Puppy vermelding van Cat's China Dogs

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Cat's China Dogs geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Cat's China Dogs zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Chinese Naakthond puppy's van Cat's China Dogs

Puppy's
Ras Chinese Naakthond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 10 oktober om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Cat's China Dogs
Beschrijving: Geboren op 24 juni 2013 een zeer uniek nest van maar liefst 10 pups ! 4 reutjes en 6 teefjes in diverse kleuren. 3 powderpuffjes en 7 Naakte ! Wij zijn over de top zo blij met dit geweldige nest. De pups zijn op de natuurlijke weg geboren ,en worden alle 10 door de mama goed verzorgd, hoewel wij wel helpen met flesvoeding erbij om de mama wat te ontlasten. Beide ouders zijn showhonden, met erg goede karakters. Er zijn al pups besproken van dit nest, maar ook nog pups beschikbaar. Wij hanteren normale prijzen, en heel belangrijk is het thuis waar de pup naar toe gaat !

Contact
Website: /http://www.everyoneweb.com/catschinadogs/
Telefoon: 0774663637

Adres
Woonplaats: Meijel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Beide ouders zijn 6 jaar oud , De vader is imp.Frankrijk : Kamp. Oriental Jokes Coca Cola o.a Cruftwinnaar ! De moeder is : Close To Your Heart of Roxy's Pride, meerdere malen Beste v/h Ras op shows.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
de vader (Pepsi ) is via dna tested ouders clear. zelf ook ecvo vrij en pl vrij. de vader heeft ook gedrags en karakter testen gedaan in Frankrijk en scoorde de 10/10 !!!! De moeder (Mara) is ecvo getest , vrij PL : vrij en via dna getest pll , Laboklin DTSL. en PRA : Optigem Switl.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups worden volgens schema ontwormd en ingeent en nagekeken door de dierenarts. En gechipt door de Raad van Beheer

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
min. 8 a 9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 tot max. 3 nestjes per jaar. Een teefje krijgt max. 1 nest per jaar ! en nooit meer als 3 nestjes in haar hele leven. Haar 1ste nest krijgt ze op min. 2 jarige leeftijd of veel ouder.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis ! de pups worden geboren op onze slaapkamer in alle rust ! Zijn ze ouder en gaan mee eten , dan verhuizen ze naar onze woonkeuken en living. Maken ze kennis met al onze Chinese Cresteds . Dan kunnen ze ook naar buiten op onze grote hondentuin, met kunstgras en div. ligbedjes parasols een waar speelparadijs voor onze hondjes. En weer wat ouder mogen ze mee op de enorme speelweide die we hebben voor onze hondjes en maken kennis met kippen , eenden katten en zien de paarden !Verder worden de pups veel geknuffeld en goed verzorgd !

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Cat's China Dogs bekijk de gehele fokker vermelding van Cat's China Dogs

Chinese Naakthond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Chinese Naakthond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Cat's China Dogs

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ECVO
- Patella luxatie
- PLL
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Cat's China Dogs

10-10 Chinese Naakthond pups
06-06 Chinese Naakthond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^