Puppy vermelding van Leenie's Bulls

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Leenie's Bulls geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Leenie's Bulls zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Franse Bulldog puppy's van Leenie's Bulls

Puppy's
Ras Franse Bulldog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 19 januari om 19:09

Kennel
Kennelnaam: Leenie's Bulls
Beschrijving: Zeer lief een aanhankelijk meisje zoekt nog een warme thuis waar ze overladen wordt met alle liefde. Wij kijken er streng op toen dat onze pups terecht komen in een warme familie. Gezondheid, karakter en socialisatie is bij ons grootste prioriteit. De pups zijn volledig medisch gekeurd door onze dierenarts voor vertrek, hier krijg je ook een gezondheids verklaring van, de pups hebben een kennelstamboom , garantie certificaat, vaccin-, ontworming volgens schema en Belgisch pasport. Bij vertrek krijgen ze ook een hele puppybox mee met alle benodigdheden voor een pup in huis. U bent steeds welkom om kennis te maken met onze kroost (na afspraak). Dan kunnen we je ook nog verdere uitleg geven en eventuele vragen beantwoorden.

Contact
Website: http://leenieskennel.be
Telefoon: 0496043891

Adres
Woonplaats: Kersbeek-Miskom

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden zijn in uitstekende gezondheid en conditie. Zijn zeer sociaal en ontzettend lief van karakter. De leeftijd van onze honden varieert tussen de 2,5j en 5j. Wij kweken enkel met onze eigen honden zodat wij 100% zeker zijn van gezondheid.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
alle ouders zijn volledig medische getest en goedgekeurd door de dierenarts op volgende; -Oren & Ogen -Gebit & Vacht -Hart & Luchtwegen (respiratie) -Heupen & Knieën -Beweging -Digestie -Geslacht app -Voedingstoestand

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen een eerste controle bij de geboorte op algemene gezondheid, open gehemelte en/of andere afwijkingen. Vaste controle op 6 weken voor algemene controle, chippen en 1ste puppy vaccin. Er zijn dan ook nog tussentijdse bezoeken van de dierenarts. de pups worden ook onderzocht op; -Oren & Ogen -Gebit & Vacht -Hart & Luchtwegen (respiratie) -Heupen & Knieën -Beweging -Digestie -Geslacht app -Voedingstoestand Hier van krijgt ook elke pup individueel zijn gezondheids- verklaring mee opgemaakt door de behandelende dierenarts. Pups krijgen hun wettelijke voorgeschreven inentingen volgens schema.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2nestjes

Hoe en waar groeien de pups op ?
Al onze nestjes worden groot in onze leefruimte en groeien op omringt door onze andere honden. Hierdoor kennen ze omgang naar mensen en kinderen, omgang met andere honden, dagelijkse routine, dag- nacht, geluiden, ....

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Leenie's Bulls bekijk de gehele fokker vermelding van Leenie's Bulls

Franse Bulldog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Franse Bulldog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Cochleaire doofheid
- CSNB
- dermo
- Distichiasis
- ED
- goniodysplasie
- Gonioscopie (glaucoom)
- Hartafwijkingen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- LCP
- Patella luxatie
- PL
- PLL

Alle advertenties van Leenie's Bulls

19-01 Franse Bulldog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^