Puppy vermelding van oldpride

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat oldpride geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje oldpride zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Ca de Bou puppy's van oldpride

Puppy's
Ras Ca de Bou
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 28 juni om 02:04

Kennel
Kennelnaam: oldpride
Beschrijving: Verwacht rond eind mei 2014,puppies van Gaia de can Bourbon en Nederlands kampioen Amador. Beide honden hebben de officiële uitslag van HD-A Dit is ook terug te vinden op de site van de raadvanbeheer.

Contact
Website: http://www.oldpride.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Almere

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Gaia de can bourbon is geïmporteerd uit Frankrijk en geboren op 4-3-2011.Amador hebben wij zelf gefokt en is geboren op 16-12-2009 en is Nederlands kampioen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Officiële HD-uitslagen van beide honden is HD-A. ED testen zijn ook goed maar niet officieel gedaan en dus niet terug te vinden op de site van de Raadvanbeheer.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen alle inentingen en ontwormingskuren.Tijdens de inentingen worden ze ook weer onderzocht door de betreffende dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nest per jaar/2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huishoudelijke kring met andere honden en kinderen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over oldpride bekijk de gehele fokker vermelding van oldpride

Ca de Bou puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Ca de Bou en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- HD

Alle advertenties van oldpride

14-08 Ca de Bou pups
01-12 Ca de Bou pups
28-06 Ca de Bou pups
27-03 Ca de Bou pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^