Puppy vermelding van Caroline

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Caroline geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Caroline zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Cocker Spaniel puppy's van Caroline

Puppy's
Ras Engelse Cocker Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 06 juni om 01:07

Kennel
Kennelnaam: Caroline
Beschrijving: Ons teefje Lola is vrijdag, 22 juni bevallen van een gezonde megaknoddige 5-ling!!!! Er zijn 4 teefje en 1 reutje. Zowel de vader als de moeder zijn aanwezig, en super gezond!! Altijd welkom om de mama te bezoeken en natuurlijk de puppies. Stuur gerust een mailtje voor verdere inlichtingen.

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Gistel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Lola is een fantastische hond uit Nederland, zij is bijna 2 jaar, met een super karakter.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouders zijn ondermeer getest op HD, ED, ogen spiegelen etc

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen alle testen krijgen die nodig zijn en idem voor de onderzoeken en inentingen (hondenziekte, hepatitis, parvovirose, ...)

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf de 8e week het nest verlaten

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Het is niet onze bedoeling om non stop een netje te hebben, wij willen max om de 2 à 3 jaar eens een nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op tussen de mama en papa en hun vriendin Raya, een Chihuahua, verder hebben wij nog 3 poezen, dus een echte beestenboel. Wij, mijn man en ik wonen in een woning met ruime tuin. Wij hebben veel bezoek, dus zullen wij geen problemen hebben met vreemden, kinderen of dieren.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Engelse Cocker Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

CarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCarolineCaroline

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^