Puppy vermelding van Red Devil Boerboel's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Red Devil Boerboel's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Red Devil Boerboel's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Boerboel puppy's van Red Devil Boerboel's

Puppy's
Ras Boerboel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 21 juni om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Red Devil Boerboel's
Beschrijving: BOERBOEL pups te reserveren van uitmuntende kombinatie !!! (pups verwacht rond 17 maart) Van AANGEKEURDE OUDERS: de moeder heeft 85,6 % en de vader heeft 87,5 % behaald op de keuring. Beide ouders zijn onderzocht op HD, ED, enz... en zijn volledig vrij hiervan met de beste score (officiĆ«le papieren van alle onderzoeken hier in te kijken) Vader is rechtstreekse import uit Zuid-Afrika ! De pups worden in het gezin grootgebracht, en worden al gewend gemaakt aan allerhande geluiden, andere dieren, mensen (ook kinderen), vreemde voorwerpen, autoritjes, zelfs al wat lopen aan de leiband, ze zijn zelfs al zo goed als zindelijk gemaakt, enz...dit kan je enkel maar gedaan krijgen omdat we er zo veel tijd kunnen insteken omdat ze gewoon in huis leven tussen ons en dat merk je aan hun karakter ! Pups met garantie, vrijblijvende inlichtingen, meer foto's of bezichtiging tel: 0032 3774 49 69 (BelgiĆ«) of mail naar: [email protected] Op de foto's staan de beide ouderdieren met hun super karakter !!! (dat ik spijtig genoeg niet kan laten zien op een foto)

Contact
Website: http://
Telefoon: 0032 (0) 37744969

Adres
Woonplaats: Rupelmonde

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
3 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De beste score

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
alle nodige entingen en ontwormingen + compleet dierenarts onderzoek alvorens ze het nest verlaten

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
7 weken ten vroegste

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 tot maximum 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons in huis, in het gezin.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Boerboel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Boerboel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD

Alle advertenties van Red Devil Boerboel's

21-06 Boerboel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^