Puppy vermelding van Kennel El Pelo Rubio

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Kennel El Pelo Rubio geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Kennel El Pelo Rubio zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Cocker Spaniel puppy's van Kennel El Pelo Rubio

Puppy's
Ras Engelse Cocker Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 26 oktober om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Kennel El Pelo Rubio
Beschrijving: We hebben een nestje Engelse Cocker Spaniëls Blauwschimmel ze zijn geboren op 17 juni bij Engelse Cocker Spaniël Kennel El Pelo Rubio We hebben nog een pups beschikbaar zowel reutjes als teefjes.

Contact
Website: http://loveablelotusofmaywoodluna.blogspot.nl
Telefoon: 06-26348574

Adres
Woonplaats: Zuidwolde (GN)

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Loveable Lotus of Maywood Geboren op 24 Februari 2011

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Kleur: Blauwschimmel Ogentest geldig tot April 2015 DNA PARA: Vrij DNA FN: vrij Heupen: A Beiden ouders hebben een FCI stamboom doen aan alle voorwaarden en testen volgens het regelement van de Cockerspanielclub. We staan daar ook vermeld bij puppy bemiddeling.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden tijdig ontwormd en gevaccineerd en ondergaan een gezondheidscheck bij de dierenarts, dit alles wordt opgetekend in een Europees dierenpaspoort. De pups worden gechipt en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland(F.C.I. erkend).

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 week

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is het eerste nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups zijn bij ons in huis geboren en groeien daar ook op, een goede socialisatie vinden wij heel belangrijk, wij besteden daar dan ook veel tijd aan. Wij vinden het belangrijk dat onze pups een goed tehuis krijgen en dat beide partijen zich houden aan de gemaakte afspraken. Daarom sluiten wij met alle kopers een koopovereenkomst.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Engelse Cocker Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Kennel El Pelo Rubio Kennel El Pelo Rubio Kennel El Pelo Rubio

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- PRCD (PRAM DNA)

Alle advertenties van Kennel El Pelo Rubio

26-10 Engelse Cocker Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^