Puppy vermelding van Caro Canou's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Caro Canou's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Caro Canou's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Amerikaanse Naakthond puppy's van Caro Canou's

Puppy's
Ras Amerikaanse Naakthond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 30 maart om 15:38

Kennel
Kennelnaam: Caro Canou's
Beschrijving: Wegens annulatie hebben wij nog 1 black tan pup beschikbaar. Raven is geboren op 9 januari 2014 uit een nestje van 5 pups. Raven moet komende week nog 1 vaccinatie krijgen en is dan in orde voor een gans jaar. We zoeken een super goed huisje voor deze flinke, sociale meid waar ze fijn kan spelen met 1 of meerdere honden. Raven krijgt een stamboom en wordt verkocht met een contract. Als u meer info wenst, mail ons dan: [email protected]

Contact
Website: http://www.carocanou.webklik.nl
Telefoon: 0477762058

Adres
Woonplaats: Peer

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Nomy en Dio zijn de ouders van dit nestje pups, dit was voor beide de eerste keer. Mama Nomy is 2 jaar oud en is white black tan piebald van kleur. Papa Dio is 20 maanden oud en heeft de kleur solid blue. Beide ouders hebben een stamboom (UKC) en de pups krijgen deze ook.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Mama is getest op: PL, PLL, en heupen, alles normaal. Papa is getest op: PL, PLL, heupen en hart met een ultrasound, alles normaal.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zijn op de leeftijden 2,4,6,8 weken ontwormd en hebben de eerste vaccinatie gekregen op 6 weken, een 2e op 9 weken samen met kennelhoest en mogen vanaf 3 april de laatste vaccinatie en rabies krijgen. Ze worden dan ook best nog een keertje ontwormd. De pups zijn allemaal gezond verklaard op 6 weken leeftijd, we zullen Raven opnieuw laten onderzoeken met haar laatste vacciantie

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ten vroegste op 8 weken, liefst vanaf 9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje, als er kandidaten zijn voor de pups.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, waar ze gewoon worden aan dagelijkse geluiden. Vanaf 4 weken laten we een geluiden CD horen zodat ze ook gewoon zijn aan vuurwerk en dergelijke. Als ze de eerste vaccinatie hebben gehad, worden ze regelmatig mee in de auto genomen om ook hieraan te wennen, dan gaan we naar de dierenwinkel voor daar alles te onderzoeken, naar andere honden en andere mensen toe.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Caro Canou's bekijk de gehele fokker vermelding van Caro Canou's

Amerikaanse Naakthond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Amerikaanse Naakthond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Caro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou's

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- PL
- PLL


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^