze op zijn getest, deze komen uit Belgiƫ en daar gelden andere regels dan hier. Van Kyra is er een DNA raport.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zijn net twee weken oud en ze gaan binnenkort onderzocht worden.. ze zijn voor de eerste keer al ontwormt

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
dat ligt aan degene die de chip controleert, waarschijnlijk met 8 -10 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
dit is het enige nest.

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups groeien bij ons thuis op, ze hebben samen met Kyra een aparte ruimte met warmte lamp. Max gaat regelmatig kijken.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Gordon Setter puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Gordon Setter en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

C. HendriksC. Hendriks

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van C. Hendriks

08-08 Gordon Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^