Puppy vermelding van de Conte de Fée

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat de Conte de Fée geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje de Conte de Fée zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Belgische Herdershond, Tervuerense puppy's van de Conte de Fée

Puppy's
Ras Belgische Herdershond, Tervuerense
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 29 mei om 02:03

Kennel
Kennelnaam: de Conte de Fée
Beschrijving: Op 16 februari zijn de tervuerense herder puppies van onze Venja geboren. Vader is gedekt door Umbra Phoenix de Conte de Fée. Venja is een vrolijke lieve hond en dit wordt haar eerste nestje. Umbra is een rustige, mooie grote reu, gaat regelmatig naar shows en scoort daar altijd uitmuntend. De puppies groeien op in huis (geen kennels) en maken dus alles wat er in een gezin gebeurt mee. Ook kunnen ze volop naar buiten en zich naar hartelust vermaken. Wij vinden socialisatie erg belangrijk. Gezondheid en karakter vinden wij heel belangrijk maar natuurlijk wordt het uiterlijk daarbij niet vergeten. De puppies hebben stamboom, worden gevaccineerd, meerdere malen ontwormd en gechipt. Ook krijgen zij een DNA profiel. Wij werken met een koopcontract conform de regels van de beide rasverenigingen. WIlt u meer informatie wilt of kennis maken: bel of mail ons dan geheel vrijblijvend. [email protected] 0416-280438 of 06-18196223 www.decontedefee.nl

Contact
Website: http://www.decontedefee.nl
Telefoon: ++31 (0)4616-280438

Adres
Woonplaats: KAATSHEUVEL

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken met onze honden volgens de regels van de rasvereniging. De honden zijn op moment van dekking ouder dan 2 1/2 jaar. Ze hebben allemaal deelgenomen aan obedience en agility of doen dat nog.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Al onze honden worden getest op HD en zijn HD-A

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen de pup-vaccinatie, worden 4x ontwormt. DNA profiel, Europees paspoort

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nest per jaar in totaal, de honden krijgen maximaal 3 nesten in hun leven.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, tussen ons gezin en alle andere andere honden. Wij hebben geen kennels of iets dergelijks.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over de Conte de Fée bekijk de gehele fokker vermelding van de Conte de Fée

Belgische Herdershond, Tervuerense puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Tervuerense en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

de Conte de Féede Conte de Féede Conte de Fée

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- HD

Alle advertenties van de Conte de Fée

29-05 Belgische Herdershond, Tervuerense pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^