Puppy vermelding van Sharilin Border Collie's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Sharilin Border Collie's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Sharilin Border Collie's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Border Collie puppy's van Sharilin Border Collie's

Puppy's
Ras Border Collie
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 29 november om 09:40

Kennel
Kennelnaam: Sharilin Border Collie's
Beschrijving: Op 30 Oktober 2011 is mijn Ebyke een EE-Red Border collie bevallen van 7 prachtige EE-Red pupjes. Er zijn nog 3 teefjes die een heel lief baasje zoeken.

Contact
Website: http://www.thewetnosedancers.be
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Beerzel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mama is Eby of sun loch valley en Papa is Zion from borders paradise. Eby of sun loch valley is geboren 08-09-2005 en is 6 jaar, Zion is eveneens 6 jaar. Eby is actief in de hondensport Dog dance, is in 2009 en 2010 de beste van België geweest, mocht als enige België vertegenwoordige op de 1ste wereldkampioenschap in Denemarken in juni 2010 en behaalde een mooie 5de plaats van de 24. In maart 2011 is ze België gaan vertegenwoordige in Crufts en heeft een mooie 2de plaats behaald. Papa Zion is actief in de gehoorzaamheid in programma 2 heeft al ongelooflijk veel prijzen gewonnen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Dit is het 3de nestje met dezelfde combinatie, al de vorige pupjes zijn sociaal, gezond en zijn werkers.Voor de ouders kan je meer info. vinden op de website.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze hebben allemaal stamboom van KKUSH, worden ook allemaal DNA getest. Ze krijgen al hun intentingen die nodig zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7a8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is voor ons het laatste nestje, wij kweken zeker niet veel.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes groeien samen met ons in huis op, net zoals al mijn honden heb ik ze graag dicht bij mij. Dagelijks zijn we met de puppy's bezig we willen ze zoveel mogelijk liefde meegeven.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Border Collie puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Border Collie en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Sharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie'sSharilin Border Collie's

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Sharilin Border Collie's

29-11 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^