Puppy vermelding van Caro Canou's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Caro Canou's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Caro Canou's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Amerikaanse Naakthond puppy's van Caro Canou's

Puppy's
Ras Amerikaanse Naakthond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 01 november om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Caro Canou's
Beschrijving: Op 22 Juli is Kyra de trotse mama geworden van maar liefst 7 pups, ook papa Dio is heel trots op zijn baby's. De Amerikaanse haarloze terrier is een heel sociaal ras dat doordat deze naakt is, geschikt is voor de meeste mensen met een allergie voor honden. Het aangename karakter en de makkelijk aanpasbaarheid van het ras, maakt deze pups geschikt voor bijna elk gezin. De Amerikaanse haarloze terrier is buiten een actieve hond, die graag werkt en dus zeker geschikt is voor hondensport. Binnenshuis zijn het echte knuffelhondjes die niets liever doen dan bij jouw in de zetel te liggen. We hebben nog 2 pups beschikbaar, 1 zwart tan wit teefje en 1 abrikoos wit reutje. Meer info kun je altijd vragen via mail: [email protected] Foto's en info over de ouders vind je ook op de website. De ouders zijn DNA getest via de Mydogdna, ook getest op PLL en PL. U krijgt een garantiecontract, pups zijn ook met stamboom.

Contact
Website: http://www.carocanou.be
Telefoon: 0477762058

Adres
Woonplaats: Peer

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Kyra is net 5 jaar geworden en dit is haar 2e nestje. De eerste keer had ze maar liefst 8 pups, nu 7. Dio wordt deze maand 3 jaar en dit is ook zijn 2e nestje, hij werd al vader van 5 pups.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
PLL- vrij PL- gecontroleerd door dierenarts Mydogdna: vrij van alle geteste ziektes

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups zijn onderzocht na de geboorte en zullen op 6 weken terug naar de dierenarts gaan voor een controle, chippen en vaccinatie. De ouders zijn vrij bevonden van de geteste erfelijke ziektes, waardoor de pups hiervan ook vrij zijn. Pups zullen elke 3 weken ontwormd worden.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken ten vroegste, als ze hier klaar voor zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Normaal maar 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, momenteel in de werpkist, later in de keuken in een ren om te slapen en vrij rondlopen als ze wakker zijn, ook zullen ze dan naar buiten kunnen voor de zindelijkheid.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Caro Canou's bekijk de gehele fokker vermelding van Caro Canou's

Amerikaanse Naakthond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Amerikaanse Naakthond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Caro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou's

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- PL
- PLL
- vWD (von willebrand Desease)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^