Puppy vermelding van Woef

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Woef geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Woef zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Cocker Spaniel puppy's van Woef

Puppy's
Ras Engelse Cocker Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 07 juni om 06:50

Kennel
Kennelnaam: Woef
Beschrijving: Ik heb nog 3 teefjes zitten. Ze zijn net 8 weken geworden dus mogen op naar een nieuwe thuis. 1 black and ten en 2 zwartjes met witte borstvlek. Ze zijn ingeënt, ontwormd en gechipt. Ook hebben ze al een halsbandje aan.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0479 786 028

Adres
Woonplaats: genk

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
de teef is 2 jaar en half de reu 2 jaar ze zijn ook beide aanwezig

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouders zijn getest op alle ziekten.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zijn getest door een dierenarts, ingeënt voor alle meest voorkomende ziekten. Alleen de inentingen van rattenziekte moet nog gebeuren op 3 maand ouderdom

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ten vroegste 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1, is een gelegenheidsnestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke omgeving (in de living). Ze worden omringd door andere diersoorten zoals katten, knaagdieren,... Ook zijn ze gewend aan kleine kinderen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Engelse Cocker Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

WoefWoefWoef

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Woef

07-06 Engelse Cocker Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^