Puppy vermelding van Sigrid

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Sigrid geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Sigrid zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Boerenfox puppy's van Sigrid

Puppy's
Ras Boerenfox
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 07 december om 17:19

Kennel
Kennelnaam: Sigrid
Beschrijving: Wij hebben een nestje van 8 boerenfox pups. 4 teefjes en 4 reutjes. De helft is geboren met korte staat de helft met lange staart. Ze zijn 25 oktober geboren. Er zijn er nog 3 die een nieuwe thuis zoeken. De ouders zijn beide van gestalte kleine boerenfox.

Contact
Website: http://https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2613191458890.2141016.1528144010&type=1&l=467e741b0c
Telefoon: 0474 59 29 52

Adres
Woonplaats: Spalbeek

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De mama is 1,5 jaar de papa is er 8. We waren niet van plan om een nestje puppys te hebben, maar mama en papa waren blijkbaar sneller dan wij dachten;-). De mama is een zeer lieven aanhankelijke hond, wanneer ze buiten is kan ze rennen en spelen en muizen vangen dat het een lieve lust is. Eens ze binnen is gaat ze over in huismodus en wordt ze een rustige huishond.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
de ouders zijn niet getest.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zijn gechipt, inge├źnt en ontwormd. De dierenarts zei dat we heel gezonde pups hadden. Dit is ook een ras waarbij weinig problemen voorkomen. Moeder en vader zijn afkomstig uit verschillende landen dus weinig kans op genetische afwijkingen hierdoor.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen weg vanaf 15 december. Ze zijn dan 7 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We gaan het bij dit ene nestje houden.

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups groeien in een gezin op. Ze worden heel sociaal opgevoed en komen in contact met kinderen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Boerenfox puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Boerenfox en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

SigridSigrid

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Sigrid

07-12 Boerenfox pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^